Denziteti su vezani za svijest? ok.
Što je svijest? duh koji je svjestan stvarnosti. Ok. Denziteti su nivoui svijest, zar ne? dakle oni bi bili svjesniji puno više toga od nas. Drugim riječima, biološki im je organizam i mozak puno više evolucijski razvijeniji pa mogu primati puno jači i širi signal svijesti pa su tako i svjesniji puno više toga od nas.
Oni očito imaju pristup hyperprostoru, ili četvrtoj dimenziji. Koji je ustvari prostor unutar ovog.. na neki način, ako se promatra iz njega to upravo i ispada tako. Oni su puno više svjesniji šireg spektra prirode ove dimenzije ali i same prirode one dimenzije, hyperprostora u kojoj se nalaze.
Oni su svjesni toga da vrijeme nije ono što mi mislimo da jest. Za nas je vrijeme linearni tok događaja koji se događaju samo u jednom smjeru. Postoji samo sadašnji trenutak koji je rezultat prošlih događaja i koji teče lenearno u jednom smjeru - prema onome što bi mi nazvali budućnost koja se tek mora dogoditi... za nas.
Ali to nije prava priroda vremena. Iz perspektive više razvijenijih i svjesnijih organizama u višim dimenzijama, za njih se svi mogući događaji događaju istovremeno. (?)
Pa tako i mogu izabrati u koji vremenski događaj žele ući. Prava priroda vremena je takva jednostavno zato što je vrijeme ustvari uvijek postojalo, a i univerzalni um je beskonačan i obuhvaća sve. Dakle, beskonačne mogućnosti koje postoje istovremeno. Koje ustvari postoje sve zajedno ali u obliku paralelnih svemira. Kao beskonačno mnogo radio stanica koje postoje u istom prostoru i koje su naučile postojati zajedno. Mi smo samo na ovoj frekvenciji u kojoj živimo.
To je sama priroda beskonačnosti.
I oni budući da su evolucijski razvijeniji pa s time i u višoj dimenziji koju su dostigli dužom evolucijom percepcije, njihov mozak ustvari, zbog toga mogu primati tu svijest više i svjesniji su one prave prirode vremena.
Evo, objasnio sam sve bez upotrebe pojma kao što su denziteti i tako dalje. Jednostavno kao iz prirodne perspektive. Dosta toga mi našim ograničenim umovima ni ne možemo dostignuti tako da nema smisla o tome previše filozifirati, nego jednostavno prihvatiti kao intuitivno znanje.
Ja to vidim kao beskonačno mnogo prozirnih hologramskih slika koje sve postoje u istom prostoru, mi živimo na toj jednoj 3D slici koja se vrti kroz sve ostale i jednostavno ne možemo vidjeti kroz to. I jedan pokret je ustvari pokret kroz vrijeme ali i kroz mnogo paralelnih svemira jer postoje beskonačno mnogo mogućnosti tog pokreta.
Ne bi me jednom začudilo da primjetim da mi ide para kroz uši kada razmišljam o ovome..

mislim na to da jednostavno ne možemo zamisliti tu sliku kako sve to ustvari izgleda ako se gleda 'van' svemira i kako je sve to povezano, od vremena, paralelnih svemira i dimenzija.. ne možemo jednostavno zato jer ni ne možemo zamisliti 4D objekt i više. To bi jednostavno bio jedan vraški kaotični krug. Čisti jedan ogroman mega-kaotično beskonačno dimenzionalni krug unutar bilijardu beskonačno dimenzionalnih krugova koji se vrte u beskonačno mnogo smjerova....
Kvragu, moram uzeti malu pauzu sad me več glava boli. Svaka čast duhu koji to sve može misliti i vidjeti... ali to bogami nije za nas koji ne možemo doslovno ni vidjeti dosta toga što i je u našoj dimenziji, a kamoli nešto više.
Valjda je stavio gore jednu sliku o tome kako si to on zamišlja... ali to nije ni blizu stvarne slike!!!
I za kraj bi se mogao dati jedan savjet. Na kraju krajeva ovo je san pa ne smijemo to toliko ozbiljno shvaćati. Mislim čak da je duh namjerno to tako stvorio da bi nas mogao trolati! mora da upravo sada uživa dok gleda kako se mučimo ovdje. Jbg, ipak mu je bilo dosadno u beskonačnosti kada i on je sama ta beskonačnost pa se je trebao malo zabaviti.. a u zabavu spada i trolanje.

a i na kraju krajeva zanimljivo je to kako ustvari trolamo sami sebe

koji vic..