Zdravo ,prvo oko koloidno srebro imas na forumu detalje samo ih potrazi,drugo oko Breussa da i kazem da je dosta opasan metod i da ti je potreban iskusni strucnjak kojeg neces naci ali sta mozes je:dijeta ili Bahajski post koji se radi samo 21 dan i to od 6 ujutro do 6 popodne samo se smije uzimati vodu i to prvi dan oko pola litre pa manje i manje tokom dana u male gutljaje ,onda posle 6 popodne neki sok prirodan pa tek onda nesto pojesti ali ne puno i to ne sme biti:zivotinskog porekla osim kisela mljeka i jogurt i beli nemasni sir i ponekad morsku hranu ribu i to.ona ne sme sve fabricne stvari,pa secer,alkohol,kava,bela peciva ,jaja,nikako margarin,nikako suncokret ulje,majonez kecap industriski(a domaci je veoma vazan da se jede (likopen 4 puta jaci od betakarotena)
DIJETA JE RADI;DA SE PREDJE NA SOPSTVENE MASNOCE U ORGANIZMU JER SU TAMO SKRIVENE I SKLADIRANE RAZNE OTROVE I MIKROORGANIZMI,KAD SE TO DOGADZA VELIK JE SMRAD IZ USTA IZMET I KOZU I TO JE POENTA DA SE TO IZBACI,,KAO I DA SE ODMASTE ORGANI KAO PANKREAS I DR.,,I DA SE PSIHA DUSA I TELO OPET POSTANU JEDNO - KAKO BI SE DALJE MENTALNO DELOVALO NA TELO I DUSU(POMOCU MISLI I RECI UPUCENE BOGU,MEDITACIJE U KOJE SE IZRAZAVAJU ZELJE I SLIKOVITO SE ZAMISLJAJU ZELJENE SLIKE ILI VIZUELIZACIJA0
vAZNA JELA: povrce,voce,vit b-15,b-17(to su semenke u kajsiji,jabuci,sljive ,breskve,velike sljive.U njima se nalazi malo cijanida koji ima svrhu inicijalne kapisle-da zivot u sjemenu pobezi i nikne)a u organizam provocira mnozenje nasih odbrambenih celija,2-4lit.vode na dan.
Vazno:imelaili ISCADOR injek.u nemackoj,austriji-150 EU.(komplet serje 0,1,2 to su 3 po 7 injekcije gde se doza pojacava,a efekt je isti povecanje u krvi imunih kletki i to najubitacnije T,B kiling sells)
Injekcije pre toga THYMOJEKT 140EU.,to je u stvari thimus od teljadi-serum koji isto jaca odbrambeni sistem.
I ako imas homeopata koji mu moze odrediti konstitucionalni ljek ili pokusaj na
www.ABC Homeopathy
vazno:leneno ulje,maslinovo isto ili riblje,med,hmeljov slad.
Vitamini;C-4gr.na dan,E-400IE.,selen,cink,
herbs;Maca,cats clou,cimet, i dr..
Dijeta ide dok ti nadjes sve to pa pocinje THYMOJECT i vitamini pa zatim ISCADOR..naci ces u naturalnim apotekama(BANHOF Apotheke-Grac) i dr.
To je sve za sada a mozes me kontaktirati na
kokal_1@yahoo.com ...pa srecno,ja sam imao uspesne vise slucajeve ovim tretmanom(otac mi je doktor a ja se bavim homeopatijom u Bitolju)