Cao svima,
Evo jos jedan 11:11 slucaj
Pocelo je sa pojavljivanjem broja 11 i 11:11 pre oko dva - dva ipo meseca. Prvo na digitalnom satu, a posle i na raznim drugim mestima (gledam film i u nekom totalno desetom planu vidim 1111). Znajuci da sve moze biti autosugestija pokusala sam da se iskljucim i ne primecujem, ali situacije kad ipak vidim broj su totalno blesave. Kao da me nesto natera da ga vidim. Ja u jednom kraju stana, u trenutku krene promaja, zalupi vrata na sobi na drugom kraju stana. Krenem da zatvorim prozor, pogledam na sat - 11:11. Krenem na tusiranje i pomislim e nema sanse da izadjem iz kupatila za 10 min, znam sebe

Izadjem, pogledam na sat 11:11. Koleginica me pita koliko je sati - 11:11. Desavalo se da se probudim iz cista mira i pogledam na tel 11:11. Necu ni pricati koliko poziva i poruka dobijam bas u ovo vreme.
Zanimljivo je da sam skoro pregledala neke mailove od pre i pojavljivao se taj broj i tada, ali ga tada nisam registrovala.
Pored ovog vidjam i ostale brojeve, takodje duple, troduple, cetveroduple, ali 1 i 2 najvise. U poslednje vreme nula je sve cesca, devetka takodje..
Pre nego sto je sve pocelo ucinilo mi se da mi se desava "nesto" ali nisam mogla da skapiram sta je u pitanju.
Ponekad me sve ovo malo iznervira, opterecuje, ali generalno osecaj mi je dobar. Imam neki cudan osecaj zastite, ali i potrebe da saznam sta je poenta i sta moram otkriti.