Veliki pozdrav svima na forumu i drago mi je da postojite . Opisat cu jedan period mog zivota koji je za mene enigma do danas.
U 30 godini sam prekinuo odnos sa roditeljima koji su me svojski iskoristavali 10 godina ( novac, usluge,tkz pravi Rob ) . Okrenuo sam stranicu zivota I krenuo dalje, ozenio se. Procitao sam dosta knjiga o duhovnoj nadogradnji pa ponekad i po dvije knjige dnevno trazeci odgovor zasto mi se to desava. Zbog cega postoji takav otac-vampir koji je spreman sve unistiti pa I samu porodicu.
Vratit cu se na ono najbitnije to je ono sto mi se desilo 30.10.2010 godine oko 18h (mislim da je noc vjestica

) . Te sedmice sa citao , Castaneda ,Donosioce Novog Svitsnja pa presao na Gurdjijeva. Tog dana mi je privukla paznju jedana knjiga na policama ( ove prethodne sam citao online a neke sam imao) "Put kojim se redje ide" od Skot Pek . Citanje sam krenuo oko 9h I zavrsio oko 17h ( svaku knjigu upijam I analiziram kroz svoj zivot I postavlham pitanja) ali ono sto mi se desilo poslije necu nikada zaboraviti.
Odjednom sam ostao bez zraka I pao na koljena I poceo da jecam ili pokusavam da dodjem do zraka otprilike svakih 10 sekundi I jasno sam cuo Glas : Sve ce biti dobro I dosta si tragao odmori malo, cujem te. Sve mi se poslozilo pod navalom emocija zelio sam da to podjelim sa bliznjima, zvao sam sve da im kazem da sam dobro. Dalje mi je Glas pricao 7 dana posto sam po prirodi sumljicav, sedam dana mi je dokazivao I govorio. Nisam sam jeo tih dana samo da ujutru pojedem rum plocicu (kandit) tako mi je rekao.
Sve mi je pricao I dokazivao a ja sam slusao I lebdio. Slao me je na razna mjesta I rekao sta ce biti ( odgovore na moja sumljicava pitanja) . Pitao sam ko si ti? Odgovarao: Ja sam onaj sto Jesam . Imao sam ogromnu snagu I energiju, nisam spavao niti odmarao, neko cudno stanje. Samo cu navesti jedan primjer a bilo ih je dosta , bio sam na trznici , pijaci (setao gradom tih dana kao budala) kazem ja ovo je glupost hocu ovo da prekinem Glas kaze evo ti dokaz da sam tu I da je istina:
Stani na pocetak svih tezgi I pogledaj u tezge sa strane I glava prodavca koja izviri naprijed od njega kupi 1kg paradajza, 0,5 kg crvenog luka I 2 kg paprika I to ce te kostati tacno tacno onoliko koliko imas u novcaniku sitnog novca , i tako je I bilo . Mozete zamisliti moje iznenadjenje.
To je dokaz ali opet menu nejasno s kim imam posla, uvijek mogu to da prekinem da my kazem da ide ali opet mi zao informacija koje mogu dobiti. Zivio sam 7 dana po tim pravilima I toliko mi je dokaza dao I u takve situacije sam dolazio a naravno nikog nisam ugrozio. I kada sam vidio da to ne vodi nicemu prekinuo sam rekao da ode. Rekao da ce otici ali da je uvijek tu.
Da li sam stupio u kontakt sa svojim andjelom cuvarom, zastitnikom? Pitanje ostaje sta mi se to desilo ? Imam sve zapisano I to nekoliko rokovnika ali najvrednije je to stanje I taj osjecaj koji sam tada imao. Poslije godinu sam pogledao film Razgovori sa Bogom, kontam ima tu nesto.
Moze li mi neko dati odgovor ili bar misljenje ?
Zainteresovan sam za svako pitanje koje mi mozete postaviti koje me moze odvesti do bar nekih odgovora.