Sada je: sub maj 03, 2025 1:30 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kontrola iz 4D
PostPostano: pet apr 12, 2013 3:42 pm 
Početnik

kartikeya je napisao/la:
često mi kroz glavu prozuji misao kako mi ljudi mislimo da smo jako važni dok je stvarnost upravo suprotna, mi smo jako, jako sićušni, činimo samo mali dio slagalice. Frustrirajuće zvuči pitanje dali ćemo uopće ikad u potpunosti razumjeti i shvatiti Božanski plan ili što već mi vidimo piksel ili dva netko koji više i to je sve,

Da razumjet češ ali na žalost tek kada umreš :angel4:

Bez straha \:D/

Vrh

PostPostano: pet apr 12, 2013 5:08 pm 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
često mi kroz glavu prozuji misao kako mi ljudi mislimo da smo jako važni dok je stvarnost upravo suprotna, mi smo jako, jako sićušni, činimo samo mali dio slagalice. Frustrirajuće zvuči pitanje dali ćemo uopće ikad u potpunosti razumjeti i shvatiti Božanski plan ili što već mi vidimo piksel ili dva netko koji više i to je sve,

Zivot je ko kompjuterska igrica.Kad misli covek da je postigo nesto ostane mu jos 100 nivoa da predje i tako u nedogled.Ja ne razumem sta je uopste nas smisao na ovoj planeti? Visi cilj?
Voleo bih bar imati nekakvo znanje o ostalim planetama i kako se na njima zivi, tj. da li se robuje kao na ovoj jadnoj nasoj al nazalost nemam nista.
Sve te moci su u nama al mi bi remetili kvantni nivo teleportacijom da se covek pita da li uopste treba razvijati ih? Nisam zaista pametan da skontam zasto moramo da se ogranicavamo na hrpu kostiju sa malo organa.Ja znam da nista ne znam.

Vrh

PostPostano: sub apr 13, 2013 9:50 am 
Član foruma

heretic02 je napisao/la:
kartikeya je napisao/la:

Ma umirali smo mi i rađali se nebrojeno puta i evo nas ponovo ovdje sa istom dilemom. Ono kako ja vidim situaiju na ovom planeti to vrijedi kako za 3D tako i za 4D je kroniči nedostatak ljubavi jedino ljubav može napraviti ravnotežu i balans nikakva inteligencija ni kompromisi ne mogu popraviti stanje u ovom ruralnom području galaksije. Kako je moguće da živo biće može posjedovati sve osim ljubavi, ljubav se ne može pokloniti, naučiti ili imitirati ili ju imaš ili ne. Evidentno je da postoji podjela na biće sa i bez ljubavi, biti stvoren bez ljubavi je strašan hendikep.

Vrh

PostPostano: sub apr 13, 2013 11:16 am 
Član foruma

Tako je to, ako ima ljubavi, ima svesti, ima energiju i mogucnosti da se stvori/promeni sve.

Povecati ljubav u sebe - kako to TESKO zvuci.

Vrh

PostPostano: sub apr 13, 2013 11:31 am 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
heretic02 je napisao/la:
kartikeya je napisao/la:

Evidentno je da postoji podjela na biće sa i bez ljubavi, biti stvoren bez ljubavi je strašan hendikep.

pa pazi reptili su samo mali deo slagalice, al fora je sto ima jako puno vanzemaljaca na ovoj planeti al svima je svrha ista.Nema dobrih vanzemaljaca tj. terenaca, sve je to zlo, u tome i jeste stos.Nepostoje "pozitivni vanzemaljci/terenci, pa cak ni neutralni.Ljudi su smesni kad kazu "oni ne postoje ili oni su tamo negde daleko na nekoj planeti bogu iza nogu".Jedan moj drugar koji je bio na LSD reko je da nije moglo da prodje 5 minuta a da ne vidi gustera i reko je da ima tolko vanzemaljaca da je to strasno.Od tad vise ne koristi LSD, reko je da ima vise njih nego ljudi sto mi je malo bizarno.Po gnostickom verovanju zena smesta coveka u materijalnii svet i otezava mu beg.Ali realno zenio se ti il ne, odavde pobeci je nemoguce nazalost.Mozda je to bilo moguce u njihovo vreme al sad nije. :cry:
Isuse vrati se i pomozi nam :cry:

Vrh

PostPostano: sub apr 13, 2013 12:21 pm 
Moderator

Misliš da Isus nije "vanzemaljac"?

Vrh

PostPostano: sub apr 13, 2013 12:25 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:

New age rade sve moguce da nas ubedi kako isus nije postojao a prica se i da je vanzemaljac.
Ja bi reko da je on sin boziji ili sam bog u ljudskom telu.

Vrh

PostPostano: sub apr 13, 2013 12:38 pm 
Moderator

A Bog je zemaljac?

Vrh

PostPostano: sub apr 13, 2013 12:50 pm 
Moderator

Ja te neću u ništa uvjeravati, ni u teorije urote - ni u new age, samo onako čitam tvoje tvrde izjave pa čisto da ti ukažem da je jednostavno najbolje reći "ne znam" jer ni prava pitanja nisu postavljena, pitanje je i da li se prava pitanja mogu postaviti sa ovog nivoa, riječima.

Vrh

PostPostano: sub apr 13, 2013 9:48 pm 
Član foruma

Ako 4D kotrolira 3D tko ili što kontrolira 4D. Ideja o ovom sranju ovdje potječe sa viših nivoa puno viših od 4D, zato kažem da riba smrdi od glave dok se mi cijelo vrijeme bavimo repom. Ovoj igri će kad tad doći kraj jer sve što jednom započne mora i da se završi a epilog će biti taj da se svi izljubimo i jedni drugima oprostimo tako da će dželat i žrtva biti izjednačeni.

Vrh

PostPostano: sub apr 13, 2013 10:44 pm 
Član foruma

kartikeya je napisao/la:
Ako 4D kotrolira 3D tko ili što kontrolira 4D. Ideja o ovom sranju ovdje potječe sa viših nivoa puno viših od 4D, zato kažem da riba smrdi od glave dok se mi cijelo vrijeme bavimo repom. Ovoj igri će kad tad doći kraj jer sve što jednom započne mora i da se završi a epilog će biti taj da se svi izljubimo i jedni drugima oprostimo tako da će dželat i žrtva biti izjednačeni.

Možda ih niko ne kontroliše,a možda i da.Nemožemo sigurno znati.Rep se više bavi nama nego mi njime.Opet neznamo da li će uopšte biti kraj.Možda dželat želi da zauvijek ostane dželat.Možda mu to slobodna volja dozvoljava,a možda će nečija slobodna volja sve staviti na svoje mjesto.Ko zna.Praviše je tu možda da bi čovjek znao sa sigurnošću.

Vrh

PostPostano: ned apr 14, 2013 6:34 am 
Početnik

promatrač je napisao/la:

I te kakav "vanzemaljac".

Tko kaže da na Zemlji nema ljubavi? To što smo svi u laganoj depresiji i pod kontrolom OPS-a ne znači da se moramo odreči onoga što nas odvaja od OP i njihovih kontrolora.
Scena ovdje izgleda kao tiha jeza.
Istina je da su reptili samo jedan dio slagalice.Puno je frakcija koje se motaju okolo.
Ploča za "Šah" je na stolu,figure su postavljene i sada se samo čeka prvi potez.
Nije istina da ne postoje dobri dečki,to je živa glupost. Zakoni njima ne dozvoljavaju da se na toliko direktan i očit način miješaju u naše postojanje.
Ljubiti i grliti se sa njima nečemo ali oprost da. Nakon svih ovih sranja ovdje to malo čudno zvuči ali to je istinski princip tamo gdje smo krenuli.

Vrh

PostPostano: ned apr 14, 2013 10:32 am 
Član foruma

heretic02 je napisao/la:
promatrač je napisao/la:

Nije istina da ne postoje dobri dečki,to je živa glupost. Zakoni njima ne dozvoljavaju da se na toliko direktan i očit način miješaju u naše postojanje.

ja licno ne verujem u "Nordijce".Mnogi oteti su priznali kako se reptilie shapeshituju u njih tako da veoma je tesko dokazati da su oni na strani dobra..Plejedenci su cist new age.Ako "pozitivni" i postoje ne smeju da se mesaju kao sto kazes sto onda dodje isto.I ja se ne mesam u zivot mrava jer nema potrebe.Nazalost mi ljudi smo na lestvici veoma nisko a mislimo da smo na vrhu sto je najgore od svega.Ego je veoma destruktivan nazalost.

Vrh

PostPostano: ned apr 14, 2013 10:35 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ja te neću u ništa uvjeravati, ni u teorije urote - ni u new age, samo onako čitam tvoje tvrde izjave pa čisto da ti ukažem da je jednostavno najbolje reći "ne znam" jer ni prava pitanja nisu postavljena, pitanje je i da li se prava pitanja mogu postaviti sa ovog nivoa, riječima.

ko god da je bio ISUS po mom stavu je postojao i njegova dela se nikad nece zaboraviti.

Vrh

PostPostano: ned apr 14, 2013 1:09 pm 
Član foruma

heretic02 je napisao/la:
promatrač je napisao/la:

I te kakav "vanzemaljac".

Tko kaže da na Zemlji nema ljubavi? To što smo svi u laganoj depresiji i pod kontrolom OPS-a ne znači da se moramo odreči onoga što nas odvaja od OP i njihovih kontrolora.
Scena ovdje izgleda kao tiha jeza.
Istina je da su reptili samo jedan dio slagalice.Puno je frakcija koje se motaju okolo.
Ploča za "Šah" je na stolu,figure su postavljene i sada se samo čeka prvi potez.
Ljubiti i grliti se sa njima nečemo ali oprost da. Nakon svih ovih sranja ovdje to malo čudno zvuči ali to je istinski princip tamo gdje smo krenuli.

Ljubavi je uvijek bilo i uvijek će je biti, jer je ona u svakome od nas.
Frakcije jesu brojne, ali su uspješno objedinjene u jednoga vrhovnoga kontrolora: među njima vlada naizgled antagonizam, a prije bih rekao da se radi o pozitivnom takmičenju približavanja vrhu i gaženja preko svih ostalih koji se nalaze na putu.
Zemlja je kao planeta velika škola, i to treba iskoristiti i u odnosu prema samome sebi, kao i prema dragim ljudima.
:love9:

Vrh

PostPostano: pet maj 03, 2013 12:23 pm 
Član foruma

Ljudi ja sam skonto da su macke igraci reptila i da ih oni obavestavaju o svemu sta se desava.One su bile poklon date jos u starom Egiptu a nisu imale gotovo nikakvu korist.One se razlikuju od ostalih iz porodice macaka zbog VERTIKALNE zenice(niti lavovi niti tigrovi niti kuguari itd...) i jer ubijaju ne zato sto su gladne vec cisto radi zadovoljstva.Macke su poklon od strane reptila koji su dosli u Egipat i vrsili razne ekseprimente genetske zato vidite ljude sa glavama lavova,krokodila itd...Tu je radjen ozbiljan genetski inzenjering i sve kako je na slikama mozete da se kladite da je bila stvarno.Naravno oni su bili "bogovi".Macke imaju ogroman spektar kojim vide, tako da oni vide u druge realitete i vide reptile i ostale entitete.One imaju jos i danas potrebu da izlaze nocu i da obavestavaju svoje "reptilian masters" kako je Swerdlow reko u cega sam se uverio bezbroj puta iz svog iskustva.

Koga vise zanima nek tekst dole i videce da je igra Ogromna.Prvo moramo da razumemo kako stvari rade u 3D da bi mogli da se odbranimo od kontrole iz 4D koja je strahovita kao sto znamo.

Ukratko-Egyptians, reptilians, small cats, the underworld, cat/human parasite, there is so much here.
http://www.godlikeproductions.com/forum ... 759863/pg1

Vrh

PostPostano: pet maj 03, 2013 6:18 pm 
Član foruma

No fala ti bože da je netko konačno skužio istinu. Eto, baš mi je drago. Ali to što si napisao nije sve. Mačke inače nisu onakve kakve pokušavaju biti niti nisu ono što večina misli da jesu. One su ustvari prokleto inteligentne i one znaju jako dobro da u svojoj genetici ustvari imaju i ponešto izvanzemaljsko-reptilskog materijala. I da, velika večina je zapravo opsjednuta i kontroliraju ih reptili u svrhe špijuniranja i ustvari su samo probni instrument preko kojeg reptili jednoga dana namjeravaju uništiti jedan veliki dio životinjskih vrsta na planeti, u kojem planu ustvari pripadamo i mi.

Naime, ja imam doma mačku. I imao sam nekoliko mačka prije ove, i baš su mi sve uvijek bile čudne. Intuicija mi je uvijek govorila da su čudne.. sa ovom koju sada imam ponekad mi se čini kao da inteligentno komuniciramo. I ne glasa se baš kao mačka dok komuniciramo.. nekako je mješavina žabe i mačke (glas) kao 'kre, kre, kre!'' i ja onda njoj isto tako, i ona meni, i tako stalno i baš je kao da komuniciramo. Fascinantno. Makar ustvari ne kužim mačjo-reptilian jezik i govor al ono.

I da, doživio sam i ja ali i mnogi drugi ljudi to da su opsjednute. Koliko su me puta samo pokušavale ubiti na način da kandžama prerežu žile na ruci.. kada sam imao prošlu mačku (kojoj je auto udario kada je prelazila cestu jer se je žurila stići na tajni sastanak) cijela ruka mi je doslovno bila puno rana. I sječam se da sam se jedanputa probudio i odmah dok sam otvorio oći sam vidio mačku kako je stajala i gledala mi ravno u oći.. pokušavala mi je telepatski instalirati određene programe u um ali na sreću uhvatio sam ju na djelu prije nego je uspijela do kraja instalirati program.

slika

Ovdje je jedan čovjek baš u pravom trenutku uhvatio njihovu lasersku tehnologiju na djelu koju imaju instalirano u oćima. Radi se o nuklearnim zrakama koje uništavaju sile u atomima koje drže subatomske čestice na okupu.

Ali pazi, največa tajna od svih je ta što ustvari šalju opasne parazite u naš mozak sa čime nam kontroliraju um u svrhu da nam daju suicidalne misli. U ovom kratkom videu imaš sve objašnjeno:

....

:rofl

Vrh

PostPostano: pet maj 03, 2013 7:44 pm 
Član foruma

Mačke su OPortuniSti, pa je utoliko i jasnije zašto sakupljaju (proslijeđuju) negativnu vibru ljudi i navodno leže na mjestima u kući gdje se presijecaju podzemne vode i kozmička zračenja negativnog predznaka.

Vrh

PostPostano: sub maj 04, 2013 12:23 am 
Član foruma

Sirius91 je napisao/la:
No fala ti bože da je netko konačno skužio istinu. Eto, baš mi je drago. Ali to što si napisao nije sve. Mačke inače nisu onakve kakve pokušavaju biti niti nisu ono što večina misli da jesu. One su ustvari prokleto inteligentne i one znaju jako dobro da u svojoj genetici ustvari imaju i ponešto izvanzemaljsko-reptilskog materijala. I da, velika večina je zapravo opsjednuta i kontroliraju ih reptili u svrhe špijuniranja i ustvari su samo probni instrument preko kojeg reptili jednoga dana namjeravaju uništiti jedan veliki dio životinjskih vrsta na planeti, u kojem planu ustvari pripadamo i mi.

Naime, ja imam doma mačku. I imao sam nekoliko mačka prije ove, i baš su mi sve uvijek bile čudne. Intuicija mi je uvijek govorila da su čudne.. sa ovom koju sada imam ponekad mi se čini kao da inteligentno komuniciramo. I ne glasa se baš kao mačka dok komuniciramo.. nekako je mješavina žabe i mačke (glas) kao 'kre, kre, kre!'' i ja onda njoj isto tako, i ona meni, i tako stalno i baš je kao da komuniciramo. Fascinantno. Makar ustvari ne kužim mačjo-reptilian jezik i govor al ono.

I da, doživio sam i ja ali i mnogi drugi ljudi to da su opsjednute. Koliko su me puta samo pokušavale ubiti na način da kandžama prerežu žile na ruci.. kada sam imao prošlu mačku (kojoj je auto udario kada je prelazila cestu jer se je žurila stići na tajni sastanak) cijela ruka mi je doslovno bila puno rana. I sječam se da sam se jedanputa probudio i odmah dok sam otvorio oći sam vidio mačku kako je stajala i gledala mi ravno u oći.. pokušavala mi je telepatski instalirati određene programe u um ali na sreću uhvatio sam ju na djelu prije nego je uspijela do kraja instalirati program.

slika

Ovdje je jedan čovjek baš u pravom trenutku uhvatio njihovu lasersku tehnologiju na djelu koju imaju instalirano u oćima. Radi se o nuklearnim zrakama koje uništavaju sile u atomima koje drže subatomske čestice na okupu.

Ali pazi, največa tajna od svih je ta što ustvari šalju opasne parazite u naš mozak sa čime nam kontroliraju um u svrhu da nam daju suicidalne misli. U ovom kratkom videu imaš sve objašnjeno:

....

:rofl

Zaslužio si plesku!

Vrh

PostPostano: sub maj 04, 2013 7:05 am 
Član foruma

Zato u nekim kulturama gde su vekovima dominantni reptili (kina) jedu pse, kao prirodne neprijatelje mačaka - proizvod kontrole uma. Oni kinezi sa Dušom jedu mačke, da povrate u sebe parčiće duše koje su im one ukrale. Pa onda nek neko kaže da veo zaborava ne pada, kad su ovakve informacije ugledale svetlo dana! :rofl

Sirius :notworthy: :) Majstorski urađeno! Evo pivo, da zalijemo pečenu mačku: :occasion5:

Ajmo sad ozbiljno, da ne izazovemo mačkocid :rotfl: Mislim da se neki mačkastiji forumaši već osećaju ugroženo :angel4:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 541 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.