Sada je: sri maj 07, 2025 7:59 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon mar 06, 2006 10:48 pm 
Član foruma

MOONLIGHT je napisao/la:
Hvala vam na odgovorima. Zanimljivo je to da mi se prije često događalo kako me netko zove na telefon, ja se javim a sa druge strane- šutnja na nekoliko sekundi i onda taj drugi sklopi slušalicu. Također mi se događalo da kad bi se javio na telefon veza je već bila prekinuta. I onda mi je to bilo čudno no nisam previše obraćao pozornost na to. Pitanje je jesu li ti pozivi povezani sa ovim jučerašnjim događajem.

Istraži što bi moglo biti, a u vezi programiranja i deprogramiranja možeš doći na http://forum.superzona.org

Vrh

Naslov: Malo svijetla !!!
PostPostano: uto mar 07, 2006 12:12 am 
Član foruma

A moze bit da se neka mala zacopala u tebe pa te zove i poklapa slusalicu, a onda je njezin stari uzeo telefon i vidio taj broj da je cesto zvat pa nazvao da vidi sto je i tko je :-).
Ja kad sam bio mlad zvonio mi je telefon po 100 x poklopi slusalicu, pusta muziku , suti, dahce i tako to, a bilo je tu i baba i deda nekih, svega, nista to nije cudno, polako sagledaj situaciju nemoj odma ici na neke nadnaravne stvari jer to uopce nije nesto cemu treba odvratiti paznju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 8:04 am 
Član foruma

Možda ovo ne spada tu, ali vrlo mi se neobična stvar dogodila dva dana nakon kaj sam otkrila galaksiju.com i počela intenzivno čitati!
Imala sam takvo povraćanje i proljev (otrovanje) s dehidracijom da sam završila na infuziji u bolnici - već sam se tak ohladila, imala sam osjećaj da umirem -oduran osjećaj....
Sad kad se odmaknem imam osjećaj da sam 'lagano prerađivala' tu količinu svega kaj sam čitala - poput nekog buđenja...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 4:15 pm 
Administrator

Uh, "buđenje" ti je bilo malo "odjednom"... ma glavno a si to prebolila. Polako ćeš se oporaviti... hehe!

Pitaj, tu smo svi... ako što treba.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 5:53 pm 
Početnik

jel se vama ikad dogodilo, da vas nazove mama,prijatelj ili xy, i pitao zasto si zvao(sekund prije)i prekinuo, a znas da nisi zvao.
Meni se to zna dogadjati. Evo zadnji se put dogoddilo prije dva dana. Ja u tramvaju i zove stara i pita sta je, ja njoj sta sta je? Kaze onda da sam zvala i poklopila (ono ko da sam cimnula) i kaze da je mozda slucajno, posto je moj mobitel u torbi, slucajno su se valjda pritisnule tipke.
Ali ja isla vidit arhivu u mobitelu da vidim sto je zabiljezeno koga sam zvala zadnjeg i pogodite koga nije bilo? Stare sigurno ne. Ne kuzim :shock:

ma mozda nije nista...mi sada u svemu banalnom vidimo neko skriveno znacenje. ma neznam ni sama vise!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 7:28 pm 
Član foruma

Ma to ti ovi iz telekoma jedu govna! :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 8:22 pm 
Član foruma

Citat:
Ma to ti ovi iz telekoma jedu govna!

Neko se u centrali napusio pa zajebava okolo :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 9:09 pm 
Član foruma

S tehničke strane mi je poznato da kod novijih mobitela se zna desiti da software poludi i počne sam zvati, to vam iz iskustva znam ali je taj poziv zabilježen, a ovo....hm.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 9:15 pm 
Član foruma

Citat:
S tehničke strane mi je poznato da kod novijih mobitela se zna desiti da software poludi i počne sam zvati, to vam iz iskustva znam ali je taj poziv zabilježen, a ovo....hm.....

A na sto sumnjate, ako nije tehnicka strana
Meni se dogadjalo da telefon odzvoni 1 i onda prekine ali sam mislio da netko namjerno zajebava

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 09, 2006 11:06 pm 
Administrator

Da, al poziv ostane zabilježen u oba slučaja.

I kod primatelja i kod onog tko zove.

Možda jednostavno elektronika "poludi", ona je najosjetljivija na EMP i ELF ( elektromagnetski puls i ekstremno niske frekvencije ). Uzrok istih potražite u raznim testiranjima i pokusima... tema tu na forumu o tome... manipulacije i to sve.

A možda samo neko "mješanje" realiteta, svijesti i slično, zasad, "čudnih" pojava.

Ili oni iz centra ( mobilne mreže ) zovu okolo preko tvog računa. Najvjerojatnije se to može, preko njihovog software-a i servera, uz određeni nivo pristupa njihovih tehničara... Trebalo bi kasnije ispis računa pogledati i usporediti s podacima iz tvog mobitela... ali češće to radi jer neki mobiteli imaju kapacitet pregleda poziva samo npr. 10-20 zadnjih poziva. Tako da mjesečno pratiš i zapisuješ, pa poslije usporediš sa ispisom poziva koji dobiješ s računom. Naravno, ako imaš pretplatu. Pre-paid tu nema dokaza i na njega te najviše mogu krasti jer ne dobijaš ispis, već ti samo odmah skinu sa računa. A obično ljudi ne prate troškove poslije svakog poziva ili sms-a.

Ako se češće dešava - mijenjaj karticu i broj! I operatera!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 11:31 am 
Početnik

IsusBog je napisao/la:
Citat:
Ma to ti ovi iz telekoma jedu govna!

Neko se u centrali napusio pa zajebava okolo :lol:

hehe...a di bas moju staru nazove :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 6:42 pm 
Administrator

Citat:
hehe...a di bas moju staru nazove

Hehe... možda gleda onu sapunicu "Ljubav nema granica"... ili tako nešto... hehe! Nikad se nezna... ljubavi iz "mladih dana" i slično... a možda je ipak samo slučajno nazvao/la nju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 7:51 pm 
Početnik

eh imam u zadnje vrijeme puno cudnih desavanja,neku noc kad sam spavao u pola noci pocelo me nesto upirati po stomaku,onda puhati za vrat,imao sam cudan san-ja sa sejtanima nakvim se borim

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 8:11 pm 
Član foruma

hehe može bit da te napala neka duša nimfomanke, znalo se događati, jednoga tipa svaku većer napada ženska i želi seks...događa se...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 9:06 pm 
Član foruma

Citat:
hehe može bit da te napala neka duša nimfomanke, znalo se događati, jednoga tipa svaku većer napada ženska i želi seks...događa se...

A kako je tip postupio, mislim, jel prihvatio seks :?:

Citat:
eh imam u zadnje vrijeme puno cudnih desavanja,neku noc kad sam spavao u pola noci pocelo me nesto upirati po stomaku,onda puhati za vrat,imao sam cudan san-ja sa sejtanima nakvim se borim

Netreba odmah sumljat na najgore, dobro je Rexdeus reko, dogadja se

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 10:06 pm 
Administrator

Citat:

Citat:
A kako je tip postupio, mislim, jel prihvatio seks?

Pa kakav je to seks kad je u pitanju samo duša bez materijalnog tijela!? I kako bi to izveo!? Haha!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 25, 2006 1:24 pm 
Član foruma

pazi ona ne postoji fizicki, ali djeluje fizicki, zarobljena je jos u ovom nasem denzitetu na putu prema vecem, i naravno tip se nebuni sta mu fali...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 25, 2006 7:17 pm 
Član foruma

To su tzv. "demonski ljubavnici", inkubi i sukubi tj. muški i ženski zlodusi. Navodno su oni odigrali ulogu i u pojavi legende o vampirima. Vampiri sišu krv, dakle u biti životnu snagu, a inkubi i sukubi psihičku energiju. Čitala sam dosta svjedočanstava žrtava, pa mi se čini da bi i ovo spadalo ovdje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 24, 2006 5:33 am 
Član foruma

evo nesto sveze:

neko vece sedim za kompom i citam neke transkripte.odjednom zazuji na kompu onaj zvuk ko kad te neko zove na mobilni.ja pogledam na mob,ono nista,nema ni propusten poziv, nista!Odmah posle toga dosao sam do jednog dela o nekim "projektorima"(neka OPS/OPD bica sto ti se projektuju u um).Cim sam procitao to u glavi mi se pojavila slika nekog bica u mantilu,bez lica ,samo crnilo.Odjednom mobilni se pomerio 6-7cm u stranu!!!Ziv sam se bio usrao od straha...Vec znam mozda sta je bilo,ali zeleo bih da cujem da li se to nekome odavde dogodilo???

POZ SVIMA!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 24, 2006 8:24 am 
Član foruma

slipknot-maGGoT je napisao/la:
evo nesto sveze:

neko vece sedim za kompom i citam neke transkripte.odjednom zazuji na kompu onaj zvuk ko kad te neko zove na mobilni.ja pogledam na mob,ono nista,nema ni propusten poziv, nista!Odmah posle toga dosao sam do jednog dela o nekim "projektorima"(neka OPS/OPD bica sto ti se projektuju u um).Cim sam procitao to u glavi mi se pojavila slika nekog bica u mantilu,bez lica ,samo crnilo.Odjednom mobilni se pomerio 6-7cm u stranu!!!Ziv sam se bio usrao od straha...Vec znam mozda sta je bilo,ali zeleo bih da cujem da li se to nekome odavde dogodilo???

POZ SVIMA!

chovjek moj to se meni skoro svakodnevno desava i to nije nista chudno,jednostavno smanjenje ili povisenje mreze,neboj se nije nikakav gray ili lizard ili demon ili duh ili kasiopejac ili nesta tako..znaci izchill :D

a citajte sta se meni desilo 22-05-2006,znaci prekojucer. Nakon sto sam se digao sa racunara i sjeo da gledam tv,mladji buraz me zovnu da vidim nesta na compu,sjebala mu se igrica i to,i odem do stare u WC i kad sam presao prag banje osjetio sam takvu malaskavost tj.slabost da nisam mogao nista drzat u rukama.nisam mogao hodat koljena su mi klecala a sta je najcudnije da se nisam osjecao bolestan,kao da mi je samo tijelo otkazalo !

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.