Arhimelek HQ je napisao/la:
Uvijek nešto leti zrakom a to su manje ili više poznati modeli. S nekih distanci čovjek ne može biti siguran ali histerizacija je zaista nepotrebna. Histerici su u stanju papirnati aviončić proglasiti za NLO. Najgori su ti objekti sa Plejada. Teško se ruše ali kad padnu onda se više nikad ne uzdignu do visina.
Bio moj dobar pajdo Antiša koji je pozdravljao sa Čast i Mač i uzdignutom desnicom a volio i ovog He-Mana. Jesmo alkohola popili zajedno a znao je i pokojni El Presidente Malnar okrenuti rundu za sve. Onda otišao na nogometni SP u Brazil i nitko ga više iz ekipe nije vidio niti se kome javio. Jedino nam prije odlaska rekao da možda nađe neki posao u Brazilu. Ovako je baš on bio žestok. Razbaca ih desetoricu po birtiji. Pa ako je Antiša javi se staroj ekipi sa Pešče. Bit će ulovio kakvu rasnu Brazilku pa zaboravio na rodni kraj.
Sad ja jesam tokom života vidio sve i svašta od tih trokutastih, pa neki svjetleći koji mjenja boje i najbolje odgovara onima iz filmova i te nekakve bijele kugle. Baš mi je Antiša govorio da to nije ništa čudno jer da je bivša Jugoslavija bila eksperimentalna zona. On se stvarno bolje razumio od mene u problematiku NLO, pričao o nekim modelima i pogonima. Ja znam da sam viđao na svoje oči od Slavonije pa sve do plavog Jadrana. Jednom su na Velom Lošinju neki retardi govorili da moramo zaboraviti šta smo vidjeli. Mi ono klinci, nas nekoliko vidjeli zaista čudan objekt kako se spušta odozgo direktno u more. Nakon par minuta ovi iskočili iz šume i kao naređuju a ne znam ni koji su ni šta su. Neki se dečki jesu malo splašili a ja prijavio drugu u kamp. Drug kaže nema veze, hajte na spavanje. I tako sam vidio da većinom ljudi to ne doživljavaju pa baš i ne pričam o tome osim sa takvim likovima poput legendarnog Antiše kojeg sad zovemo Brazilac.