Sada je: pon maj 12, 2025 2:36 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned feb 26, 2006 7:55 pm 
Član foruma

8) 8) PRIJAVLJUJEM VIĐENJE,nečega izgledom nlo(vjerovatno to i jeste), šetajući ,popnem se na brdo i pogledam u ravnicu i mjesto ispred sebe udaljeno 2-3 km.u istom momentu vrlo nisko,na razini kuća u savršenoj horizontali kreću se tri siva objekta stvorivši se od niotkud vrlo velikom brzinom,ispred tog mjesta u mom pravcu (znači paralelno sa horizontom),na vrlo maloj visini i jedan po jedan nestaju .u tom momentu viđenja pomislio sam da su auti da bih se niti sekundu kasnije sabrao i skužio da auti ne idu tako brzo(odoka 200-300 km/h),tako savršeno pravocrtno i da su objekti neprozirni(točno sam uhvatio moment kad je prošao ispred jedne fokusirane kuće) i da su očigledno poveliki(odoka 20-30 m dužina,visina poput kuće--5-6 m).izgled--standardni malo "deblji" nlo. da li nlo lete tako nisko, jer ovo je prašilo možda par metara iznad površine? :shock: :shock: znači "uhvatio" sam ih pogledom sve tri odjednom i jedan za drugim su tako šibali po mojoj procjeni oko 500-1000 metara i onda su samo " nestajali" jedan za drugim...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 26, 2006 8:04 pm 
Član foruma

A da slucajno nisi vidio veneru :D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 03, 2006 11:22 am 
Administrator

Intervju sa Kredom Mutvom, šamanom plemena Zulu:

http://video.google.com/videoplay?docid ... david+icke

traje duže od 6 sati ali se isplati čuti i vidjeti

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 03, 2006 2:29 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:

Pozdrav!

Dobar je dokumentarac, mislim da mi se nalazi na 4-tom dvd-u.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 03, 2006 2:35 pm 
Član foruma

GameDeveloper je napisao/la:
galaksija je napisao/la:

Pozdrav!

Dobar je dokumentarac, mislim da mi se nalazi na 4-tom dvd-u.

I ja podržavam, uz mali oprez...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 07, 2006 2:05 pm 
Početnik

Sinoc sam gledao jednu emisiju koja govori o dogadjajima koji su se desili u Brazilu krajem sedamdesetih,a koji su tek prije nekoliko mjeseci koliko-toliko dospjeli u javnost.Kako rekose na TV radi se o nekih tri hiljade osoba koje su bile izlozene svjetlosnim zrakama iz NLO-a i koje su poslije takvih dogadjaja gubile svijest na krace ili duze vrijeme,od nekoliko sati do nekoliko dana.Svaka od tih osoba je imala tragove na tijelu u obliku malih rupica,ne velikog precnika i svima je na kraju bilo ustanovljeno da imaju odredjeni manjak krvi u odnosu na stanje prije toga dogadjaja.Interesuje me da li neko od vas ima vise informacija o tom dogadjaju?
Pozdrav svim ucesnicima foruma,a poseban pozdrav za Bora.
Svako dobro.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 02, 2006 12:56 pm 
Član foruma

ako nekoga zanima... :rr:

Na službenim stranicama slobode informiranja britanskog Ministarstva obrane, objavljen je dnevnik prijavljenih NLO viđenja koja datiraju od 2002. do 2005. godine.

Dokumenti prikazuju formalno arhiviranje prijavljenih NLO pojava. Bilježi se vrijeme i mjesto slučajeva uz kraći opis pojave. Podaci jasno pokazuju da je tzv. odjel SF4 i dalje aktivan, te da arhivira NLO prijave koje Ministarstvo obrane zaprimi tijekom svake godine. Zahvaljujući dostupnim informacijama, za pretpostaviti je da SF4 ne vodi aktivne istrage oko prijava, već ih vjerojatno u većini slučajeva samo formalno arhivira u interesu zračne sigurnosti. Glasnogovornik ministarstva u izjavi za Londong Evening Standard i sam kaže: "NLO izvješća pratimo isključivo kako bismo utvrdili da li ima ikakvih dokaza da je britanski zračni prostor ugrožen od strane neprijateljske ili neautorizirane aktivnosti."

http://www.mod.uk/DefenceInternet/Freed ... nTheUk.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 11:26 pm 
Član foruma

NUR je napisao/la:
...Niko nemoze objasniti tajnu "Crnog konjanika" koji svake 104 minute jednom obide Zemlju u krugu cije je najvece rastojanje 1718 km, a najmanje 214km. Ovaj "Crni konjanik" je crno tijelo u obliku diska koje oko nas kruzi od 1958. godine. Amerikanci kazu da je to sovjetski spijunski satelit, a sovjeti ne odgovaraju...

Možda je to ovaj momak sa slike?

slika
slika

NOOA (National Oceanic and Atmospheric Administration) snimila je ovu fotografiju 21.11.1999. Objekt se u trenutku slikanja nalazio na 150 km visine i bio je lociran iznad (a gdje bi drugdje) Washingtona.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 01, 2006 9:26 pm 
Član foruma

Evo i ja mislim da sam prije 15-ak minuta vidio NLO...
Medjutim kako sam setao ulicom, slucajno dignem pogled u nebo i vidim svijetlecu tocku, nesto kao sjevernjaca za vedrog neba, ili kao iz domaceg filmica "kastela2002" koji se nalazi na Duap-Polarisovim stranicama...

Prvo sam pomislio da je to zvijezda, neka malo jaca pa se probila kroz oblake koji su mozda na tom mjestu u taj moment bili rijetki...
I tako par puta sam dizao pogled, i ta "zvijezda" je stala tu...
Odlucim vise ne dizat pogled uvjeren da je to zvijezda, medjutim onda se onaj sumnjivi osjecaj pojavi u meni, predomislim se i opet dignem pogled - i nema je vise...
Dakle u neke 2-3 sekunde ta "zvijezda" je potpuno nestala. Kasnije sam opet provjeravao hoce li se slucajno ponovo pojavit (racunao sam, tko zna mozda je neki gusti oblak naisao pa kad ode mozda se ponovo pojavi), medjutim ne. Pomisao je bila glupa u startu jer se na cijelom nebu uopce ne vide zvijezde zbog oblacnog stanja, dakle zvijezda nije, avion nije. Stajalo je u mjestu i sjalo jacinom Sjevernjace za vedrog neba... po oblacnom nebu :-k

Tek toliko,
pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 20, 2006 4:14 pm 
Administrator

Samo par linkova u vezi ove tematike:

Oko 200 UFO video-clipo-va, pravih i lažnih, može se naći ovdje:

http://www.areadownload.com/video/ufo.htm

NLO snimak iz Bugarske (mislim da je Grunfer već jednom poslao link):

http://savefile.com/files/5573464

Interesantno predavanje (video-clip 120 mb) pokojne Dr Karle Turner (‘ik’ je poslao link) ovdje:

http://www.karlaturner.org/Karla%20Turner%20Lecture.wmv

intervju (audio-clip) sa Richardom Dolanom ovdje:

http://keyholepublishing.com/

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 31, 2006 4:24 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Natalandza je poslao slike oblaka i kružnog oblika i nakon toga oko pola sata se pojavio nlo:

slika

slika

Hvala na slikama. ( Ispričava se zbog druge, manje, slabog formata, ali je imao namješteno na "portret" pa nije dobro ispalo )

:wink:

Pozdrav svim prijateljima sa foruma galaksija.
Nije me bilo 6 meseci pa da nastavim gde sam stao/ili sam bio zaustavljen.
Prvo,Jack,hvala sto si postao slike i sto si u mojoj odsutnosti odlicno objasnio fenomen kruga na prvoj slici,uostalom rekao si da i sam imash takvih slika i nemam sta dodat ili pojasnit vise osim da recimo podseca na ono kad kroz staklenu kuglu gledamo predmete u sobi i vidimo ih umanjene ili uvecane,zakrivljene po coskovima i sl. Zavisno valjda od ugla prelamanja svetlosti,fokusa,konveks/konkavno itd.
E sad,sta je prouzrokovalo da se takav krug pojavi na nebu,da li je to bleedthrogh,proboj 4D realiteta u ovu 3D realnost?
Pola sata kasnije,snimljena je druga fotka objektom loptastog oblika koji se nazalost ne vidi dobro jer je u nedostatku memorije u telefonu slikano u portret verziji.
Nije bilo ni zoom in,ni zoom out x10,normalan zoom,telefon Nokia 7260,rezolucija 640x480,ali jebi ga,to je bila 30-40 slika pa nije bilo mesta osim za portret varijantu(razlika je ocigledna 37kb prema 2kb).
No dosta o teh.stvarima i slikama,to je u svemu ovome sporedno i nebitno,bar za mene.Spomenuo sam to vec u ranijim postovima,ovde cu samo reci da tekom vremena,istrazujuci ove stvari i vidjajuci nlo –e i stosta drugih pojava,sa godinama,iskustvom mi je nekako sazreo stav da mi je to bilo vazno u pocetku,valjda da bih sebi potvrdio da sam video,doziveo to sto sam doziveo,znate o cemu govorim,to je onaj period kada pod pritiskom okoline pocnete misliti ”Jeli ovo moguce,ili sam ja totalno prolupao?” Taj period je daleko iza mene,ali i sada volim pogledati slike,ali sam misljenja da delovanje i energiju treba usmeriti na stvari,alatke koje ce nam pomoci da izadjemo iz ove septicke jame konacno.Zato je drugi deo ove price meni zanimljiviji jer prava sranja tek pocinju.

Kad sam video slike na telefonu pisao sam Jacku da ih saljem cim prebacim sa mobilnog na komp.
Osoba koja je vlasnik telefona sa kojeg je slikano mi javlja da USB kabl za povezivanje sa komp. Ne radi iako je skoro nov i koristen nekoliko puta bez problema.
Polako se u prostor u kome zivim uvlaci neka napetost i nervoza bez ikakvih razloga,pocinju svadje i razmirice sa ukucanima ali o to je za drugu temu…
Ni infrared kabl ne radi…
Pucaju mi sijalice po kuci,u razlicitim sobama i na razlicitim osiguracima…
Konacno slike jednog jutra stizu na cd –u,uklucim komp. Ali ,telekom mi iskljucio telefon 18 dana ranije nego sto je uobicajeni rok za placanje racuna i sad slike su tu ali nemam internet…
Primirim se par dana da vidim sta ce biti,i napadi nestaju,prividan mir..
Posaljem Jacku slike i sranja ponovo pocinju…
Cetiri dana nameravam da odem do internet kafea i da postam nesto o slikama ali me uvek nesto spreci
Napadi sve jaci,portali i sa strane i odpozadi,pocinjem da se pitam u sta sam se ovo uvalio i dali mi je bas ova lekcija potrebna uopste.
Dolazim u internet kafe,logiram se,i pre nego sto postam,ajde da preletim po temama da vidim sta ima novo otkad nisam bio,i, ima sta da vidim,vidim da je i forum u opsadi,varvari(psihopate,portali) nadiru sa svih strana,egomanijaci zedni paznje,duse uspavane sa programom da su budne i da rade pravu stvar,isfrustrirani masturbatori i sl. spameri ,cepidlacenje o nebitnim stvarima i sl. sranja a sve manje mesta i sve manje tocaka na kojima se mozemo razumeti.
Raspaljen tom vatrom sa monitora idem na temu gde je Jack stavio slike i vidim da je i tu isto,od sume ne vidimo drvo.
Osecam kako moje uspavano ego prima zrake zivota sa monitora i budi se kao sto se covek budi kad ga zrak sunca obasja.
Pocinjem da se znojim,maus je vec mokar.Dobijem impuls da i ja raspalim.Osecam se napadnuto a napadnut nisam.Pa sta sam ja kriv sto je portret verzija?A,ko ti kaze da si kriv?Pa sam sebi to govorish , SETI SE BUDALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!PREPREKE NA PUTU SU U TEBI NE U NEKOM/NECEM VAN TEBE.Taj neko/nesto je tu da bi ti omogucio da savladash i tu lekciju i gde god isao opet ces na to isto naleteti dok tu lekciju ne naucis,od sebe pobeci nemozesh.

Ruka je jos uvek na mausu,odgovor na temu mi je otvoren na monitoru,znoj mi vec kaplje po licu a ne znam mozda i suza koja dok se trudim osvestiti ovaj trenutak,ovde i sada.
Koliko je to trajalo tacno ne znam.Shvatio sam da je gotovo i da sam savladao taj impuls tek kad sam poceo da primecujem okolinu i neke klince kako igraju mrezno na kompu pored.Pogledam monitor,prazno polje gde sam trebao pustit ego da se razmashe ,zadovoljan ali ne previse jer slutim da ima jos i da dobijena bitka ne znaci dobijen rat ,isklucim se i kuci…onako mokar do gaca.
Sutradan se razbolim,nesto kao virus,prehlada gadna,temperatura,iscrpljenost…
\
\
Par dana mirno i onda mi se javi osoba koja je uslikala fotke i kaze da je uslikala slican/isti objekat ali u normalnoj rezoluciji i oko300km od mesta prvih slika!!!!(ovu,i jos koju saljem veceras,Jack,pls,stavi ih na forum,hvala)
Slika je bistra,rezolucija ok,lepo se vidi sfera/nlo/sonda ,shta li,a u suprotnom uglu kao potpis slika sivog.
I normalno,opet napadi i sranja svake vrste,ali ovog puta sam svesniji, jaci,i smireniji…
Ne izrazavam,ni glasno,ni u sebi nameru da odem do interneta i postam sliku,a onda jednog dana opet nervoze,napadi,sranja,i sad cu ja to sutra postati,i tog dana mi pucaju 2sijalice(one male od 40w)u kuhinji ,jedna u dnevnoj sobi,i u mojoj sobi dve lusterske i jedna neonka(stolna od 11w).
Tu se ja zakacim na prkos i jebi ga,pod cudnim okolnostima sledeceg dana mi crkne napajanje i hard(40G).

Dva dana sam u shoku,ne mogu da se opasuljim,ko da me je neko bezbol palicom po kolenima.
Tek drugog dana uvece usudim se razmishljati o tome sta sam sve u hard-u nepovratno izgubio,jebi ga,nemam rezac,….
Oko 15G knjiga,slika,web-stranica,komplet sve sa ovog sajta i sa sajtova znanje,ufo-s,alt.povest,sve ajkove knige,sve knige F.Springrmajera,sve knjige matrix V.Valerijana,sve od Gurdjijeva,sve chenelinge od ra,andromedanaca,arkturijanaca,plejadejaca pa sve do kasiopejskih ,gomila dokumentaraca i jos puno puno toga sto sam skupio sa neta u zadnjih 4 god.
Sve od Hendriksa sto je ikada snimljeno,pa i mono,i sve zive svirke koje su snimljene od onih u londonskim pabovima sa 50 ljudi do vudstoka,
Alan Ford,svi stripovi
Pocetne skice,koncepti i materijali za knigu koju sam poceo pisati …

Oko mene i u meni buja negativna energija,svestan sam da bacam u vodu sav trud koji sam ulozio zadnjih 4-5 meseci, koliko sam se vec bavio tada sa problemom OP i zastite od njihovih sisaljki koje nam crpe energiju i salju je onima iz 4D OPS,iako svestan to je jace od mene,ta energija vristi da izadje iz mene i ja ulecem u zagrljaj antropoida i uspavanih dusha sa kojima delim krov,oni,naravno odusevljeni,iako se svadjamo,vidim da im je milo,valjda zato sto sam im takav blizi,slichniji,manje chudan, ”evo cak je i meso poceo da jede,dobro je,samo nek’ potraje”…
I potraja to, bogami,nekih mesec,mesec i po,u banani,ni meditacije,ni vezbe, ma nista,depra do daske.kako god pokusao da se izvucem ,kontrolori samo promene polozaj figura na tabli i opet remi.kad mu pobedish piune i postanesh brzi,gadja te topovima i posalje ti konja(magarca),kad postanesh lukaviji i obazriviji,on ti posalje lovca,a kad njega zajebesh onda ti dolaze suptilniji igraci,kraljica,pa pochnu slatkaste ponude da se vratish u piramidu,u sistem,da zgrcesh pare i kupujesh stvari,”pa seti se kako ti je bilo lepse i bolje,otkad si odbacio novac i sistem samo se patish sa glupostima a nista nemash,sve ti fali ,zamisli,sve to moze ponovo biti tvoje,i josh bolje ,i josh vishe,…” BUDALOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SETI SE BUDALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa upravo kad si sve to imao si bio najnesrecniji,seti se da si se upravo tada i razboleo,radeci po ceo dan,jureci za sto vecim profitom,seti se kolko su te kese sa parama otrovale i otudjile od sebe i od tvoje istinske prirode,seti se u kakvog si se robota pretvorio penjuci se piramidom sa ostalim biorobotima koji su te gazili penjuci se prema vrhu,a ti onako odozdo ih gledash i cudish se zasto i ti nemozesh tako bez savesti i bezobzirno grabiti prema gore,tu si lekciju vec naucio i skupo zdravljem platio,sta ce ti to ponovo..BUDALOOOOO!!!!! Ali….,pritiskaju me sa svih strana,ko ce sve ovo izdrzati,zasto sve ovo,ionako dzaba sve ovo pisem,ko ce to citati,pa mozda ce ova piramida biti bolja,”humanija”,sa ljudskim likom,uh…uh…
BUDALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SETI SE! Sve su piramide iste,sa istim pravilima igre,samo su likovi prividno razliciti!Bice ti sigurno lepse i lakse prvih 5-6 meseci,a posle znash i sam,bio si vec tamo,i ono malo sto ti je ostalo ce ti posisati,upregnuti te u sistem i vuci magarce dok ti …ma sta cesh dalje,nauchena lekcija.
I tako ja krenem skupljati rasute kamencice mozaika,vratim se svom Putu,i usput shvatim sta sam iz ove lekcije naucio:

- Uvek i sve od vaznosti snimati na cd,i to x 2
- Sve knige,slike bilo cega i bilo koje rezolucije ne vrede ni zere,koliko ona iskra u nama koja kad se razgori i poveze stubom svesnosti sa oversoul-om,mogu ti uzeti,sprziti,sve sto imash,15,30,1500G,dzaba im je, i kad god dodjesh u situaciju da te sistem pokusava ponovo uspavati onaj deo tebe koji je u 6D,van ove 3Dvremensko-prostorne iluzije i koji je za njih nedodirljiv, ,taj ce te uvek podsetiti,ko si?sta si?zasto si ovde i sada?i tako ti pomoci da sprecish svaku dalju trankvilizaciju.
- Periodicno upraznjavati mentalnu higijenu i gimnastiku shamaranja ega,jer nikad ne znash,dok samozadovoljno zavaljen i ushushkan u komforu kocije ,kocijash je dobro obucen,ali povodljiv,pa kad vidi kako pored njega projuri neka kocija sa podivljanim kochijashem,bez gospodara(ili je unutra ali spava opijen) tvog kocijasha to ponese pa se i on zaleti i skrene s puta,ili mu tockovi popucaju jer kochija tu jurnjavu ne moze izdrzati(pa se chudish zbog chega si se razboleo) ili ti konji lipshu od napora.Evo,jos malo gimnastike;BUDALOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jack,dopada mi se i tvoja tehnika:MAJMUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uostalom,nije bitno koju vezbu/tehniku radish;bitno je da shljaka.
- Uvek imati na umu da je Internet idealna staza za podivljane kocijashe i one uspavane i pritajene koji samo cekaju da im se aktivira program i da podivljaju i izgaze i zabalegaju sve oko sebe(setih se ovde da je Timoti Liri,koji je odradio zadatak za kontrolore za vreme hipi pokreta 60-tih,sa LSD experimentima i sl.kad su videli da se hipi pleme otima kontroli i prerasta u pravi otpor protiv sistema i rata u Vijetnamu,pa jos kad su poceli i radnicki sindikati da dizu glave i povezuju se sa studentima,pocele su da padaju i prve zrtve u chikagu, mislim,tad je uleteo Timoti i ove prve totalno pacifizirao i udaljio od bilo kakve akcije da se nesto promeni ovde vec ih poveo u ruzicaste poljane iluzije(zvuci slicno nekim new age pojavama danas) i udaljio ih od ove druge opasnije grupe sto je na kraju zavrshilo potpunom socijalnom konfrontacijom izmedju grupa i opasnost prosla,jos samo Lenona da smaknu,mnogo se nesto rasprichao,a slusaju ga mladi,bice belaja…
Kasnije se Timoti pojavljuje kao jedan od fundamentalnih ideologa Interneta!!!!!!! Procitao sam negde(mozda i nije tacno ali pise) da su mu zadnje reci na samrti bile :Internet je droga 21veka.
\
\
\A sve ovo sto sam iz ove lekcije nauchio samo potvrdjuje ono sto svi znamo,ali nije steta ponoviti a mozda i u kamen uklesati:
NIKO DOK SMO U OVOM 3D PODRUMU PUNIM GOVNIMA NIJE POTPUNO I TRAJNO “BUDAN/PROSVETLJEN”,TO JE PROCES KOJI TRAJE I NE ZAVRSAVA NI U 4D NEGO SE SAMO UCENJE LEKCIJA NASTAVLJA U DRUGIM OKOLNOSTIMA I PRAVILIMA IGRE,SVE DO 5,6,7D, I SVAKO KO TI KAZE DA JE BUDAN TAJ JE U GOVNIMA DUBLJE I OD TEBE ALI TO NE VIDI,JER JE RAZBACAO CVECE PO PODRUMU PA JE NJEGOVA ILUZIJA LEPSHA I MIRISLJAVIJA OD TVOJE.

\
Posle ovoga desile su se dve stvari.Prva je bila ocekivana i bio sam vec dovoljno jak i spreman jer sam znao da ce mi kontrolori posle ovoga poslati “dream-team” jer je ocigledno doshlo vreme za play-off.I tako istovremeno,na dva fronta,sa jedne strane umiljate ponude,koje kako sam ih odbijao tako su dolazile josh umiljatije,bolje,kao resenje svih problema,mma boli glava od para i svega,a sa druge strane napadi i niski udarci,gde najvise boli,sto vam je najvaznije i najsvetije(ne bih o ovome,jer je previse licno,svi oni koji su roditelji razumece,a nadam se i ostali) da bi mi pokazali da su mi problemi veliki i neresivi i da ponuda i nije losa za prihvatiti jer ce mi sve probleme resiti odjednom.
Ljubazno sam odgovorio:ODJEBITE SVI U TROSKOKU!!!!!!!

E,ova druga stvar je bila iznenadjenje,a i sad mi jos nije jasno kako,zasto,otkud?
Naime posle play-off-a,trazeci nesto po sobi,nadjem onaj cd sa onim slikama sa pocetka price,i imam sta videti.Medju 40-tak slika,pored one “jadne” slike u portret verziji,sa istog mesta,balkon na spratu,malo je samo ugao slikanja izmenjen,ali vidi se po kablu za sat.antenu i jos nekim orijentirima da je isto parce neba u pitanju,isti nlo,ali ovaj put u rezoluciji 640 x480,samo za prijatelja adisa i lepo drushtvo u coshku,u zdravlje i ziveli!
Zasto,kako,pojma nemam,ispada da sam ja jos na pocetku imao taj nlo u boljoj rezoluciji,ali sliku nisam mogao videti da bih naucio sve ovo sto sam naucio iz ove lekcije.

Sto me je dovelo do jos jednog nauka,a to je,da je razlog svih ovih napada i svega sto mi se desilo nisu slike krugova,nlo-a i sta ti ja znam,vec upravo to sto sam se mesecima pre toga bavio proucavanjem nacina kako se spraviti sa OP,i kako sacuvati energiju,svest,da ne ide onima u 4DOPS ,vec je upotrebiti za rad na sebi,podizanje nivoa svesti,budnosti,percepcije,sto mi je izgleda dobro krenulo pa se tamo gore upalila crvena lampica i na moju akciju pokrenula reakciju sistema.

Kad sam se pre nekoliko dana prvi put logirao na forum,i procitao sta se sve desavalo zadnjih 6 meseci na forumu,a sta da kazem,vidim da je i ovde bilo “veselo”,necu pametovat,jer lako je biti general posle bitke,svaka cast onima koji su izdrzali napade i ustrajali u odbrani foruma,drago mi je sto ponovo citam vase postove koji mi zvone istinom i podsecaju me da nisam sam i da sam kuci,medju svojima.Zao mi je sto nema nekih od starijih clanova(grunfer,gd,strimer); i drago mi je sto su psihopate i spameri najureni pa cemo se sad ,nadam se, u spokojnoj atmosferi i na miru i bolje razumeti i vise pomoci jedni drugima.

Izvinjenje adm. na dugackom postu,mozda sam malo otisao off topic,ali nadam se da ce ova moja introspekcija pomoci nekome ,nesto,bar malo…

P.S.Neko ce na sve ovo mozda reci,ma,gomila koincidencija…,aha,evo onda da dodam jos koju: pre 20 tak dana u prici sa prijateljima,razgovor nas odvede na razne kletve i prokletstva,i drug mi kaze:najgora kletva je ona jevrejska;dabogda imao pa nemao;ja mu odgovorim ima jedna jos gora,garant,jer sam ih obe osetio na svojoj kozi, a to je ona ciganska;dabogda ti se ispunilo sve sto pozelish,brrrrr…ovo je teze od smrti samo ko razume…i onda juce vidim u jednom topiku Jack citira istu kletvu;ima josh; pre neki dan pricam o D.Linchu,kako je tvinpiks neponovljiva serija,a o filmovima da ne pricam,tu spomenem i Karpentera i “They live” i danas vidim Pantelija startovao temu bash o tome,josh jedna koincidencija,ma daj dosta je.

Sto se tice egomanijaka i ostalih spamera,ako ih ima da cuce u nekom cosku i cekaju priliku,udrite slobodno,ja sam svog kocijasha dobro izmlatio,tako da je sada na bolovanju,posle ide u banju na rehabilitaciju,tako da imate fore dok se ne vrati,
to vam Ja govorim iz kocije,Natalandza,sakupljac kamencica,shtapova i plavih pilula na putu do Istine,trenutno na "postdiplomskim studijama" na Trecem kamenu od Sunca.
Pozdrav

Zadnja izmjena: nat; sri jun 14, 2006 1:22 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 31, 2006 6:15 am 
Član foruma

O, Natalandza, welcome back! :D

Hvala ti za tvoju pricu.

nat je napisao/la:
Sve knige,slike bilo cega i bilo koje rezolucije ne vrede ni zere,koliko ona iskra u nama koja kad se razgori i poveze stubom svesnosti sa oversoul-om,mogu ti uzeti,sprziti,sve sto imash,15,30,1500G,dzaba im je, i kad god dodjesh u situaciju da te sistem pokusava ponovo uspavati onaj deo tebe koji je u 6D,van ove 3Dvremensko-prostorne iluzije i koji je za njih nedodirljiv, ,taj ce te uvek podsetiti,ko si?sta si?zasto si ovde i sada?i tako ti pomoci da sprecish svaku dalju trankvilizaciju.

:D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 31, 2006 3:58 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Natalandza je poslao slike oblaka i kružnog oblika i nakon toga oko pola sata se pojavio nlo:

slika

slika

Hvala na slikama. ( Ispričava se zbog druge, manje, slabog formata, ali je imao namješteno na "portret" pa nije dobro ispalo )

ja ne vidim nista cudno na vecoj slici osim lens flare efekta...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 31, 2006 4:31 pm 
Član foruma

Tina,tnx,it's goooood to be back \:D/ :love3:
\
\
\
\
\
J.G. je napisao/la:

ja ne vidim nista cudno na vecoj slici osim lens flare efekta...

cudno je to sto je "lens flare" ili sta li vec(ne razumem se u tu tehniku ali nije ni bitno),bio VIDLJIV GOLIM OKOM,
zao mi je sto je ovo jedina fotka tog kruga,ali meni je i ta dovoljna,a sto se ostalih slika nlo-a,sinoc sam ih poslao Jack-u mailom,strpi se ,sad ce,
pozdrav,Natalandza

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 31, 2006 7:57 pm 
Član foruma

^^ no h8,al ove slike sto si postavio nedokazuju ama bash nista. nezelim da sam skeptik al ona dole slika je premala za neke diskusije...mozda je to mogla bit neka ptica il neki krc.Sto se tiche ostalih stvari..... to je samo losha srecha losa karma,ovo za telecom..to je totalno normalno,oni su pohlepni i ovako i nako i nema tu neke ogromne teorije zavjere. sto se HDa tiche...desava se jebi ga jarane, podigne se il spusti frekvencija struje i eto ti kratkog spoja.jos ako imas losu instalaciju u stanu ili zgradi to je veoma moguche.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 31, 2006 8:34 pm 
Član foruma

Citat:
sto se HDa tiche...desava se jebi ga jarane, podigne se il spusti frekvencija struje i eto ti kratkog spoja.jos ako imas losu instalaciju u stanu ili zgradi to je veoma moguche.

To bi objasnilo i crkavanje svih onih sijalica.One su veoma osetljive na promene napona.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 01, 2006 2:13 am 
Administrator

Nat - Leeeegeeeendoooooo!!!

Dobrodošao natrag i hvala za opisane događaje. Haha, dobro se držiš... ojačao si.

Što se tiče slika - ma ne moraš nikome ništa dokazivati - samo staviš sliku i nek ljudi sami procjene. Ionako većina uvijek "nađe neko racionalno rješenje"... hej, jel ovaj izraz nekom poznat?!?

Evo slika od Nata:

slika
slika
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 01, 2006 11:27 am 
Član foruma

Odlicne slike obicnih oblaka! Razmisljam da ih stavim na desktop!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 01, 2006 2:08 pm 
Administrator

Neki kažu da ne mogu daunlodirati "bugarski NLO" s gornjeg linka, pa sam ga stavio ovdje (4.7mb):

http://www.galaksija.com/images/nlo_bugarska.mpeg

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 01, 2006 5:25 pm 
Administrator

Citat:
Odlicne slike obicnih oblaka! Razmisljam da ih stavim na desktop!

Možda oni detalji u obliku crnih točkica... tko zna?!

Naaaaat !!! Javi seeee... jel to slikani NLO?

( Već osjećam primjedbe: "Ma to je ptica." ) Pa, MOGUĆE. Ali možda i NIJE. Uglavnom - nećemo znati ni poslije 10-20 postova, ali bitno je da ZNAMO da postoji i takva mogućnost.

Možda je svatko od nas vidio neki NLO, samo nije toga svjestan. Uglavnom, izgleda da imaju neku tehnologiju "maskiranja", ali i sama tehnologija 4. denziteta nama je "nevidljiva", kao i većinom - neshvatljiva. Zato i je tehnologija 4. denziteta ( ili viših ).

Slika i filmova NLO-a na netu je i više nego dovoljno... da je samo 1% istinito - to ne mijenja stvar! NLO-i postoje i mi smo sad svjesni toga. Neki ljudi mogu to negirati do imendana, ali to opet - ne mijenja stvar. Oni koji žele shvatiti, naučiti, istražiti, podići svoje nivoe percepcije i shvaćanja=napredovati, njima je i previše toga na netu... hehe!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.