...pre nekoliko godina sam ovde pisala o nekim svojim dozivljajima(nana3)...secanjima iz proslog zivota...a ni sama sada ne znam da li je to san ,moja ideja koja mi se iznova vraca ,ili sam prosto sublimirala razne stvari iz knjiga slicnog sadrzaja..
ne znam
prihvatite ili odbacite
ja imam potrebu da prenesem dalje..mozda ce nekome pomoci

..svetlo je,sjajno,belicasto,suncano i veselo,radosno,mnogo smeha i pokreta..mnogo je ljudi..ja sam -na pravom-mestu...dobro sam ,zadovoljna sam,srecna..sve osobe koje srecem- znam ..bliske su mi...osecam ih kao bliske rodjake,prijatelje,bracu i sestre..radujem se..mnogo pricamo medjusobno i mnogo se igramo.
..tu je iskrenost osnova komunikacije..ne postoji nacin da se ista sakrije-jer-svi smo onom drugom providni..novajlije to ne shvataju odmah,kao sto ni ja nisam shvatala..cudim se kako oni sve znaju sta sam pomislila ,sta sam zelela da kazem,koje su mi reakcije i zasto bas tako reagujem ....
sva osecanja se vide
sve misli se vide
sve zelje i namere
to je prvo sto je neophodno vezbati kad dodjete-iskrenost i dobra namera...ako hoces i zelis dobru vezu i odnos sa svim svojim bliskim -onda moras da se trudis.
..ako se trudis ,sve je ok...niko se ne bavi osudjivanjem...prosto jer svi vide sta je iza..vide kad sam nesigurna ili kad zelim nesto da sakrijem i svi se ponasaju u skladu sa tom zeljom,ali istovremeno razumeju zasto to radim i prihvataju..
brzo sam uvidela da je glupo skrivati se kad drugi ne zele da ti naude,to jednostavno ne postoji...
mnogo medjusobno pricamo o sebi i svojim osobinama i pomazemo jedni drugima da budemo bolji..neko nam postaje blizi..mnogo se smejemo...
..imam tri osobe koje su mi izuzetno bliske i sa kojima sam u neprekidnoj igri
moja omiljena igra je letenje
nastavice se