Citat:
„S izazivačem smrti moraš da se suočiš krajnje hladno i promišljeno", nastavio je. „A to ne možeš preko zastupnika."
Ko nije sreo jednog izazivača, zašto bi napustio verovanje da ih ima.
Meni je dovoljna priča o mogućnosti al od ljudi koji nemaju ljudskost pa da ne očajavam kao @promatrac, iz njegovog zadnjeg posta.

Analiza: Kao što sa izazivačem smrti moraš da se suočiš hladno i promišljeno, tako ratnik postupa sa svim živim bićima s tim što nosi masku pred ljudima al pred izazivačem ne. Dakle, gubljenjem ljudskog oblika ratnik odmah zna s čime ima posla. To je i osnovni cilj čarobnjaštva.
Bre, pa treba ohrabriti ljude

Pominjem očaj @promatraca jer se vidi iz njegovog smešnog stava a koji nije vezan za moju objavu u direktnom smislu, već prebacujem što se kaže da sve duge zbunim jer će njihov um registrovati nerazumevanje sa potrebama obrazlaganja.
O čemu ja pričam? Pa o ničemu, o nedokazivom. Za sve se mora uveriti svojim očima. Posle nem možeš prepričati ništa jer biće neracionalno.
Čitaš, čitaš, čitaš..a i dalje ti čitaoče ne kontaš da u najveće trošiš ličnu energiju. Energija je na prvom mestu, a kod tebe nije. To Duh odmah zna. Orao te već sračunao u svom kljunu a to nije pomirljiva jedinica gledišta.
Šta si to pročitao i gde smeštaš u svesti?
Ili brate ne znaš jer nelogično ide tekst ili odmah zajebeš da čitaš ovakve glupostiAko si sve pročitao, jedino si dobio da ti stane um. Al odatle ćeš nastaviti po svome.
Nećeš se blamirati ti neko? A što?
Zbog koga i čega živiš?
Imaš li svrhu?
Neko garantuje tvoju svrhu?
Neko garantuje tvoje trajanje?
Dali ti voliš i umeš uopšte da voliš?
Ko te učio da voliš i na koji način?
Svi smo mi učitelji, to je tačno.