To nije tako važno pitanje i već je prošlost. Nismo si bili kompatibilni, ali opet sam jim pošaljao poruku sa obavještenjem, što ima kod nama ovdje. U teamu opštinske vlade u Mariboru bio je župan prezimenom Kangler, a jedan drugi zove se prezimenom Kancler - a onaj dio teksta prevodi se kao kancler. Oni bi mogli da daju za isto stvar ljudskog zamka drugu rijeć, a dali su nama ovu kodu. Mi se borimo protiv tih koruptivnih politika, tako se je sve u sLOVEniji zapoćelo.
Dalje naša vlada kaže gradjanima, da mi možemo jesti kruh (hleb) iz kanta za smijeće, ili golubove, i da smo zombiji. Dali je to karakteristika normalnog ponašanja, ili je to karakteristika mozga pogodjenog i dotjeranog od haarpa?
Istotako sam vas već obavjestio, da kod nama evidentirani su preljeti NLPa. Nije to fejk - a snimka od njih vidio sam u augustu od g. 2010 kad je bila i kiša od kometa - ali naši snimki isti su kao su one sviejtlostne kugle, kakve su tada vidjeli u Kini, Mexiku i Japanu, Čilu. (tada nisam bio ovdje ćlan i nisam napisao vama aktualnu vijest). Jednom takav preljet neba vidio sam i sam a to već nekoliko godina nazad. Onda ovdje u regiji zabelježeni su krugovi u žitu, pa još oblak napravljen od haarpa u obliku NLPa iznad Miklavškog (sv. miklavž, sv. nikola) bržuljka.
Kad vama to pišem, osjećam se nelagodno, u tom momentu nemam moći za izžarijevanje ljubavi

prije toga u poruku Css forumu još sam je imao, ali oni žive tamo nekdje daleko, u Francuskoj itd... ali ovdje, za naš dio, za naše ljudi osjećam tugovanje, da to se dogadja, nije to ok sve to.
Ako malo razumješ, znaš, da u nama svima je odgovornost, da znanje podjelimo dalje, da informiramo ljudi, da mi se volimo i davamo dobru podržku jedni drugome. Svi smo mi jedni obitelj....
Ako STS pridavaju na negativnim i destruktivnim emocijama, mi trebamo raditi obratnim putem, biti svijestni što nama svima je dobro i pomogne nama i ne razdvaja nas.
Budite dobro i budni!!
every heart is revolutionary cell