Hvala vam svima na odgovorima
@fischers
I meni se čini da je najverovatnije reč o nekoj životinjici, jer niko nema razloga da mi baca neku mađiju, nisam se ni sa kim zamerao il tako nešto. Osim toga, situacija je takva kakva jeste - i nije toliko loša, to govori u prilog životinjici. Jedino ako mi je neko bacao vudu na novčanik, sa finansijama mi ide sve suprotno
@Znak nisam neki energetski nindža, ali čim sam ga pronašao mi je neka vradžbina pala na pamet(iako nisam znao da se jaja koriste i u tu svrhu, ne bavim se time), možda ima neke veze. U glavnom znam neke tehnike meditacija za uklanjanje čini i koječega, pa ću to odraditi - samo to mi baš i nije naročito pouzdano, pa ako upali - upali. Za svaki slučaj
Naravno da je nou sikiriki, u najgorem slučaju će stvari ostati takve kakve jesu - što i nije toliko loše
A jaje je ipak, po tradicionalnoj recepturi spaljeno.
@mama huanita, najverovatnije si u pravu - no ne vidim kako bi se lasica mogla popeti tamo gore, da li one mogu da se penju uz malterisane zidove? Nemam neko drvo uz kuću, pa da joj to posluži kao merdevine. Sposobna su ta stvorenjca za raznorazna čuda, doduše.
Katance jesam pronalazio, i neke končiće, isto na tavanu, ali kad sam ih sklonio jednom nisu se pojavljivali ponovo - no, jaje sam našao u drugoj kući, a ovi katanci i kojekakve krpice umotane u konce su verovatno bile zaostavština pređašnjeg vlasnika kuće u kojoj trenutno živim.
Snovi mi jesu jako čudni, no sa mnom je to tako oduvek. Dešavale su mi se neke čudne stvari, znam dobar deo noći ostati budan jer me prži neka energija, osećam se kao neki provodnik - to zna biti nezgodno, kada vežem nekoliko besanih noći, no zaustavi se tokom sledećeg dana, kad uveče zatražim "odmor" od toga. No to može biti proizvod ovih globalnih promena kroz koje prolazimo, ili nekih individualnih - a i sve ostale energetske anomalije se mogu objasniti time što sam se dosta zapustio po tom pitanju u poslednje vreme. Jedino sa čim zaista imam problema su finansije - ali opet, ko danas nema problema sa time, haha. Orionci su se pobrinuli za to
@očikojegledaju
Pa to je kada raznorazne tehnike i vradžbine, koje su u Srbiji zaostavština nekih drugih vremena, dopadnu u šake nekome ko nije baš sasvim svoj ni u glavi, a ni srcu.Ili još gore : svoj je, a svesno čini zlo zbog bog te pita čega. Nažalost, te stvari može svako da radi - a ne može svako da se odbrani od istih, pogotovo ako ni ne znaju ljudi da imaju od čega da se brane. Za mene su to izgubljene, sitne duše. No verovatno svako od njih ima svoje razloge, koliko god oni nama strašno delovali.
Hvala vam još jednom ... Znam da svest, i biti načisto sa sobom pomaže u odbrani, ovako individualno, ali ovde su u pitanju i drugi ljudi, i koliko god moje veštine na energetskom polju bile skromne i nestabilne - ipak imam nešto za odbranu, za razliku od tih ljudi. Zato i pitam. No, videćemo kako će se stvari dalje odvijati, ako bude nekih promena stanja, na koje ne znam sam da utičem - obavezno ću vam se obratiti za savet.
Živeli!