Citat:
Ono sto sam hteo reci je da mozak filtrira samo ono cime smo okupirani i 'prikazuje' nam ono sto zelimo videti.
Uzimam to u obzir

masta i eskapizam svasta cine.
Citat:
i Edgar Cayce je imao nekoliko prorocanstava koja se nisu obistinila i slicna analogija je dana kao odgovor na pitanje pa sto je to on onda vidio,kada je u mnogim dr.stvarima bio nepogresiv.naravno i scenarij iz video uradka je jedna od mogucih varijabli vjerojatno sa velikim izgledima.iskreno nemogu proniknuti u svrhu takvog scenarija,pogotovo uzimajuci u obzir "Zetvu" za 4d i podjelu opsa i opda.sjetimo se da je i Ra i drugi dali odgovore o zetvi koja se trebala odigrati 2012 a sada su prisutni odgovori o 100 do 700 godina tranzicijskog perioda o kojem nikada nine bilo receno niti 1 slova.zelim reci da su i oni tada vidjeli samo veliku inajvjerojatniju verziju ishoda dogadjaja koji se ipak nisu dogodili jer to na planeti "slobodne volje" ne moze biti unaprijed odredjeno
Pa naravno, ali to sa godinom 2012 ,odmah smo mogli znati da je to dezinformacija, pogotovo oko onog datuma 21.12.
Čim nešto ima datum, odmah možemo znati da je bullshit. Jer, vrijeme postoji samo u našem denzitetu i samo je iluzija.
Kako onda možemo vremenski odrediti događaje koji su iznad vremena. Nikako!
A to može samo nama s našeg materijalnog antropocentričnog stajališta izgledati kao katastrofa,dok sa nekog sireg kozmickog stajališta uopće ne mora biti. Možda je to uobičajeni ciklus. Kada po zimi padne snijeg to je sigurno kataklizma za neke životinje,ali za zemlju to je normalan ciklus.
Citat:
Kasiopejske transkripte-2013-03-23
P: (L) Danas je 23.03.2013. Danas je baš olujno nevrijeme!
O: Samo čekajte! Stvarne oluje stižu!
P: (L) Mislite ovdje, specifično?
O: I drugdje.
P: (L) Ovo zvuči kao prijetnja. (S) Poput "puni kiše"?
O: Da.
P: (L) pa primjetila sam da su se dešavale mnoge tzv. "poplave tisućljeća" na raznim mjestima u Europi, kada ono? 1997.? Kad je Hale-Bopp preletio nebom. I sada imamo nekoliko kometa. Imali smo Hale-Bopp i Hayakatuke istovremeno, zar ne? Bilo je tu još nečeg, bilo prije ili kasnije, ili za vrijeme prolaska. Sada imamo još nekoliko kometa. Postoji li neka veza između tih kometa i ovih čudnih vremenskih neprilika?
O: I više od toga!
P: (L) Mislite, još toga utiče na vrijeme, osim kometa?
O: Da.
P: (L) Dakle, Zemlja nije zatvoreni sistem gdje bi bilo moguće... Pa, ne želim to reći. Ona nije samo zatvoreni sistem gdje postoje svakakve stvari na koje utiče Sunčev sustav?
O: I više od njega.
P: (L) Nešto utiče izvan njega... Iz svemira?
O: Da. Ali znanstvenici su osljepili jer su ih vodili slijepci!
P: (L) Hoćete li reći još nešto?
O: Otkrijete izvanredne stvari kad radite svoju "domaću zadaću".
P: (L) Pa hvala lijepo! (Ailen) To je lijep način da se kaže: "Bez kockanja!" (L) U redu, kao što znate, imali smo prekrasan mali fragment komete koji je eksplodirao u Rusiji, koji je napravio ozbiljnu štetu i povrijedio mnogo ljudi. Nije mi drago da je ozljedio mnogo ljudi, ali mislim da je interesantno da se to desilo unutar tri dana od objavljivanja naše nove knjige "Comets and The Horns of Moses". Dakle, mislim da je prvo pitanje: Imate li nešto za reći o fragmentu eksplodirajuće komete, ili kako god oni to nazvali? Bilo da je bio asteroid, bilo fragment komete, ili štogod?
O: Denaturirani komet, ali tko ih broji?
P: (L) Dobro. To je sve što ćete nam reći?
O: Samo čekajte idući! Taj će biti velik! A ima i "prijatelje"!
P: (L) Možete li nam reći vrijeme dolaska, procjenu? [smijeh] (Belibaste) I lokaciju? (L) Lokaciju, možda? (Andromeda) U grubo? Veličina stadiona? (Belibaste) Veličina?
O: Mi bi željeli urediti stvari da on udari We would have liked to arrange things so that it could have hit [ptice jako počinju cvrkutati u pozadini] na dan izdavanja knjige, pa ipak, stvari se ne odvijaju tako u OPD realitetu. Zbog toga, isto se primjenjuje i za predviđanja budućih udara.
P: (L) To je bio lijep način da se kaže: "Bez kockanja!" Dakle, ima još toga što dolazi, ali nam ne možete reći točno kada, a idući će biti velik. Toliko za sada znamo. Hoćete reći da vi toliko znate?
O: Da. Molimo spojite sve prijašnje stvari skupa za pojašnjenje, držite na umu da je univerzum neodređen i zato će uvijek biti varijabli
U filmu baklja smrti ,kažu da će događaj koji će prethoditi baklji biti kiša meteora i prisilno slijetanje nekog space shutlla. A u međuvremenu i nekakva nova bolest ( mnogi nagađaju da če to biti kuga ).
He-he i tako, reklo bi se da nas svašta čeka a možda i ništa od toga. Tko zna?
Ionako je 300 zemaljskih godina jedna sekunda napram vječnosti univerzuma.