Sada je: sub maj 03, 2025 10:29 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Ephedrine-za skidanje masnog tkiva
PostPostano: pet maj 12, 2006 11:18 am 
Član foruma

jel neko cuo nesto o ovome?
navodno preparat za skidanje masnog tkiva... bla,bla,bla ;)

http://www.healthdangers.com/drugs/ephe ... angers.htm
http://www.yu-fitness.com/suplementi/eca.php

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 16, 2006 11:47 pm 
Član foruma

Pa to je to Ras-samo sto nije tako naivno delovanje na srcani misic.
Inace ga traze za zamenu ili pravljenje spida ili exstazi,nisam siguran(tako sam cuo ).Ima kapi za nos,koje se prodaju u apotekama,i to je najeftinija mogucnost za malu dozu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 18, 2006 9:46 am 
Početnik

Ja sam uzeo tablete efedrina nekoliko puta, mislim da je cijena bila 5 kuna po komadu, naravno, kod dilera iz teretane.
Ubrzava rad srca, povećava budnost i izdržljivost, i jesno, iscrpljuje organizam i šteti srcu.
Da, može se povući paralela sa anfetaminom, s tim da spid više djeluje na aktivnost mozga, efendrin na aktivnost srca.
Od ljudi koji ga redovito uzimaju čuo sam da stvara određenu ovisnost, pogotovo ako imate standardan bench-komplex kao većina posjetitelja teretana.
Sve u svemu- otrov, ali, ako uzmemo u obzir što sve stavljaju u sebe momci koji pate od veličine mišića, (intravenozno steroide i hormone), u nekoj donjoj kategoriji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 19, 2006 8:55 am 
Član foruma

Evo nešto iz vlastitog iskustva:
Ako želite da skinete suvišne kilograme (masne naslage) nemojte se trovati kojekavim tabletama i drugim nebulozama tipa fattburners i sl., samo primjenite najjednostavniju moguću formulu a to je: potrošiti više kalorija nego što unesete. Za ljude koji ne žele postizati neke ekstremne rezultate na svom tijelu je sasvim dovoljno da ubace neku aerobnu aktivnost 3-4 puta nedeljno (naravno zavisi od slučaja do slučaja), što podrazumijeva aktivnosti poput trčanja, hodanja, vožnje bicikla, rad na steperu i sl. i sve to u trajanju minimalno 20 min do 1 sata (u zavisnosti od same aktivnosti). Ovo iz razloga što je dokazano da se u prvih 20 min neke aerobne aktivnosti troši glikogen iz mišića, pa tek nakon toga dolazi do sagorijevanja masnih naslaga.
Naravno adekvatna dijeta se podrazumijeva i plus ne očekivati rezultate preko noći.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 23, 2006 5:41 am 
Član foruma

@fingolfin,potpuno si u pravu. Jos pored fizicke aktivnosti korigujes malo ishranu i nema potrebe za tim dodatnim tabletama. Izbacis iz ishrane sto sadrzi secer,so smanjis(zadrzava vodu ),proizvode od belog brasna zameniti integralnim,sto vise voca i povrca !

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 24, 2006 1:28 am 
Član foruma

Malo je oftopic-veoma je vazna stvar i kada pijemo vodu,pre ili posle jela

kad vodu popijemo pre obroka -ona ide u krv i pokupi masnoce i izbaci van a ako pijemo uz ili posle jela onda voda uzima masnoce iz hrane i ubaci u krvotok pa se zato voda treba piti pre jela i tek jedan sat posle jela...Hocu reci da nije samo ako pijes vodu prociscavas telo od otrova i masnoce..i jos ovo; destilirana voda je gladna i bolje absorbira masnoce ..

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 24, 2006 1:35 am 
Član foruma

Citat:
ako pijemo uz ili posle jela onda voda uzima masnoce iz hrane i ubaci u krvotok

Hoces reci da se tako goji? Meni to ne uspeva.
Mada meni nista ne uspeva. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 25, 2006 12:30 am 
Član foruma

U stvari ne goji se tako.Oni koji su gojazni goje se i vazduhom,shalim se naravno..to je stvar tiroidne zljezde,ona je odgovorna za razlaganje masnoce u krvi i u zavisnosti koliko tiroksin hormona proizvodi-osoba je sklona debljanju ili mrshavljenju..imam prijatelja koji strashno mnogo jede ali je ko prut,to je hipertiroideja.

Znaci u zavisnosti rada tiroidne zljezde-svako se mora adekvatno prilagoditi-shta i koliko jede.Moze se i delovati na tiroidnu(to endoktrinolozi i rade),ali nije preporucljivo zbog povezanosti ostalih zljezda-debalans endok.sistema

Ipak se moze delovati na rad hipofize(koja je odgovorna za rad ostalih zljezda) i to Pitualne i Pinealne-pomocu cajeva ili homeopatski

Najcesce endokrini sistem(od kojeg zavisi celokupni rad organizma),je u debalansu zbog neke virusne zajebancije-pa je srebrena voda sredjuje(ovo moze uci i u drugi topic)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 25, 2006 12:37 am 
Član foruma

Ponekad zbog jakog straha(stres) dolazi do hipo,ili hipertiroideje.
U tvom slucaju ako se zelis udebljati-treba ti pivski kvasac(u apoteci) ili reci shta zelish sa sobom pa da vidimo neku strategiju. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 25, 2006 2:40 am 
Član foruma

Ja sam pod stresom od rodjenja.Cim sam video na kojoj planeti sam se rodio uhvatila me panika. :mrgreen:
Nisam preterano mrsav ali mi fali koji kilogram.Smesno mi je kada ljudi kupuju niskokaloricne proizvode jer ja jedem sve punomasno pa se opet ne gojim.Mada ni po ocevoj strani nemam nikog gojaznog.
Kontolisao sam skoro tiroidnu zlezdu,nevezano sa ovim i sve je uredu.Krvna slika je takodje ok.Nisam ja smrsao vec se nikada nisam ugojio. :)

Pio sam dosad ovo: http://www.lekoteka.com/Metabolizam_i_V ... ograd.html

Probacu pivski kvasac.Hvala na savetu.
Evo sta sam nasao o njemu:

U narodnoj medicini pivski kvasac poznat je kao lek za mnoge bolesti, a mesto je našao i u oficijelnoj medicini. Međutim, ne treba ga uzimati u svežem stanju iz više razloga: brzo se kvari, gorkog je ukusa, izaziva nadimanje, gljivice uzimaju iz hrane u probavnom traktu vitamine B grupe koji su im potrebni za razvoj i razmnožavanje, a organizam nije u stanju iz živih ćelija (gljivica) iskoristiti ni vitamine B grupe ni druge hranljive sastojke. Stoga se danas proizvodi osušeni pivski kvasac, koji organizam lako i potpuno iskorišćava, a koji se uzima s vodom, uz glavne obroke. Među korisnim sastojcima se posebno ističu proteini, koji su slični onima životinjskog porekla, šećer, gvožđe, mineralni sastojci oligoelementi i vitamini, osobito grupe B. Preporučuje se u svim životnim dobima zbog zaštitne funkcije, s tim da dnevna doza podeljena u tri jednaka dela ne sme prelaziti šest do deset grama.
Kvasac, štiti jetru, oči, kožu, otklanja umor, održava ravnotežu crevne flore, pomaže nestanku akni, sprečava mučninu i ublažava probavne poteškoće. Kod onih koji se hrane vegetarijanski koristan je kao dodatak hrani. Svi bi trebalo da ga uzimaju barem dva puta godišnje, tokom dva meseca jer je toliko potrebno da se ispolji njegovo delovanje. U slučaju posebnih tegoba, uzima se dva puta dnevno do izlečenja.
Suvi pivski kvasac ima značajnu ulogu u dijetoterapiji mnogih bolesti: šećerne, oboljenja probavnih organa, upale želudačne sluznice, čira na želucu, kod oboljenja jetre i žučnih puteva, zatvora kao i u dijetama za mršavljenje jer podstiče gubljenje težine.

U cemu je razlika izmedju pivskog i pekarskog kvasca?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 26, 2006 1:24 am 
Član foruma

ESPERIO,jeli tebi palo na pamet da pomeris nesto sa zemlje pa u vis,osim kad ti maus padne.Majka priroda daje sve koliko treba pa ako hoces neki misic onda moras malo da se fizicki bato ane psihicki pomucis,pa ce majka priroda da pomogne u balansu i pokloni ti koji misic.A shto se tice kilaze radi da popunish farmerice salom -to ti ne treba.

I ne znam koja je razlika izmedju kvasca,obe su na P :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 26, 2006 12:58 pm 
Član foruma

Imam ja misice nego mi treba blago povecanje mase.A pod tim ne mislim na salo.
Kad smo vec otisli u offtopic da otvorim novu temu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 01, 2006 6:25 pm 
Član foruma

Efedrin izaziva fizičku ovisnost i "prži" mozak :!:
Za skidanje msnih naslaga valja izvodit aerobne vježbe.
Pošto nismo puno drukčiji od svinja razmislite o tome kako se hrane one za mast, a kako one za pršut. Svinje za mast imaju jedan obilan obrok dok one za pršut jedu 3 puta dnevno ;)
Umjesto kvasca možete uzimati B kompleks u tabletama. Ubrzava metabolizam i ima još pozitivnih djelovanja.

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: čet aug 06, 2009 6:46 pm 
Početnik

kokal je napisao/la:
Ponekad zbog jakog straha(stres) dolazi do hipo,ili hipertiroideje.
U tvom slucaju ako se zelis udebljati-treba ti pivski kvasac(u apoteci) ili reci shta zelish sa sobom pa da vidimo neku strategiju. :wink:

Meni sad nista vise nije jasno :( ..Otvorila sam milion str.i na svakoj pise da je pivski kvasac super za apetit!Ali mene interesuje koji kvasac je najbolji,jer iskreno-prvi put cujem za ovako nesto #-o ...Citala sam da se od kvasaca u prahu ne poveceava apetit!Pa,sad ne znam koji je najbolji i kako da trazim u apoteci-da li tabletice,kvasac u granulama ili kako se vec zove...A podhitno moram da se ugojim!I super bi bilo ako neko hoce da mi kaze da li se to moze naci i u inostranstvu-posto zivim u Svedskoj...

Vrh

Naslov: Re: Ephedrine-za skidanje masnog tkiva
PostPostano: čet aug 06, 2009 9:06 pm 
Član foruma

Metabolizam usporava, s godinama.Kod zena oko 30., mislim.
U svojoj 29, tj kada sam ostala trudna, imala sam 52 kg. Visina 174.

Na porodjaju, 99,5 kg...
Ne da sam jela za dvoje, vec za cetvoro. Jednostavno, stalno sam bila gladna, posebno prva 3-4 meseca. Predpostavljam da je doslo do pada secera, i do hormonskog disbalansa.

Jes' da sam kuvala kompletne ruckove u 2 ujutro...

Godinu dana nakon porodjaja, sve se vratilo na normalu. Sada imam 62kg, koje bez problema odrzavam vec 15 godina.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.