arwen dor je napisao/la:
Ne znam objasnit al se dogodi da stvari tako šeću same od sebe.... Prvo treba eliminirati sve što bi mogla biti zezancija prijatelja ili utjecaj prirodnih sila, magnetizma, vjetra, tlaka zraka i štajaznam
Piše u starijoj literaturi (iz sedamdesetih godina) dosta o ekperimentima Rusa koji su proučavali ljude koji su mogli savijati žlice pogledom, pomicati predmete, ili na sebe nakačiti metalne predmete i nosati ih okolo izazivajući opće čuđenje, kao npr. nataknu peglu na čelo i slična čudesa.
Za eksperimetne s telekinezom i teleptijom kažu da ih je provodila i maerička i ruska vojska jer su htjeli nekako iskoristiti telekinezu pa su to proučili ali im nije uspjelo iskorištavanje. Uglavnom se u vezi telekineze spominju metalni predmeti a ne šalice za kavu.
Sinoc smo pricali opet o tome. Cura govori da je toplina soljice uradila svoje a ja kontam "volio bih da je to". Ali ni to mi ne pije vode. Inace, na jednom forumu (forum.hr ja mislim) sam nasao istu situaciju. Doslovno se sve desilo kao i kod nas.
Eh ti sad spominjes telekinezu. Ali niko od nas nije ni pomislio na na to a kamoli isprobavao. Mi smo pricali o necem sestom, poljoprivredi, sportu, muzici i onda se to pocelo desavati. Jedino da se neko iza nas (a bilo je mnogo ljudi okolo tada a bilo ih je i onaj prvi put koji sam spomenuo) nije zezao sa nama i pratio nasu reakciju .