Pozz svima, dugo gledam ovaj forum ali sam se skoro registrovao.

Zanima me par stvari, skoro sam napunio 19 godina. Paranormalne stvari me zanimaju 3 godine od prilike. Iako sam veoma mlad, razumem dosta stvari.. kazem dosta, al verujem da sam tek na nekom pocetku

Sve je pocelo nekako odjednom, medjutim krenuo sam da sve dublje i dublje da se upustam u ovo.
Posle raznih dokumentaraca, cak i nekih knjiga sto sam procitao, pre svega krenuo sam da osecam nesto, nisam vise isti kao pre. Pre sam nekako gledao svet drugim ocima, da kazem da sam i dalje bio uspavan sto se tice realnosti svega ovoga, mislim da me razumete. Onda se desila ta eksplozija i moje mislu su se usmerile u skroz drugom smeru. Krenule su da me zanimaju sve uvrnute stvari, tacnije postao sam opsednut Pitanjima ko sam ja zaista? sta ja radim na ovom svetu, zasto bas ovde u ovoj zemlji, zasto bas u ovom vremenu, sta je zapravo jezik kojim pricam? Kako uopste moj mozak prepoznaje sve te reci koje mi uputi neka osoba, i jos mali milion pitanja koje mi se vrte po glavi, ne povremeno nego skoro svaki dan , kad ustanem, pred spavanje, UVEK.
Pre uopste nisam razmisljao tako, desava se nekad da na neka uvrnuta pitanj sam dobijem odgovor u totalno nebitnom trenutku, taj neki glas u pozadini u mojoj glavi je mnogo radoznao postao ako tako mogu da se izrazim. Da ne budem davez, i da mi prvi post ne bude neki roman za sad cemo ostati na ovome, zelim da vas pitam ljudi o cemu se zapravo radi i zasto sam ja krenuo da razmisljam o ovome tako odjednom.??? Nisam lud, imam drustvo, vodim normalan zivot sasvim i sa drugovima pricam, tacnije ne sa svima da ne bi pomislili bas ono sto sam spomenuo gore, ali taj trn je uvek prisutan u mojoj glavi to nesto sto mi ne da da mislim nekako drugacije, ..