delfini je napisao/la:
Ja otkucala poruku, ali je izgleda otisla u pogresmom smeru...

Jest, u prijave. Evo je.
Poz
Citat:
Postao/la delfini « ned pro 08, 2013 1:05 am
Leontina, bez uvrede,molim te, ali ovo moram reci... Budi dovoljno razumna i prihvati se resavanja problema i ukoliko je moguce smanji to izlaganje problema ovoliko javno, jer ukoliko vec ne razumes sebe i ne postujes to sto osecas, postuj one koji su otisli.. U ovoj situaciji uzrocnik problema lezi u nerasciscenim odnosima tebe i tvoje pokojne majke. Posledice su gore navedene:" Entiteti I energetski fragmenti pokojne. Ima nekoliko nacina da se problem resi, bez obzira na to sto postoji mogucnost nakacenja... Jedan od vaznih faktora jeste da prihvatis da je otisla i na taj nacin da pocnes sa odvezivanjem od pokojne, ali ne u smislu da prekines veze, kako je napred u nekom postu navedeno.. Prekid veza sa porodicom bez obzira da li su medju zivima li su otisli.... povlaci za sobom odredjene konsekvence i zaista je potrebno ozbiljno razmisliti o tome... ali.. ulazak u uzrok tolike povezanosti, preuzimanja i fantaziranja, pa i sanjanjanja vec ukazuje na odredjen senzibilitet i zahteva razgovor sa strucnjakom... Ima ih nekoliko i ja predlazem da ih ne trazisu svetu okultizma, vec u svetu alternative, sa vec podosta iskustsva... MOzes mi se javiti u inbox. zaista ne bih javno vise...