Delfina je napisao/la:
alf je napisao/la:
Moguće je da vidiš djelove toga što zovemo "prošli život", ako je riječ o vojniku - moguće je i da je riječ o zaostaloj traumi, ali moguće je i da je ovo što spominješ dio priče o klonovima.
To što je tvoj drug sanjao moguće nisi bila ti - ako si mijenjala oblike

, ali je netko želio da on pomisli da je riječ o tebi iz nekih razloga koji, ako je tako više imaju veze s njim nego s tobom.
Alf

Ok, taj san mog druga je izgleda neki napad na njega...a mozes li mi malo pojasniti to u vezi klonova?

Priča o klonovima je, bar meni, još uvijek jedno područje o kojem znamo vrlo malo...O njima se pisalo i ovdje:
http://www.galaksija.com/literatura/and ... karada.pdfa i dosta je o klonovima/kopijama govorio i Malanga opisujući vježbu Flash mentalna simulacija:
5. modul
Odstranjivanje klonova
Sada ćemo upitati Dušu da li je svjesna postojanja bilo kakve kopije (klona) njenog trenutnog fizičkog tijela/kontejnera. Te kopije/klonovi moraju biti uništeni, ili će uz pomoć njihove aktivacije duša ponovo biti uhvaćena protiv njene volje. Onda ćemo zatražiti od Duše da ide i potraži te kopije u holografskoj mreži, (očito, moramo koristiti one pojmove koje ona može razumjeti, kao... potraži ih sada, ili...traži ih u ovom sadašnjem trenutku, ili... potraži ih oko sebe.) Mi ćemo joj reći da ona zna gdje su ti klonovi i da se ona može lako povezati s njima, a onda ćemo je pozvati da potraži te kopije na onim mjestima u univerzumu gdje se one trenutno nalaze. Duši uzme otprilike oko 50 sekundi da pronađe prvo mjesto a unutar 3 minute ona će pronaći tri glavna mjesta gdje se nalaze klonovi:
- jedno od mijesta je uvijek nešto slično plakaru koji se koristi za prezerviranje. Njega čuvaju vojnici.
- Drugo mjesto se obično nalazi tamo gdje i vanzemaljska vrsta kojoj ono pripada. To mjesto se uklapa i sa aktivnom vanzemaljskom memorijom subjekta; ovdje se mogu vidjeti prozirni cilindri u kojima kopije plutaju u tekućini koja se koristi kao prezervans.
- Na trećem mjestu, klonovi su obično uskladišteni u horizontalnom položaju i to mjesto je obično vezano sa vanzemaljcem pod nazivom Hor(us) ili "Režalo".
Broj kopija varira od jedne do tri, zavisno o mjestu i procedurama koje se koriste. Kad god duša pronađe neko od mijesta gdje se čuvaju klonovi, mi tražimo od nje da ih smakne, ohrabrujući je i podsjećajući je na to da oni nisu živi, nego su lažni, kako bi se izbjegla kriza i unutrašnji sukob.
U ovom modulu. možemo odvojiti neko vrijeme na prikuljenje podataka u vezi sa stvarnim mjestom gdje su se klonovi nalazili kad su bili uništeni, tako da možemo saznati i to ko ih je u stvari držao. Na taj način možemo potvrditi da li su ta mjesta pripadala: vojsci, AAM, što se potvrđuje uz pomoć podataka iz prošlog modula, i takođe, ekstra-dimenzionalnom parazitu: Horusu (koji sadrži RA, bestjelesnog parazita,) ili Režala (s njegovim vanzemaljskim sadržajem koji takođe može biti bestjelesan.) (Ovdje želimo napomenuti to da su Horus, Ra i Režalo samo konvencionalna imena koje smo dali ovim vanzemaljcima tokom našeg proteklog rada.)
Napomene:
U stvari, nedavno smo otkrili da kad Duša opiše mjesto gdje su uskladištena fizička tijela/kontejneri, ona tamo takođe vidi i klonove drugih, nepoznatih žrtava otmica.
Sada imamo tendenciju da tražimo od Duše da eliminiše sva fizička tijela/kontejnere koje vidi, one koji pripadaju drugim ljudima zajedno sa svojim. Čini se da ova operacija ništa ne košta i daje indirektnu prednost pri pomaganju oslobađanja i drugih žrtava otmica koje još uvijek nisu svjesne toga da su otimane. (Kraj 5. modula.)Ovo bih navela kao osnovne informacije, jer se u radu ovo područje ipak (bar po meni) ne može samo ovako objasniti, a i bilo bi interesantno vidjeti da li kod Malange ima novosti po tom pitanju.
Dakle, osim opisanih načina viđenja klonova, koji aktivno postoje na nekim drugim planetama, jer nešto rade kao robovi ili su izvan "rada" uskladišteni i miruju, ima i onih koji su tu na zamlji po podzemnim bazama, a ima i onih koji se nalaze živi i djelatni u nekom, izgleda paralelnom vremenu - bar tako izgleda, jer u radu na pitanje gdje je klon odjednom se poput regresije u prošlost klijent vraća na neko mjesto na planeti zemlji u stvarni život, ali godine u kojima klon živi, baš kao normalno ljudsko biće su "naša prošlost", iako rijetko i "bliska sadašnjost". Što otvara tisuće pitanja.
U radu s njima - detektira se da su ti klonovi pokretani iznutra na dva načina: živim gmazom koji koristi klonirano tijelo čovjeka ili "baterijom" - ovisno o slučaju, ali u svim do sada odrađenim poslovima vezanim za klonove - klijenti su bili primjećeni u ovom promatranju.
Dakle, priča o klonovima ne govori samo o tome da su oni odloženi negdje, pa se koriste kao aktivni za neka ratovanja, što je često, od tuda i to sjećanje na vojne igrice ili vojne događaje ili neaktivni, niti su samo korišteni eventualno za neke samo seronjama važne stvari. Jer primjera je toliko da kada ih sve imaš pred sobom - samo shvatiš da ništa ne znamo.
Nadalje, ljudi izvještavaju da se sjećanje na recimo ratovanje u kojem sudjeluje klon, događa zato što se ponekad u otmicama, a radi ovog posla s klonovima, vade Duša, a ponekad i Duh i Um (posebna vrsta rada) za regeneraciju klona - te kada se vraćaju klijentu, one sa sobom donesu i to sjećanje na nešto obavljeno dok su napajale ili davale snagu kloniranim tijelima.
Nadalje, interesantno je i svakako zaslužuje dalje istraživanje i starenje klonova - točnije - da li ako kojim slučajem naprave kopiju dok si mali, ta kopija/klon raste zajedno s tobom? Ovo je recimo pitanje na koje bi odogovor bio - kako u kojem slučaju! No, velika je mogućnost da je to moguće.
I na kraju - da li ako postojimo kroz više života, a otimani smo i u prošlima - negdje postoje i naši još uvijek aktivni klonovi, a koji bi svakako za Dušu bili jednako važni kao i ovo sadašnje fizičko tijelo. Dakle, ne samo da se klona ovog tijelo traži po vremenskoj "crti" već ponekad možemo naći i neko drugo tijelo - koje je "naše" i s kojim smo ostali (na unutarnjem komponentalnom nivou) u traumatičnoj vezi. U djetinjstvu klonovi tako znaju imati vrlo jak utjecaj na način da se baš preko klona - dobiva dojam "blizanca" koji vrlo jako utječe na ovo naše bivanje.
Što bi eto Delfina, ako je kod tebe riječ o događaju koji se tiče klona - ovo s "prošlim životom" i klonom, moglo biti objašnjenje obzirom da sebe vidiš kao muškarca. No to samo znači, da tvoja Duša ima s tim "posla"...
Tako da - klonovi jesu zaista nešto, po meni, najmanje istraženo do sada. I samo da kažem kako nisam nikada imala slučaj gdje je neka osoba konzultirajući svoju Dušu kada je ugledala uz svoje i tuđe klonove - dobila poticaj sve ih uništavati.
Obično se ljudi odlučuju na uništavanje samo svojih. Tuđe ne diraju. Niti jedna Duša, s kojom sam radila, nije na sebe preuzela tu odgovornost. Kada sam imala priliku, te pitala zašto ne uništava sve klonove - odgovoreno je da na tom mjestu ima onih neaktivnih, ali i aktivnih na "punjenju", šot znači da su neki klonovi unutar sebe imali Duše ljudi.
A što bi značilo da moguće postoje i skladišta u kojima se u istom prostoru odvija i punjenje na način da se uz one neaktivne odvija i dio regeneracije nekih klonova Dušama. Dakle govorim o tome da moguće postoje i drugačija postrojenja od onih kako je to predstavio Malanga. Točnije - kako mi učimo, uče vjerojatno i oni, te postaju još sofisticiraniji.
Isto tako klonovi se znaju, a o tome je i Malanga pisao - koristiti kao "zamijene" za nas ovdje u ovom našem vremenu, ako se otimamo na "dulje" vrijeme ili radi neke druge njima eto potrebne stvari.
Sve u svemu - priča o klonovima je priča koja ulazi u priču ne samo klonova, već i našeg poimanja vremena, te naših "prošlih života".
Istovremno, postoje mjesta na kojima koriste klonove u nečemu što odgovara holografskoj projekciji - ali tamo se poput filma ne odvija ono što mi živimo, već su to pokusni poligoni ispitivanja nekih budućnosti, da se vidi što se događa s događanjima ako se poguraju neki događaji na njima odabrani način. To bi išlo u prilog tome, da seronje ne znaju sve - te da im je i za neku simulaciju "budućnosti" potrebno s našim "živim" djelovima (komponentama) odigrati simulaciju životne situacije. Ova postrojenja vode "inžinjeri" i "daleko" su od nas.
Da li onda seronje koriste i klonove u našim stvarnim životima, primjerice za ratovanja - ne znam, ali moguće je. To bi onda objasnilo i ovu količinu nasilja oko nas. Spustiš na određeno mjesto malo klonova kojima upravljaju baterije ili gmaz i eto ti rata! Bez ikakvog problema stvoriš uvjete za manipuliranje Dušama. Rekla bih jedan lijepi ćušpajz!
Eto Delfina, ovo bi ti bilo u kratko!
Alf