Da, primjeti se kada vec postane prekasno.
Ja sam u aprilu 2009 godine saznala za MMS pa sam ga odmah kod ebay-a narucila. Uzimala sam ga onako kako je propisano, polagano sa 1 pa 2 3 itd. kapi. Sa 7 kapi mi je bilo vec nemoguce od proljeva izdrzati, bijele boje, ali OK to nije bitno, nisam ni uzimala vise, vec ajde da se lijepo procistim. U decembru 2008 znam da je moj tlak bio u redu, jer je vise puta mjeren kada sam bila 3 dana u bolnici zbog pretrage mjehura (bila je upala, iako je doktor imao sumnju na karzinom mjehura)
Znaci u 5. i 6. mj. 2009 godine sam koristila MMS sa pauzama.
U 6 mjesecu 2009 godine poceli su mi problemi sa vidom, duple slike i problemi kod citanja, mislila sam da je to zbog toga sto sam predugo citala tj. umorila oci, poceli su mi i neobicni strahovi i mucnine i posto sam imala Online-Shop i cjeli dan bila na kompjuteru mislila sam Ok to je od toga. Moje psihicko i fizicko stanje se sve vise pogorsavalo dok jednog jutra u 9. mjesecu kada sam se ujutro probudila moja je desna ruka bila paralizirana. Digla sam se i nakon otprilike 5 minuta ruka se opet povratila hvala bogu. Meni je onda odmah bilo jasno sto je, pokusala sam da se smirim koliko mogu i otisla doktoru. Tamo me je docekala neka nova doktorica, ja sam joj rekla odmah da imam simptome mozdanog udara, da mi je ruka bila oduzeta, i ona me pregleda EKG je bio Ok, tlak oko 190 gornji, i rekla to moze biti od tlaka

i narucila me za 2 tjedna na - utrazvuk arterija. Ja odo kuci misleci, jeli ova normalna posalje me sa mozdanim udarom kuci
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
. U ova 2 tjedna do ultrazvuka sam se cijelo vrijeme molila bogu da izdrzim do ultrazvuka i imala sam jos kratkotrajnih slogova to se zove TIA. I tako je dosao ultrazvuk Arterija, prvo srce - sve OK, dalje stomacna Arterija sve OK, desna vratna CAROTIS oko 50% to je isto jos OK, medjutim kada je dosla na lijevu sa ultrazvukom odjednom kaze AHA, meni je naravno odmah bilo jasno sto je. Kada je zavrsila rekla je: Vasa lijeva CAROTIS vratna Arterija je 97% zastopana, ja sada zovem Hitnu-Pomoc i vi idete direktno u bolnicu. Ja bas nisam bila nimalo iznenadjena, i bez ikakvih pitanja sam sjela u Vozilo Hitne pomoci koje je doslo za 3 minute. Doktorima Neurologije u bolnici sam rekla da me je doktorica opce prakse prije 2 tjedna poslala kuci iako sam joj rekla sto se desilo. Oni su slegnuli ramenima i rekli da kasnim 2 tjedna. Posto je moja vratna arterija bila takoreci 100% neprohodna jel onih 3% moze se zaboraviti rekli su da moraju otvoriti Arteriju na vratu, i to kao za 4-5 dana. Ja sam im rekla STOOOOO

rezite odmah. I tako da su onda operisali sljedeci dan.
Znaci, ja sam vec za svoje godine imala previse naslaga na vratnim arterijama, a da je upotreba MMS prouzrokovala da moje vratne arterije jos vise otvrdnu i pucaju to nisam odmah znala, dok nisam na internetu prije 2 godine procitala i to je pisao jedan njemacki doktor skolske medicine, a jos da bude bolja stvar ja sam htjela opet par mjeseci nakon operacije da uzimam MMS. I onda sam pitala moga tatu preko telefona dali mogu da koristim MMS, jer on je SUPER-Radiostezist. Iako on uopste nije znao sto je MMS odjednom je jacim tonom rekao NE - ni slucajno MMS to ti ne smijes da trosis, ja sam jos mislila sto je sada s njim zbog cega to ne valja za mene
E tako, pa sad ko voli nek izvoli, bila bih zahvalna prije 3 godine da sam tu informaciju imala. I jos nesto, nisu ni Kasopejci za djabe rekli da MMS nista ne lijeci, moze samo u pocetku da bude nesto bolje, ali kasnije dolazi do problema.