Sada je: sub maj 10, 2025 1:19 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto maj 02, 2006 5:03 pm 
Član foruma

Evo nekoliko fotki koje sam snimio danas ujutro, oko cca. 06:15. Ostadoh zaprepašten...

slika
Mmmmm...krasnog li pogleda u rano jutro sa balkona...Rekli bi neki "I love the smell of Chemtrails...early in the morning!"

slika

slika
Da, da, rekao bi meni moj prijatelj, "Ma to su ti obični mlazovi avijona!" =D>

slika
Aha! Eto i poznate crne sjene...brrrrr...weird

slika
Ma, da?! Eto DVIJE crne sjene...

slika
Krasno, zdravo, mliječno nebo... :(

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 02, 2006 6:52 pm 
Administrator

Ovo zadnje mi liči kao da sam u vodi i gledam prema površini...

Praše nas praše...

Crne sjene su možda od toga što izgleda da chemtrailsi odbijaju mnogo svjetla, a tko zna čega još, što bi moglo dolaziti na planetu u obliku nekih zraka, informacija i slično. Možda onaj svijetli trag što ostane i nije bit chemtrailsa, već neka manje vidljiva supstanca koja ostane u zraku ( ovo me navelo kod onih slika kod kojih se trag odvaja od sjene... ako je to sjena uopće... )

#-o

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 02, 2006 7:53 pm 
Član foruma

e ove zu zaista dobre notorious! =D> ja sam iznad dubrave/sesveta rano ujutro tijekom treceg mjeseca redovito uocavao deebele kemiche. bome su vrijedni! zanima me sto kazu tim pilotima? "samo vozaj tamo amo cik cak i drzi ovu rucku na polozaju ukljuceno"

samo pazi sad da te nwo ne nade na temelju ovih obrisa kuce, izgleda borova itd :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 02, 2006 8:15 pm 
Član foruma

Hvala, hvala...

Da me ne nađu? Kao da oni ne bi mogli naći bilo koga sa ovog foruma (ili bilo kojeg drugog mjesta)? Ne treba im za to slika (nažalost). Nema internet privatnosti...to je velika zabluda. :wink:

Nije pitanje u tome što im oni kažu...stvar je u onome što će im jednom djeca reći (ako budemo te sreće i doživimo ta "vremena") :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 03, 2006 12:42 am 
Administrator

Znaju oni sve o nama i tko smo i što smo. I što radimo. I znaju još i stvari koje mi još ni trenutno neznamo o sebi...

Neznam da li ste svjesni hiperdimenzionalnosti i što to sve, u stvari znači. Očitavanje jedinica svijesti, misli i ostalog... ahhaaha, pa znaju što mislite, a kamoli tko ste. Trenutno jako nebitni prema njihovim percepcijama.

Naravno, nije ni sve beznadežno. Imamo i mi "svoje adute". Nisu u rukavu, jer bi ih tamo ionako mogli vidjeti... hehe!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 03, 2006 8:38 am 
Početnik

ne bi li jednostavnije bilo spuštati supstance putem duhanskog dima ili dnevnih novina?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 03, 2006 1:32 pm 
Član foruma

Citat:
ne bi li jednostavnije bilo spuštati supstance putem duhanskog dima ili dnevnih novina?

Kako bi to bilo jednostavnije?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 03, 2006 3:42 pm 
Administrator

Možda se tako te određene supsance ne mogu toliko proširiti... a i mislim da to nije toliko ciljano na ljude, već da se Zemljine frekvencije koje su u porastu - koče. I spriječe dolazak eventualnih pomoći iz viših denziteta ( štogod ovi chemtrailsi kočili ) u obliku možda nekih frekvencija koje potpomažu razvoj svijesti, što ljudske, što planete kao tijela koje isto ima svoju svijest.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 04, 2006 11:31 pm 
Član foruma

Upravo mi nešto sinulo!

Da li je moguće da nam chemtrails-ima skrivaju nešto, što nam je zapravo pred nosom (a kažu da je i poprilično veliko)? Pri tome mislim na Nibiru.

slika

slika

slika

...a možda ipak samo stvaraju ljepše ozračje za guštere. :idea:

Citat:
IONOSPHERIC 'GLOBAL WARMING GRID' FROM CHEMTRAIL SPRAYING BEING CREATED FOR THE REPTILES!

slika

NASA LIES!.... THIS IS NOT JUST AN AURORA....
but a greenish turquoise grid of aluminum and barium from chemtrails

slika

http://www.wiolawapress.com/index05.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 05, 2006 6:17 am 
Član foruma

ove fotke sa suncem su prirodna pojava refleksije od oblaka.
pogledaj da je skoro uvijek pod istim kutem u odnosu na sunce prema tebi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 05, 2006 2:03 pm 
Administrator

Eh... prijatelju...

Ali je moja sestra slikala nebi i sunce - i dobila isto. Samo... bilo je VEDRO!

Di su onda bili oblaci?

Očito je nešto drugo u pitanju... možda je neka refleksija, ali pitam se: od čega? Kao da je neki "nevidljivi" predmet u zraku... ili neka "nakupina energije"... ( što je skoro identično ponekad... )???

notorious, =D> , hvala odlične fotke!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 08, 2006 8:09 am 
Član foruma

postiraj fotke pa cemo da vidimo

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 13, 2006 1:42 pm 
Početnik

Što bi danas ovdi u Dalmaciji bija lip dan da braća ne praše. :(

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 13, 2006 2:49 pm 
Član foruma

Jučer sam ih i ja prvi puta vidio na djelu i to u - Varaždinu. Baš sam htio spomenuti kako u Vž-u dosada još to nisam viđao (jest da nisam puno ni gledao) i kad tamo jučer. Na starom gradu sjedim na jednoj klupici sa jednom djevojkom jelte koja sad nije uopće važna za ovu priču i kad tamo vidim tragove... I onda gledam dobro, možda neka nebeska pojava ali jok. Fino se vidjelo kojih 3 ili 4 crte jedna pod drugom i aviončić koji svjetluca i lagano se vozika. U isto sam vrijeme bio i ugodno i neugodno iznenađen, jednom rječju - iznenađen :mrgreen:... Znam da sam se zapitao tko vozi sada taj avion i o čemu razmišlja... Da li "samo radi svoj posao" i briga ga šta je dok god mu plaćaju ili ne posjeduje nikakvu inteligenciju osobitu osim onu koja mu je potrebna za upravljanje vozilom ili je jedan od "njih". Osobno mislim da su prva i treća opcija najviše vjerojatne, ali se ne bih čudio niti da je to tip koji eto ide samo obaviti svoj posao i briga ga te se nit ne pita šta radi jer takvih ima dosta... Sve u svemu, jučer se dosta stvari izdogađalo više manje na doživljajnoj bazi... Vratio mi se jedan stari feeling, jedan dobri stari feeling hehe...

Inače fascinantno je kako su ljudi slijepi, stvarno fascinantno, možda još i najfascinantnije u cijeloj priči... Kao da stvarno ograničeni na taj jedan svoj mali svijet - radi, seri, laj, pij, seksaj se, jedi, spavaj... A bogme i jesu... Hmmmmmmmmmm

BTW dobio sam neke ideje koje neću sada iznositi na forumu ali ako to učinim možda se javim sa rezultatima... Mislim da nisu svi odgovori na netu i da treba malo prokopati i dublje in medias res.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 13, 2006 3:49 pm 
Član foruma

Pantagruel je napisao/la:
jednom rječju - iznenađen :mrgreen:...

I uvredjen. :mrgreen:
Citat:
sa jednom djevojkom jelte koja sad nije uopće važna za ovu priču

Otvori novi topic. :mrgreen:
Citat:
Znam da sam se zapitao tko vozi sada taj avion i o čemu razmišlja...

Oni sigurno misle da time sprecavaju razaranje ozona ili tako neko dobro delo.Neko je vec dao link ka jednom tekstu o tome.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 13, 2006 4:49 pm 
Član foruma

ganja_sonicpixie je napisao/la:

I da, baphomet, ta paucinasta tvar je najvjerovatnije vezana za chemtrailse.

Jel' netko odnio na analizu tu tvar? Mislim da nas spekulacije ne mogu daleko odvesti, možemo samo vježbati maštu koja je ionako izvježbana. Ajd neka to netko učini, ovako ne možemo biti sigurni...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 14, 2006 12:45 am 
Administrator

Evo najčešćeg sastava:

Kemijski sastav

Već odavno jedna veća grupa ljudi prati ove nebeske aktivnosti, uzima uzorke iz tih kemo-mlaznica i prema nalazima iz nekih privatnih laboratorija, u njima se nalaze različiti biološki i patogeni agensi, od mikroorganizama pa do određenih metala kao što su npr. soli barijuma i aluminijske čestice mikronskih dimenzija.

Do sada u ovim kemijskim mlaznicama pronađeni su sljedeći agensi:

1. Pseudomonas Aeruginosa – bakterija koja napada većinom respiratorni sistem čovjeka
2. Pseudomonas fluorescens - izaziva infekcije krvi i respiratornog sistema
3. Serratia marcescens - upala pluća, upala mozga, upala srčanog mišića
4. Mycoplasma fermentes incognitus - vrsta patogenog mikroorganizma za koju se pretpostavlja da je bio-inžinjerirana u američkim vojnim laboratorijama i koja je pronađena kod 45% američkih vojnika koji boluju od tzv. golfskog sindroma
5. Streptomyces i druge vrste gljivice
6. Neke vrste kvasaca
7. Određene bakterije koje sadrže specifične enzime koji su u stanju izmjeniti genom čovjeka
8. Soli barijuma
9. Aluminijum – čestice mikronskih dimenzija (interesantno je da ljudi koji pate od Alzhajmerove bolesti imaju veću količinu aluminijuma u mozgu)
10. Ethylene dibromide (dibrometan) C2H4Br2– kancerogeni dodatak za gorivo i insekticid, mirisa sličnog kloroformu; izaziva depresiju CNS-a, edem pluća i nadražava sluznicu respiratornog trakta; čini se da je on uzročnik i karakterističnog kašlja ("chemtrail kašalj") koji se javlja kod ljudi nakon zaprašivanja određenog područja
11. Dehidrirane ljudske crvene i bijele krvne ćelije (eritrociti i leukociti)
12. Fibrozni filamenti (njihova uloga je navodno da omoguće određenim mikroorganizmima koji se nalaze u ovoj kemijskoj smjesi da živi stignu do zemlje, jer bi ih normalni atmosferski uvjeti uništili. Tako se na područjima zaprašivanja mogu naći smeđe fibrizne niti slične paučini koje su vrlo toksične.)
13. Virusi i prioni nisu zvanično potvrđeni; njihovo prisustvo se samo nagađa

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 14, 2006 2:10 pm 
Član foruma

Ali treba uzeti iz našeg podneblja, čisto da se empirijski potvrdi da je isto, slično ili različito od ovoga što piše. Pa na temelju različitih uzoraka s različitih područja donjeti neki pregled di kolko čega i šta. Ja da nađem takvu "paučinu" na svom autu (kojeg hvala bogu nemam) i posumnjam da je nešto iz kemtrejlsa, analizirao bih to na sve moguće i nemoguće načine. :)

I vjerujem da je ovo nađeno negdje u Americi, iako nemam puno razloga sumnjati da postoji neka prevelika mogućnost da su sastavi puno različitiji, nisam primjetio da ljudi oboljevaju od nekih epidemija i slično... Opet, priča o modifikaciji klime na ovaj ili onaj način s ovim ili onim ciljem mi se čini nekako najvjerodostojnija. No ništa naravno nije sigurno. Osobno me ideja o masovnom oprašivanju u svrhu sveopće zombifikacije i uniformizacije društva najviše fascinira, u stilu 84.-e i BNW-a, no to sam samo ja.:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 14, 2006 3:34 pm 
Član foruma

Citat:
Ali treba uzeti iz našeg podneblja, čisto da se empirijski potvrdi da je isto, slično ili različito od ovoga što piše.

Ma ovo nase je sigurno kao i sve drugo loseg kvaliteta.Garantujem da pola stvari nisu stavili. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 16, 2006 10:50 pm 
Član foruma

Ovako je danas izgledalo nebo iznad nas.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Jedna zanimljivost...u zadnje vrijeme sve više ljudi oboljeva od bolesti zvane: morgellons desease. Navodno ona ima veze sa chemtrails-ima.
http://rense.com/general71/mmor.htm

http://www.morgellons.org/

Da nije to ta nova kuga, koja se spominje u starim spisima?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.