Imam malo vremena pa da procaskam malo sa tobom Zoky.
Citat:
ali malo njih moze to primiti.
Ovo me podsjeca na citat iz jednog legendarnog svedskog filma sa nekim crncima.
Citat:
Medjutim imam jedno pitanje, dakle zasto vi ovdje stalno nesto zapitkujete sto to u vama neda mira, gledam vas, toliko znatizelje, a poricete sve napisano.
Nitko nista ne zapitkuje i nije istina da nam nesto ne da mira.
Zapravo mozda ovo.
Kad dodes na neki forum obicno je stvar pristojnosti drzat se teme koliko god je to moguce.
A ti si brate konstanto OFFTOPIC. Ovdje se raspravljao o povijesnom liku Isusa Krista. Dakle eventualnim i potencijalnim te dokumentiranim naznakama, indicijama ili cvrstim dokazima da je tip postojao kako je opisan u Bibliji. Automatski ne mozes Bibliju samu koristiti kao dokaz onog ili za ono sta u Bibliji pise jer je to najobicnija cirkularna logika i nema vrijednost u takvoj raspravi bez obzira koliko netko u nesto vjeruje ili ne.
Dakle trazimo nesto van Biblije da nam potvrdi ono sta u njoj pise. Naglasavam, bez obzira koliko tko i u sta vjeruje.
Dalje, moje duboko uvjerenje je da ti nisi procitao Bibliju nista vise od mene ili nekih drugih ljudi ovdje. Ne znam sta ti nama to novo mozes otkriti konstantnom upotrebom Copy Paste metode. Sta ti mislis da ne znamo sta pise u njoj? Da ces nam eto bas ti to otkriti? Ja svakako znam tako da je tvoj stav u najmanju ruku smijesan.
Naporan si jednostavno. Toliko naporan da je to usporedivo samo sa tvojim entuzijazmom prema copy paste funkciji.
Citat:
Sto to vas kopa? U cemu je problem?
Dakle nista nas ne kopa ali problem je da si OFFTOPIC, da to sta pricas nema veze sa temom.
Imas dva nacina da ne iritiras ljude.
1.Daj link za bibliju i shut the fuck up. Tko hoce procitat ce sam.
2.Otvori topic "Bozja rijec" i copy pasteaj dok ne srusis server.
Citat:
Svaki citat je sa ogromnim razlogom tu ali vi i dalje ne razumijete.
Ja razumijem sve sta si ti htio rec. Bar onaj dok te nisam uglavnom prestao citati. Teze su jednostavne kao i citati koje si dao. I sta sa njima. sta oni rade na ovom topicu. Toalno si ignorirao u isto vrijeme argumente koja je druga strana dala nego kao lobotomizirani neurotik mantras jedno te isto.
Poanta ti si osjetio ljubav u srcu i spoznao Isusa i sad ces nam to objasniti. To je OK, cijenim to, ali radi to na nekom izloiranom topicu ciji ce naslov jasno odrediti njegovu funkciju. Otvori ured
"Misionar Zoky" pon-pet 8-16, nedjeljom poslije mise radimo sa strankama individualno.
Ili nesto slicno....
Citat:
Sto zelite od mene? Apsolutno ne razumijem.
Mi od tebe? Pa zbilja nista. Prvo objasni ko smo to mi. Da li smo mi ljudi koji ne vide smisao da netko copy pastea histericno knjigu na neki topic.
To da ne razumijes, sa time se mogu sloziti. Jer, sta ti zelis od nas?
Citat:
Kao sto rekoh istinu morate otkrivati sami, a ja samo sto vas nisam u oko ubo i vi opet nista.
Dakle premda istinu moramo otkriti sami ti ces nam to olaksati spamajuci citate iz Biblije gdje i kad stignes. I usput nas bost u oci sa njom. Ali svejedno to sami moramo otkriti. Zanimljiv koncept!.
Misionarski polozaj jos se nekako tolerira....
Misionarska bolest nikako....
Citat:
Medjutim dobri ste za sale i posalice, pokusaji uvrede, omalovažavanje to vam tako dobro ide. Bit ce da ste sve svijesniji i svijesniji jer toliko epiteta i metafora dati meni to je vise neg svijesno (naravno u materijalnom smislu)
Ovdje te nije uvrijedio gotovo nitko osim mene. A i ja nisam bas nesto posebno, realno govoreci. Jer kad budem, vjeruj mi znat ces.
I Zoky, ne bacaj biserje pred svinje.