Ništa se ne uklanja, kako ukloniti biološki implantat? On nije isto što i neki drugi implantati.
On se samo prepoznaje, ali za to je nužno prepoznavati što su to emocije i barem ih minimalno "kontrolirati". Na taj način naučimo detektirati i "lažnu ličnost" kada djeluje, jer ona često piše, govori i živi umjesto nas, pa odbijamo to, odbijamo živjeti kroz nju i kao ona.
Dakle nema uklanjanja, nema micanja, nema "umiranja lažne ličnosti", ničega takvoga - samo uočavanje iz kojeg onda proizlazi promijena načina življenja, prvenstveno u rekacijama na određene poticaje, događaje, tuđe riječi itd....
Ako se pak te koji su to napravili, promatra kao "neprijatelje" to znači da se nije baš uočio "biološki implantat" na način da razumijemo što je on, točnije on je i dalje aktivan i radi - jer imenovanje s riječi "neprijatelj" već je i te kako uključenje lažne ličnosti i nužno povlači za sobom borbu, a sve je to i te kako još uvijek emocija. To nije mir u kojem odbijaš biti nešto što nisi, te rad u kojem nema borbe. Ali je prilika da ne reagiraš onako kako si navođen. Što iznutra, što izvana.
I to nije uopće lako, ti trenuci kada se ovo uočava traju vrlo kratko, često prođu neprimjećeni, pa za uočavanje ovoga i rad s tim djelovima nas, treba zaista strpljenje, ali i disciplina, a svakako "otvorene mogućnosti". I bez očekivanja i želja.
I ponekad onda nastane "problem", zato navodim da je riječ o kratkim trenucima, jer čak i najmanja emocija sve to poremeti, ali ako se kao "promatrači" upustimo u ovaj dio rada na sebi - shvaćamo da su ti mali trenuci, bivanja u Sada - vrlo živi i drugačije percpecije, a to znači da smo tada zaobišli "biološki implantat" ili djelovanje čitavog kompleksa onoga što je reptilski um.
Znam da je teško uočavati ovo, jer mi u ovom stanju u kojem jesmo - sa svim ovim što sam navela, jako teško širimo sliku toga što je to um uopće, najčešće zato i koristimo samo taj um lažne ličnosti i emociju, to je naš uobičajeni život - te imamo potrebu sve razdvajati i suludo analizirati - recimo ako mi osim tijela Ličnosti imamo i Dušu, Duh i Um - to znači da smo se u ovom promatranju samo tako pogledali - razdijeljenima - jer to je konačno i naše stanje ovdje, ali ako shvaćamo koliko su i na koje načine - to četvero prožeti i koliko su u svakom trenu recimo za ono bivanje u Sada, jedno, točnije djeluju u istom trenu, a da ipak svatko od njih odrađuje svoj dio, recimo to tako, dio procesa postojanja - onda je ovo lakše vidjeti.
Dakle, ništa se ne vadi niti uklanja.
Pitaš me znam li tko sam ili što sam?
Odgovor je na tvoje tako postavljeno pitanje: ne. Zato i tragam, imam pitanja, dozvoljavam sebi vidjeti sve sa svih strana. Sada u ovom trenu, osjećam sebe čovjekom, dovoljno da prepoznajem emocije, dovoljno i da prepoznam da to nije moje u pravom smislu riječi, te ih koliko god mogu ne koristim da bih njima povređivala ljude oko sebe. To je pitanje odgovornosti, a u široj slici to je deaktivacija "biološkog implantata". Iako da, često moje riječi probude emocije, ali one nisu izrečene s namjerom da povrijede ikoga, pa ako s druge strane, dakle slušača ili čitača, postoji djelatan rad na sebi, dakle onaj s "otvorenom mogućnosti" onda se i taj događaj kada se počinje buditi emocija može iskoristiti za rad.
I to se zove komunikacija i razgovor koji možda ima i razumijevanje, ali to se ne čini s analizirajućim umom, to je već lažna ličnost i aktivan "biološki implantat" koji misli da mu sve odmah mora biti jasno, te da priča mora biti takva da je ugodna. Pa ako nije, onda počinje ludovanje emocijom.
Takvi trenuci za onog tko traga su važni, rekla bih dragocjeni, prava prilika, da se prepozna kada djelujemo iz tog dijela nas koji nije zaista naš prirodni.
Možda je sve ovo teže shvatiti jer danas postoji odbojnost prema riječima implantat i vanzemaljci, ili se to sve gurnulo u čudnim smjerovima da se zamagli situacija, meni je to normalno, danas je toliko mnogo dezinformacija o svemu, pa tako i o tom djelu, što ne smatram slučajnim.
Ali ti koji jesu prčkali po nama, na samom početku, baš zato, što oni znaju koliko mi možemo, ugradili su nam povrh tog "biološkog implantata - ili recimo to i tako: tijela lažne ličnosti", blokade, i zaštitili time sebe - i samo suočavanje s raznim načinima toga što čine da bi sve to održali u radu, kako se mi ne bi sjetili toga tko smo - govori o tome koliko mi jesmo u biti snažni.
Ako se netko toliko potrudio sve to učiniti, to samo znači da mi i te kako imamo snage za to uvidjeti i iz svega toga izaći. Ali to nećemo vidjeti ako ne krenemo s uočavanjem od posljednjih slojeva njihova rada na nama, do onih dubljih "starijih".
Pa kada pišem o svemu ovome, uočavanje "biološkog implantata" odnosi se na dio rada u kojem se do tada i te kako već uočilo, točnije u kojem se osvjestilo da smo često tokom života - raznih života - bili oni prošli ili paralelni, ležali na nekim njihovim stolovima. Kada kažem njihovim, mislim na razne vrste koje su nešto s nama i u nama radile.
Pitaš me o pomoći, ja ne tražim pomoć ni od koga. Živim i prihvaćam sve što vidim oko sebe i u sebi na način da sam eto tu gdje jesam.
I unutar toga, nastojim koliko god to mogu biti svoja. Inače, kod ove pomoći iznutra i te kako valja biti oprezan, ako čovjek nije sam unutra - onda to "zazivanje pomoći" zna biti i te kako produktivno, ali ne za nas, jer se istovremno tim pozivom u pomoć (koje u sebi nosi najčešće strah), počinje odvijati kroz odgovor na poziv u pomoć - samo proces samoodržanja tog nekog entitea, a jako mu često onda i ostali na razne načine priskaču u pomoć. A tu se onda svašta zna događati - ne bi li se čovjeka uvjerilo u svašta nešto, te ni bi li se netko ili nešto predstavilo kao oni duševno-duhovni dijelovi koji jesu prirodni. No, to su rijeđi slučajevi. Nemaju svi ljudi neke žive entitete u sebi. A često imaju samo razne implantate koji se ponašaju kao "živi entiteti" ili imaju razne vrste utjecaja na komponentu Duha. Ili imaju razna živa nakačenja u komponenti Duha.
Čini mi se da me pitaš općenito za traženje pomoći - ali ovako ili onako, to treba razlučivati - odakle dolazi poticaj za pomoći? Jesmo li mi u trenu, onom u Sada (dakle bez emocije) shvatili da nam se događa nešto s čime ne znamo što činiti ili nam je nešto čudno, ili tražimo pomoć na način da dobijemo ono što će samo učvrstiti implantate, ove ili one. Zato da bi se to izbjeglo, tu riječ "pomoć" je dobro unutar sebe razotkrivati, odakle je došla i u koji se način našeg ponašanja i potrebe manifestirala. Iako, postoje i slučajevi da nam ništa od ovoga nije jasno, ali ni ne mora biti često DUD radi - bez da ličnost to zna - to se zove namjera i ona nije nužno umu poznata - točnije baš zato je namjera da je lažna ličnost ne bi očitovala.
U toj, po meni danas vrlo prostituiranoj riječi "pomoć", najvažnije je znati, da mi ne možemo u biti nikome pomagati, ali možemo biti podrška jedni drugima, surađivati - pa ta riječ "pomoć" ima puno šire značenje i puno više varijanti.
A što se učenja izvana tiče, a opet si to pitanje usmjerila direktno meni, evo i odgovora - ja učim od svih i svega, tu možeš sada uključiti i neke varijante one "pomoći". A najviše učim baš od tih koji nama manipuliraju - ono što je njima važno, e to je meni onda još važnije. Trenutno i zato što nas kako stvari stoje, oni poznaju puno bolje nego mi sami sebe.
Možda ću biti jasnija ako kažem da je to situacija poput one u ovom našem svijetu, u nekoj situaciji s kriminalom, kada se kaže "slijedite trag novca"...pa, eto čovjek koji traga i radi na sebi, sve sumnjivo, ili emocijom obojeno - prati, da vidi do čega će ga to dovesti. Naravno ako može. Ako ima otvorene sve mogućnosti! I ako zna da "ništa ne zna".
Alf