Mozda je to Kondoliza Rajs.Ima malo o njoj pri dnu:
http://www.astrologyinserbia.com/s/niko ... skirat.htm
Citat:
Na samom vrhu 10.polja (vrhovni položaj) ima Sunce (biti predsednik) u konjunkciji sa Venerom na 22.stepenu (!), a Mesec koji simboliše njen narod, kao i celo čovečanstvo nalazi se u znaku Raka (ljudi, ljudska rasa) na 18.stepenu (!), na istom onom mestu gde je bio i Mesec kada je pala atomska bomba na Hirošimu!!!
Evo sta pise u otkrovenju(i to jekavica samo za tebe,mrzelo me da trebim slova
):
Citat:
I dode jedan od sedam andjela koji imahu sedam casa,i govori sa mnom govoreci
mi:hodi da ti pokazem sud kurve velike,koja sjedi na vodama mnogima;
S kojom se kurvase carevi zemaljski,i koji zive na zemlji opise se vinom kurvarstva njezina.
I uvede me duh u pusto mjesto;i vidjeh zenu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bjese puna imena hulnijeh i imase sedam glava i deset rogova.
........I na celu njezinu napisano ime:tajna,Vavilon veliki,mati kurvama i mrzostima zemaljskima.
........Ovdje je um,koji ima mudrost.Sedam glava,to su sedam gora na kojima zena sjedi.
I jesu sedam careva.Pet je njih palo,i jedan jest,a drugi jos nije dosao;i kad dodje zamalo ce ostati.
I zvijer koja bjese i nije,ona je osmi,i jest od sedmorice i u propast ide.
I deset rogova,koje si vidio,to su deset careva,koji carstva jos ne primise,nego ce oblast kao carevi na jedno vrijeme primiti sa zvijeri.
Ovi jednu volju imaju,i silu i oblast svoju dace zvijeri.
Ovi ce se pobiti s jagnjetom,i jagnje ce ih pobijediti,jer je gospodar nad gospodarima i car nad carevima;i koji su s njim,jesu pozvani i izabrani i vjerni.
I rece mi:vode sto si vidio,gdje sjedi kurva,ono su ljudi i narodi,i plemena i jezici.(UN !?)
I desjet rogova,sto si vidio na zvijeri,oni ce omrznuti na kurvu,i opustosice je i ogoluzniti i meso njezino pojesce i sazeci ce je ognjem(nuklearka?).
I zena,koju si vidio,jeste grad veliki( Njujork?),koji ima carstvo nad carevima zemaljskima.