Sada je: pon maj 05, 2025 1:04 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 651 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 5:25 pm 
Član foruma

Zezam se covjece;).
Meni je to sve ravno.
Kakav crni OPD ili OPS.
Jedno vodi imploziji a drugi eksploziji.
No ne bi htio sad filozofirat o tome.

PS. Tko smo to mi! Eto sad se paranoicno okrecem okolo:).

Vrh

Naslov: ??????????????????????????????
PostPostano: pet mar 17, 2006 6:13 pm 
Član foruma

Je li ovo LATINICA da me netko cenzurira?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 6:57 pm 
Član foruma

Sta?Ovdje?Tko?Nikad!
Samo ti pisi sta hoces....
Meni se bas svidjela ona sa bozjim pecatom na Ćelu:).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 7:26 pm 
Član foruma

Organski portal je napisao/la:
Samo ti pisi sta hoces....
Meni se bas svidjela ona sa bozjim pecatom na Ćelu:).

I meni isto, nasmijala sam se do suza. :lol: :lol:

Vrh

Naslov: BLAŽENO DJETINJSTVO
PostPostano: pet mar 17, 2006 7:58 pm 
Član foruma

Drago mi je da mogu nekoga nasmijati,jer...ja ovo shvaćam kao zabavu.
Uostalom...školu sam uvjek neozbiljno shvaćao...
...kao i sada...:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 8:05 pm 
Član foruma

Citat:
Uostalom...školu sam uvjek neozbiljno shvaćao...

Ja ju nisam i jos uvijek nesvacam ozbiljno.
U kojem god razredu sam bio uvijek sam bio jedan od glavnih za pravit sranja, a zanimljivo da sam uvijek sve prolazio bez popravaka i nijedan predmet nisam imao manje od 3(2 sam imo smo iz engleskog, Jack moras dat instrukcije)

Zadnja izmjena: IsusBog; pet mar 17, 2006 8:15 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 8:11 pm 
Član foruma

Hej Game, pusti to bolan, čovjek ima čitavu vječnost pred sobom da neke stvari skonta.

OPO divim ti se do imbecilnosti. :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 8:44 pm 
Administrator

Ma može reći ko šta hoće...

Neznam, hajde ako netko ima ideju ili kakav prijedlog, kako bi se ovakvi nedostaci ili konflikti mogli rješiti na forumu. I molim - u temu rješenja... mislim da je u manipulacijama... hvala.

Jel neko ima božji pečat na čelu ili nema - zbilja nije važno - jer smo mi svi dijelovi jednog. Jel moj lijevi palac na nozi ima moj pečat na noktu???

Hehe, danas su mi došli Jehovini svjedoci opet... malo sam popričao s njima... u stvari s najstarijiim članom uvijek lijepo popričam o svemu ovome... a moji neki prijatelji se uvijek svađaju s njihovim najmlađim pratiocima... hehe! A mi ( najstariji J.S. i ja ih samo gledamo... i smijemo se ). Što je najzanimljivije, ne sukobljavamo naše percepcije realnosti, već čak pronalazimo neka "zajednička" rješenja u vezi nekih ljudskih pitanja. I što idemo dalje - to se više i razumijemo u nekim stvarima.
Da ne bude zabune - ne mislim ići okolo i nuditi bibliju kao jedinu knjigu na svijetu i govoriti kako je Jehova glavna faca u svemiru. Prije nego što ljudi uopće počnu razmišljati svojim glavama ( moji frendovi i mlađi J.S.i ), skoro se zakrve međusobno... radi različitih pogleda na svijet. Hehe, ali užas. No, naučit će i jedni i drugi svoje lekcije.

Game, pravi ratnici uvijek ostanu na bojištu, pa i onda kad postane dosadno. Uvijek se nađe nešto za "raditi". Ako šta treba mijenjat - samo daj ideju u onu temu o rješenjima - ja bih vrlo rado neku ideju, i to ne samo od tebe, već od većine članova. Da vidimo kako, zašto, gdje...

Euzebije, molim odgovor još uvijek: tko smo "mi" i "vi"? Hvala na odgovoru, pa makar koji on bio. Znam da nećeš lagati. I hvala na iskrenosti.

SVIMA: Sad se zaplićemo u svoju mrežu, ha??? Govorimo da širimo percepcije, a kad neko spomene neki "božji pečat", svi popizde i odlaze s foruma ( ili ban čovjeka koji ne misli isto kao i mi??? )... Nisam za to da se psuje i vrijeđa, ali ako neko ima drugo mišljenje, onda raspravom rješimo stvar...
************** STRPLJENJAAAAAAAAAAAA ljudi ******************

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 9:57 pm 
Član foruma

GameDeveloper je napisao/la:
Organski, još niste shvatili da ni OPD ni OPS nisu idelani, idealno je imati balans između to dvoje jer tako možeš sagledati mogućnosti iz oba ugla, a kad si OPD nevidiš jednostavno neke OPS mogućnosti, balans je odgovor.....

Zašto sam to znao prije nego sam čuo za izraze OPS i OPD?

:?

Zašto toliko stvari učimo uvijek iznova, jedno te isto pod drugim terminima... Zaplećemo se u banalnoj terminologiji...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 10:03 pm 
Član foruma

fingolfin je napisao/la:
Euzebije, poštujem tvoj stav i tvoj pogled na svijet jer to rezultat tvoje slobodne volje i nivoa duhovnog razvoja na kojem si trenutno, makar se ja i ne slagao u većem dijelu sa njim...

Dakle postoji samo jedan UNIVERZALNI PUT(tm) na kojem, pretpostavljam, se ti nalaziš ispred Euzebija. Bar po tvom mišljenju... Da li vi možete biti na istom nivou duhovnog razvoja a da mislite različite stvari? Po tebi očito ne. Ako da, onda se preolako razbacuješ izrazima koji su sami po sebi toliko neodređeni da su u svojoj neodređenosti apsolutno prozivoljni i prema tome nikako objektivni, ili nedajbože apsolutni.

Kao prvo, duhovni razvoj i inteligencija nisu isto...

Zadnja izmjena: Pantagruel; pet mar 17, 2006 10:08 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 10:07 pm 
Član foruma

Euzebije je napisao/la:
Hvala Izida!
Napokon si pokazala svoje pravo lice. :D :D

Možda je Izida tvoja ženska strana, projekcija tvog mračnog libida, tvoj cyber alter-ego, hibernirani Edipov kompleks koji se sa mjesečevim mjenama izmjenjuje na ovom forumu, i naizgled te zavađajući, otrkiva tvoje skrivene porive, a zatim te i potvrđuje.

Euzebije, TI SI BOG!!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 10:16 pm 
Član foruma

Anyway, ovo više nije galaksija kao nekada što je bila, ovo je vrtić u ime kojeg vi kao dajete slobodnu volju dok oni pravi ljudi koji žele napredovati zbog ovakvih idijotarija odlaze s foruma.
Nemožete imati novce i ovce, ako oćete puštati sve i svašta na forumu, onda neka bude tako ali ćete se suočit s mogućim posljedicama da ljudi dobiju krivi dojam ili infomacije, a vi bi ste se kao borili i pitate se kako se boriti a kad ono zavraga to kad ovdje počnu se pričati ovakve gluposti koje su inicijalizatori galaksije davno već prožvakali.
Nada umire zadnja, ali neki su slijepi od svog nebalansiranog OPD-a da vide kamo ovo sve vodi, naravno ovo je sve iskustvo blablabla....s time se slažem ali kad razmislite malo unaprijed o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazimo više vam nije svejedno.

Slažem se, ali daj malo gledaj, ovo je Euzebijev post (tj. topic) pa neka on tu piše šta hoće. Mi sad realno gledano infiltriramo na njegovo područje tako da ono... Da sad dođe recimo na topic o koloidnom srebru i kaže TO SU SVE GLUPOSTI, GORJET ĆETE U PAKLU, naravno da bi ga benao isti čas. U biti ja bi radije konstruktvinije to napravio, jako bi se nasmijao i napisao dugačak post u kojem dajem mišljenje o njegovom postu i u najmanju ruku inteligenciji koja ga je napisala. :))

Šta se loviš toliko, pa neka se čovjek veseli, osim toga, zar te njegovo mišljenje možda ugrožava? Mene osobno ne, zato mi je čovjek čak i zabavan i simpatičan, isto kao i većina ovdje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 17, 2006 10:27 pm 
Član foruma

Panta ti si stvarno neki nadobudan (čitaj: nadrkan) momak.
Ma ne da mi se s tobom raspravljati ni oko recepta za palačinke.

Pozdravljam te. (ne za kraj komunikacije već ovog posta :) )

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 18, 2006 4:32 am 
Član foruma

Postoji jedna mudra Budina izreka :

"Ne vjeruj nicemu
zato sto je receno od strane nekog autoriteta
ili zato sto je receno da je doslo od andjela ili od Boga ili iz inspirisanog izvora
Vjeruj jedino ako si to istrazio u svom vlastitom srcu, umu i tijelu i tako nasao da je istina
Svjesno i pazljivo gradi svoj sopstveni put "

tko je u stanju da praktikuje ovo, moguce da ima sanse da se izlijeci od masovne hipnoze Uma, bez obzira koje su manifestacije te hipnoze i tko nas je hipnotisao, stare ili nove religije ili neko treci.

Vrh

Naslov: O UČENJU
PostPostano: sub mar 18, 2006 7:22 am 
Član foruma

Na samom uvodu u moju temu,spomenuo sam da želim ovdje samo
postove koji ne citiraju već napisano...ali kao što vidim,jako je malo odgovora.
U ćemu je problem? Ja ću vam reći...
Kada sam išao u školu nikada nisam ućio...ali baš nikada,a prolazio sam sa
meni zadovoljavajućom srednjom ocjenom.Nikada nisam pao razred.
Od kada znam za sebe ja imam nagon za crtanjem,tako da sam za vrijeme
nastave iz dosade iscrtao sve bilježnice sa zadnje strane.Pisati sam poćeo
tek nedavno ali zato crtam cijeli život,tako da većinu svojih slika nacrtam
iz"glave"...što će reći,da nemam potrebu gledati forme već ih vidim u glavi.
Kada želim nacrtati crnu panteru u napadu,ja u glavi"zamrznem"sliku,okrenem je kako mi odgovara i u jednom mahu nacrtam.Dovoljno mi je bilo samo jedan put nacrtati tu životinju pa da mi
trodimenzionalno ostane u trajnom sječanju.Tako gledam i na ovaj svijet...
u slikama...a ne sa imenima i brojevima...oni mi ništa ne znaće.
Pred neki ispit u školi,ja bih ućio na koljenima...i kako sam imao jako malo
vremena ja bih instiktivno otvarao stranice i"bubao"gradivo.Zanimljivost u
svemu tome je da sam uvjek naštrebao gradivo koje bi me ispitivali ili bih
pisao test.Šesto ćulo...možda,ali bi znanstvenije bilo reći...osjećaj za problem.Osjećaj za problem je imao i Nikola Tesla,kao i Albert Einstein koji
je bio svjestan Božje prisutnosti.Ja se ne stavljam među njihove velićine ali
želim reći da znam koja je sila njih prožimala.Kada osjetite Božju prisutnost
velika je vjerojatnost da nećete biti shvaćeni u"društvu"i nazvat će vas
ekscentrikom.
Sada dolazimo do ovoga...što je znanje u školskim knjigama i kome pripada?Mislite li da znanje napreduje?
Ja na to gledam slikovito...ima li šanse da mrav ikada shvati demokraciju?
Upravo tako ja gledam na znanost i napredak,na učenje i titule...sve je to
nevažno ako u sebi ne osjećate Božju prisutnost kojom dobijate sve
znanje što vam u životu treba.
Isus je govorio:-"Pokucajte na vrata i ona će vam se otvoriti..."-
Može li netko izmisliti tako jednostavnu mudrost?
Ako mene pitate:
Kako slušati Boga?
Reći ću vam da je najvažnija stvar biti u miru sa sami sobom i u potpunoj
tišini.Tada ćete negdje u daljini ćuti"glas"koji će vam odgovoriti na sva
pitanja.
Ali,to ujedno znaći biti i ekscentrik...zar ne?
Pozdravljam Sophiju!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 18, 2006 6:18 pm 
Član foruma

Euzebije, teslu je prožimala genetika jedne alien rase i zbog toga je bio takav genije, svi imamo dio te genetike i ona je zaslužna za znanost i tehnologiju, tesla ju je imao više nego ostali i eto riješenje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 18, 2006 6:47 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:

Euzebije, molim odgovor još uvijek: tko smo "mi" i "vi"? Hvala na odgovoru, pa makar koji on bio. Znam da nećeš lagati. I hvala na iskrenosti.

I mene zanima, ali naslucujem da je to mi - vi nekako usko povezano sa pečatom na ćelu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 18, 2006 7:05 pm 
Član foruma

Euzebije, teslu je prožimala genetika jedne alien rase i zbog toga je bio takav genije, svi imamo dio te genetike i ona je zaslužna za znanost i tehnologiju, tesla ju je imao više nego ostali i eto riješenje.

Moj se izgled mijenjao tokom mog zivota, prilicno. Sto znaci, da genetika ne moze biti prepreka. Njegova genetika je bila stvar njegove duse... Zasto se gleda tako da smo mi bespomocni?

Nekad treba zaboraviti na genetiku... Uostalom, i Teslin se izgled takodjer mijenjao tokom zivota... Prve promjene su valjda kada se tek rodimo, da se nase tijelo prilagodi nama... A daljne promjene idu sa nekim drugim stvarima, izgleda.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 18, 2006 7:07 pm 
Član foruma

GameDeveloper napisao:

Tko je onda stvorio Aliene,cijeli Svemir i sve dimenzije :?: :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 18, 2006 7:43 pm 
Član foruma

Euzebije je napisao/la:
GameDeveloper napisao:

Tko je onda stvorio Aliene,cijeli Svemir i sve dimenzije :?: :roll:

da ti pojasnim.
Da, nas su stvorili alieni onako kako mi danas stvaramo bebe....u tubama.
Prvo pogledaj rase ljudi na zemlji i vidi koliko su različite i razmisli dali je moguće zaista da se evolucijom u takom kratkom roku razlikujemo?
Ja ću ti dati jednu mogućnost, ti razmisli o tome malo i vidi šta ti intuicija kaže.

Crnu rasu je kreirala alien rasa Anunnaki, to su bili oni "adam i eva" u bibliji, prvo je adam bio kreiran i nakon njega niz takvih, njima je trebala radna snaga za iskopavanje minerala.
Pošto su uvidjeli da kloniranje nije baš tako isplativo na duge vode odlučili su kreirati "evu" tako da su uzeli genetiku od "adama" i dodatno je obradili da bi dobili ženski spol koji može rađati.
E sad gdje je tu ona problematika istjerivanja iz raja, recimo da tog raja zapravo nikad nije bilo na takav način kakav se opisuje, i recimo da drvo dobra i zla nije drvo dobra i zla već drvo znanja.
Naime, odavno jako odavno drvo jabuke predstavlja znanje, stoga izgleda da je "adam" toliko uznapredovao u znanju da je ugrozio svoje bogove i to se njima nije svidjelo jer ih ljudi više nisu slušali i nisu htjeli raditi u rudnicima.......ovo je dovoljno da ne duljim.
Bijela rasa je nastala drugačije, druga priča.

Svemir postoji oduvijek i uvijek kao i Bog, Bog jest univerzalna svijest, kreator svega i svih mogućnosti a kreacija nije ništa drugo nego dio njega i njegovih misli, cijeli sistem funkcionira na frekfrencijama i vibracijama, stoga su sve mogućnosti otvorene sada, ne postoji prošlost ni budućnosti postoji samo vječno sada.
Bog kao takav kakav jest...univerzalan se ne mješa u svoju kreaciju, on dopušta da se sve odigra jer ne postoji dobro ili zlo, to su samo percepcije u umu pojedinca.
Bog nije nikakva osoba, već čista beskonačna energija, iteligencija, svijest i frekfrencija iz koje proizlaze sve ostale energije i svijesti i svi smo neodvojivi djelovi tog kreatora.
Isto tako, Sotona jest Bog i Bog jest Sotona jer su jedno te isto, dvije strane jedne te iste kovanice samo se drugačije manifestiraju kroz kreaciju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 651 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.