Veliki pozdrav svima!
Vec duže vreme pratim ovaj forum pa sam odlučio da prestanem da budem samo posmatrač
Verujem da je ovo odlično mesto gde ljudi sličnih pogleda na svet mogu da pomognu jedni drugima da stvore drugačiji svet od ovog koji nam je nametnut rođenjem. Tokom školovanja a i kasnije, uvek sam imao dozu sumnje u ono što su nas učili..ali sam eto to prihvatao zdravo za gotovo. Srećom taj osećaj da ipak "tu nešto smrdi" nije izbledeo pa sam proteklih par godina uvideo da nisam jedini..
Ne verujem da će država, političari, verske vođe ili bilo ko nešto bitno promeniti, jer se u suštini, za običan narod ništa nije promenilo poslednjih par hiljada godina. I dalje smo robovi, odnosno sada smo moderni robovi.. Tako da ako ne pomognemo jedni drugima da živimo onako kako zaista želimo - to nećemo ni doživeti. Imam dve male ćerkice i zgrožen sam činjenicom da sam morao da ih vučem po raznim "glupim institucijama", da vadim kojekakva uverenja, dokumenta..samo da bi mogli da izvadimo pasoše i da bi putovali. Samo što su došle na svet a već su bile uhvaćene u nekakva glupa pravila i birokratiju..i ne želim da ih to prati celog života!
Život je nešto drugo, to nisu zakoni (koji da su dobri - ne bi ih stalno menjali), strepnja za posao, novac i borba da imaš više..
Uff tek što sam se učlanio a već sam počeo da pišem sve i svašta tako da usporavam

U svakom slučaju verujem da smo mi sami kreatori i imamo moć da stvorimo ono što želimo.
Sve najbolje dobri ljudi!
Mir i ljubav