Sada je: uto maj 06, 2025 11:20 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: pet aug 03, 2012 8:52 pm 
Član foruma

Nije valjda sve zbog 2012.? :-k

Vrh

PostPostano: pet aug 03, 2012 9:11 pm 
Član foruma

Upravo to, sve me nešto u glavi probada, stalno spavam :cry: A osjećaj mi je takav da nekako mi je na auru proliven neki gustiš koji me guši za nevjerovati i čini mi da imam emocionalne padove i otupljenost, a inače sam ful pozitivan, nasmijan uvijek (mislim i sada sam jer me to jedino diže iz mrtvih), ali nekako mi je teško. Baš čaraju, nemam drugog objašnjenja, jer nemam osnove biti emocionalno nestabilan. A taj mjesec je pretjerano sjajan ovih dana. Mislim, možda je to otvaranje novim dimenzijama koje dolaze pa sada mutiram hahahah ali nekako kao da me žele zatvoriti u ovu kukuljicu, ali ja želim van iz nje, oslobiditi se okova ove ljušture u koju su me stavili, bljak.

Vrh

PostPostano: sri aug 08, 2012 1:02 pm 
Član foruma

Catandy je napisao/la:
... u kojem ćeš bolje proći ako te registruju kao ''žilav / nejestiv'' i sl.

Dear Catandy, sjajan post, iz prve ruke, puno metafora koje sam pokušavala prokljuviti uz pomoć vlastitog nemilog iskustva. Ali ipak, ako te ne mrzi, daj šta konkretno o tome kako postati žilav i nejestiv.

Vrh

PostPostano: sri aug 08, 2012 3:46 pm 
Član foruma

light je napisao/la:
Catandy je napisao/la:
... u kojem ćeš bolje proći ako te registruju kao ''žilav / nejestiv'' i sl.

Dear Catandy, sjajan post, iz prve ruke, puno metafora koje sam pokušavala prokljuviti uz pomoć vlastitog nemilog iskustva. Ali ipak, ako te ne mrzi, daj šta konkretno o tome kako postati žilav i nejestiv.

"Get up,wake up" :mrgreen: (šala mala) :occasion5:

Vrh

PostPostano: čet aug 09, 2012 11:51 am 
Član foruma

Jutros pročiteh u neke novine da 23. 12. 2012. zapravo ističe 99-ogodišnji ugovor između Vlade SAD i Federalnih rezervi.

Vrh

PostPostano: čet aug 09, 2012 1:41 pm 
Član foruma

http://the2012scenario.com/2012/08/sier ... ore-138173

Vrh

PostPostano: sub aug 18, 2012 2:31 pm 
Član foruma

Nešto mi sve manje pije vodu priča koja se provlači kroz razne alternativne medije i filmove u vezana za "Ascenziju" u decembru ove godine.

Po tome, ispadne da smo došli na prekretnicu. Ooogromnu prekretnicu, u kojoj ćemo se ili uzdići i preći, diplomirati u 4D, bilo OPS bilo OPD - a kao alternativa tome sledi potpuna destrukcija i reciklaža duša, koje će biti prisiljene da ponove ceo ciklus od 25 000 godina il koliko god već dotični traje.

1.) Neko dostigne 50% polarizacije ka OPD. Treba mu 51% da bi "prošao" dalje. :rotfl: 50% je popriličan uspeh. I sad zato što mu fali onaj 1 (možda se čovek sapleo negde na putu dok je trčao da učini dobro delo pa eto nije stigao. Možda je OPSovao nekom mater zbog toga pa izgubio na "polarizaciji" :rofl ) treba da dođe do njegovog uništenja i reciklaže, opet, 25 000 godina Jovo Nanovo. Uh ... mislim da čak ni ovaj srpski parlament ne bi doneo tako debilne zakone.

Prva "crvena zastava" je dakle, donošenje određenog roka u kome moramo postići određene stvari, određenu polarizaciju u ovom slučaju i to pod pretnjom ni manje ni više - nego novih 25 000 godina zatvorske kazne. I to ponavljamo čitav proces evolucije, od pećinka pa nadalje, što naravno podrazumeva gubitak svega što je svako individualno do sada postigao. Dalje, to znači i gubitak, totalnu anihilaciju svega, same navodno besmrtne duše koja nije podložna linearnom toku vremena, međutim, ovde bi upravo uslov, uzrok unutar linearnog toka vremena trebao da njen put "resetuje", ili čak i potpuno poništi postojanje duše individue kroz totalnu reciklažu. Ovo nas dovodi do sledeće stavke:

2.) Nelinearnost toka vremena.

Takozvani put duše: posle smrti u fizikalnosti, naše telo truli u zemlji ali se zato naša duša uzdiže gore do petog denziteta (pitam se samo gde ćemo mi sami biti za to vreme :toothy2: ), gde sa svojim "duhovnim roditeljima" odlučuje o sledećoj inkarnaciji i sadržaju te sledeće inkarnacije. Sa obzirom na to da je vreme nelinearno, pogotovo tamo gore, u 5D - pitam se, zbog čega naše inkarnacije na Zemlji moraju biti linearne?

Zar onda nije moguće imati jednu inkarnaciju recimo u ovoj, godini "transformacije", pa ako nešto ne odradimo kako smo tamo gore isplanirali, lepo se vratimo na primer u 18 vek, tamo "priučimo" još ono malo što nam je falilo - onda nazad u 2012, na "vreme" za maturiranje? Ili onako, po potrebi, odživimo period od 1960 - 2012 npr 18 puta, dok ne skontamo u čemu je caka i ne krenemo dalje? Zašto ne inkarnacija na zemlju 2072 godine, već samo linearno poslagano, od zemaljskog linearnog datuma prve inkarnacije pa sve do "mature" ove godine, a ako ne maturiramo - reset? Ne bi bio problem to što bi se različite "vremenske linije" nastale na taj način "zamrsile", ne bi se mogle susresti jedna sa drugom, niti bi se sve odigravalo u okviru ove jedne na kojoj se trenutno nalazimo. Nadam se da ćete razumeti o čemu pričam.

Zar nije onda bilo kakva priča o resetovanju i reciklaži totalno besmislena? Kao i pritisku pod koji smo stavljeni, da bi smo prihvatili određenu paradigmu? Čemu to?

3.) Pritisak.

Negirati to da smo tu gde jesmo, pa gde god to tu i šta god to jesmo bilo, je prilično šizofreno. I sve ovo je "lov u mutnom", nemamo pojma šta se zaista događa tamo gore, bogami ni ovde dole, i zaista znamo daleko manje nego što to u svojim najlepšim mokrim snovima sanjamo. Ali ipak, očigledno je da smo pod ogromnim pritiskom da saznamo.

Ova godina bi trebala biti ona u kojoj pritisak u ovom pretis loncu doseže svoj maksimum, pa će se neki od nas ili dezintegrisati ili iskaliti u njemu u nešto čvršće i jače nego što smo bili.

Cela ta priča oko ascenzije stvara jaku tenziju, kod svih koji su poverovali u nju, sa izuzetkom "lightworkera" koji ili nešto znaju il imaju jaku deluziju koja trpi pritisak, pa se pritom još i tripuju kako rade nešto oko te ascenzije. Aj što tripuju sebe, al što tripuju pošten svet to već ne mogu da im oprostim.

Naš duhovni rast i razvoj bi trebao da ide svojim prirodnim putem, laganim učenjem. Ne možeš ništa shvatiti ako si prepun samookrivice, srama, osećaja nedostojnosti, stalno sumnjaš u sve pa i samog sebe. Ako nešto čovek nije sposoban da sam razume, mogu mu to dobronamerni ljudi tupiti 2 godine, na jedno uvo uđe, na drugo izađe.

Ovde imamo situaciju u kojoj nam se govori da smo svi mi pre 999999error godina zasrali stvar nekim "iskonskim grehom", padom iz raja i tako dalje. Za sve smo mi to sami krivi. Pred nama se nalazi "veliki test" - 2012ta ascenzija, u kojoj, ako si bio dovoljno dobar - prolaziš dalje, ako nisi - crash and burn, baby. Svi smo stavljeni pod pritisak na taj način, najviše od strane new age industrije, i perfidno upakovane new age industrije. Pritisak je potpuno kontraproduktivan, jer nas tera da brzamo, da bi smo neke stvari koje su navodno neophodni minimum "shvatili" na vreme, jer "ako ne razumeš ovo - goriš u ovom paklu još 25 000 godina, ako ne prihvataš ova pravila goriš još 25 000 godina, ako ne "RAZUMEŠ" ono što ti mi, uzašli majstori govorimo - goriš ponovo. Po čemu je ovo različito od biblijske priče o strašnom sudu?! I sve to uprkos nelinearnosti, uprkos tome što smo "besmrtni", uprkos tome što smo svi, bez izuzetka ovde sa razlogom, koji treba da bude pozitivan za nas i našu suštinu?! Pod pritiskom smom, dan nam je jebeni vremenski rok, deadline, ko u najgoroj Rotšildrokfelermonsantobayer crossover kompaniji, iako je savršeno jasno da stavljati ljude pod pritisak jeste samo kontraproduktivno njihovom duhovnom rastu?!

To samo vodi do panike kod ljudi koji kreću na duhovnu stazu, umesto da im pomaže da tu stazu pređu. Ili - ili. Dve opcije, od dva zla moramo birati manje. Uvek to ili ili. Nikad i nešto treće ?! Nikad čovek nije dovoljno "dobar" sam po sebi, interesantno!!!

Drugim rečima, pritisak, i strah od ekvivalenta "pakla" se koristi da bi se ljudi ne ojačali, ne očeličili nego slomili za prihvatanje određenih paradigmi. Vrata, kapija NWOa, a ne autentične Ascenzije. Zar nije tačno da se do duhovnog rasta dolazi polako, u skladu sa onim što je naša suština sposobna da apsorbuje? Čemu onda pritisak, koji upravo koristi mehanizme unutrašnje krivice i sopstvenog osećaja nedostojnosti da bi se stvari navodno "ubrzale" iako je savršeno očigledno da to ne vodi ka bilo kakvom ubrzanju rasta a ni učenja, već sasvim suprotno, devoluciji, jer stavlja nerealne zahteve pred čoveka, koji onda ponovo krivi samog sebe, a suština ne može da mu isprati to što on stavlja pred samog sebe kao zahtev koji je u njega instaliran spolja, zatim ponovo pokreće spiralu nadole, koja ga spušte sve dublje, umesto da spiralno "ascendira" nagore? Čemu "datum" do kojeg moramo postići nešto da bi prošli dalje inače ... krklj? Jel to neka vrsta multidimenzionalnog bankarstva, ugovora sa Ashtar Ultd bankom po kojoj "biznis" ovde dole moramo voditi na određeni način, inače ... :twisted: koji q..?!

...

Želje, čestitke, pozdravi ... :mrgreen:

:love3: :occasion5:

Vrh

PostPostano: sub aug 18, 2012 3:12 pm 
Član foruma

Pa uglavnom si rekao tačno.
Svakako dolazi promjena i ona će se odigrati bez ikakvog našeg voljnog ili nevoljnog učinka.
Događaji se događaju kad se steknu uslovi za njihovo događanje, odnosno kadf se prijethodno dogode svi događaji koji prijethode nekom događaju. Može se čekati i milijarde godina ali do događaja sigurno neće doći prije prijethodnih događaja. Tako je uređen sviojet i tu se ništo ne može učiniti. Kad će se događaj dogoditi po ljudskoj vremenskoj skali niko nezna sumnjam da to mogu znati i vrlo moćna stvorenja jer se vrijeme odigrava na čudan način ili bolje reći ne postoji. Rekao bih da je prvi uslov za prelazak uspostavljanje ravnoteže (karme, ili kako se sve zove, zatim svakako čovjek sam opo sebi počinje da shvata svijet drugačije, i na kraju čeka talas. Ima ljudi koji ne žele preći ima koji žele a nemogu ima svega i svačega ali je sve to već predviđeno i svi znaju kako će se ponašati i što će se desiti. Druga je stvar što to trenutno ne pamte a nema ni potrebe bez da nešto pobrkaju. Nevjerujem da postoje neki uređaji koji mjere koliko je ko sazrio i ko će đe ići to su završene stvari. tao je kao u školi. Kad se završi razred svi đaci sa jedne gosine u svim školama prelaze u stariji razred a ima i budala koji ostaju da ponavljaju.

Vrh

PostPostano: sub aug 18, 2012 4:53 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Kad se završi razred svi đaci sa jedne gosine u svim školama prelaze u stariji razred a ima i budala koji ostaju da ponavljaju.

U ovom slucaju nema protekcije. [-(

Vrh

PostPostano: sub aug 18, 2012 6:25 pm 
Član foruma

Valjda kad se staviš u situaciju da ti drugi određuje šta i kako dalje normalno da će biti konfuzno. I sve dalje od istine.

Prelazak u viši denzitet nije sindikalno putovanje sa popustom na količinu. I neće trajati tren nego duži period. I već traje. Znači nismo među prvima. Nema praiskonskog prokletstva i patnje ni božanskih zasluga. To su fizička ograničenja.

Evo nešto za razmišljanje:
4-D Snow
Our first "Coming Home” seminar meets weekday afternoons during the winter of 1996 in Wickenburg, Arizona. By late February, our little group manages to briefly enter into the 4th dimension. At least we think we’re in 4-D __ things look pretty much the same as in 3-D, but there are subtle differences. For one thing, the atmosphere is odd. Although the room can clearly be seen, there is a sense of being ‘underwater’ with an unreal quality to light and color. We can discover no single source of light__ no reflections off shiny objects. Sound changes also, as our voices inside the 4-D energy bubble resonate with everything present, almost echoing or ringing like a bell.

We’ve been told that when in higher dimensional realms, whatever we think or feel strongly happens instantly__ so we want to have something manifest the next time we enter 4-D that will prove to us that we’re truly there. With permission from higher selves, we decide that having it snow outdoors would be good, since the daily highs in southern Arizona for late February are around 75 degrees F.. We ask for "only a little snow"__ enough to prove we’re in higher dimensions, but not enough to damage things or cause highway accidents.

We don’t meet the next day, as some of us have appointments in Phoenix, but the following afternoon we gather to continue the "Coming Home" program. About 3PM we again sense we may have entered 4-D, and all of us think, feel and visualize “snow”, then look out the windows. The outdoor thermometer reads 70 degrees. It is snowing__ hard__ big, feathery gobs. It falls gently for half an hour, though it melts almost as soon as it hits the ground. We have our signal.

Later in the day, a group member entertains visitors from the north who tell of driving toward Wickenburg about 3PM. Although it was a warm sunny day, as they entered the city limits it began to snow. It came down thick and heavy, blanketing the landscape, but when they reached the crossroads downtown, it was as if the snow had been cut off with a knife. Not a flake was falling on the south side of town.
As Truly Enlightened Energy Artists, we become stewards of Earth. We want to heal Earth and prevent more pollution, but the magnitude of the environmental challenges facing us can be paralyzing. Environmental engineering is the nineteenth step of Higher Creativity and the eighth Advanced Inter-Dimensional Technology.

Vrh

PostPostano: ned aug 19, 2012 9:52 am 
Član foruma

Citat:
Our first "Coming Home” seminar meets weekday afternoons during the winter of 1996 in Wickenburg, Arizona. By late February, our little group manages to briefly enter into the 4th dimension. At least we think we’re in 4-D __ things look pretty much the same as in 3-D, but there are subtle differences. For one thing, the atmosphere is odd. Although the room can clearly be seen, there is a sense of being ‘underwater’ with an unreal quality to light and color. We can discover no single source of light__ no reflections off shiny objects. Sound changes also, as our voices inside the 4-D energy bubble resonate with everything present, almost echoing or ringing like a bell.

We’ve been told that when in higher dimensional realms, whatever we think or feel strongly happens instantly__ so we want to have something manifest the next time we enter 4-D that will prove to us that we’re truly there. With permission from higher selves, we decide that having it snow outdoors would be good, since the daily highs in southern Arizona for late February are around 75 degrees F.. We ask for "only a little snow"__ enough to prove we’re in higher dimensions, but not enough to damage things or cause highway accidents.

We don’t meet the next day, as some of us have appointments in Phoenix, but the following afternoon we gather to continue the "Coming Home" program. About 3PM we again sense we may have entered 4-D, and all of us think, feel and visualize “snow”, then look out the windows. The outdoor thermometer reads 70 degrees. It is snowing__ hard__ big, feathery gobs. It falls gently for half an hour, though it melts almost as soon as it hits the ground. We have our signal.

Četvrti denzitet je na istom mjestu, dakle za nas ovdje na Zemlji ali je razlika u tome što nosači naše svijesti više nisu fizička već energetska tijela.
To je astralni plan i kako dešavanja tamo ne gledamo fizičkim očima mi ne možemo vidjeti svjetlost na klasičan način već ono što osvjetljava prostor je energija objekata i same Zemlje.
Stvari i slike koje zamislimo u umu se manifestuju u trenutku, a mi se možemo kretati sa jednog mjesta na neko drugo, recimo udaljeno mjesto, u momentu.

Vrh

PostPostano: ned aug 19, 2012 12:19 pm 
Član foruma

Ghost, Bajs - perfektno ste mi uleteli u tok misli :D

Ghost je napisao/la:
Valjda kad se staviš u situaciju da ti drugi određuje šta i kako dalje normalno da će biti konfuzno. I sve dalje od istine.

Prelazak u viši denzitet nije sindikalno putovanje sa popustom na količinu. I neće trajati tren nego duži period. I već traje. Znači nismo među prvima. Nema praiskonskog prokletstva i patnje ni božanskih zasluga. To su fizička ograničenja.

Da. Zato i tupim to da nama non stop kreira neko nešto, a ne mi sami sebi. I slažem se sa tim da "nema sindikalnog putovanja sa popustom na količinu" - međutim, to nije ono što nam se govori i što se mene tiče, stvari vezane za tranziciju su mahom dezinformacija. U prethodnom postu sam "napao" stvari koje meni nemaju ni trodimenzionalne a ni neke druge logike. Nigde veze, ko da je neko upalio kosmički šafl. Verovatno postoji ugao iz kojeg je to smisleno, ali iz mog trenutnog nije.

@FORMICA

To sa "događajima" je sasvim jasno, jer su događaji u glavnom takvi da nas dovedu do "osvešćivanja" i posledično mogućnosti izbora. Tako da u suštini - imamo izbor oko toga što ćemo napraviti. Ili bi tako bar trebalo, no to nije ono što nam se govori, ili grešim? Ako je tačka 2 istinita onda bi još i cela priča mogla da bude ok - svakom po volji.

E sad dalje: Ovo što je Ghost napisao u citatu, vezano za "osećanje" probijanja u četvrti denzitet mi deluje kao delimično tačna stvar iz razloga koje je Bajs naveo - više bih to opisao kao delimični proboj na neki "niži" 4D, ili čak samo stajanje na "visokom" 3D, ako ovo ima smisla. I pitao sam se šta mi se to dešava. Jako slično sećanju sebe, ali prošireno. Uz svest o stvarnosti jedinstva između unutra i napolju, iako bez direktnog iskustva samog jedinstva. Svesnost o njegovom postojanju, i našem individualnom postojanju kao neizdvojenom, neizolovanom delu toga. Viđenje života i u neživim stvarima, shvatanje postojanja kao organizma, manifestacije jednosti. Materija kao da "omekša" na neki način, kroz spojenost sa "spolja" - ko da fizički mogu da vidim vibracije pojedinačnih molekula i prostor između, i kroz njih. To je najpribližniji opis koji mogu dati, onaj kome se dešava će razumeti o čemu govorim. I tiha radost zbog toga, naravno :thumbup: Interesantno je da sam "klaćenje" između toga, sećanja sebe, i obične budne svesti posmatrao kao klatno koje se postepeno pomera ka prolasku u 4D što spolja što kroz sopstvenu unutrašnju transformaciju.

bajs je napisao/la:
Četvrti denzitet je na istom mjestu, dakle za nas ovdje na Zemlji ali je razlika u tome što nosači naše svijesti više nisu fizička već energetska tijela.

A nosač naših nosača, sama Zemlja - postaje 5D za nas, da bi mogla imati noseću frekvenciju koja podržava 4D nas. Do sada je u odnosu na nas bila 4D, dok smo mi bili 3D iz istog razloga. Ta transformacija je sada u toku, u stvari, zato nekoga to stanje iz energetskog tela može zakačiti i u budnom stanju. Zapravo, "uvod" u 4D, ne i sam 4D full on. Šta misliš o ovome?

Ghost - citat. Baš sam to skontao pre nekog vremena, da je to odličan test da se vidi "gde smo". 4D ljudi imaju sposobnost manifestacije, 3D je imaju ali na planu kauzalnosti, ili kroz svoje "više" ja - energetsko, astralno telo i tek onda manifestaciju u 3D. Ako bi to išlo direktnije, to je signal da smo blizu donje granice četvrtog denziteta ... Ima li vam ovo smisla? Ne znam,to mi je teorija - ja valjda nisam uspeo kutiju šibica do sad da manifestujem, a ne nešto drugo :rofl

Vrh

PostPostano: ned aug 19, 2012 12:38 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Ovo što je Ghost napisao u citatu, vezano za "osećanje" probijanja u četvrti denzitet mi deluje kao delimično tačna stvar iz razloga koje je Bajs naveo - više bih to opisao kao delimični proboj na neki "niži" 4D, ili čak samo stajanje na "visokom" 3D.

Svaku noć dok spavamo mi smo u 4D.
To nije ništa novo.
U odnosu na ovo stanje dok smo budni i fizičke restrikcije, nama se čini da će nam u 4D biti bolje pa otuda i višful tinkinzi.
Međutim, niti jedno niti drugo se ne odnosi na naš pravi dom, to su samo različite manifestacije, ali o tome ne vrijedi diskutovati jer se sve svodi na filozofiranje dok ne dostignemo stadijum u kojem prestaje poistovjećivanje, a posmatrač prepoznaje sebe.

Valjda? je napisao/la:
A nosač naših nosača, sama Zemlja - postaje 5D za nas

Ne postaje.
5D je izvan prostora i vremena.

Vrh

PostPostano: ned aug 19, 2012 12:45 pm 
Član foruma

Citat:
Ne postaje.
5D je izvan prostora i vremena.

Trenutno je u odnosu na nas i u prostoru i u vremenu, to je ono što htedoh reći. Pa makar, kao što kažeš - to samo bilo i u našim glavama. Zato sam i naglasio "u odnosu na nas", jer ne "postaje" nego već jeste. Isto kao što su "niži denziteti" sadržani u "višim" denzitetima. I sada je u odnosu na nas u 5D, ali u praksi, sa tom našom "identifikacijom" je malo drugačije. Nije moguće pričati o tim stvarima i pritom se tačno izraziti, bar ne meni. A možda i jednostavno ne kapiram situaciju, ko bi mu ga znao :love3: :occasion5:

Citat:
Međutim, niti jedno niti drugo se ne odnosi na naš pravi dom, to su samo različite manifestacije, ali o tome ne vrijedi diskutovati jer se sve svodi na filozofiranje dok ne dostignemo stadijum u kojem prestaje poistovjećivanje, a posmatrač prepoznaje sebe.

Vrh

PostPostano: ned aug 19, 2012 11:47 pm 
Član foruma

Bekturuts2

Koliko vidim, "žetva" je ovde predstavljena prilično humanije u odnosu na one katastrofične priče i barenje u pretis loncima. Ili je reč o istom, ali iz drugog ugla. Interesantni su mi opisi mehanizma kojim to treba da se dešava.

Vrh

PostPostano: pon aug 20, 2012 11:49 pm 
Član foruma

O ovim datumima sam pisao ponegdje. Istina jeste da se Veliki kalendar Maja završava 21 12 2012. Kalendar Maja je imao prestupnu godinu svakih 4000 godina. Radi se o pet perioda po 5125 godina. I sad je kraj zadnjeg perioda, tj. prošlo je 25625 godina od početka Velikog kalendara. Čak ni Maje, Asteci i ostala plemena po dolasku Pisara i Kortesa nisu znali ko je napravio ni kalendar ni pramide ni još štošta.Zlato je bilo materijal za ukrase,ne za plaćanje.
Na stropu jedne piramide u Egiptu je istovjetni kalendar.Original je skinut i nalazi se u Londonu.
Treći i prvi naučni dokaz je rad Milutina Milankovića iz 1929 godine, kretanje sunčevog sistema kroz galaksiju. Poenta je u poklapanju sva tri kalendara iz različitih epoha i sa raznih kontinenata. I jednostavno znači da smo sada na posebnom mjestu (svako je posebno po nečemu) u odnosu na centar naše galaksije. Kraj jednog kruga kalendara, početak idućeg. I to je to.
E sad postoji i galaktički energetski oblak u koji ulazimo.? Nešto kao snop svjetla svetionika, talas energije iz centra galaksije. Dokaz su grijanje planeta, svih, i ogromno povećanje sjaja.Venera sija preko 1000 puta jače, Jupiter je prošle godine bio najsvjetliji. Nešto je ipak drugačije nego ostalih godina mada mislim da smo u tim razmjerima već na par sekundi od kulminacije tako da nešto mnogo veće i katastrofičnije ne dolazi u obzir.

Ovo je neko moje viđenje fizičkog dijela ciklusa. Sigurno u velikoj uzročno-posljedičnoj vezi sa dizanjem svijesti.
3ćeg decembra je rijetko poravnanje planeta sa piramidama.??! :-k

Ovo sam morao pejstat sa sajta jer ne mogu svezat dvije smislene. Sve mi je jasno , svega svjestan, ali riječi ne naviru. Jedva sam našao i sajt gdje sam ovo pisao. Ne, nisam danas ni kapi popio. A peti put editujem pojašnjenje pejstanog teksta.

Bajs hvala za 4D ti si prva koja se slaže sa mnom u tom konceptu. Da mi jesmo već u 4D.

Vrh

PostPostano: uto aug 21, 2012 2:52 pm 
Član foruma

ne bih se slozio sa tim da smo u 4toj dimenziji. Reptili se nalaze na nizem podrucju astrala nesto poput nizeg nivoa 4te dimenzije a i dalje se hrane nama.Telo u 4toj dimenziji je uglavnom energija a mi smo 100% materija.nit mozemo da letimo,ni da se teleportujemo,ni da menjamo oblik nista,ni telekinezu. nista..Potpuno smo nemocni.

Vrh

PostPostano: uto aug 21, 2012 3:23 pm 
Član foruma

To je iz iskustva? Ti ne možeš pa generalno? Pošto imamo sve te sposobnosti. Ali...da ne idem preduboko. Atlas kao prva diverzija?

Ja jednostavno brojim- Elementi 1D, biljke i niži organizmi-2D, sisari i viši organizmi-3D, čovjek- mora biti 4D ako ga neko nije zajebo. Jedino živo biće koje ima svjesnost za više i pogled ka univerzumu. Zna da tamo pripada.I da je od tamo stigao. Rasadnik. Devolucija, polucija...

A zemlja je ionako samo pozornica i takva će i ostati.Bitni su glavni glumci. A lanac ishrane se završava ko zna gdje. Provali i provari niže da bi shvatio više. Simple.

Vrh

PostPostano: uto aug 21, 2012 3:48 pm 
Član foruma

ghost je napisao/la:

A zemlja je ionako samo pozornica i takva će i ostati.Bitni su glavni glumci.

a jesi nadmen...
zemlja nije pozornica, nego majka!
kako mislis izvesti bilo sto bez zemlje?
[-X

Vrh

PostPostano: uto aug 21, 2012 4:01 pm 
Član foruma

Aluzija, hiperbola, metafora.. Nemo da si kratak sa strana. Podloga, Zemlja, treba samo dvonožnom vozilu.Bipedalu. I krajoliku. Ostalo je sve u međuzvjezdanom prostoru. Doslovce.

PS. zahvalan što pratite moj lik i nedjelo. A bijeljenje zuba?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.