C.C2 je napisao/la:
Ocu mi je dijagnosticiran rak pluca, koji je metastazirao na obje nadbubrezne zljezde, tri mjesta na mozgu i na lubanju..
Zracenjem su mu sanirane metstaze u mozgu, odraido je tri ciklusa kemoterapije nakon koje je prekinuo tu vrstu mucenja. Trenutacno nema apetita i tesko jede.
Vec mjesec dana ga ljecimo sa uljem od kanabisa, 3x dnevno doza otprilike kao zrno leće, plus soda bikarbona na taste zamucena u vodi sa 500mg c vitamina..
Trenutacni problem je nedostatak apetita, za 24.9 mu je zakazano ponovni ct glave, prsa i stomka pa cemo viditi kakva je situacija...
Ako tkogod ima kakve savjete u vezi doziranja konopljinim uljem ili kakav drugi savjet, slusam.
-relaksacija, meditacija, smjeh i pozitivizam.
-čišćenje organizma - imaš temu limun-kajen-med-voda pripravak. cuda cini. nek pije toga po 5-6 litara dnevno, nadoknadit ce energiju i potrebne mikroelemente putem meda ili mozes dodat jos vise sirupa ako zelis manji gubitak tezine
-svakodnevni klistir magnezijevim solima, ili morska, ciscenje crijeva toksina, rasterecenje jetre i prestanak enterohepatickog kruzenja
-vitamin D dodatno, i povremeno pripravci Mg; nepretjeruj sa Vit C
-nek bleji u sunce /sungazin/ i seta bos po zemlji i travi
-kretanje sto vise, setnja, trcanje, planinarenje idealno
nebi da objasnjavam, mogu do sutra
-moze prociscavat vodu i energizirat je; pomaze i samo + misljenje o njoj.
-taj kanaboid povecaj sto vise mozes, imaj jos i ulja od artičkoga i ta ja znam sve kakvog bilja ugl trazi sto jace antioksidanse.
-pripazi na soda bikarbonu zbog bubrega i balansa Na/K/Cl/, nezelis bas ni hiperalkalozu u organizmu
-ćajni pripravci - obicni zeleni, mlak s medom, stolisnik/ hajducka trava - e za ovaj caj moras muda imat
-uzivancija u vrucoj kadi s meditacijskom muzikom- opustanje, otvaranje pora i dodatni detox
-nebi koristio koloidno srebro, moguce da smanji otjedaj ostalog
ovo bombardiranje bi izvuklo nekog i da mu je ostalo tjedan dana naravno ako mu das razlog da se bori
volja je uvjek presudna u svemu
sve navedeno neinterferira, nepreklapa niti antagonizira djelovanja jednih na druge, zahvaceni su svi meni poznati putevi s medicinske strane. jos ako oces ukljucivat jos bioenergije, reikije, akopunkture, masaže po Oshou.
ostajem otvoren za pitanja, pojasnjenja ili sl. premda glavno sve imas na forumu