Sada je: pet jul 04, 2025 11:17 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kontrola iz 4D
PostPostano: sub maj 04, 2013 9:09 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Šta da ti kažem, prijatno :) meni su stene još uvek nekako preteške za želudac. Držaću se (uglavnom) biljki. Al stvarno, ideja je prilično dobra - samo je pitanje koliko dobrih ideja ode u zaborav sa promenom referentnog okvira, i ulaskom treće ose koja nema previše veze ni sa svetlom ni sa tamom, njoj svetlo i tama u "jin jangu" i onome što taj simbol nosi sa sobom možda dođu kao zakrilci, projekcija, i jedno i drugo kao senka i odsjaj. Mora se uzeti u obzir i da kauzalni odnos između klasičnog svetla i klasične tame (prirodnim pojavama) ne podleže ovome jer jednostavno nisu binarne pojave niti međuzavisne na način na koji jin i jang impliciraju. Tako da bih rekao da je za određene "realitete" ovo što si napisala potpuno primenjivo, dok za neke druge možda i nije. Zbog čega je to tačno tako ću verbalizovati il teško il nikako, odustao sam od toga, što bi se reklo - ne podleže linearnom jeziku.

To je istina. Sjenko je lijepo prije nekoliko dana objasnio složenost svijeta koji nas okružuje. Ali za promjenu i za početak, na ovoj našoj ravnini postojanja ima smisla.
A ako ideja bude dobra preživjet će, a ako ne bude neće. To joj je sudbina.
:hello2:

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 1:34 am 
Član foruma

3 nije 4, 4 nije 3; 3 je 4, 4 je 3

Kako doprijeti do izvora ako ne ideš uzvodno?

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 12:33 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
=D> originalno razmišljanje!!! :thumbup: :occasion5:

Doduše, ja sam biljojed :angel4:

Sva hrana koci, kao sto je Tot rekao "covece znaj da je hrana najveci okov duse". Ljudi zderu kad stignu a telo je 75% voda.Nama voda treba najvise od icega.Sto manje hrane to vise svesti pa vi vidite.Ja sam pre nekako pojeo 2 jaja i to me je prikucalo.Meso,riba takodje prikucava.Sir takodje.Jedino sto je dobro je sirovo kozije,ovcije mleko i surutka.Kravlje ima previse sluzi.Al eto svako ima svoj nacin ishrane i branice ga kao kerber i to je ono sto je najveci problem.Vegan,Vegetarijanac,Frutirijanac,Mesojed bla bla.Sve to stvara dodatne podele da bi se ljudi svadjali dok nam uterivaju gmo hranu ispred nosa.Tuzno al istinito.

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 6:14 pm 
Član foruma

Saty,,,možda sl ti neko kao GORŠTAK...
(stidim se )

Zadnja izmjena: dorokusai; pon maj 06, 2013 4:29 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 6:28 pm 
Moderator

Dobro, ali zabranjeno je vrijeđanje na forumu, probaj to prepraviti da ne bude "ti si glup".

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 7:02 pm 
Član foruma

bajs je napisao/la:
3 nije 4, 4 nije 3; 3 je 4, 4 je 3

Kako doprijeti do izvora ako ne ideš uzvodno?

izvor + ušće = 0 ili
izvor/ušće = 1

Gore ili dolje, lijevo ili desno, unutra ili van, svi putevi vode u izvor koji je ušće.

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 7:35 pm 
Član foruma

Odgovor

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 7:40 pm 
Član foruma

dorokusai je napisao/la:
To važi i za sirijusa...da objavimo vašim prijateljima i miliciji, kakvi ste...pa da vidimo pravu sliku, braćo!...ne mo'j se vi mnogo pravite pametni!!!

Ti si ispao puno gluplji jer očito ne kužiš najobičniju šalu i zabavu. Probaj malo pobliže čitati riječi i formu a i sam sadržaj u cjelini i trebao bi vidjeti kako dobrim dijelom je 70% toga što sam npr. ja napisao šala i ništa više od šale. To bi trebao vidjeti svatko tko koristi i 20% svojega mozga. Jel vidiš moj smail na kraju mojega posta dok sam odgovorio Satyu - " :rofl " - što misliš što znači? ovo da mačke šalju viruse u mozak i da su malo šuknute u glavi je očita stvar i istina je, i to je jedina točna stvar od svega onoga. Opčenito nisu organizmi koji su dio originalnog stanja stvari nego su dobrim dijelom produkt odvojene svijesti.

Odi na temu o vicevima i šalama i pogledaj post od Valjde? što je napisao o paradajzima. I pogledaj onaj video o mačkama kojeg sam tamo stavio i što sam napisao. Eto, čak ti i moram pokazivati na šta trebaš gledati da bi skužio o čemu se ovdje radilo.

E i da, svatko tko je na bilo koji način potpuno ozbiljno shvatio onaj dio sa laserskim oćima, špijuniranjima, opsjedanja i slično neka se pod hitno iz ovih stopa javi svojem psihijatru jer očito mu se u glavi javlja neki ozbiljniji oblik shizofrenije. I da, Saty. mislim na tebe. Moj savjet je opčenito da malo manje koristiš internet kao svoj primarni izvor informacija - '"znanja" jer je on pun sranja, laži i dezinformacija. I Illuminati i tajni agenti to jako dobro znaju i znaju jako dobro da je to ljudima primarni izvor informacija, ma kud ti boljeg načina da ljude odvodiš na krivi put ako to znaš. Ne pišem ono da bi nekoga vrijeđao, samo velim. Stvarnost je stvarnost i jeste da postoje mnoge lude stvari tamo vani ali to ne znači da moramo pretjerivati. Šala nikada ne škodi, samo se podjeli pozitivna energija koja malo oživljava duh u osobi. A to gadno ne dostaje na ovom forumu.

Edit:

Oh, i da.. nazvati nekoga glubim jednostavno znači da taj netko u nekom datom trenutku je pokazao određene akcija koje pokazuju manjak inteligencije. Ja u tome ne vidim nikakvo vrijeđanje, tako da se od toga ne treba sad napraviti neki big deal. Svi mi ponekad ispadnemo 'glupi' tj. napravimo neku akciju koja pokazuje manjak inteligencije. Nije nam um uvijek u savršenom stanju, pa ni misli pa niti ne znamo sve. Ništa od čega bi se netko trebao osjećati uvrijeđenim.

Zadnja izmjena: Sirius91; ned maj 05, 2013 8:59 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 8:48 pm 
Član foruma

bajs je napisao/la:

:thumbup:

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 9:40 pm 
Član foruma

dorokusai je napisao/la:
Saty,,,ti si jedan težak ČOBANIN...primetijo sam da se ulizuješ svima..a naročito galaksiji,.,ti nisi svoj, i Kako vidim nikad nećeš ni biti! Ti si po mom viđenju jedan mnogo glup dečko. Nemaš ti pojma o mačkama! Možeš li se pretvoriti u mačku?,? Ne? Znači nisi sposoban da budeš sve! Dali. razumeš, zašto kažem da si glup? Ne? !
Vidi o vako,,,ti si sada čovek,,,odakle znaš da za kaznu nećeš biti neka šugava mačka!? Neznaš? A kurčiš mi se tu nešto!...Mojne tripuješ gluposti...ako već hoćeš da budeš glup, da objavimo onda celom svetu! To važi i za sirijusa...da objavimo vašim prijateljima i miliciji, kakvi ste...pa da vidimo pravu sliku, braćo!...ne mo'j se vi mnogo pravite pametni!!!

A po cemu se ja to ulizujem svima? Ja sam izneo svoje stavove.Macke su cisto zlo, ti tu informaciju mozes uzeti kako hoces.To sam video i osetio iz licnog iskustva, imao sam i ja macku davno.One su njihovi igraci.Vredjas jer ne znas, da znas ne bih vredjao i prepucavao se.A ti brani macke do kraja sveta ako hoces.Vredjaj i lupaj uzvicnike kolko hoces.Istina boli.

Evo ti tvog boga.
http://sh.wikipedia.org/wiki/Bast

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 10:02 pm 
Član foruma

Sirius91 je napisao/la:
dorokusai je napisao/la:
To važi i za sirijusa...da objavimo vašim prijateljima i miliciji, kakvi ste...pa da vidimo pravu sliku, braćo!...ne mo'j se vi mnogo pravite pametni!!!

ovo da mačke šalju viruse u mozak i da su malo šuknute u glavi je očita stvar i istina je, i to je jedina točna stvar od svega onoga. Opčenito nisu organizmi koji su dio originalnog stanja stvari nego su dobrim dijelom produkt odvojene svijesti.

.

Sirius voleo bih da objasnis u vezi njihovog prirodnog hoda.Rekao si da je njihov pridodan hod da idu uspravno, jel imas nekih dokaza za to sem onog jednog klipa?

Vrh

PostPostano: ned maj 05, 2013 11:53 pm 
Član foruma

...(nešto me je kontrolisalo iz 4D)...

Zadnja izmjena: dorokusai; pon maj 06, 2013 4:34 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon maj 06, 2013 8:16 am 
Član foruma

MIJAAAUUUU!
E Sati i Sirijko, imate li kakav info za zeca?

slika

Vrh

PostPostano: pon maj 06, 2013 10:30 am 
Član foruma

I sta je sada istina za macke i duhovnost? :)

Vrh

PostPostano: pon maj 06, 2013 10:41 am 
Član foruma

dorokusai je napisao/la:
Aman, brate Saty,.,isto tako, samo sve to PREMA TEBI...ti kenjaš protiv nekog, kao što su mace, i brate, odma se uzme karma protiv tebe. To ti je živa istina. Video sam prošle postove, i nešto su mi rekli. Očito, da ne ZNAČI brate svima što neko piše. E sad, što bi reko promatrač, neznaš niti poznaješ sve ljude na svetu. A brate, topik nije tvoje vlasnišntvo. Jednostavno, ne sviđa mi se takav bullshit koji govoriš. I šta ćeš??!
Ovo jesu reči prostaka, ali nedajmi da se uzdignem jer neko će dobiti krila...{ko bajagi, pretim mu}

ja macke ne mrzim, al znam ciji su agenti.Ovo su macke.
http://livinghour.org/blog/wp-content/u ... othing.jpg
Steta sto ih Hriscani nisu istrebili kompletno kad su imali sansu.
Vukovi su stavise blago i veoma duhovne zivotinje kao sto su rekli indijanci i ubijaju jer im je takva struktura a macke od svih iz porodice macaka ubijaju iz ZADOVOLJSTVA..Ako ti smetaju moji postovi ignorisi ih.
p.s.Ti imas reptila na avataru kako zvace coveka, sto mi dovoljno govori o tebi i zasto branis macke.Da nije tuzno bilo bi smesno.

Vrh

PostPostano: pon maj 06, 2013 10:46 am 
Član foruma

Gordan je napisao/la:
MIJAAAUUUU!
E Sati i Sirijko, imate li kakav info za zeca?

slika

reko bi da su veoma pozitivne.Pogledaj kineski kalendar.
http://www.google.rs/imgres?imgurl=http ... AQ&dur=286

Evo ovde odoka objasnjenje
http://www.ofesite.com/spirit/chinese/rabbit.htm

Vrh

PostPostano: pon maj 06, 2013 10:57 am 
Član foruma

Pa istina o mačkama i duhovnosti je ona: da smo tu gdje jesmo i da tu nismo sami - ovako ili onako, ali nije u tome problem.

Jer kakve veze ima tko je oko nas ili u nama - ako to znamo i ako naučimo živjeti da nas to ne ometa!

Jer - ako se uđe u "program" da smo samo ljuti na "krivce", pa bile to neposredno ili posredno i mačke - nismo napravili ništa - uvijek će biti osim njih i tih nekih ostalih koje ćemo biti spremni koristiti kao razlog da sami za sebe ne učinimo ništa! O strahu neću ni govoriti - a o paranoji još manje!

I bilo bi lijepo kada bi mačke bile naš jedini "problem"...u priči o mačkama s događanjem koje se naziva toksoplazma - problem opet nije u mački koja je "širi" nego u nama koji se od toga razbolijevamo - kao i o načinima zaraze itd...pa informacija da se od mački može to "dobiti" ne služi da bi se mi preplašili ili istraživali što mačke jesu ili nisu - već da znajući za to - kontroliramo sebe i naučimo kako se "zaštiti"...

Priču pak u kojoj su mačke špijuni ekipe, koja nas kontrolira, isto je naivno raspravljati - jer koliko li samo ljudi živi koji rade to isto i služe kao instrumenti za svakakve "napade" i akcije...a zjenice su im sasvim normalne - neki su čak i isjecjelitelji :mrgreen:

P.S. Inače iz provjerenih izvora ja kao Alf oduvijek imam svoje mišljenje o mačkama! :angel4:

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pon maj 06, 2013 11:13 am 
Član foruma

Dragi Saty, da nisi neke stvari možda shvatio predoslovno i nečije tuđe stavove uzeo previše k srcu? Čak ako mačke i jesu "njihovi agenti", u čemu ne vidim smisao jer što će im mačke kad mogu gledati kroz nas, u globalnoj slici totalno su nebitne.

Piše ti u potpisu da smo svi jedno i da je separacija samo iluzija. Nemoj mrziti onda ni reptile ni njihove agente, nego nađi način da ih nadiđeš.

Vrh

PostPostano: pon maj 06, 2013 11:36 am 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Čak ako mačke i jesu "njihovi agenti", u čemu ne vidim smisao jer što će im mačke kad mogu gledati kroz nas, u globalnoj slici totalno su nebitne.

Upravo tako, moguće je sve videti kao na dlanu, šta će im onda mačke! Opet ponavljam, prava pretnja je paradajz! :rotfl:

alf je napisao/la:
I bilo bi lijepo kada bi mačke bile naš jedini "problem"...u priči o mačkama s događanjem koje se naziva toksoplazma - problem opet nije u mački koja je "širi" nego u nama koji se od toga razbolijevamo

Ovo sad ko da si rekla da je problem u nama to što bi nam direktni kontakt sa sonom kiselinom naškodio - a recimo da se ne može izbeći zaštitnim rukavicama i tako time, il da nekom greškom poteče vodovodom, usred srede tuširanja :) Da li bi malo pojasnila ovo?

Vrh

PostPostano: pon maj 06, 2013 12:43 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:

Piše ti u potpisu da smo svi jedno i da je separacija samo iluzija. Nemoj mrziti onda ni reptile ni njihove agente, nego nađi način da ih nadiđeš.

To i pokusavam al oni su tu da nas ruse i zato je istina underground i uvek ce biti jel sex,droga,cigarete,rokenrol,kola su ipak ono sto ljudi vole.. al vise sile su ipak nevidljive ukoliko osoba ne koristi droge pa ce onda da vidi sve i svasta sto je veoma pogresan put.Ceo svet je poludeo za ajahuaskom a to je obicno sranje koje omogucava astralnim demonima,vilama,grejsima,sirenama i jos brdo drugih da vas muzaju kad hoce.Zato ljudi vole iluziju i idu u taj Peru i te dzungle i po ceo dan uzivaju u ulizuijama i astralnim dimenzijama.
Danasnja deca se ne igraju zmurke i klikera vec sede po ceo dan bulje u igrice a nemaju ni 3 godine.Tesko njima,nisu ni svesni sta ih ceka.
Bilo oni demoni,arhonti,voladoresi,pali andjelij,watchers,gargoylsi....mozete ih zvati kako hocete.....Sto vise istrazujete to je vise zamki,spletki,lazi i prevara.Nije ni cudo sto ljudi imaju vise budjenja.Neko smatra da je probudjen jer je skonto da je Obama marioneta ili da su politicari placenici....
Mi smo robovi sto je tuzno, covek treba da bude slobodan ko tica a ne zatvoren u kavez.Severnoamericki indijanci su najbolji primer savrsenog stapanja sa prirodom i zivotinjama, e to je zasmetalo Americkim predsednicima i zato su ih tolko istrebljavali.Linkoln pogotovo a i ostali.Americki predsednici koji su se otrgli kontroli iluminata znamo kako su zavrsili(Linkoln,Kenedi,Garfild i jos par), pokusaj ubistva na Andrew Jacksona.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.