Evo još jedan klasični predstavnik tzv. „cointelpro-dezinformativnog sistema“ koji je u posljednje vrijeme sve više aktivan u Hrvatskoj:
I AM University – Akademija Integriranog Uzašaća
Poziv na upis u Razrede Integriranog Uzašašća
I AM University (JA JESAM Sveučilište) je zaista pravo sveučilište u duhovnom svijetu koje je na unutarnjim, duhovnim razinama nazvano I AM University. Započelo je s radom uoči 2000. godine (Prije 2000. godine je poznato pod nazivom Melchizedek Synthesis Light Academy.), a osnovali su ga Duh, Uzašli Majstori unutarnje razine i dr. Joshua David Stone. Sveučilište je povezano i s unutarnjom razinom Ašrama Sinteze i s Uredom Krista.
Inicijali ˝I AM˝ (˝Ja Jesam˝) u imenu, naravno, označavaju ime Boga, ali, također, označavaju i ˝Integrated Ascended Masters˝ (˝Integrirane Uzašle Majstore˝).
I AM University podučava kako potpuno realizirati Boga, Ja Jesam i, također, paralelno uči kako postati i biti Integrirani (Integrirano – cjelovito; čvrsto povezano u cjelinu.) Uzašli Majstor, Integrirani Krist (Krist se ovdje odnosi na univerzalni smisao tog termina koji vrijedi u svim religijama i duhovnim putovima.) i Moćna Ja Jesam Prisutnost ili Monada što je pravi identitet svake osobe.
Unutarnja, duhovna razina I AM University-a je velika poput veoma velikog grada, i zapravo je silno jaka misao cijelog našeg sunčevog sustava i galaksije. Od njegovog začetka tu se podučava preko 600 milijuna duša. Ljudi tamo uče u njihovim duhovnim tijelima, u njihovim Odvojenim Sebstvima Integriranog Svjetlosnog Tijela ili u bilociranom stanju. Na unutarnjoj razini to je četverogodišnje sveučilište, ali je bolje govoriti u duhovnim godinama nego u zemaljskim godinama. To znači da je trajanje različito za svaku dušu koja ga pohađa. Program I AM University-a, i na unutarnjoj i na vanjskoj razini, je integrirano, opsežno poučavanje Prizme Punog Spektra sa svojim najvišim ciljem da pomogne svima koji su uključeni postići njihovih 12 do 22 nivoa inicijacije i svjetlosnog tijela, odnosno status Integriranog Uzašlog Majstora, a koliko će ga tko dugo pohađati, u svrhu postizanja tog statusa, biti će različito za svaku osobu. Jednom kada istinski tragaoc započne izučavati podatke, obično postaje fasciniran dubinom učenja do te mjere da odlučuje ostati uključen u program I AM University-a do potpunog ostvarenja punog Sebstva i Realizacije Boga.
Učiti i školovati se na unutarnjoj, duhovnoj razini I AM University-a je prekrasno, međutim, bez rada na vanjskoj, zemaljskoj razini I AM University-a, osoba to ne radi svjesno. Ona to radi u duši ili sa svojim Integriranim Svjetlosnim Tijelom Odvojenog Sebstva, ili u bilociranom stanju što uvelike utječe na cijelu stvarnost osobe, ali pravo ubrzanje počinje kada, uz uključenost na unutarnjoj razini I AM University-a, osoba uči ove podatke svjesno na vanjskoj, zemaljskoj razini. Zato je osnovana i usidrena vanjska razina I AM University-a, a dr. Joshua David Stone je, kroz period od tridesetak godina, kanalizirao obrazovni program unutarnje razine I AM University-a na vanjsku, zemaljsku razinu.
Vanjska, zemaljska razina I AM University-a osigurava stvarno ubrzanje evolucije svih uključenih u obrazovni program, i potpunu realizaciju Moćne Ja Jesam Prisutnosti, Integriranog Uzašlog Majstorstva, Sinteze Krista i Svjesnosti Punog Spektra Prizme. Osobe uključene u program vanjske, zemaljske razine I AM University-a automatski se uključuju u program na unutarnjim, duhovnim razinama. Detalj koji je jedinstven u školovanju koje se može dobiti na unutarnjoj i vanjskoj razini I AM University-a je da je ono specijalizirano u podučavanju ljudi na zemlji da postignu 12. do 22. stupanj inicijacije i postanu Integrirani Uzašli Majstori.
12. inicijacija je minimalna razina potrebna za započinjanje realizacije Moćne Ja Jesam Prisutnosti, Krista i Integriranog Uzašlog Majstorstva, a to Duhovna Hijerarhija traži za sve duše na zemlji! 22. nivo označava potpunu Planetarnu Realizaciju Moćne Ja Jesam Prisutnosti, Integriranog Krista i Ja Jesam Majstorstvo!
Školovanje na I AM University-u je lako razumljivo, praktično, opsežno, najinovativnije, integrirano, sintetizirano, te napravljeno na način Svjesnosti Prizme Punog Spektra. Ono uči ljude da postanu Integrirani Uzašli Majstori na duhovnoj, svjesnoj i psihološkoj razini, i fizičko/zemaljskoj razini, te da integriraju sve navedeno. To je također sinteza učenja koja poštuje sve religije, sve duhovne putove, sve tajne škole, sve kanale, sve duhovne učitelje, sve duhovne tekstove, gurue, proroke, svece i mudrace.
Ovdje, u I AM University-u, ne nastojimo promijeniti ničiju religiju ili duhovni put, dakle ne moraš promijeniti svoj sadašnji duhovni put. I AM University nije duhovni put, ono je "Svi Putovi"! To je razlog zašto ne tražimo da mijenjaš duhovni put na kojem jesi, jer bilo koji duhovni put na kojem se nalaziš put je I AM University-a. Ohrabrujemo i podržavamo ljude da ostanu na duhovnom putu na kojem jesu, odnosno da slobodno istražuju sve što ih privlači. Samo nastojimo ljudima dodati njihovom odabranom putu i dati im određeno upotpunjeno, sintetizirano učenje i učenje Svjesnosti Prizme Punog Spektra kako bi osnažili i obogatili put na kojem jesu. Iz tog razloga nastojimo pomoći ljudima vidjeti sve religije i duhovne putove kao različite leće pristupanja Bogu. Jedna religija ili put nije bolja od druge, samo je različita. Jedina stvar koju I AM University nastoji napraviti je sjediniti, ujediniti, te otvoriti ljudima oči, i njihovo treće oko, kao i sve njihove čakre, većoj zamisli. Program I AM University-a pomaže evoluciju svih šest milijardi duša na Zemlji, jer su u njega potpuno uključene sve religije i svi duhovni putovi i učenja, i integrira, sintetizira i usklađuju sve zajedno. Ovo je učenje koje nikad prije nije dano na ovaj način. To je jedan od razloga zašto Duh i Majstori toliko vole I AM University, i zato su napravili, na unutarnjoj razini I AM University-a, potreban prolaz za sve duše na zemlji da uđu u Kraljevstvo Nebesko. Ogroman broj nas tamo već uči na dnevnoj i noćnoj osnovi. Kao što je rečeno, 600 milijuna duša već prolaze kroz školovanje, a tek smo započeli!
Zbog navedenih karakteristika I AM University-a, Duh i Uzašli Majstori izabrali su I AM University da bude glavni službeni nositelj koji će u Novi Jeruzalem donijeti Sedmo Zlatno Doba, Ja Jesam Doba, a na Zemlju civilizaciju Kristove Svijesti.
U ovom važnom i prijelomnom trenutku evolucije svijesti Čovječanstva i Zemlje, Bog, Krist i Duh Sveti ili Brahma, Vishnu i Shiva, Uzašli Majstori, Svjetlosni Arhanđeli i Svjetlosni Anđeli, Vanzemaljci Kristove Svijesti i Majstori Elohimi doslovno svima nama predaju "Ključeve Kraljevstva" na srebrnom pladnju, i time nam otvaraju vrata potpunog ostvarenja Moćne Ja Jesam Prisutnosti iznutra, Krista iznutra, Integriranog Uzašlog Majstora iznutra, Duha iznutra, Monade iznutra, Atme iznutra, Vječnog Sebstva iznutra, Boga iznutra, Svetog Duha iznutra, Buddhe iznutra, Krishne iznutra, Adonaia iznutra, Arhanđela iznutra, Elohima iznutra, Vanzemaljaca Kristove Svijesti iznutra, Allaha iznutra, Ahura Mazdua (Zaratustrino ime za Boga) iznutra, Ramu iznutra i Taoa iznutra.
Nama u I AM University-u, Duhu i Majstorima, nije važno kako što zoveš! Kako se neke riječi moraju upotrebljavati da bi objasnile naše misli, mi smo izabrali riječi: Moćna Ja Jesam Prisutnost, Integrirani Krist i Integrirani Uzašli Majstor. Pretpostavili smo da će jedan od ovih termina odgovarati svakoj duši na Zemlji. Međutim, ako više voliš druge riječi, zamijeni ih. Bog ne mari, jer svi putovi vode k Bogu!
Pozivaju se na upis u Razrede Integriranog Uzašašća svi zainteresirani za pohađanje programa duhovnog obrazovanja koje nudi I AM University, i svi koji imaju namjeru postati i biti Integrirani Uzašli Majstori. Upisi u Razrede Integriranog Uzašašća su u tijeku.
Namaste!
Osoba za kontakt: Krešo Lušičić, I AM University Branch Leader
Kontakt broj: 099 36 919 63
e-mail:
kreso.lusicic@zg.t-com.hr www.iamuniversity.org
Rozenkrojceri su "mala djeca" za ove!?
Eto, ko hoće brzo i efikasno da postane “Uzašli Majstor” neka se javi Kreši.
Dakle, kod njih se “podučava” ni manje ni više do 600 MILIONA duša!? Aferim, što bi reko mali Mujo.
Znači, svaki deseti čovjek!? Ako svaki član ovog foruma poznaje 100 ljudi, to bi značilo da bi 10 njih trebali biti učenici ovog “univerziteta”?!
U svakom slučaju, ja još uvijek nisam sreo nijednog takvog a ako neko poznaje nekoga, osim majstor-Kreše, neka nam javi.
Bio bi red da nam se jave i oni koji uz pomoć majstora Kreše ostvare "uzašašće".
Pozdrav!