Sada je: ned maj 04, 2025 2:31 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: pet nov 29, 2013 12:34 pm 
Početnik

promatrač je napisao/la:
Hahahaha, samo da pitam... da li napisane prakse treba ovjeriti kod javnog bilježnika i za što točno trebaju?

Cemu tolika bahatost?

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 1:05 pm 
Član foruma

Prakse su ti napisane na mnogo mjesta na forumu, samo treba uzeti vremena i procitati.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 1:35 pm 
Član foruma

FL11 je napisao/la:
robotix je napisao/la:
FL11 je napisao/la:
Ljepo pricate!
Dali to teoretski ili ima i prakse.

Ako moze netko opisati svoju praksu u vezi svega ispricanoga.

Samo se ti nama pridruži, pa ćemo se već upoznat :D

No, kaži ti što imaš prvi, ti si nov. Ispričaj nam nešto.

Nedavno sam procitao knjige skinute u pdfu i svijele su mi se. Zanimalo me samo jer netko ima prakse iz toga podrucja jer tamo se dosta pise o praksi. Ja nemam prakse samo teorija koju sam procitao skroz sam pocetnik.

Radimo na tome. I ovde se stiče praksa - kontrolisana ludost :D

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 4:28 pm 
Početnik

Sjenko je napisao/la:
Prakse su ti napisane na mnogo mjesta na forumu, samo treba uzeti vremena i procitati.

Jesam malo sam procitao i forum.
Mislio sam da odmah od nekog cujem nesto "live" pa mozda uci u diskusiju i na taj nacin nesto nauciti zajedno od svih Vas prisutnih ovdje.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 5:16 pm 
Član foruma

Shvacam. Uzmi u obzir da su iskustva odraz stanja svijesti u kojima su nastala pa se nedaju samo tako isprovocirati. Naravno, uvijek mozes quotetati ono sto te zanima, pa ce ti kad tad biti odgovoreno, ako je clan kojeg si quoteao jos uvijek aktivan.

Sto se prakse tice, nema bas i nekih ustaljenih tehnika kojima se dolazi do iskustva, tako da ti savjetujem da to ni ne trazis.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 5:37 pm 
Moderator

FL11 je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
Hahahaha, samo da pitam... da li napisane prakse treba ovjeriti kod javnog bilježnika i za što točno trebaju?

Cemu tolika bahatost?

To je moj humor na tvoju bahatost, da si pročitao makar postove stare tjedan dana već bi našao nešto iskustava-praksi.
A kažeš da lijepo pišemo pa mora da si čitao dovoljno i onda tu nešto ne štima.
Kad pitam zašto ti trebaju iskustva, i oko toga ima priča, ljudi često dođu samo kao provokatori i naravno ne predstave se kao provokatori, nego se u većinom vrlo brzo razbahate i traže pogaču preko kruha.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 8:08 pm 
Početnik

Sjenko je napisao/la:

Sto se prakse tice, nema bas i nekih ustaljenih tehnika kojima se dolazi do iskustva, tako da ti savjetujem da to ni ne trazis.

Poceo sam rekapitulaciju i stvarno je zanimljiva tehnika.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 8:15 pm 
Početnik

promatrač je napisao/la:
FL11 je napisao/la:
promatrač je napisao/la:

Cemu tolika bahatost?

To je moj humor na tvoju bahatost, da si pročitao makar postove stare tjedan dana već bi našao nešto iskustava-praksi.
A kažeš da lijepo pišemo pa mora da si čitao dovoljno i onda tu nešto ne štima.
Kad pitam zašto ti trebaju iskustva, i oko toga ima priča, ljudi često dođu samo kao provokatori i naravno ne predstave se kao provokatori, nego se u većinom vrlo brzo razbahate i traže pogaču preko kruha.

Zasto se ljutis odmah ako netko prepozna tvoj nacin ponasanja.

Iskreno nisam imao osjecaj da sam se bahato dosao na forum ako jesam i nisam to vidio hvala ti sto si primjetio i skreno mi paznju na to.

Pa procitao sam unazat 20tak stranica.
Nisam sve ali budem.

Kako ti se cini da sam bahati provokator neznam sta da ti kazem na to.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 8:16 pm 
Moderator

Ne kaži ništa, ajmo dalje od zapeckivanja na temu učenja. I trebaš pozornije čitati, nisam napisao da si ti provokator, nego statistički gledano kakve se sheme događaju.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 8:19 pm 
Početnik

Prekidac mog pojavljivanja ovdje je bio post koji sam procitao da netko radi muziku u frutyu pa da ga to odlepi tako nesto. Meni se takodjer to dogadja i samo radi tog osjecaja se bavim muzikom. Sve mi se zacrni pred ocima i uvuce me nekud u nepoznato.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 8:19 pm 
Moderator

Pa onda se predstavi ako si stari član foruma sa novim nickom, neće ti nitko ništa.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 9:25 pm 
Početnik

promatrač je napisao/la:
Pa onda se predstavi ako si stari član foruma sa novim nickom, neće ti nitko ništa.

Nisam bio nikad ovdje.

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 10:01 pm 
Početnik

Dali neko osjeca transformaciju svjesti koja se upravo dogadja?

Vrh

PostPostano: pet nov 29, 2013 11:14 pm 
Moderator

Što osjećaš? Nešto opisivo? Na gore, na bolje?
Meni se nešto svašta mijenja ali je tu nekako više strana, efekt i kontraefekt ometanja da ne bude lako kako je možda moglo biti.

Vrh

PostPostano: sub nov 30, 2013 11:34 am 
Početnik

Pa drugacije je nekako sam cisci. Neke stvari si nemoram objasnjavat puno kao prije.
Nekad mi je pogled na svjet bio kao u magli sat mi je nekako cisce sve.
Ljudi oko mene takodjer to osjecaju samo mislim da oni neznaju sta se zbiva.

Na tu promjenu iskljucivo mislim npr. kad se covjek od pracovjeka pretvaro u ljudsko bice to je jedan period koji je trajao godinama transformacija svjesti.

Pa recimo svi ti ratovi i promjene u ljudskoj civilizaciji od nekadasnjih crno bjelih televizora pa do danasnjih gejfonova.

Mislim da se sada upravo dogadja velika promjena na ljudskoj svjesti.
No ovaj put se to osjeca tj. ljudi koji su svjesni toga osjecaju ostali ce
i dalje ostati kao u snu kao i nekad kroz x promjena i transformacija svjesti.

Meni se licno dogadjaju neki momenti di mi se na sekundu izgubi svjest pa se pojavi sekunda nicega rupa. Recimo dezorjentacija mi je totalna neznam koji je dan vrjeme mi ultra brzo ide.
Pa recimo od fizickih stvari mi se dogadjaju stvari koje nekad nisam primjecivao.
Sad tocno znam zasto mi lupa srce pa zasto je visok tlak ili nizak prehlade koje nekad nikad nisam imao sad mi se pojavljuju kao u djetinjstvu.
ono ima svega.

Vrh

PostPostano: sub nov 30, 2013 12:09 pm 
Član foruma

FL11 je napisao/la:

Jel? I kako utječe na tebe? Ja sam ju probao raditi kako se opisuje u knjigama, ali to nije imalo nekog efekta na mene. Doduše, kasnije mi je intuitivno sama došla varijanta bez disanja i vrćenja glave koja sasvim dobro radi. Kao da se rekapituliraju stvari same od sebe, a ja promatram, onako usput.

Vrh

PostPostano: sub nov 30, 2013 12:23 pm 
Član foruma

Nekako smatram da bez ličnog angažovanja nema transformacije svesti. Proteklih dana na facebooku su neke grupe u svojim postovima opisivale trenutnu transformaciju svesti...neki od članova kažu kako im srce neobično lupa, itd itd...Hipnoza! Uverenja deluju sugestivno.

U učenju DH sve polazi od premisa...ali se premise menjaju...

Premisa da Zemlja ima ista zračenja kao u čahuri čoveka je nešto najznačajnije što sam usvojio...na meni je da tu premisu ispitam. Ono što me je zakačilo je da je u zemlji i poznato i nepoznato a i NESAZNAJNO...

Velika opšta hipnoza bila je 2000.god. oko pomračenja Sunca,,,govorili su kako nije dobro gledati direktno u tu pojavu,,,lagali su? Mediji su stvorili ideju kakav treba bit subjektivni osećaj.
Samo trezveno :D i opušteno, valjda je najlakše biti nepristrasan svedok :glasses7:

Neznači da je transformacija svesti u toku ukoliko se nije ubeđeno u to. Rekapitulacija bi zahtevala odgovor: kako smo ubeđeni u nešto.

Vrh

PostPostano: sub nov 30, 2013 1:16 pm 
Početnik

robotix je napisao/la:
NProteklih dana na facebooku su neke grupe u svojim postovima opisivale trenutnu transformaciju svesti...neki od članova kažu kako im srce neobično lupa, itd itd...Hipnoza! Uverenja deluju sugestivno.

Nisam to citao na facebooku to sam primjetio iz osobnog iskustva tako da nisam ucestvovao u tom sugestivno masovnom uvjerenju hipnozi mase. Drago mi je sto si to napisao sad vidim da i drugi primjecuju iste stvari. Bdw. koja je to grupa na facebooku?

Vrh

PostPostano: sub nov 30, 2013 1:18 pm 
Početnik

Sjenko je napisao/la:
FL11 je napisao/la:

Jel? I kako utječe na tebe?

Poslje toga se osjecam neopisivo smiren tjelo mi se umrtvi a svjest se osjeca prebacim se skoro cjeli na stranu svjesti.

Vrh

PostPostano: sub nov 30, 2013 2:51 pm 
Član foruma

Kako to mislis na stranu svijesti? Svijest je uvijek tu, ona i je ono sto osjeca stvari, promatra i prisjeca se.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.