Sada je: pon maj 12, 2025 3:04 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto jan 17, 2006 10:11 am 
Član foruma

Po zvaničnim podacima F-14 (tomcat) je palubni višenamjenski lovac američke mornarice. Proizvod je američke kompanije Northrop Grumman koja ga je razvila kao zamjenu za avion F-4 Fantom (inače poznat po učešću u Vijetnamskom ratu). F-14 tomcat je zvanično ušao u operativnu upotrebu 1972. godine. Ovi avioni se i danas koriste u američkoj mornarici a njihova namjera je da ih u skorije vrijeme povuku iz operativne upotrebe te ih u potpunosti zamijene sa novijim i modernijim lovcima tipa F/A-18 hornet.
Ovo su zvanični podaci, e sad da li je još davne 1954. godine negdje nebom parao F-14? Pa kad su u pitanju Ameri i njihovi znamo koji pravi saveznici, sve je moguće.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 17, 2006 3:39 pm 
Početnik

Jack

Ono sto nije stvoreno ili napravljeno ne moze postojati.
Nadam se da se slazete sa mnom!?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 17, 2006 11:05 pm 
Administrator

Citat:
Ono sto nije stvoreno ili napravljeno ne moze postojati.
Nadam se da se slazete sa mnom!?

Gledajući materijalističkim očima 3. denziteta u materijalnom svijetu - točno!

Ali ne zaboravi da živimo u hiperdimenzionalnom okruženju, sa 7 osnovnih nivoa svijesti i beskonačno mnogo realiteta. Uzmi recimo realitet misli. Tamo ništa ne mora biti materijalno. A može postojati kao - misao! I tamo je to VRLO STVARNO! Dakle, generalno gledajući - netočno!

Sad, kad recimo mi trenutno ne možemo percipirati taj realitet, onda to - za nas niti ne postoji. A u stvari - postoji, jedino mi to ne VIDIMO ( ne možemo izmjeriti nikakvim poznatim instrumentima ). Ali to je samo zato što smo mi tu, u materijalnom 3D realietu i imamo svoja viđenja i načine gledanja.

Analogija: ako prolaziš kraj šume i trenutno u njoj ne vidiš srnu, to ne znači da ona ne postoji u toj šumi.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 18, 2006 7:01 am 
Početnik

Citat:
"Ali ne zaboravi da živimo u hiperdimenzionalnom okruženju, sa 7 osnovnih nivoa svijesti i beskonačno mnogo realiteta. Uzmi recimo realitet misli. Tamo ništa ne mora biti materijalno. A može postojati kao - misao! I tamo je to VRLO STVARNO! Dakle, generalno gledajući - netočno! "

Mislim da nisi u pravu. Jer tu misao o kojoj govoris je neko stvorio i proizveo bilo mastom, snom ili zrelim razmisljanjem. Ako idemo dalje cesto od te misli ili recimo ideje dode do ozbiljnih projekata koji se na prvi pogled cine nemoguci.Ipak budu stvoreni.
"Beskonacno mnogo realiteta". Zar njih nije neko proizveo ili stvorio?
Da li su oni tamo sami od sebe stvoreni?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 18, 2006 12:51 pm 
Administrator

Citat:
Jer tu misao o kojoj govoris je neko stvorio i proizveo bilo mastom, snom ili zrelim razmisljanjem.

Da, misao je stvorena od određenog misaonog centra. Kad ju pretočimo u materijalni svijet imamo npr. situaciju:

Netko je "smislio" vodu na Zemlji. Misaona forma se tranformirala u 3. denzitet u obliku vode. E sad, nema je na Mjesecu. U realitetu postojanja Mjeseca, voda ne postoji. Ali postoji ovdje. Dakle, iz percepcije stanovnika Mjeseca ( koji su 1. denzitet ) voda ne postoji. Ali pošto smo mi u 3 D svjesniji, znamo da voda postoji negdje.

Analogija: ako ne vidiš NLO to ne znači da on ne postoji!!!
Citat:
"Beskonacno mnogo realiteta". Zar njih nije neko proizveo ili stvorio?
Da li su oni tamo sami od sebe stvoreni?

Nisi me razumio. Naravno da ih je netko stvorio. Svaki misaoni centar stvara svoj. Poanta je u tome što netko iz jednog realiteta ne percipira drugi realitet - i kaže da - nešto ne postoji!!! Jer to ne percipira u svojem realitetu.

Dobro, da se ne natežemo dalje - NLO-i su već poznata stvar mnogima, a oni koji nešto negiraju radi svojeg sljepila, to je već njihov problem i slobodna volja.

Sve su samo - lekcije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 19, 2006 6:59 am 
Početnik

Ne negiram NLO ili UFO meni je mozda poznatija istina o njima nego mnogim. NLO su stvarnost danasnjice i ja ne da tvrdim nego znam da dolaze sa podrucja bermudskog trokuta i Formoza trougla (Kinesko ostrvo Taiwan)

Negirao sam samo neku drugu civilizaciju u svemiru.

Niko nemoze objasniti tajnu "Crnog konjanika" koji svake 104 minute jednom obide Zemlju u krugu cije je najvece rastojanje 1718 km, a najmanje 214km. Ovaj "Crni konjanik" je crno tijelo u obliku diska koje oko nas kruzi od 1958. godine. Amerikanci kazu da je to sovjetski spijunski satelit, a sovjeti ne odgovaraju. General Sarp, General americkog vazduhoplovstva, to tvrdi i kaze da "Crni konjanik" nije nista drugo do li sovjetski, vrlo aktivni spijun. Ali jedan od naucnika americkog astronomskog istrazivackog instituta je u aprilu 1963. godine objavio da je "Crni konjanik" leteci tanjir cudne vrste. Putanja njegovog kruzenja nije stabilna, on se podize i spusta. Postoje i talasi koje on emituje, ali su sifrovani. Snimljeni su. Sve sto se dogada potpuno tajno i neovisno od Rusa i Amerikanaca i ne sa razlogom politickih ili ekonomskih istrazivanja ili vojnih vjezbi mora imati neki razlog i taj razlog je nekima nepoznat a "nekima" je vrlo poznat.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 19, 2006 8:55 am 
Član foruma

Mi kreiramo realitetete koji su ispod nas po frekfrenciji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 19, 2006 12:21 pm 
Administrator

NUR je napisao/la:
Ne negiram NLO ili UFO meni je mozda poznatija istina o njima nego mnogim. NLO su stvarnost danasnjice i ja ne da tvrdim nego znam da dolaze sa podrucja bermudskog trokuta i Formoza trougla (Kinesko ostrvo Taiwan)

Srećom što su nam Muhamed Isa Davud i njegov džin musliman dali ove informacije. Da su tačne, to znamo jer su Kuran i Alah pomenuti nekoliko puta u pozitivnom kontekstu. U Bermudskom Trouglu naravno živi i Dzedzal, zvani Dedo.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 19, 2006 6:44 pm 
Administrator

Pa dobro, ima i NLO-a sa Zemlje. Ali, nisu oni JEDINI...

Galaksija, pa znaš da se HRKLJUŠ preselio u Bermudski trokut... tamo ima baš fine energije za potrošiti, kupio je i novi četverosobni stan u najelitnijem dijelu, u težištu trokuta. Nešto kao centar grada. I sad će od tamo vršiti svoje poslovanje!

Hehe! :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 10:52 pm 
Član foruma

Ajme, kako je ovo smiješno... :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 21, 2006 2:38 am 
Početnik

nije smijesno nego strasno, vjerovatno su tako ljudi na podrucju Azije razmisljali prije tsunamija.
Katastrofe koja ih je zadesila i razbila ko beba zvecku.
Kako je to moguce, mozemo danima razglabati o denzitetima i realitetima a kad dode "Katarina" onda placemo zalimo jedni druge i pitamo sami sebe kako je moguce pored tolikog naseg znanja da nam se desavaju takve stvari, jos gore neobjasnjve.
I zbog svog neznanja trazimo rjesenja u nekim teorijam, a sta je sa praksom.
Npr. alhemija je nauka experimenata i prakse, samo sto su mjesto cistog magnezijuma mislim 100%-tnog oni skrenuli zabavljajuci se zlatom.

bice da je puzla.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 21, 2006 2:49 am 
Početnik

Cisto radi informisanja
stvari nisu bas smijesne za preko 300 visoki naucnika i znanstvenika, znaci ljudi visokog kalibra koji se vec dosta dugo bore protiv ''DEDE"
Istina vecina njih su muslimani a "DEDO" misli da se ovi ljudi kriju u Iranu, greska.
Oni se ne bave denzitetima vec opasnoscu po nas sve, medutim ni ja nisam shvatao logor kao ozbiljnu stvar pogotovo u 1992. godini a ono opa a j=== majko, bilo je trnutaka kad sam pozelio da "reinkarniram" ali bice da sam se ja, kao i vecina nas kasno sjetio da upucujem molbe ili zahtjeve ili vec sta bilo onom pravom Dedi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 22, 2006 2:36 am 
Član foruma

NUR,

ja te u potpunosti razumijem... samo nauči nešto iz toga... sve je i ovako iluzija... shvati....

Vrh

Naslov: Vanzemaljci u Beogradu :)
PostPostano: sub feb 04, 2006 6:21 pm 
Član foruma

Procitajte ovaj tekst sa sajta astronomija.co.yu :

Vanzemaljci u Beogradu

Senzacionalna vest širi se Beogradom: krajem meseca u glavni grad stižu vanzemaljci! Neki sumnjaju, neki strahuju, ali niko nije ravnodušan. Za sad beležimo samo blagi rast cena.

Svedočanstva o prvim vanzemaljcima na našoj planeti potiču iz davnih vremena. Dogonci (narod u državi Mali, Afrika) o tome više milenija čuvaju u predanjima svoju priču. Po njoj pre 3000 godina neka amfibijska bića stigla su na Zemlju iz okoline Sirijusa (pročitajte o tome ovde). U staroj Grčkoj o vanzemaljcima su raspravljali Anaksagora, Ksenofont, Plutarh, Lukijan i mnogi drugi. Lukijan iznosi podatke o Selenitima, stanovnicima Meseca, koji se spremaju da napadnu Heliote, ratnike sa Sunca (kompletnu priču o drugim svetovima u antičko doba možete pročitati u novogodišnjem broju Astronomije).

U novije vreme, međutim, vanzemaljci posećuju uglavnom SAD i o tome postoji velik broj filmskih zapisa, a o knjigama da i ne govorimo. Zato i jeste veliko iznenađenje što vanzemaljci ovog puta stižu u Beograd. Uglavnom, eto – odabrani smo!

U želji da dođemo to tačnih informacija o predstojećem događaju obratili smo se Gordani Goncić, dramaturgu Ateljea 212.

AM: Recite nam, molim Vas, da li vanzemaljci zaista stižu?

Kliknite na sliku da se učita veća

Slike sa probe
GG: Neverovatno, ali istinito! Stižu! Veoma su blizu, ali da ne bi bilo panike, apsolutno su miroljubivi. Iako veoma radoznali ne žele da narušavaju uobičajeni život i red Zemaljaca. Dakle, ponašajte se normalno! Oni dolaze sa jedne male planete Egulubundijskog carstva koje obuhvata klaster Egulum, po kome planeta nosi ime. Klaster Egulum se sastoji iz stotina glaksija, a Njeno Kraljevsko Visočanstvo Egulubundijska Princeza Avonrepus, posle smrti svoga oca, Kralja Raslupa, je nasledila carstvo. Po našem, zemaljskom kalendaru, 23. 12. 2005. je datum kada bi se, kroz ceremoniju venčanja, spojili klasteri Egulum i Panad kojim vlada Kralj Notof. Ova svadba, Egulubundijske Princeze i Panadskog Princa Ralugnisa, Sina Kralja Notofa, je od najvećeg značaja za čitav civilizovani univerzum...

AM: Vliki događaj, svakako. Ali otkud oni kod nas?

GG: Greške su svuda moguće pa i u tako razvijenoj civilizaciji kao što je Egulubundijska! Trenutak nepažnje će pilota Njenog Kraljevskog Visočanstva Egulubundijske Princeze Avonrepus primorati da se usled nedostatka energetskog goriva prinudno spusti na Zemlju, potpuno nepoznatu planetu u veoma udaljenom i neistraženom delu Svemira! Misleći da odlaze u najrazvijeniji deo planete gde sigurno ima energije, ovaj vanzemaljski par sleće u Srbiju, u Beograd i u pozorište na Terazijama tačno u 19.30 po zemaljskom računanju vremena, 23. decembra 2005. godine. Onaj ko bude malo pažljivije posmatrao i ko bude sebi dozvolio da poveruje u takvu mogućnost, prepoznaće ih u zemaljskim, ljudskim telima Svetislava-Buleta Goncića i Milene Ražnatović.

AM: Pa dobro, jasno je da je ovo najrazvijeniji deo planete. Ipak, otkud vanzemaljcima ideja da dođu baš u BG?

GG: Takva ideja sigurno nije postojala ni u najluđim snovima Egulubundijskih noći, ali jednom se i to moralo dogoditi, zar ne? Zato će biti veroma interesantno gledati ih kako se snalaze na pozornici Pozorišta na Terazijama i to u mjuziklu, gde će uz veoma čudne reči i govor, morati da ponavljaju i smešne pokrete uz ipak uzbudljivu muziku! Da li će pronaći energiju i uspeti da pokrenu svoj brod i tako na vreme stignu na venčanje i da li postoji nešto vredno u ovom delu planete Zemlje i u ovim nama tako običnim životima što će vanzemaljce zainteresovati, saznaćete ako dođete na neku od predstava prvog domaćeg mjuzikla „Spusti se na Zemlju“ koji će od 23. decembra biti na redovnom repertoaru novo-adaptiranog Pozorišta na Terazijama u Beogradu!

AM: Dobro, sačekajmo 23. decembar pa da vidimo šta će biti. Nadamo se da ćemo imati priliku da intervjuišemo vanzemaljca posle premijere.

Miroljubivi vanzemaljci?Smejurija...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 04, 2006 7:54 pm 
Član foruma

=D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 06, 2006 12:33 pm 
Administrator

Nlo-i prošle subote u Italiji, nad Milanom

slika

http://www.cun-italia.net/news/comunic252.htm

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 11, 2006 9:25 pm 
Administrator

Ovaj video treba pogledati:

NASA secret transmissions smoking gun ufo revealed

martins stubbs

http://video.google.com/videoplay?docid ... 8865&q=ufo

Pozdrav!

P.S. Ako gornji link ne radi, probajte ovaj:

http://www.awaywiththefairys.com/nasa.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 23, 2006 9:37 pm 
Administrator

Medicinska sestra hoće da iznese detalje pred Ujedinjenim Nacijama o njenim iskustvima sa hiljadama slučajeva otmica od strane vanzemaljaca:

http://www.prweb.com/releases/2006/2/prweb349025.htm

(naravno, po njenom mišljenju, radi se o pomoći naše kosmičke braće u našem duhovnom razvoju)

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 24, 2006 8:57 am 
Član foruma

NUR PISE:

Citat:
Da li je ovo bila masta ili utjecaj opojnih sredstava? Danije mozda taj NLO bio balon za ispitivanje atmosfere? Prethodno navedeni dogadaj je jedan od mnogobrojnih provjerenih dogadaja.

Toliko za sad nastavak drugi put . afera "Nju Meksiko"

Jedna od mogucih opcija, a zasto ne bi bio NLO?
Imam pitanje za tebe.
Zasto si toliko siguran da si sam u kosmosu, da nema drugih civilizacija osim ove?
Pogledaj malo u nebo, ali sa otvorenim i slobodnim razmisljanjem pa se zapitaj da li je moguce da smo sami u ovom prostoru. Vrlo jednostavno.
I jos nesto, sta bi u meksiku?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 25, 2006 11:24 pm 
Član foruma

Evo u ponedjeljak 6.3

Citat:
NA RUBU ZNANOSTI
NLO RAZOTKRIVANJE
Urednik i voditelj: Krešimir Mišak

Disclosure, COMETA, CEEFA - iza tih se pojmova i kratica kriju dokumenti, institucije i organizacije koje se bave jednim od najzanimljivijih fenomena današnjice, a to je fenomen NLO-a. Francuska, Čile, Meksiko, Brazil zemlje su gdje je fenomenu NLO-a javno obraćena znatna pažnja, a fizičari, generali i službenici vlade zaključke svojih istraživanja su i obznanili te su danas dostupni svakome. Početak te najnovije faze ufologije bio je 1999. kad je sezonu otvorila francuska vojna studija COMETA.
Gosti emisije su analitičar ufologije Giuliano Marinković i dipl. ing. Božidar Kemić.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.