Roar je napisao/la:
Sjenko je napisao/la:
Kužim ja što hoćeš reći, ali iz mog kuta gledanja, ja nisam napravio svinjariju niti nekog podržavam naspram nekog drugog. Neću ići između onog što se odvija između tebe i Promatrača trenutačno, jer me to nimalo ne zanima. A ako se ovakva vrsta "komunikacijskog" jaza nemože premositi, najebali smo svi skupa, za sva vremena, ako razumiješ što hoću reći

ma gledaj Sjenko. sa onim likom se ne moze razgovarati jer kad sam sebe dovede pred zid, tada proradi njegovo bjesnilo i radi jedino sto zna. izbjegava se suociti sa posljedicama i preuzeti odgovornost nego zeli nasilno progristi put iz mjest u kojem je zapeo. tebe cijelo vrijeme koristim kao sredstvo jer znam da neces sebi dopustiti biti toliko jadan da bi radio isto sto i on. zato u biti razgovaram sa tobom.
navaljivao sam sa izbrisanim postom jer sam znao da si logicna osoba i da ces nakon nekog vremena popustiti jer se ne mozes bas toliko praviti slijep. imas određenu odgovornost kao moderator, ali nemas hrabrosti napraviti ono za sto smatras da je ispravno, jer imas svoje mjesto u lancu hijerahije. eto, na kraju si napisao sto je bilo iz cega se vidi da se ne slazes sa onim sto je drugi moderator napravio.
a "najebali smo" je osobe kao sto je taj lik imaju "ovlasti" i mogu se ponasati kako im se sprdne, sto se i dogodilo. nismo bas najebali za sva vremena, jer nismo vezani za ovo mjesto gdje vlada samovolja, dovoljno se odlogirati i posvetiti vrijeme i paznju drugim osobama oko sebe.
Nisam se ja od početka slagao s tim, no nije na meni da drugom govorim kako će šta raditi, to je na kraju krajeva njegova stvar i bok. Zato i neću na nikog napadat i na nikog urlat, niti ikome suditi. Ono što bi bilo mudro, je sad otići pročitati postove ispočetka, na obje teme, pošto su napola preseljeni i skužiti kako je do ovog kaosa došlo. Onako, na jedan lijep, smiren način, fino sve rekapitulirati. Rezultate rekapitulacije po meni, nije potrebno javno iznositi, ali isto tako, u rekapitulaciju treba krenuti bez unaprijed smišljenih objašnjenja i uvjerenja. Toliko od mene, idem sad malo provjetriti glavu i tijelo