Marinshe je napisao/la:
Tina je napisao/la:
Marinshe je napisao/la:
Vidim bakterije i mikroogranizmom kao kad čovjek gleda oko sebe. Eto tako ih vidim, samo po normalnom "zraku" kao lelujaju okolo oko svega.
mislis mozda: jako su male, mozda miilmetar, i jaaako brzo i kaoticno se gibaju, i kao da su u nekoj grupi?, i ja ih vidim, s vremena na vrijeme, ja mislim da to nisu mikroorganizmi, mislim da sam negdje citala da ljudi upravo te zovu "orgonske cestice" .
Ali, tko zna mozda ti vidis nesto drugo?

Neke se ludo i brzo gibaju, neke se gibaju sporo, neke kao da plutaju ima ih u najrazličitijim oblicima, duguljaste, okrugle, male sičušne, velike a neke izgledaju kao mali kukci.
Da, to što si ti opisala također vidim ali nisam mislila na njih kad sam opisivala bakterije. Izgledaju kao male krijesnice, svijetle i kreću se jako brzo, gotovo kaotično i uvijek ih je puno!

Citat:
O "letecim" bakterijama i tockicama B.A.BRENNAN (fizicarka, iscjelitelj itd.) lijepo je napisala Vjezbu za "vidjenje" univerzalnog zivotnog energetskog polja.
Citat:
Najlaksi nacin za pocetak promatranja UEP jest da se lijepog suncanog dana jednostavno opustite lezeci na ledjima u travi i zagledate se u plavo nebo. Nakon nekog vremena moci cete vidjeti sicusne kuglice orgona koje cine isprepletene crteze na pozadini plavog neba. Izgledaju poput bijelih kuglica, ponekad sa crnom tockicom koja se pojavi sekundu-dvije, ostavi za sobom trag u obliku pruge i ponovno nestane. Ako nastavite s promatranjem i prosirite viziju, pocet cete zapazati da citavo polje pulsira u uskladjenome ritmu.
Ima i vjezbe za gledanje ljudske aure. Citam dalje.
Znaci nikakve letece bakterije i tockice, nista od toga, to su globuli ili prana, chi... Ali nisam siguran sto je tocno orgon i da li je to povezano.
Najlakse se vide na svijetlom plavom nebu i na svjetloj podlozi uopce, iako ne znam zasto kada i sami sjaje.
Ako malo bolje pogleda, shvatit ce se, da te tockice i nisu bas udaljene. Stovise, izgleda kao da su bas pred tvojim okom.
To je energija sunca. Globuli su te nekakve cestice koje na sebe kupe energiju sunca i oni citavo vrijeme ulaze u nas, i zatim se ta ista energija se predaje nama. Otprilike to znaci svijest.
I ja ih zapravo i ne volim bas... Nekad mi previse odvajaju paznju, bezveze... Postoje ljepsa iskustva i druge stvari su bitnije, ovo skrece paznju... Koliko samo izazova, na putu do budjenja?