Mislim da je bolje da ti kažeš koju veća će biti pažnja
Ti si žensko i više ćeš privući čitanost i posetu
Evo jedan citat za tebe iz Taišinog intervjua koji verovatno nisi čitala
Citat:
/Kada žene imaju menstruaciju, njihove skupne tačke se pokreću vrlo lagano. Ali one mogu da vide stvari; mogu da uhvate nagoveštaje; mogu da čuju stvari; postaju emocionalno vrlo, vrlo osetljive, jer se njihova skupna tačka pomerila. Mogu da koriste to prirodno pomeranje da sanjaju ili da se bave čarobnjaštvom, što žene čarobnjaci i rade.
eto tebi pitanja
Moraću se postaviti u ulogu ispitivača dok ne preokrenem smer i tok tematike. Nažalost moram ja jer sam smeon što nije samoreklamiranje nego tako istina živa.
Slučajem je eto zapala ta teza, a zaista sem intervjua nezna se ništa šta se dešava kod žena u tim terminima. Lično neverujem da ima ičeg jer je potreban učitelj nagual koji će nonstopno usmeravati pažnju na svrhu.
Znaš kako, na društvenim mrežama pa eto i forumima kada se traži pomoć tek tada hoće neko da se isprsi i kaže koju, majmunski mentalitet je očito neizbrisiv sindrom kod ljudi.
Jeste,,,možeš pomalo naći u staroj generalnoj diskusiji po neke iskaze ali veruj mi ni ti ljudi ne znaju u čemu su se uvalili jer su se upuštali bez mozga u akciju
Moram da ih popljujem jer sve to ne vredi ni pišljiva boba
Bez uvrede, po mom mišljenju, ljudi su najpokvarenija bića u univerzumu.
i dan danas ih proučavamVideo sam da su vični nadanju i očekivanjima
...ovako, svako je uvek na tronu a postavlja masku da bi kroz ljudskost izrazio zahvalu ili sažaljenje na dramskoj osnovi dakle automatizovano...ne računajući da to što čini je greh jer su mahom hrišćani koji veruju da će im Bog đuture oprostiti sve grehe znane i neznane - što je nemoguće
...Svako uvek brine o sebi, a te brige iskrivljeno klasifikuje opravdavajući svakidašnjicu, gde je iskrivljenost zapravo odgovornost prema drugim ljudima dok u sebi ume da priča protiv istih bilo porodica ili ostali...dakle dvoličnost, koja nema opravdanja jer se veruje da je refleksija sebe jedno biće koje ume iz raznih nivoa da priča sa sobom.
Dvoličnost je normativa, lično sam uveren. Ali,,,vrhunac je sebičnost....Orao očekuje otvaranje te sebičnosti jer ni taj Orao nema pristup u sebičnost
Sebičnost naravno ovde ima drugu definisanost. Nije to imam čokoladicu i neću ti dam pola, nego neću ti otkriti svoje tajne.
I stvarno, eto što je čovek podložan smrti jer neće nikad otkriti tajne,,,e zato su stari vidovnjaci videli zašto Orao štavi svest umrlog