Sada je: sub maj 03, 2025 5:28 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub feb 25, 2006 10:41 am 
Administrator

U nekim slučajevima Silver Pulser može izazvati mučninu i tada ga treba prestati koristiti. Da bi se to izbjeglo, Dr. Beck je savjetovao da se ne koriste čajevi, alkohol, duvan, itd. kao što se to vidi u ovom izvodu ovdje dole:

DR. BECK'S NOTES ON EXPANDED INSTRUCTIONS

http://www.padrak.com/beck/NOTES1.html

Expanded Instructions for Experimental / Theoritical HIV Blood Neutralization
Hypothetical Protocols for Experimental Sessions
Revision Dec. 18, 1995.

(…)

Users MUST avoid ingesting anything containing medicinal herbs, foreign or domestic, or potentially toxic medication, nicotine, alcohol, recreational drugs, laxatives, tonics, etc., and certain vitamins for one week before starting because blood electrification can cause electroporation which makes cell membranes pervious to small quantities of normally harmless chemicals in plasma. The effect is the same as extreme overdosing which might be lethal. See Electroporation: a General Phenomenon for Manipulating Cells and Tissues; J.C. Weaver, Journal of Cellular Biochemistry 51:426-435 (1993). Effects can mimic increasing dosages many fold. Both the magnetic pulser and blood purifier cause electroporation.

Ovdje sam postavio neke „testimonials“ (koji su sada već prilično stari) gdje se pominju Silver Pulser i još 2 Teslina aparata (Magnetic Pulser i Water Ozonator) :

http://www.galaksija.com/zdravlje/elektroterapija.htm

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 25, 2006 3:50 pm 
Član foruma

Galaksija,
procitala sam za to i kad uklucujem pulser nishta ne uzimam od ljekova i cajeva cak ni ne izlazim po zadimenih lokala, znaci na potpuno cisti organizam javlja mi se mucnina posle neko vrjeme.
Moja pretpostavka je da organizam jos nije iscicen od posledne terapije koju sam uzimala zato sto sam imala strashne probleme sa bubrege. Ja mislim da treba jos ciscenje pred da primenim ponovo silver pulser. Ali neznam... svejedno posle neko vreme ja cu opet da probam

pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 25, 2006 11:15 pm 
Član foruma

http://www.alternativehealth.co.nz/canc ... index1.htm

Alternative Cancer Therapys: CLEANSES

Colloidal Copper, Silver, Gold
Ozone and Hydrogen Peroxide Therapy
Garlic Poultice with Hot/Cold Shower and Massage
Hot and Cold Showers
Restrictive Clothing (Let your Breasts Breathe)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 25, 2006 11:24 pm 
Član foruma

Evo javljam se da je i moja kronicna prehlada ili sto je vec bilo izljecena, dakle nakon 2 mjeseca koristenja KS. Hvala svima !!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 04, 2006 2:34 pm 
Član foruma

evo jos nekih napomena o pravljenju srebra:

ko sto je portal gore napomenuo i mnogo mi pomogao NAJBITNIJA je gustina struje!!!
sa gustinom struje od 0.21mA/cm^2 pravi se oksid na srebru posle 15-20 minuta
sa gustinom struje od 0.17mA/cm^2 NEPRAVI se oksid na srebru, tj veoma minimalno i to tek posle 5-6 sati elektrolize

elektroliza u mom slucaju traje oko 10 sati sa strujom 1.2mA
povrsina uronjenog dela elektrode 7 mm^2
razmak izmedju elektroda 5cm
oksida skoro uopste nema, tek posle 5-6 sati recimo, lagano skinem i nastavim. nije problem i ako ne skinem jer ga ima vrlo malo.
a vreme od 10 sati sam uzeo na "ukus" vode u poredjenju sa original srebrnom vodom. dok mi ne stigne instrument za preciznija merenja.
i fora sa 7-8 kapi 35% H202 na litar napravljene vode je izgleda jako dobra fora.

toliko

e da :D ... odem ja po elektroda kod zlatara a on se osmehnu i jos sa vrata mi kaze :

bio neki baja onkolog sa neke klinike i trazio elektrode :shock: ... neki prijatelj mu ima rak pa cuo za ovo, raspitao se malo i hoce da napravi.
pa ajde nek sad neko kaze nesto 8)

inace kaze zlatar da je njegovim kolegama u bg. u zadnjih par meseci jos 5-6 ljudi trazilo srebrne sipke :) svi kao pominju neku elektrolizu :)

a posto je ovaj moj zlatar informisan 8) onda je on informisao dalje pa ljudi polako saznaju

pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 04, 2006 2:58 pm 
Administrator

Ras,

počeo si da kradeš doktorima posao, još ako počneš voziti auto na orgon, proglasićemo te za "Razbijača Matriksa" Br. 1.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 04, 2006 7:06 pm 
Administrator

Oooo... nije to još sve... evo premještam ovo ovdje... bilo je u jednoj drugoj temi:

--------------------------------------------------------------------------------

horussssss
Pocetnik

PostPostano: pet ožu 03, 2006 2:15 am

Koloidno srebro koliko ja koristim ima odlican efekat.

Poz bandoooooooooo

-------------------------------------------------------------------
Crystal Dream
Legenda

PostPostano: pet ožu 03, 2006 3:08 am

De si Horuse Smile

-------------------------------------------------------------
horussssss
Pocetnik

PostPostano: pet ožu 03, 2006 3:33 am

Evo me deckonja. Evo me.

Koloidno srebro inace pijem zadnjih mesec dana i ogranizam je poceo da mi se cisti. Prosao je i jedan virus pored mene bez ikakvih posledica dok su drugi bili pod inekcijama a i mom ocu se povlaci rana koja nije mogla nikako da se sredi zadnjih 5 godina i to sve od koloidnog srebra koje pravi Ras.

---------------------------------------------------------------------------

Jack987
Super Legenda Foruma

PostPostano: sub ožu 04, 2006 1:01 am

horussssss, dobrodošao!

Može mala molba: ova dva svoja lijepa posta prepiši u temu o Koloidnom srebru, u Alternativnoj medicini, pa kad to napraviš onda ću ova 2 pobrisati, da se držimo teme.

Mislim da ovi rezultati trebaju biti tamo, i imat će onda BOLJI učinak, tj. mnogi će ljudi pročitati o još jednom pozitivnom tretmanu koloidnog srebra.

Hvala tebi i, naravno, Rasu koji ti je pomogao!

------------------------------------------------------------------------
:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 10, 2006 7:19 pm 
Član foruma

evo jos jedan sajt-neko je trazio gde se moze kupiti;
http://www.purestcolloids.com/products.htm

inace radi mnogo efikasnije nego sam ocekivao-zasad;sinusi,akne,los zadah je izleceno 3 osoba za samo desetak dana

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 20, 2006 3:57 pm 
Početnik

Šta mislite jel previše skupo pltiti srebro 2 eura po gramu?
Koliko vi plaćate?
Čistoća je .9999

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 20, 2006 4:57 pm 
Član foruma

Miloš je napisao/la:
Šta mislite jel previše skupo pltiti srebro 2 eura po gramu?
Koliko vi plaćate?
Čistoća je .9999

Ja sam platio 80kn pola metra srebrne zice debljine 3mm cistoce 99.99 u rafineriji plemenitih metala ZG...

Citat:
Jack987: Što je oko 11 Eura... radi orijentacije...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 9:03 am 
Član foruma

Trazim prvi dzoker "zovi publiku" pitanje: dobio sam gorak okus kad sam u koloidnu srebrenu vodu stavio 12% H2O2 samo 5 kapi u 1 litru, jeli to dobro ili lose

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 1:58 pm 
Član foruma

kokal je napisao/la:
Trazim prvi dzoker "zovi publiku" pitanje: dobio sam gorak okus kad sam u koloidnu srebrenu vodu stavio 12% H2O2 samo 5 kapi u 1 litru, jeli to dobro ili lose

ja sam cuo pa posle i pronasao na netu info o 8 kapi 35% na litar
kap dve gore dole verovatno ne menja mnogo
znaci 12% verovatno 35/12 puta vise tj. 20-24 kapi na litru, uostalom izracunaj ;)

mada u bilo kojoj varijanti verovatno ce delovati bolje nego samo srebro jer osim sto h202 sam po sebi ubija bakterije takodje i pomaze da se razgrade koloidi ukoliko ih ima i da se od njih naprave joni. prob`o, vido i iznenadio se :shock:. zuta voda se po sipanju par kapi h202 (35%!)zamutila kao blato a za par minuta postala providna, blago zamucena kao slaba izmaglica ali ni traga zutoj boji.

i da dodam nove momente:

imam dva izvora konstantne struje, jedan obrce polaritet a drugi ne
ovaj koji obrce polaritet svakih 4 minuta kad ostavim 10-15 sati voda je providna 100%
ovaj sto ne obrce posle 6-7 sati pocinje da zuti vodu,
verovatno se u pojasu izmedju elektroda zbog dobre provodnosti uspostavi nesto tipa "jonska struja" po pocne otkidanje vecih komada srebra sto naravno ne zelimo da se desi

znaci
mesanje,ali po meni nemora cesto nego jednom na svaki sat kada koncentracija postane veca (sto cesce to bolje naravno) ili
promena polariteta

je neophodno za dobru providnu (joni a ne koloidi) otopinu

Zadnja izmjena: ras; pet mar 24, 2006 2:16 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 2:07 pm 
Član foruma

Nema apsolutnog recepta kako i koliko jer se dio H2O2 razgradi odmah u kontaktu sa vecim cesticama srebra.
Tako da kolicina H2O2 zapravo poajvise ovisi o koncetraciji srebra u otopini. Ako ga ima malo treba manje i H2O2. Ako se radi samo o utjecaju na velicinu cestica.

Inace H2O2 je prva linija obrane imunoloskog odgovora covjeka kod raznih infekcija. Taj mehanizam je povezan sa granulocitima, stanicama koje se bore protiv upala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 2:12 pm 
Član foruma

ras je napisao/la:

znaci
mesanje ali nemora cesto nego jednom na 2-3 sata kada koncentracija postane veca ili
promena polariteta

je neophodno za dobru providnu (joni a ne koloidi) otopinu

Bez mijesanja je gotovo nemoguce dobiti optimalnu otopinu.
To je moje misljenje.
Zanimljivo je da dok ne mijenjas polaritet da bi trebalo od crnila (srebrnog oksida) cistiti samo katodu.

Naima anoda prekrivena oksidom sprijecava odlamanje vecih cestica u otopinu. To je vrlo koristan stos da se kontrolira na jednostavan nacin velicina cestica.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 6:32 pm 
Član foruma

Organski portal je napisao/la:
Zanimljivo je da dok ne mijenjas polaritet da bi trebalo od crnila (srebrnog oksida) cistiti samo katodu.
Naima anoda prekrivena oksidom sprijecava odlamanje vecih cestica u otopinu. To je vrlo koristan stos da se kontrolira na jednostavan nacin velicina cestica.

e sa ovakvim jednostavnim stvarima me ostavis bez teksta :)

i zasto se nikad ja ne setim ovakvih stvari :evil:

:) :) :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 7:15 pm 
Član foruma

Organski portal je napisao/la:
ras je napisao/la:

ej imam jedno pitanje.
adapter koji koristim za radit koloidno srebro ima switch za mijenjanje polariteta... da li da ga koristim, da obrnem polaritet na pola procesa da se ravnomjernije razviju ioni?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 24, 2006 11:57 pm 
Član foruma

Nije mi jasan ovaj gorak okus kad dodam H2O2..

.koliko se ja secam magnezijum je imao gorak okus....al otkud on...kalcijum-magnezijum je u tvrdjoj vodi -al ovo je demineralizirana voda..osim ako nije...da promenim firmu vode mozda :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 25, 2006 9:33 pm 
Član foruma

e, i jos jedno pitanje.

kupio sam AC/DC adapter (12V max) od 35kn, jakost struje max 500mA.
Kad radim srebro, vec nakon pola sata otprilike pocmu crnit elektrode. Nakon 2 sata vec su dobro crne, i po bokovima čaše je crno kako se slijevalo na dno, i isto tako na dnu je crno.
Koji je problem?
Da srezem vrijeme procesa sa 2 sata na 1 ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 26, 2006 12:11 am 
Početnik

kokal je napisao/la:
Nije mi jasan ovaj gorak okus kad dodam H2O2..

Ja sam dodao 4-5 kapi 12% H2O2, i nije mi gorak ukus jedino što je boja rastvora malo tamnija.
Ja koliko znam u apoteci može da se nabavi najviše 12% H2O2
Ako hoćeš probaj da dodaš više 3% on je antiseptik,a ako preteraš popij litru mleka(ono neutrališe toksine) i sve ce biti u redu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 26, 2006 10:23 am 
Član foruma

Mislim da bi ovo trebali takoder prokomentirat.

The only form of hydrogen peroxide that is safe for internal use is 35% food grade hydrogen peroxide

Grades of Hydrogen Peroxide
Hydrogen peroxide is available in various strengths and grades.

A) 3.5% Pharmaceutical Grade: This is the grade sold at your local drugstore or supermarket. This product is not recommended for internal use. It contains an assortment of stabilizers which shouldn't be ingested. Various stabilizers include: acetanilide, phenol, sodium stanate and tertrasodium phosphate.

B) 6% Beautician Grade: This is used in beauty shops to color hair and is not recommended for internal use.

C) 30% Reagent Grade: This is used for various scientific experimentation and also contains stabilizers. It is also not for internal use.

D) 30% to 32% Electronic Grade: This is used to clean electronic parts and not for internal use.

E) 35% Technical Grade: This is a more concentrated product than the Reagent Grade and differs slightly in that phosphorus is added to help neutralize any chlorine from the water used to dilute it.

F) 35% Food Grade: This is used in the production of foods like cheese, eggs, and whey-containing products. It is also sprayed on the foil lining of aseptic packages containing fruit juices and milk products. THIS IS THE ONLY GRADE RECOMMENDED FOR INTERNAL USE. It is available in pints, quarts, gallons or even drums. Various suppliers are mentioned later in this article.

G) 90%: This is used as an oxygen source for rocket fuel.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.