Kako otrov!?! pa bili smo u urinu 9 meseci, jer plodova voda je urin, sa malo secera. Prvo smo dobijali od majke, a posle smo sami izbacivali i gutali pomenutu, ziveli i rasli od nje, do radjanja, a celije to pamte, medjutim farmakoindustrija nas je odmakla i udaljila od toga, a i od prirode, jer njihova deviza je "Izlecen pacijent, izgubljen potrosac", medjutim to je neka teska i duga prica, o kojoj je ovde bilo reci nadugacko i nasiroko, u prethodnim postovima, koje je pozeljno procitati. Urin se ne moze NIKAKO porediti i meriti, a i mesati sa izmetom, a pogotovo ne sa menstruacijom, jer to su potpuno drugi kanali i putevi izbacivanja. Nije da sad ja sad zucno branim urinoterapiju, jer mi je dugo trebalo da se upustim u nju, i sam sam veoma skeptican, a jos uvek relativno nov u koriscenju, ali moji rezultati sve govore i pobijaju tvoju teoriju da je sranje, kako si izvolela reci. Za urinoterapiju su najvaznije dobra informisanost i pravilna upotreba, a sve ostalo ide samo od sebe s vremenom. I ja sam imao problema u pocetku, imao zatvor i bolove, o cemu sam pisao, dok nisam naucio pravilno da je koristim. U vradzibnama i magijskim ritualima , uglavnom se koristi krv, koliko ja znam, i mozda neko zloupotrebljava i urin, ali to nas ne treba da intresuje. Ne znam koliko dugo si koristila urinoterapiju ii kakva su tvoja iskustva, jer nisi nista napisala o tome, tako da ovako ne mogu nista da zakljucim. Ja je uzimam profilakse radi, i za sad sam veoma zadovoljan, osecam se dobro, zravo, poletno i energicno, a sto se tice bolesti i sto se tice lecenja, urinoterapija nije magicna, jer se ne mogu ocekivati brzi rerultati, ako je duga bolest u pitanju. Koliko godina bolesti, toliko meseci lecenja, to kaze teorija, a i ljudi koji su se lecili, i izlecili najteze i najduze bolesti. Obavezno pre urinoterapije treba ocistiti organizam, posebno creva i jetru. Posle toga promeniti ishranu. Bitno je ne unositi dodatne toksine, tipa cigarete, alkohol, kafa… a urin ce telu osigurati sve potrebne enzime, hormone i minerale. A onda urinoterapija u svakom slucaju i na sve moguce nacine. Spolja, iznutra i obavezno klistiranje... i dosta vode (dnevno oko dve litre). Nemoj ocekivati rezultate preko nocii. A ako se i malo nesto poboljsa, mi smo na dobitku, jer nismo se lecili hemijom, koja jedno leci, a tri stvari upropascava i negde se u nasim organima talozi, rastvara i ceka momenat dejstva sa padom naseg imunog sistema. Uz duzno uvazavanje i postovanje urinoterapija je za odvazne, smele i hrabre ljude, a mogu reci slobodno i razumne. Naravoucenije, ko ima hrabrosti i vere zasto da ne! Sve smo kao gadljivi, a kad stavimo cuveni parfem MOSHUS, onda nismo, a on je od kamiljeg urina tj. urin je osnova-baza parfema…To nam ne smeta, jer lepo mirise, sa dodatkom vestackih aroma, koje se dobro rastvaraju sa urinom, cak neke od poznatih krema protiv bora imaju urin u sastavu. Citao sam da su nasi stari uzimali od beba urin (koje samo sisaju) pa mazali lice, i lecili se njime, . Tako se isto cudimo kako su nam preci dugo ziveli, a nisu meditirali, isli na fitnes, pilates, teretanu…jeli su zelenis… a i masno, naravno samo domace tovljeno, radili po njivama od jutra do mraka. Takodje nisu ni imali u polju prvu pomoc (hidrogen,alkohol,hidrociklin,sterilne gaze,zavoje…) vec ono sto im je pri ruci… Ja sam probao urin, i potpisujem sve dobro i pozitivno, a smatram sebe jos uvek razumnim i normalnim covekom, i naravno nastavljam dalje, a i preporucujem svima. I jos nesto,,, ne zelim nicije znanje niti iskustvo podceniti ali ipak mislim da je urinoterapija korisna samo ako je urin potpuno zdrav, mada sam citao u knjigama Malahova, Amstronga,Thakkara i drugih, da su se bolesni ljudi lecili i izlecili svojim urinom. Za borbu protiv stetnih bakterija ili klica ljudski organizam stvara narocite materije koje se nazivaju antitela, cak i kod najbolesnijih ljudi, a za svaku vrstu klica stvaraju se posebna antitela. Ona dejstvuju kao jake policijske snage. Cim opasan stranac udje, "policajac" ga docekuje i prati da bi ga sprecio da se siri i ucini neko zlo. Ali organizam ne stvara uvek dovoljno antitela za svaku vrstu stetnih bakterija koje dospevaju u njega. Zato su tu lekari da nam daju serume koji sadrze antitela za borbu protiv razlicitih bolesti, koji su ubaceni virusi, o kojima nista ne znamo. A mi nosimo serum sa sobom, samo ga treba upotrebiti... Kakva prednost. Tragom_ptice_dodo zelim Ti dobro zdravlje i srecu sa osmehom na licu. Pozdrav i sve najbolje