Sada je: čet maj 01, 2025 11:17 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4398 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 216, 217, 218, 219, 220
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alternativne Vijesti
PostPostano: sri feb 26, 2025 10:16 pm 
Član foruma

https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/grado ... 99070.html

https://n1info.hr/regija/u-brckom-prona ... nu-djecom/

Vrh

PostPostano: čet feb 27, 2025 9:24 am 
Član foruma

Sad će spasioci da naprave popmpu od svega , a ta deca će opet da se stalože na dno rasula u kome živimo. Nema više domova i domaca kakvi su bili posle rata , kad su od njih postajali inženjeri, piloti, doktori i ugledni građani . Sad mogu samo da postanu doktori za dzeparenje.

Nema nama spasa . Samo što to niko ne vidi. Pogotovo ne vide bukadžije i oni što polemišu po fejsbuku i umišljaju da su moralne gromade - samo iz razloga što su se nekome nakršili majke. I to nekom - random - nema potrebe da zaista znaju sve o nekom pre nego što ga napadnu.

Juče osvane meni na fb napis Dejana Koturovića u kome proziva nekog - random - prosečnog - slučajnog čoveka koji je reko da njega protesti ne zanimaju. I oplete po čoveku - kao da je on glavni vučićev domar i veleposednik ...
dobro .. svako ima pravo na svoje mišljenje... svako ko nije za studente - je protiv njih i za vučića je .

dobro .......

preletim komentare i pročitam ovo:

taj je prepotentni glupak i magarac i treba mu jebati majku pod hitno - dok se on nije okrenuo protiv nas.

Ja nemam kratak fitilj i jako retko objavljujem nešto na fb , a još manje pišem nešto. A i kad pišem nikad ne otvaram to ponovo da vidim odgovore .

Ovom prilikom mi je pao mrak na oči. Prvo jer znam tog Miloša i njegovu ženu, i znam da nije glupak a još manje mislim da mu treba jebati mater - samo zbog nečijeg huškanja na internetu.

Da ironija bude veća, Dejan je kao ilustraciju tog random lika postavio video u kome Miloš priča protiv izgradnje vetroparkova ispod Rtnja i protiv seče hektara šuma. Znači nije objavio video podrške vučiću .

I napišem ispod tog sramnog komentara svoje mišljenje - da Miloš nije glupak i da razumem zašto je to reko , ako je uopšte reko, jer ljudima nije do revolucije svake godine i da ne postoji plan i program kako će studenti da iznesu novi sistem koji će da zameni stari pogubni - ako već moramo da živimo u sistemu.

Naravno da nisam gledala dal ima odgovora i šta bi neko reko ... kad popodne vidim opet Dejan piše tj vrišti . .. POVODOM NEIZJAŠNJAVANJA ZA KOJU SI STRANU -... pročitam prvi red njegovog novog posta i kliknem na blok - jer zaista nemam vremena da se raspravljam sa tvrdoglavim i neogovornim ljudima.

a Dejan je Dejan Kotur , biviši NBA košarkaš i ne sumnjam u njegove dobre namere . ali kad kreneš da i sam seješ seme zla - onda si ćao kod mene ..

Nikom nisu jasne razmere zla u kome živimo.
Zlo je šalterska službenica koja se istresa na tebi jer sama mrzi svoj idiotski poso koji je dobila preko stranke i što mora da sedi tamo , a radije bi da bude na nekom drugom mestu.

Zlo je doktor koji uživa da ima punu čekaonicu jadnika kojima će da posveti deset minuta čukanja po kompjuteru i sređivanju elektronskih papira na tvoje ime. Stetoskop oko vrata je definicija ugleda , ponosa i socijalne veličine. ( aha ) Beli mantil je zlo jer je primoravao i ucenjivao ljude da se vakcinišu na silu , i i dalje ne priznaje da su vakcine bile štetne i da danas ljudi umiru zbog toga.

Zlo je sudija koji ima mesečne sastanke sa nadređenima iz stranke koji im pročitaju kako treba da sude.
Zlo je pandur koji ima dil i sa sudijama i sa kriminalcima.

Zlo je seljak koji radi sitne prevare i uvek je zadovoljan ako bar na malo ošteti državu koja ga kupuje smešnim subvencijjama i ne bori se za svoje mesto u društvu - a trebalo bi da bude najvažnija karika.
poštari su raznosioci zla , jer više ne nose razglednice sa toplim pozdravima nego pozive za sud , kazne i račune.

Zlo su telefoni u koje svi bulje, a život curi u nepovrat. Spisak zala oko nas je nepregledan..

Najveće zlo su oni koji huškaju na podele . Jer danas je uvreda na fejsbuku, a sutra može biti metak u avliji . I još misle da su u pravu i da su bogom dani da baš oni određuju merila za čojstvo i junaštvo. a realno su samo tastatura ratnici ..

Ja se vraćam kući iz Nemačke uskoro i sa zadovoljstvom ću da zavrljačim ovaj lap top na kome trošim svoje vreme kad ne radim jer odavno više nema ništa korisno da se vidi na internetu i kao što je osvanula tema ovde Ai kao generator dezinformacija .. sada kreće taj talas zaluđivanja naroda .. Do skoro su bile "teorije zavere" ali i ozbiiljni ljudi - poput Galaksije - su imali motiv da se proširi neko znanje i informacije o mehanizmu odvijanja života na Zemlji - ali ovakvi sadržaji su slabo posećeni - kao što i sami znate - i biće još više potisnuti đubretom koje svakim danom sve više preplavljuje youtube i socijalne mreže . Pa nisu za džabe "ukinuli" cenzuru na fb ... jer sad više "ne moraju"

Vrh

PostPostano: ned mar 02, 2025 5:00 pm 
Član foruma

I ?
Tramp mu je reko i otišo da igra golf ...

We are going to feel very wonderful, spalio si 350 milijardi dolara !!!

( Ja nisam čula da mu je reko nešto što nije tačno - ako se izuzme arogancijja - sve je na mestu )

Zašto ti ne nosiš odelo ??? - pita novinar - ko da je to najbitnija stavka ikada .. na tom nivou je i ceo šou program, pretpostavljam , samo što zvuči ludački ... ciljano ludački da uzburka internet i slobodoljupce iz Amerike i celog sveta

Ima li neko alternativno tumačenje dešavanja?

Vrh

PostPostano: pon mar 03, 2025 11:33 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: sri mar 05, 2025 5:51 pm 
Član foruma

Kopirala sam link pre neki dan na temu Brižit Makron ( ili mislim da jesam )

To je sad aktuelno na jutube - pojavila se nova Džo Rogan /Alex info wars ženska - novo lice Kendis Owens koja je bila izbačena iz neke medijske kuće i željna da pogine za istinu i pravdu napravi svoj jutube kanal i krene da opliće po svima sumnjivcima i aferama u zadnjih deset godina.

Da li je Brižit Makron muško ? ( koga briga ???) Napravila je serijal od nekoliko sati ( koji nisam gledala u celosti jer je predugačko i prepuno reklama i ponavljanja ) i njen zaključak je da je Brižit Makron muško i da je on Makronov otac koji je imao operaciju promene pola !!! A neki tamo Brat od Brižit sa pododičnih slika ...

Mene je u celoj priči više interesovalo ko je ta Kendis sad odjednom, nego ko je Brižit ?

Kendis je crnkinja , udata za belca ima troje dece i trudna je ponovo , reklamira termos i neke agencije, domaće meso itd . Ima milijonske preglede -
jer je neko gura - kao što je i meni izašo predlog na yt da pogledam njen serijal o Brižit Makron iako do sad nisam pratila "nezavisno" američko novinarstvo ni Makrona ...

Priča i previše brzo , ne pravi greške - ili su greške ispeglane u obradi ... Gledala sam njen intervju sa Endrju Tejtom gde je pričala ko navijena, da bi mogla da prati onu budaletinu...

Ona je KATOLKINJA - kao i preobraćeni Rasel Brand ... koji takođe ima milijonske preglede i kao se bavi razotkrivanjem propagande oko vakcina , ukraine i talalala .....

Koga uoppšte oni zastupaju ? Jel Džo ROgan stvarno nezavisni medij ???

Kako da ne .. Niko nije nezavistan i nema šanse da uspete na youtubu ako nemate dil - jer iako ga nemate imate " standarde " i algoritme koji vas budno prate i čim vam poraste rejting stignu vam novi standardi i programi koje možete da kupite i pratite ili vas neće biti ...

Alternative za youtube nema - iako postoji rumble i bićuć ili kako se već zove , nema ništa što POLICAJ neće da uhvati na svom AI radaru.

U ovom videu je neki profesor sa Berklija - liči na Japanca - naturalizovanog Amerikanca koji u svom neprofesionalnom novinarskom p ristupu priča šta se radi na univerzitetima , kako se vrbuju jurišnici na raznim pozicijjama , šta je radio Himler koji je bio vegan isto kao i Hitler i .. šta je još bio ... zašto je HITLER JUGEND nosila onako kratke pantalonice na tregere .. Koje psihopate su pisale dečije bajke sa kojim motivima ..

Kako je izvršen eksperiment sa trans muškima na Tajlandu , u Vijetnamu .... itd itd

Da ti se kosa digne na glavi i lepo mi dođe da izađem napolje i poljubim zemlju na kojoj sam se rodila ( kad odem kući iz naci države ) jer ako Sloveni jesu ljudski šljam prema Karlu Marksu koga su nas terali da obožavamo zajedno sa Engelsom - neka smo šljam - ako su šljam nisu njihove ideologije ...

Ispada da ne postoji oblast ljudskog života koja nije pod kontrolom i da je to sve mačiji kašalj za implementaciju jer su ljudi gori nego ovce - tj lakši za manipulaciju nego ovce. Ovca pase travu i biće zaklana u perspektivi .. daje vunu i mleko i to je to .. A čovek je glup ko ovca - iako mu kapacitet uma daleko nadmašuje ovčiji mozak ..

Primer su debili u srpskoj skupštini i dešavanja oko dimnih bombi i mase komentara po mrežama oko studentskih protesta ..
Svetski cirkus sa Ukraincem i Trapmom i tako dalje .....

Nema nade za čovečanstvo . zaista nema ..

Vrh

PostPostano: uto mar 11, 2025 4:40 pm 
Član foruma

https://sahmatlista.wordpress.com/wp-co ... ga-1-3.jpg

ovo dole ja Hans Niemann,americki sahista koji bas nije omiljen u sahovskom svijetu unatrag 2-3 godine,posto ga je svjetski prvak optuzio da je varao u partiji sa njim koju je prvak od doticnog i izgubio...

Hans otada nije nimalo omiljen,a prilicno je kurcevit,pa zauzvrat igra gdje god ga pozovu,pa je tako prije par dana zavrsio na turniru u Moskvi (gdje je i nastala ova fotografija koju je on okacio na drustvenim mrezama) na opce zgrazavanje pro-ukrajinskih solidarista...

tralala je to pricica,ali lijepo se moze vidjeti da u "slobodarskoj i anti-globalistickoj" Rusiji zaprasivanje bas i nije prestalo... vrlo zanimljivo...

Vrh

PostPostano: čet mar 13, 2025 2:31 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: ned mar 16, 2025 4:35 pm 
Član foruma

Da se još malko poprati povijesnost ovog zbivanja:

What the f*ck is happening in Serbia..

1,203,243 views 15 hours ago
Asmongold Reacts to: How Corruption Kills - Serbian Protests

"In November of 2024, a train station canopy collapsed in Serbia, resulting in the deaths of 15 people. This was the straw that broke the camel's back, and sent the entire nation into protests not seen since the fall of Milosevic. Students have been organizing blockades and protests in overwhelming numbers, demanding accountability and fight against corruption. It could've been any of us under the canopy, and reckless incompetence must stop." (Izvor)

Vrh

PostPostano: pet mar 21, 2025 2:52 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: čet mar 27, 2025 5:21 pm 
Član foruma

https://n1info.ba/vijesti/dodik-u-izrae ... s-zastave/

pinokio,puno kenjaš...nema nikakvih hamasovih zastava u Sarajevu,kao što nema ni izraelskih u Banja Luci...sve poznanike sam prozvao...gdje su ti dokazi?

izgleda da je došlo do puštanja niz vodu,pa je otrčao na audijenciju,sav se uvukao u bulju,pa samo pertlice vire...

možda ti za zadnju misiju narede izazivanje velike frke,da odeš u velikom (kvazi mučeničkom) stilu,pa da se onda gromoglasno zapjeva:

sprem'te se,sprem'te,gojiiimiiiii...

a ono kad ih pošalju na onaj zidić...to je dresiranje i raspoznavanje... demonstracija moći,pogledajte koga sve držimo za jaja...a drže sviju,jer niko ne smije ni pomisliti da odbije!! odmah za početak bio bi proglašen antisemitom,a onda bi uslijedio dalji tretman...

ta bajata fora sa zidićem,imala je svoju verziju na ovim prostorima,gdje te zaustave mahalaški jalijaneri,pa te priupitaju:"pajdo,ho'š kupit ciglu?"

Vrh

PostPostano: sub mar 29, 2025 12:50 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: pon mar 31, 2025 11:14 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: pet apr 04, 2025 2:39 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: ned apr 13, 2025 12:38 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: uto apr 22, 2025 12:19 am 
Član foruma

Gledala sam video gdje Lavrov američkim novinarima koji su ga posjetili u Moskvi (ili gdje već), izlaže rusku priču. Bilo je tako ponizno i logično i tužno, da sam pomislila da to mora svatko vidjeti, ali ipak nisam objavila video ....

sen-sei je napisao/la:
Da se još malko poprati povijesnost ovog zbivanja:

What the f*ck is happening in Serbia..

1,203,243 views 15 hours ago
Asmongold Reacts to: How Corruption Kills - Serbian Protests

:thumbup:

Pratim pomno i s oduševljenjem - ko da mi je u susjedstvu! :wink: :angel4:
Prijatelji koji su sa mnom na Četvrtom Putu upozoravaju me da podliježem A utjecajima, i da je sve to fake, predstava .... koja služi čemu? da izmami moje emocije radosti, i nahrani entitete koji vole jesti Radost? E pa, neka se slobodno posluže... (Robert Monroe je predivno opisao ovu stvar sa hranjenjem emocijama, jer on je to primijetio na svojim astralnim putešestvijama; za mene je bilo iznenađenje da postoje i entiteti koji se hrane našim pozitivnim emocijama... )

Enivej, događaju se stvari koje čine misliti na davno Steinerovo proročanstvo o tome kako će šesta velika epoha, nakon pete anglosaksonske, biti slavenska ....

Vrh

PostPostano: sri apr 23, 2025 1:01 am 
Član foruma

Vrh

PostPostano: čet apr 24, 2025 3:31 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: čet apr 24, 2025 5:15 pm 
Član foruma

Externsteine​​– upečatljiva, otprilike 40 metara visoka stijena u dolini Wiembecke u blizini Horn-Bad Meinberga u Lippeu – među najpoznatijim su prirodnim i kulturnim spomenicima u Njemačkoj.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4398 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 216, 217, 218, 219, 220

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.