Sada je: ned maj 04, 2025 8:46 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto jan 10, 2006 10:23 pm 
Administrator

Hajde da ja ovdje stavljam prevode, a komentare i debate nastavite u temi u Manipulacijama, već toga tamo ima:

http://www.galaksija.com/forum/viewtopic.php?t=431

Hvala svima!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 17, 2006 10:41 pm 
Administrator

21.10.1995. Frank, Laura, SV, LM

P: Pozdrav.
O: Pozdrav.
P: Koga imamo večeras sa nama?
O: Yzgorra.
P: I odakle si, Yzgorra?
O: Kasiopeja.
P: SV: Kako izgovaramo to ime? L: Wy-za-gorra) Da li je to ispravno? Da li vi izgovarate "Y" kao i "I"?
O: Da.
P: Dobro, mi bi pitali naša pitanja.
O: Zapamtite, Kasiopeja je naša transmisijska točka, ne naš dom.
P: Ok, zapamtili smo to. Govorili smo prije par minuta o simbolu koji se pojavio koji je sličan krugu u žitu kod Lewis-ovog puta, i željeli bi znati možete li vi pristupiti za nas, izvoru tog simbola. Tko je stavio taj simbol tamo?
O: Siva vanzemaljska vrsta broj 4.
P: LM: Što ih je natjeralo da dođu do moje kuće?
O: Kompleksno.
P: L: Možete li dati samo male naznake? Nećemo u to ići dublje, samo male naznake?
O: Ne.
P: Ima li kakvog značaja toga, da pitamo kasnije?
O: Na vama je.
P: Dobro, zašto mi to ne možemo znati?
O: Prekomplicirano za primatelje.
P: Dobro, da li je u generalnom pogledu, taj znak stavljen tamo u smislu da bi probudio Lewisove?
P: Da li je tamo stavljen kao upozorenje?
P: Da li on tamo stavljen manifestira izvjesnu energiju na toj lokaciji?
O: Možda.
P: Da li je stavljanje tog znaka tamo, ili interakcija s tim događajem uzrokovalo promjene u njegovom životu? Ili su mu stimulirali promjene?
O: Nejasno.
P: Pa, da to istaknem ovako, da li su promjene u njegovom životu ubrzo poslije toga, rezultirale radi toga ili te interakcije?
O: Nije povezano, nije uzrokovano.
P: Dobro, da li je bilo tko otet tada?
O: Neodređeno.
P: Dobro, neće nam ništa više reći o tome. LM: Što "neodređeno" znači? L: Da nam više ništa neće reći o tome. LM: Zašto? SV: To je prekomplicirano... L: Ili je prekomplicirano, ili je to nešto što trenutno ne možemo čuti jer bi to prekršilo tvoju slobodnu volju da to znaš unaprijed. LM: Pa, ako je nešto od tog dvoje, mogli su reći da ili ne. Vidite što hoću reći? L: Nije tako jednostavno. Ok, želimo razgovarati o... Pa, da pitam ovo - upravo osjećam da sam morala otići od tamo, kako da kažem, imala sam osjećaj promjene iskustva.
O: Ne radi lokacije. Da li pretpostavljate da su spomenuti entiteti ograničeni ograničenjima 3. denziteta?
P: Pa, ne, što to znači?
O: Otkrijte.
P: L: Dobro, vi kažete da su takvi entiteti, koje sam osjećala tamo prisutnima, da možda i nisu bili specijalno locirani tamo, već da je bilo moguće da budu negdje drugdje?
P: SV: To je vjerojatno ono što su Lizziji mislili o nama! L: Pa, želim to provjeriti. Vjerojatno bi nas samo "požigosali". SV: Pa, Nefili rade... ( pauza za kavu )
P: L: Evo nas natrag. Želim porazgovarati o Roswell-ovom videu, filmiću koji smo svi gledali. Sad TR inzistira da to nije bio Roswell, da je tamo bilo nečeg... On jednostavno ne može doći na to. Željela bi znati da li je taj video o vanzemaljskim bićima bio snimljen poslije pada u Roswell-u?
P: Dobro. Zašto toliko mnogo ljudi prijavljuje viđenje vanzemaljaca sa samo 4 prsta na rukama ( i stopalima ), znate, kao standardnih Sivih?
O: Višebrojne teme.
P: Dobro, dakle, tamo je bilo više nego jedan vanzemaljac na tom brodu?
P: Ok, priča koja je došla od snimatelja koji je tamo bio, kaže da je tamo bilo 4 bića. Jedno je bilo mrtvo, a tri su stajala izvan broda, plačući i grabili su kutije na svojim prsima. Da li je to točno...
P: Što su bile te kutije?
O: Spremišta prijevoda matrične grupe na individualca, emocijsko stabilizirajuće jedinice.
P: Što je prijevod matrice?
O: Prevodi strane misaone forme, nisu potrebne, osim u hitnim gubicima elektromagnetskiog mrežnog vala.
P: Dobro, za što se koristi emocijsko stabilizirajuća jedinica?
O: Za razne stvari, uglavnom za preživljavanje pomoću neutraliziranja misli štete kod emocionalno nabijenih bića, na koju nisu navikla, radi prevenciju šoka koji je nastao tim događajima.
P: Da li je štetna misao bila iskonstruirana da bi neutralizirali i da li je to misao drugih bića?
P: Pa, nije im baš to dobro radilo, zar ne?
O: Nisu imali šanse da ih aktiviraju.
P: Dobro, da su imali priliku aktivirati te kutije, bili bi više-manje u mogućnosti izvući se iz te neugodne situacije?
O: Ne izvući, umanjiti negativne aspekte.
P: Dobro, koliko je bića bilo na tom brodu koji se srušio?
O: 21.
P: Kako je onda prijavljeno samo 4?
O: Izvještaji su povučeni i ograničeni, čak toliko jer je i nekoliko individualaca bilo svjedocima unutrašnjosti broda!!!
P: Dobro, da li su ta 2 broda pogodili jedan drugoga, ili je samo jedan brod prestao funkcionirati?
O: Dva.
P: Ok, dva broda su pogodila jedan drugog? Da li je to točno?
P: Tamo su bila dva potpuno cijela broda koja su srušena?
O: Odskakanje ionizirajućih valova između dva broda koja putuju u tandemu.
P: Dobro, da li je jedan od ta 2 broda bio totalno uništen?
P: I sva bića na tom totalno uništenom brodu su spaljena, ili raznesena na komadiće, da li je to točno?
O: Blizu.
P: Da li su se neki od njih izbacili ( iz broda )?
O: 4. denzitet.
P: Ok, oni su znali da će se to desiti i prešli su u 4. denzitet?
P: Oni su bili bića 4. denziteta, i zato kad su razneseni na komadiće, oni su nestali, da li je to?
P: Dobro, sad, njih 21, bila su na brodu koji je uhvaćen, takoreći, i tamo su bila četvorica izvan broda kad su mu se ljudi približili, točno?
P: Onda to znači da ih je bilo 17 unutra... Od tih 21 bića, koliko ih je bilo Sivih, standardnih Sivih Lizzi-sondi?
O: Većina.
P: Da li je tamo bilo i drugih vrsta bića?
O: Ljudskih.
P: Bio je i jedan čovjek tamo, također?
O: 5.
P: Tamo je bilo 5 ljudi, dakle imamo... LM: Zašto? L: Zašto su bili ti ljudi u tom brodu?
O: Predstavnici za proučavanje i popravljanje, a dvojica Big-Foot vrste.
P: Da li to znači da su ljudi koji su tamo bili kao predstavnici za proučavanje i popravak, ili drugačije rečeno, oteti?
O: Umrli.
P: Oh, to su bili mrtvi ljudi. Krasno. Da li su ih oteli mrtve? Ili su ih oteli žive?
P: Da li su ih oteli žive i onda ubili?
P: Da li su bili mrtvi radi posljedice pada?
P: Pa onda, oni su tamo bili pohranjeni, mislim, koje druge izbore imam ovdje?
O: Obnovljeni.
P: Ohhh! Ta tri bića su bila obnovljena kod smrti i remolekularizirana? Da li mislite na to, kako smo prije o tome govorili?
O: 3. denzitet.
P: Da li su oni remolekularizirani u 3. denzitet? To hoćete reći?
O: Obnovljeni u 3. denzitetu.
P: Dobro, recite mi još jednom, što to znači za biće, čovjeka koji se obnavlja.
O: Pokupljen poslije isteka tijela.
P: Ok, dakle, pokupili su mrtva tijela, točno?
P: LM: Zašto? L: Da bi ih proučavali. Dobro, da li su planirali reanimirati te leševe?
P: Da li oni ikad pokupe mrtva tijela, znate, upravo nakon smrti, i onda ih reanimiraju?
P: Kad ih pokupe i reanimiraju, da li ih reanimiraju s dušama koje su ih napustile? Da li recimo, uhvate dušu i stave ju natrag u tijelo?
P: Kad ih reanimiraju, da li ih reanimiraju s vanzemaljskom dušom?
O: Brojne mogućnosti.
P: Ako ih reanimiraju, da li je moguće da ih reanimiraju bez duše?
P: Dobro, kad ih reanimiraju bez duše, da li onda imaju situaciju stvaranja zombija?
P: Pa, možete li nam dati malo više informacija o ovom posebnom slučaju? Ako ih reanimiraju bez duša, što je pokretačka životna energija?
O: Ne razlikuju se od drugih ljudi.
P: Oni se ne razlikuju od drugih ljudi. LM: Kako je to moguće?
O: Tehnologija čini sve stvari mogućim!!!
P: Naravno, vi govorite o tehnologiji 4. denziteta?
P: Koja vrsta... Sad, reanimirani leš koji je bio oživljen pomoću uljevanja neke vrste energetskog oblika... SV: Da li je to "chi" energija, možda? L: Što ako oživljeno tijelo opet umre, mislim, morate nas razumjeti ovdje, da mi percipiramo dušu kao životnu silu fizičkog tijela, i da kad duša ode, ode i tijelo. Da li je to točno?
O: Radite pretpostavke bazirane na ograničenoj količini podataka.
P: Pa dobro, da li ćete proširiti moju bazu podataka pomoću toga da mi kažete kako leš može biti reanimiran ako se to ne napravi pomoću... ako ne sa dušom?
O: Kompleksna tehnologija, koristeći elektronsko bioenergetsko frekventno podudaranje, kombinirano s ekstremno visokofrekvencijskim radijsko-usmjerenim odašiljačima za praćenje i kontrolu svih funkcija, uključujući mimiku misaonih formi i emocionalnih frekvencijsko-vibracionalne stope modulacije!!!
P: Ako oni to rade, da li to čini fizičko tijelo...
P: Krv, kucanje srca i sve...
O: Sve funkcije, uključujući i stanice, iskopirano.
P: SV: Što je s aurom? L: Da li bi takvo biće još uvijek imalo auru?
O: Projiciranu.
P: Dobro, ona bi bila projicirana, među svim drugim frekvencijama i svega ostalog. Sad... SV: Ima li mnogo mrtvih ljudi koji šeću unaokolo?
O: To je metoda koja se koristila kod subjekata koji su opisani u "Matrix Materijalu", samo što ih tamo opisuju kao "Robote".
P: Ima li bilo kakvog načina na koji bi normalna osoba mogla identificirati takvo biće?
P: Koliko otprilike takvih bića hoda naokolo po planeti, izgledajući kao normalni ljudi?
O: 2000000.
P: Otprilike 2 miliona?
P: Dobro...
O: Ti, Laura, bila si u kontaktu sa sedmoricom od njih!
P: Tko su oni?
O: Otkrij.
P: Možete li mi dati neki trag, da li je to bilo unutar zadnjih... SV: Da li sam ja jedna od njih? ( smjeh ) Pa nikad neznaš! L: Da li je bilo tko od nas neko od njih?
P: SV: Pitaj da li si radila oslobađanje od duhova na bilo kojem od te sedmorice? L: Da li se taj kontakt desio unutar prošlih par godina?
P: Hoćete li mi uopće reći nešto o tome? Ako postoji bilo koje pitanje koje bih mogla pitati da dobijem bilo kakvu informaciju oko toga, smatrajte da sam ga pitala.
O: Tko je stručnjak za prehranu?
P: SV: Ona koja je napisala knjigu? SVS? L: Ona nije stručnjak za prehranu. SV: Koga znaš a da je stručnjak za prehranu? Nije li ona stručnjak prehrane, ona koja je napisala tu knjigu? L: Mislili ste na SVS?
P: LM: Teško mi je to za povjerovati. F: Da li je SVS robot? LM: Kad je ona umrla?
O: Neodređeno. Sve što treba je "bolnička posjeta". ( Laurina bilješka: koliko ja znam, SVS je bila hospitalizirana radi operacija barem dvaput. )
P: Onda, što se desilo? SV: Sve što treba? LM: To nema smisla. L: Možda ima tamo potvrda o njezinoj smrti...
O: Naravno da ima.
P: Da li to znači da kad netko ide u bolnicu radi operacije, da je moguće za njega da umre i da se reanimira na ovaj način? Bez da je itko svjesan što se desilo?
P: LM: Zašto? L: Pa, znamo zašto, jer oni kreiraju silu, znaš stavljaju je na razna mjesta na planeti pa mogu preuzeti... Mi to već znamo! Da li je to točno?
P: LM: Što "neodređeno" znači? L: Neodređeno znači da to još nije apsolutno određeno još, u ovo vrijeme, to još nije nešto što bi... što bi moglo biti, kao da. dakle, kažete da je SVS bila jedna od tih robotoida?
O: Dali smo ti jednog radi tvoje osobne zaštite i znanja, ali ne možemo ti dati i druge u ovom trenutku. ( Laurina bilješka: Da li to znači da će mi moći dati u neko drugo vrijeme, poslije posebnog nekog, određenog događaja i interakcije koja će se dogoditi? )
P: Da li je na meni da shvatim koje karakteristike te individue imaju, da bi...
O: Bazirano na danim podacima, da.
P: Dobro, da li je jedna od njih, mislim, istražujem sad, jedna od karakteristika na koju mislim, da bi te osobe mogle imati budući da imaju tu projiciranu emocionalnu frekvenciju, da li bi to bio ponavljajući emocionalni oblik, da oni jednostavno, unatoč što izgledaju inteligentno, ne izgledaju da uče iz nečeg, već im se sve ponavlja opet i opet? Da li je to?
P: SV: Čekajte malo, da li je to bila njena ( od SVS ) ideja, da bi mi trebali jesti kao i majmuni? L: Da. SV: I onda ste pročitali o... gledali ste film od Jane Goodall koji govori o činjenici da majmuni vole jesti... L: Drugi majmuni, da. SV: I što je rekla kad ste joj rekli nešto o tome? L: rekla je... "Pa, reći ću samo:" i onda je prešla na cijeli odlomak "U divljini, primati jedu primarno vegetaciju s nekim iznosom proteina u sebi", i bez specifikacije od kuda je taj protein mogao doći. To se prilično rastegnulo. SV: Trebala je samo to istaći... LM: To nema nikakvog smisla... L: Sad, ima... tu ima stranih stvari oko nje, moram to priznati. Dobro, onda, ta ista nemogućnost da se nešto zaključi o tome što se zbiva... Dobro, to je zaključak upravo tu. Ima li kakvog instinktivnog osjećaja koji bi nas mogao dovesti kod ovakvih tipova individua?
O: Laskanje.
P: Oni su laskavi, u neku ruku? Da li su te individue laskave?
O: Troše neobično puno "vremena" u samoći.
P: Pa to znači da je F. jedan! Pa, F. je nekako laskav! I provodi mnogo vremena u samoći. SV: Mnogi ljudi isto! L: Dakle, da li je Frank jedan od njih?
P: LM: Dakle, ako podigneš teški štit oko njega, on će se srušiti! L: Zadirkujemo te, Frank! Nisam mislila tako! SV: Ipak, nije laskav! Frank je sve, samo ne laskav! L: Da li je moj muž jedan od takvih?
P: SV: Da li sam ja? L: Naravno da ne! Ne budi smješna! Sad, zaustavimo se na sekundu. Imamo nekoliko pitanja, a jedno od njih bi bilo...
O: Laskavost nije univerzalna u ovoj situaciji, samo vam je trag do identificiranja takve osobe.
P: Ok, jedan je stručnjak za prehranu, a drugi je vrlo laskav. Da li na to dolazimo?
P: Dobro, laskavost je samo dio toga.
O: Nije ključna komponenta, a više bi bila širenje dezinformacija.
P: Dobro, da li je John W. jedan od njih?
P: Pa, John W. ima neke stvari, jer kažem vam, kad mu kažete nešto logično, to je kao da ima postavljeni program koji teče i u trenutak kad se pojavite s nečim kad bi morao razmisliti... onda ga jednostavno sruši i ponavlja program. I zaprepaštava me da ljudi mogu biti takvi. Dobro, imamo li mi... mislim da nam više ništa nećete reći o ovome. Da li ta bića znaju što su?
O: Nisu svjesna bića!
P: Ona nisu svjesna bića, pa, samo reagiraju na vas na način kako su kontrolirana iz daljine. SV: Dakle, ako nekom od njih kažete su bili...
O: Da su bili daljinski kontrolirani.
P: L: Dobro, imamo li još pitanja vezana uz ovu temu? SV: Dakle, ako kažete nekome od njih što su bili, oni će se svađati sa vama? L: Ne, vjerojatno se neće složiti s vama. SV: Da, kad si upravljan iz daljine... L: Tko god bio tu glavni, ne želi da se to sazna, pa oni će sve prirodno žestoko odbijati. SV: Onda bi oni mogli vjerojatno doći i dobiti te... L: Da, nema sumnje u to. Sad, koja je svrha stavljanja 2 miliona takvih bića na planetu? Možete li nam dati neki trag?
O: Čekajte i vidite.
P: Zašto je TR tako odlučan kod kritiziranja ili diskreditiranja tog videa autopsije na neki način?
O: Služi emocionalnom planu.
P: I koji je njegov emocionalni plan u ovom slučaju?
O: Podržava strogo držana vjerovanja.
P: Dobro, ta jaka vjerovanja su ta koja... Koja su ta strogo držana vjerovanja koja on ima i koja pokušava podržati ovako?
O: Nisu bitna.
P: Ok, dakle, TR-ova vjerovanja nisu važna u ovom slučaju. Želim pitati jedno pitanje prije nego što pođemo na druge stvari. Imam knjigu koja se zove "Slobodno Zidarstvo i Drevni Egipćani", ima crnu prednju stranu, ne mogu je naći nigdje. Želim znati, da li sam j unekome posudila?
O: Otkrij.
P: Pokušavam, i ne mogu. Ne sjećam se, moje pamćenje me ne služi od te nesreće. Kažem vam, ne mogu se više osloniti na neke stvari na koje sam se prije mogla. Možete li mi reći ili dati kakvu naznaku gdje je ta knjiga, i kako bi ju mogla naći?
O: Ti ju možeš naći.
P: Mogu je naći, drugim rječima, u kući je negdje?
O: Mi vam ne pomažemo pomoću "vođenja" za ruke, knjigu lako možeš naći. ( Laurina biljaška: A. ju je posudila bez da je to spomenula )
P: Dobro, dakle, tu je negdje. SV: Možda je u tvojoj sobi. Možda su ju uzela djeca. L: Počistila sam svoju sobu danas. SV: Možda ju ima jedno od tvoje djece. L: Možda je u mojoj sobi. Kladim se da znam gdje je. Pod mojim stolićem i pogledat ću tamo kasnije. Dobro, gdje je Ark of the Covenant trenutno lociran?
O: Alternativa 3.
P: Alternativa 3 je plan otmice svih ljudi, svih pametnih ljudi, sve elite, sa planete, a da se ostatak ljudi ostavi ovdje i da budu razneseni, to je?
P: Gdje je trenutno locirana?
O: Možda i ne. Otkrijte.
P: Pokušavamo to kroz interakciju sa vama. kako bi drugačije mogli otkriti nešto tako neprimjetno kao ovo? Mislim, to je prilično nejasno. SV: Tko je glavni u Alternative 3, Laura? L: To je isto komplicirano... SV: Pa, možda ga imaju, tko god on bio. L: Pa, hoćete li nam reći nešto o tome?
O: Proučavajte Alternativu 3 da bi pronašli odgovor!
P: Dobro, Matrix materijal kaže da je Henry Kissinger trenutno vođa MJ12. Da li je to točno?
P: On je samo marioneta, takoreći?
O: Da. MJ12 više nije MJ12.
P: Što je sada MJ12?
O: Institut za Viša Znanja.
P: Da li govorite o Brookings Lab, ili Brookhaven?
O: Ne baš.
P: To je specifični institut za viša učenja?
P: Jedne noći kad smo govorili o podzemnim laboratorijima i uzimanju MIA i KIA individua iz 2. svj. rata, to bi moglo dovesti do toga da su podzemni tuneli i sistemi i vanzemaljska aktivnost bili i prije 1947., točno?
O: Da, ali u mnogo manjem intenzitetu.
P: Ok, intenzitet je mnogo veći nakon 1947. ili tu negdje. Pa, stvar koju bi željela znati jest: ima li kakve veze između podzemnih laboratorija i objekata i našeg kulturnog koncepta Pakla?
O: Ne u toliko pojednostavljenoj mjeri.
P: Pa, samo sam znatiželjna jer je koncept Pakla ispod zemlje, gdje su ljudi mučeni i čine im se razne mizerne stvari koje se izdižu kod nekih ljudi koji su pobjegli iz njih, ili psihički...
O: Veza, ali nisu isto.
P: Ima li Pakla?
P: Želim znati koja su proročanstva dana djeci kod Fatima, koja su dana o planeti, proročanstva koja su navodno zapečaćena od Katoličke crkve.
O: Lažna.
P: Dobro, onda, ona su bila lažna, pa ne moramo brinuti o njima, u bilo kojem pogledu?
P: Taj podzemni tunel, koji je ispod moje kuće, da li je on samo veza, ili je prometan većinom vremena?
O: Podijeljen zahtjev.
P: Ono što želim znati je to, da li je tunel koji je ispod moje kuće, za koji ste rekli da je točno ispod, da li je taj tunel... ima li neki laboratorij ispod kuće, ili je to samo tunel koji se koristi za putovanje između jednog mjesta na drugo?
O: Bliže drugome.
P: Bliže putovanju. SV: Što je s bazom preko kod Anclote-a? L: Da li tunel ispod moje kuće vodi u bazu Anclote?
O: Portal.
P: Što je portal? Baza kod Anclote?
P: Dakle, to je samo portal. Da li je to velika baza? Rekli ste da je mala. Ona je samo portal, ili se tamo i nešto radi?
O: Portal.
P: Kad sam hipnotizirala S. i pitala ju za... i rekla da putuje kroz psihu i očita umove vanzemaljaca, i pita ih ili zatraži odgovor na svrhu ugrađivanja implanata, odgovor koji je dala bio je poput povezivanja gomile zvučnika i jednom dok su se spojili svi zvučnici, onda se pojačalo upalilo. Što je to značilo?
O: Sjedinjen grupni um. Aktivacija.
P: Dakle, što će se desiti kad oni, kako kažu, upalimo pojačalo?
O: Čekaj i vidi.
P: Pa, danas ranije, razmišljala sam o sebi i kao da se osjećam slično kao i životinje u šumi kad se otvori dan sezone lova. Mislim, to je poput svakih nekoliko tisuća godina, sezona lova na planeti Zemlji.
O: Vi ste toga svjesni, 2. denzitet nije.
P: Da li je to još uvijek, u neku ruku, kao sezona lova? Da li su oni samo tu da... Mislim, prema tom Matrix materijalu, oni planiraju desetkovati naš čitav planet, bilo s bolestima ili preuzimanjem naših tijela...
O: Nešto je dezinformacija, i sada vaša energija pada drastično, pa zasad ćemo prekinuti. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 1:41 pm 
Član foruma

Moze li mi netko dokazati da i kasiopejske transkripte nisu jedna od podvala 4.denziteta :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 1:48 pm 
Administrator

IsusBog je napisao/la:
Moze li mi netko dokazati da i kasiopejske transkripte nisu jedna od podvala 4.denziteta :?:

Najbolje je da to čovjek sam sebi dokaže ako može, tj. ako smatra da bi neke informacije mogle biti veoma bitne ukoliko su tačne.

Jedino tako se vježba vlastita razboritost i pronicljivost.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 4:38 pm 
Član foruma

Citat:
ako smatra da bi neke informacije mogle biti veoma bitne ukoliko su tačne.

A sto ako nisu tocne :?:
Nevidim razlog da se na ovom forumu slijepo vjeruje kasiopejcima

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 8:00 pm 
Član foruma

Pa imas na Laurinom sajtu gomilu clanaka u kojima ona uporedjuje izjave Kasiopejaca sa raznim drugim cinjenicama i tekstovima "obicnih" ljudi koji nemaju veze sa bilo kakvim vanzemaljcima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 9:53 pm 
Član foruma

Citat:
Moze li mi netko dokazati da i kasiopejske transkripte nisu jedna od podvala 4.denziteta

Sve informacije i znanja s bilo kojeg denziteta su podložna podvali. Razmisli!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 10:08 pm 
Član foruma

Moja intuicija govori da je stewart u pravu, a radio na tom projektu, 95 % je prevara.
Sve je energija, i reptili mogu bilo kakvu energiju detektirati i preusmjeriti je kako oni žele a da toga "primatelji" nisi niti svjesni.
Pa razmislite, reptili ovdje vladaju, i stvarno mislite da bi oni dopustili da nas kontaktiraju kasiopejci?....nisam niti malo siguran u to.
Osim toga ako su kasiopejci u 6D šta prestavlja visoku iteligenciju koja samo može biti u hyperspace-u, kako je moguće da se tako komunicira kad jedini način komunikacije u hyperspace-u je preko arhitejpova, simbola, zvuka i boja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 10:41 pm 
Član foruma

Ako su reptili kontrolirali pisce biblije i kurana, zasto ne sumljati i u porijeklo kasiopejskih transkripti :?:

(napomena:nezelim omalovazit Jackov trud oko prijevoda)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 20, 2006 10:53 pm 
Administrator

Ljudi, hajdemo ovako:

Neka svatko za sebe pročita stvar i sam odluči, prema svojoj intuiciji !!!

Dalje, ako želite daljnje komentiranje, molit ću lijepo u:

http://www.galaksija.com/forum/viewtopic.php?t=431

Neka tu ostanu "čisti" prijevodi, da oni koji si to žele kopirati - da ne bude previše postova između! Hvala svima na razumijevanju!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 02, 2006 12:14 am 
Administrator

04.11.1995. Frank, Laura, SV, TR i JR

O: Pozdrav. Poojoy.
P: Da li je to tvoje ime?
P: Što je Poojoy? Uz što je to vezano? Možete li to pojasniti, molimo?
O: Zar mora biti vezano uz nešto?
P: Kako se zoveš?
O: Naphoron.
P: Možeš li identificirati se?
O: Sa Kasiopeje, draga moja! Nema razloga za strah od prisustva ostalih, kanal je temeljito uspostavljen da bi se mogle pojaviti korupcije... iako vi još uvijek sumnjate!
P: Ne sumnjam, samo provjeravam. Imam nekoliko pitanja ovdje, nije neophodno da idem redoslijedom kako su napisana.
O: "Provjeravanje" izjednačava sumnju.
P: Ok, shvatila sam! Imamo nekoliko kratkih pitanja prije nego što odemo na nešto teže i dublje. Prvo pitanje je: kruže glasine oko toga da su OPS vanzemaljske baze, kao što je Dulce, i sve druge na zapadu, da su premještene u Pariz, Washington i Buenos Aries. Da li je to, u stvari, točno?
O: Svi kutevi te priče su otvoreni korupciji, pomoću dezinformiranja.
P: Da li su OPS vanzemaljske baze na zapadnom dijelu SAD-a nekud premještene?
O: Upravo smo vam rekli!!!
P: Drugim rječima, kažete ne?
O: ! Ne. Ne.
P:... "Upravo smo vam rekli"...
O: Svi ti kutevi gledanja oko toga su krivi!!!
P: Svi kutevi. Dobro, drugim rječima nema svrhe dalje pitati o tome, jer su to sve razne dezinformacije. Točno?
O: Pogrešno!
P: Svi su krivi. T: Ne...
P: T: Vaš odgovor je bio svi krivi.
P: Pročitaj ponovo, što su rekli? J: "Svi kutevi te priče su otvoreni korupciji, pomoću dezinformiranja." L: To je u neku ruku dvosmislen odgovor! J: Da, ali je to istina! T: Pa, rekla si da je priča sama po sebi kriva. To nije točno.
O: Istražujte, ne skačite pred rudo kod tema od vitalnog značaja!!! Strpljenja!!! To nije utrka štafeta!
P: Dobro, drugim rječima, svi kutevi... T: Rekla si: "Da li su te baze premještene u Pariz, Washington i Buenos Aries?" SV: MOžda se one šire... T: Oni su rekli: "Svi kutevi te priče su otvoreni korupciji, pomoću dezinformiranja." J: Dakle nešto od toga je istina. T: Dakle to je otvoreno za nju, nije zapravo korumpirano, već je otvoreno za korupciju. Onda, što su poslije rekli? J: Rekli su "Upravo smo vam rekli".
O: Problem koji je ovdje nastao je radi uključivanja pretpostavki.
P: L: Dobro, onda, da vam kažem ostatak priče. Ona kaže da Pledijci bombardiraju podzemne baze vibracijama. To sam čula od dva izvora... Konicov-i i RC. T: Čekajte trenutak. Od kog si čula prvo? L: RC. T: Sad, što ti je ona rekla? L: Pa, rekla mi je da su Pledijski brodovi nad Zemljom i bombardiraju te baze s tim vibracijama, koje su visoki tonovi, koje uzrokuju pomake u vremenu i smanjenju mogućnosti OPS vanzemaljaca i njihovog funkcioniranja, i da je to podmukli zvuk koji se čuo u Novom Meksiku. T: Da li su to Pledijci Billy-ja Meier-a? L: Mislim da jesu. Oni su ti koji su navodno "dobri momci", točno? T: Pa, to je otvoreno za... L: Točno, upravo tako. I kao rezultat toga, OPS, "loši momci" i podzemne baze premještaju svoje operacije ispod velikih gradova, npr. Pariz, Washington i Buenos Aires, jer će onda oni imati ljudski štit, jer Pledijci nebi bombardirali te velike gradove koji su puni ljudi s tim zrakama. To je ta priča. T: Pa, to je pretpostavka s njihove strane. J: Tko kaže da oni neće bombardirati? T: RC je rekla tebi. Od kuda to njoj? L: Mislim da je to na internetu. J: Oh, moj bože, baš tamo! T: Dobro, možda je to našla na internetu. Ili je to možda dobila od svojeg prijatelja, Virgil Amstronga, momka s kojim priča s vremena na vrijeme. L: Da. T: Dobro, sad, što je Konicov rekao? L: Susy je pitala da li sam čula da su sve vanzemaljske baze preseljene u Pariz. Toliko ona samo o tome zna. T: Kao da ćete dobiti faks od vanzemaljaca u kojem se kaže: "Mi se selimo. Molimo preusmjerite poštu za nas, imamo garažnu rasprodaju." L: Pa ona me zamolila da ja to pitam. T: Dobro, odakle to njoj? L: Očito je jedna osoba od onih koje kanaliziraju i čije kanaliziranje ona objavlja, nazvala ju je i rekla. To je bila informacija koju su oni imali. Dakle, to može dolaziti od recimo Ashtar Command, znate, tj. Lissa Royal ili Yvonne Cole. T: Dakle tu nema baš neke šanse da su to dobile jedna od druge? L: Ne, jer RC nije imala kontakte s Konicov-ima. J: Dakle, to su dva odvojena izvora... L: Točno, daleko raširena; Mitchigan i Florida. F: Da, ali ako su obje na internetu... L: Ali Susy nije na internetu. T: Da, ali netko drugi može od njih biti... Ako to dolazi s interneta, a na internetu ima svih vrsta pitanja... Ne vjerujem mnogim mrežama. Žao mi je, ali znam što mogu sve tamo očekivati. To je ista stvar koja se dogodila Lindi Howe, koju je to pogodilo ravno u lice i djelovala je zbilja vrlo zaprepašteno: "To se tu ne može dogoditi!" Pa, znam zašto... niko nije mario da bi joj rekao da je to upravo kao i drugdje! Dobro, sad, prije nego što pođemo dalje, pitala si: "Da li je istina da se oni sele na ta mjesta?" Da li je netko od njih rekao za te gradove? L: Da, RC je spomenula tri grada i Suzy je imenovala Pariz. J: Dakle, sele se u Pariz. T: Pa, Pariz bi bio jako loše mjesto gdje bi se oni mogli preseliti jer je Pariz mjesto gdje se ljudi sami ludo bombardiraju. L: Pa ona je rekla da su ti bombaški napadi u Parizu rezultat što se OPS baze tamo sele. T: Pa to znači da bi to Pledijci napravili svejedno, jer ovi ionako uzrokuju uništavanje u tom gradu. Ne mogu ga ozljediti više nego što već jest. Ok, da pogledamo ponovo... što su rekli? J: "Svi kutevi te priče su otvoreni korupciji, pomoću dezinformiranja." T: Dobro, svi kutevi te priče... Ok, imamo dva kuta te priče ovdje. L: Pa, nekoliko njih. Pledijci, vibracije, različiti gradovi... T: Ne, ne, imamo dva izvora, dva kuta... L: Da i... T: Oni mogu biti otvoreni korupciji. L: Da li bi ti ljudi neophodno bili i kutevi gledanja? T: Da i od tamo od kuda su to dobili, može biti korumpirano. Možda je to samo netko izbacio da bi se tako zabavljao. Bilo tko se zabavlja s nama, generalno gledajući. Ok, tada si rekla da to mora značiti da je priča lažna, jer su oni rekli da je to dezinformacija i onda su na to rekli... L: Nemojte imati pretpostavke... T: "Svi kutevi" i ti si nešto rekla i onda su oni rekli "Krivo" i tada si ti rekla da je pretpostavka kriva i oni su odgovorili da tvoj odgovor nije pogrešan. I oni su rekli "Da". Odgovor je bio krivi. J: "Istražujte, ne skačite pred rudo kod tema od vitalnog značaja. Strpljenja. To nije utrka štafeta!" T: Pitanje jest: što je tema od vitalnog značaja? Seljenje vanzemaljskih baza ili koji su izvori informacija od kuda je to došlo? Ili izvora tih izvora od kojih su to dobili? Dobro, na što bi trebali obraćati pažnju?
O: Vanzemaljske "baze".
P: Dobro, sad, zašto ste stavili riječ "baze" pod navodnike?
O: Pretpostavi i napravit ćeš budalu od sebe i mene!
P: Zašto su ovo rekli? Jer sam pitao zašto su stavili riječ baze pod navodnike? L: Jer mi pretpostavljamo da vanzemaljci imaju baze? Mislim da su na to mislili... T: Pa, mi možemo, ili nemoramo pretpostaviti da vanzemaljci imaju baze. Zašto ste rekli da pretpostavljanje radi budale od mene i tebe?
O: Jer nikad niste adekvatno diskutirali o pitanju baza sa nama.
P: Ok, sad ste napravili izjavu da nismo nikad adekvatno diskutirali o bazama sa vama, i slažemo se s time, ne, nismo, ali kažete da radimo pretpostavke da baze postoje. Samo, zadnji put kad smo imali sastanak, izjavili ste da smo JR i ja oteti u bazu. Da li mijenjate ono što ste rekli?
O: Pretpostavka nije da baze postoje, već svi ostali kutevi priče.
P: Dobro, na to sam pokušavao doći. Svi ostali kutevi su ono na što bi trebali gledati? Ne baze, o kojima nismo diskutirali detaljno, niti da li će biti premještene ili ne, bilo da postoje ili ne, već kutevi iz kojih dolazi ta priča. Da li to želite reći?
O: Kutevi, razdoblje.
P: Dobro, što je s kutevima koji nedostaju? L: Pa, mislim da kažu da bi mi trebali pitati različita, specifična pitanja i to onda postaju kutevi...
P: T: Sad, ovo su pitanja o bazama, ne o informacijama o bazama koje je Laura spomenula, već naša vlastita o bazama?
P: J: Ne diskutiramo izvore... T: Ne govorimo o izvorima...
O: Točno.
P: Ok, samo želim to imati načisto, da to mogu dalje pratiti. Znam da su neki naši razgovori bili razbacani... Mi preskačemo stvari i idemo na neke druge da bi dobili veliku količinu podataka. Dobro, pričajmo o bazama. L: Koja je prva i najosnovnija stvar koju bi trebali znati o bazama?
O: Ne, savjetujemo direktno pitanje.
P: T: Dobro, direktna pitanja. Da li te baze postoje? Počnimo sa odgovorima da ili ne.
P: L: Koliko ih je? T: Da li su te baze u SAD-u?
P: Nema baza unutar kontinentalnih granica SAD-a? L: Ne, one su u drugim dimenzijama i denzitetima, da li je to točno?
P: T: Oni mogu ući kroz ulaze unutar SAD-a i drugih mjesta na svijetu?
O: Prijelaz denziteta.
P: L: Ok, prelazne točke...
O: Ne. Baze su prijelazi. T: Dakle, baze su prelazne, drugim rječima, postoje kroz denzitete na istim lokacijama. Ne, ne, to nebi bilo točno... L: One postoje kroz nivoe denziteta. T: Dakle, one postoje u trećem...
P: One postoje u 3., 4., kojem god... u svima u isto vrijeme. L: Možda one mogu doći u naš denzitet kad je neophodno i onda izaći iz njega.
P: One su u nekom drugom denzitetu?
P: One su u drugoj dimenziji. T: One su u svim denzitetima...
O: Prelaze.
P: L: One putuju kroz sve denzitete?
O: Počevši na 3.
P: One počinju s 3... T: Idu kroz četvrti, peti nije onaj u koji ulaze, pa idu na šesti...
O: Pretpostavka.
P: L: Pretpostavka, ti pretpostavljaš... T: Ne, ja pitam, one počinju na 3., rekli ste; kuda idu s 3. denziteta?
O: U peti.
P: L: S 3. na 5. T: One pokrivaju 3., 4. i 5.?
P: Zašto pokrivaju peti? Rekli ste da je to nivo kontemplacije... L: Zašto ne? To ima smisla, da se ima neka tamo, također.
P: Oni ih mogu uzeti od tamo. Oni rade tamo. T: Pa, trebam ovo razumjeti, rekli su razne stvari o 5. denzitetu, u različitim sesijama. Dobro.
P: L: Reći ću ti ja, samo malo. Jedna od stvari koja je proizašla kroz to: bila je to sesija kad sam pitala pitanja o doživljajima mog sina pod hipnozom, bilo je to prilično davno. I pitala sam seriju pitanja o tome što je vidio. Sad, imao je iskustvo otmice od strane vanzemaljaca koju je opisao u jednom drugom životu, očito. Opisao je iznošenje te stvari u obliku ekrana pred njegovo lice, i crvene točkice, i programiranju i bića u srebrnim plaštevima oko njega, i onda je skrenut kroz taj tunel, i našao se u tom mračnom prostoru gdje su sve te stvari vezane uz crne rupe oko njega. Pitala sam da li je to bila otmica vanzemaljaca u drugom životu i oni su rekli ne, to je bio pregled života u 5. denzitetu. Pitala sam da li su neka od tih bića koje mi percipiramo kao vanzemaljska, i neka od tih iskustava koje percipiramo kao otmice vanzemaljaca, zapravo događaji ili doživljaji na 5. denzitetu. I oni su rekli da. J: Pregled života... to je vrlo bitno. L: Točno. Dakle ono što kažu i kad govore o uzimanju duša na "bojno polje", itd, jest očito to da imamo "vanzemaljce" na 5. denzitetu i rekli su da se taj pojam koristi uzaludno. Mislim, mi ih možemo percipirati kao vanzemaljce, ali oni su radnici 5. denziteta, takoreći. To je njihov posao, da učine što god to oni radili, ili što oni percipiraju kao njihov posao. Dakle zato, da bi imali te baze koje prelaze kroz denzitete, gore kroz 5., to ima savršeni smisao radi vrste posla koji oni rade. Da li je to...
O: Tu ima toliko ekstremno važnih stvari oko te teme, da bi to bilo mudro ostati na njoj dok se sve to ne savlada.
P: T: Planiramo ostati na tome, pokušavamo razumijeti to... L: Sjećaš se kad je moj brat bio ovdje, htjeli su da se vratimo na temu baza. I mi nismo, odlutali smo dalje. T: Naš problem je što odlutamo mnogo puta. Mi smo lošiji kao grupa nego Carl Sagan. Mi odlutamo sa tangente ideja i skačemo s jedne stvari na druge. Nikad ne ostanemo na toj temi. Dobro, baze su prijelazne kroz denzitete ( transdensity, prim.prev. ), one idu od 3. denziteta, pa do 5., one egzistiraju na trećem, četvrtom i petom denzitetu sve u isto vrijeme, da li je to zasad točno?
P: Sad, kad biće, duša, štogod, kad je ono u bazi, da li egzistira u sva tri denziteta istovremeno?
P: L: Čekajte malo, imam ideju...
O: Kad ste u neboderu, da li vi egzistirate na svim katovima istovremeno?
P: J: Ne, ali morate znati gdje je lift! L: Da li je tamo nešto kao lift... J: Da, ozbiljno! L:... što vas može pomaknuti, ako ste na tim lokacijama, iz jednog denziteta u drugi, i doživjeti te baze, te prelazne baze, na različitim nivoima?
O: To je lift!
P: Dobro, dakle te baze su točke... to je lift, pa te baze mogu biti mjesta gdje ako vas otmu, i vi ste u njima, da kroz te portale, ili prelazne baze, da ste zato u mogućnosti da se mičete kroz denzitete?
O: Vi ste u mogućnosti svejedno.
P: Dobro, ali da li su te specifične lokacije... dobro, to su liftovi... T: Dobro, ne lift kako ga mi percipiramo kao lift... J: Koncepcijski, da. To je transport, to je metoda.
P: T: Ne, to nije lift kao što ga mi percipiramo? L: To je lift za...
O: Doslovno.
P: To je doslovno lift?
P: Dakle idete tamo da bi išli na razne denzitete?
P: T: Dakle, tako je lako?
P: L: Dakle odete u te baze, da bi išli u različite denzitete...
O: Premda je i moguće ući u 4. i 5. denzitet i na druge načine, također!
P: Ok, da li ta bića, ta bića iz drugih denziteta, kreiraju i koriste te baze za masovno premještanje bića ili stvari, sa jednog denziteta u drugi? Da li to oni rade ovdje?
O: Ne. Oni žive na 4. denzitetu, pa oni konstruiraju baze 4. denziteta.
P: Shvaćam... Dakle, bića 4. denziteta konstruiraju baze 4. denziteta. Te baze 4. denziteta se onda nekako povežu s bazama 3. denziteta u izvjesnoj točki u vremenu/prostoru i one onda utječu na bića 3. denziteta da izgrade baze 3. denziteta na toj točki povezivanja i kroz te točke oni su u mogućnosti ići naprijed i nazad između denziteta. Da li je ta ideja blizu istine?
O: Jedini koji trebaju koristiti taj pristup su iz 3. denziteta.
P: Dobro, da kle ove su iz 4. denziteta... J: One su i za naše korištenje? One su i za bića 3. denziteta koja ih koriste. L: Ok, dakle naši ljudi su izgradili te baze koristeći tehnologiju, možda... Dobro, idemo korak po korak. Da li su te baze konstruirala bića 3. denziteta?
O: Djelomično.
P: Da li su ih konstruirala bića 3. i 4. denziteta?
P: Da li su konstruirane da bi ih koristila bića 3. denziteta?
P: Da li su konstruirane... T: Da li su baze 3. denziteta konstruirane da bi ih koristila bića 3. denziteta?
O: Oba.
P: Oba, 3. i 4. Dobro, i postoji način za bića 4. denziteta, lift, da ih premjesti iz 4. u 3.; iz njihove baze 4. denziteta u bazu 3. denziteta.
O: I obratno.
P: L: Rekli su da su izgrađene za nas, ne za njih.
P: Dobro, njih smo mi izgradili da bi nam se dopustilo da stignemo tamo...
P: Onda ne razumijem! T: One su sagrađene tako da bi oni imali mjesto gdje bi se pomaknuli i djelovali u 3. denzitetu čak i kroz njihovu glavnu bazu u 4. denzitetu. Oni dođu ovdje, imaju interakciju sa bićima 3. denziteta, naprave svoje stvari u 3. denzitetu dok su ovdje, jer oni mogu i ovdje egzistirati radi toga što se 4. denzitet preljeva ovdje kroz druge baze. L: Dobro, dakle kad ljudi odu u te baze i vide vanzemaljce i ljude koji rade skupa, da li su oni u 4. denzitetu ili 3. denzitetu?
O: Oba.
P: Ili ili. Dobro. Iduće pitanje jest... T: Oba? Sad, čekajte, oni mogu biti ili u 3. ili u 4. Ali ti si rekla ako ih vidite da djeluju skupa... L: Da li su oni obojica na jednom?
O: Većinom na 4.
P: T: Ok, dakle baze u 3. denzitetu ovdje su baze za koga god radio s bićima 4. denziteta, i oni mogu egzistirati u njoj duže vrijeme. Bića 4. denziteta mogu proći u ovaj naš 3. denzitet pomoću korištenja tih baza... ( psi su počeli urlati u stražnjem dijelu dvorišta, ometajući sesiju )... Sad, izgubio sam svoju misao. Dobro, imamo bazu, baze koje egzistiraju... L: Tko... T: Trećeg, četvrtog i petog, i one mogu premještati između 3., 4. i 5... Baze su OPS baze, da iznesemo to. L: To je pretpostavka... pitajmo. T: Da li su te baze OPS baze?
O: Većinom.
P: Dakle, može biti i OPD baza, također?
O: To je kompleksno.
P: Jer OPD bića imaju interakciju sa OPS bićima radi balansa i činjenice da OPD bića služe sebi kroz služenje drugima i zato oni služe OPS bićima kao i OPD bićima, zato što oni služe... L: Dobro... T: Jer su ih pitali, radi toga što oni to rade da bi služili drugima. Dakle, tu su OPD bića koja djeluju u tim bazama, također. L: Da li je to točno? T: Ili blizu?
O: Mnogo kompliciranije.
P: Pretpostavljam da je to mnogo kompliciranjije, ali kao generalna ideja...
P: L: Dobro, probaj ovo: Da li su te odvojene baze sagrađene ili konstruirane ili nekako okupirane, ili ih nekako koriste samo OPD bića?
O: Dobro, vrijeme je da vas naučimo strpljenju. Mi ćemo vas prosvjetliti! Zašto pretpostavljate da ima cesta oko Dulce-a ( New Mexico ) gdje su ljudi postali zbunjeni radi toga što su putovali njima? Radi vibracijskih frekvencija 4. denziteta koje proizlaze iz baze u blizini sve više i više rezoniraju s površinom.
P: Ok, nastavimo.
O: Onda kad pređu u 4. denzitet: cesta izgleda ravna kao što se vidi u 4. denzitetu, dok je u 3. zakrivljena.
P: J: Ona izgleda ravna dok se gleda u 4. denzitetu, ali je zapravo iskrivljena u 3.? SV: Drugim rječima, nesreće! J: Ona promjeni konfiguraciju iz 3. u 4.! T: Kad ljudi voze tim cestama tamo, i kad četvrti denzitet iscuri kroz njih i on curi sve dalje i dalje, oni postanu zbunjeni jer se kreću između 3. i 4. denziteta. Kao što je cesta zakrivljena u 3. i automobil, koji je u 3., trebao bi skretati kako je i zakrivljena cesta, a vozač vidi cestu ravnom i skrene s ceste jer je zbunjen s onim što vidi.
O: Upravo tako.
P: J: Sve je u percepciji! T: Sad, vraćamo se natrag na percepciju realiteta!
O: U 4. vi vidite puni krug sa bilo koje povoljne točke.
P: L: Govorili smo o tome ranije. T: Dakle cesta izgleda ravno, jer ju vi vidite iz svih kuteva, zato, umjesto da ju vidite iskrivljenu iz jedne točke gledišta, vi ju vidite iz svih točki gledišta pa je cesta sad ravna. Ali ona nije ravna u 3. denzitetu i vi sletite s ceste. L: Dobro, nastavite s onim o čemu ste govorili...
O: Čitava regija New Mexica je na rubu da pređe zauvijek u 4. denzitet!
P: Dobro...
O: Radi baza.
P: Dakle drugim rječima, glasine o premještanju baza su bile filtrirane iz drugih denziteta, kroz neke iskrivljene kanale, u biti, nekako su točne... J: Jer oni trebaju imati bazu u 3. denzitetu! L: Samo, oni ih ne premještaju u Pariz, Washington ili Buenos Aires, oni ih premještaju u 4. denzitet.
O: Blizu ali baze su već tamo, na samilosti domaćina u mnogim regijama. Što vi mislite, zašto su tamo viđene tolike aktivnosti!?
P: Da li to znači da kad čitava regija ode u 4. denzitet, da će ona u svim namjerama i svrhama, nestati iz 3. denziteta?
P: T: Dobro, onda je odgovoreno na ranije pitanje. Zašto je tamo toliko NLO aktivnosti? Recite mi.
O: Prolaz ( bleedthrough, prim. prev. ).
P: L: Dakle oni lete okolo u 4. denzitetu... T:... i pojavljuju se tu u 3. zbog...
O: Čekajte dok pomak ne bude kompletan.
P: L: Mislite na pomak čitavog New Mexica? Ili sveukupnom pomaku? T: Mislim da su dali sarkastičnu izjavu: "Čekajte dok pomak ne bude kompletan... Mi još ništa ne vidimo!!!" Tek počinjemo.
P: Sad, to otvara neka pitanja. Prvo pitanje. Izjavili ste: "Ali baze su u 4. denzitetu." Što se dešava kad baza 3. denziteta, koja vibrira, prelazi u bazu 4. denziteta koja je već tamo?
O: Stopi se.
P: One postanu jedna baza?
O: One su to već.
P: Što mislite pod "One se stope"?
O: U isti denzitet.
P: J: Imam pitanje... T: Dobro, sad, da li premještanje lokacije baze 3. denziteta ima nuspojave? Harmonička rezonancija, i sve to, kao u početku Matrix-a? Da li govorimo o činjenici da je ona bila tamo predugo da taj dio 3. denziteta sad rezonira frekvencijama 4. denziteta i da to oni baš i ne žele, ali to je nuspojava činjenice da su oni tu?
P: Da li oni znaju da će se to desiti?
O: Znaju OPS 4. denziteta, ali ne i 3.
P: Jedno od malih iznenađenja za koja im nisu rekli prije nego što su napravili ugovor? J: Ako mogu sad ja pitati jedno pitanje: Imate te baze 3. denziteta koje će se pomaknuti u 4. denzitet. Da li će oni trebati ponovo uspostaviti drugu bazu 3. denziteta da bi nastavili svoj rad? Da zamjene tu koja se pomaknula?
O: Zašto? Čitav "teritorij" će tada biti u 4. Ogroman šok će im se desiti kad prođe granicu realiteta.
P: L: Kako ćemo mi u 3. denzitetu to vidjeti? J: Nećemo! L: Sad čekaj, ne radi pretpostavke ovdje! Kako ćemo mi u 3. to vidjeti? Igrajmo se vidm-vjerujem sada. Što će oni reći?
O: Ogroman šok realiteta kad se pređe granica.
P: Da li kažete da će ta cijela regija otići u 4. denzitet kad se desi križanje granica realiteta, ili će se to samo nakratko desiti?
O: Prije!
P: Ok, to će biti ogroman šok realiteta za nas, u 3. denzitetu? J: Mislim, da. SV: Pa, New Mexico više neće biti tamo! L: Pa sada, kako ćemo mi to vidjeti? To hoću znati! Da li ćemo vidjeti veliku rupu u našemu svijetu? Da li ćemo vidjeti ogromnu, praznu pustinju?
O: New Mexico će još uvijek biti tamo, ali savjetujemo ponovno promotriti vozačke sposobnosti, npr.! ( JR-ina bilješka: tablica vozila New Mexica će imati natpis "Zemlja opčinjenosti" )
P: T: New Mexico će još uvijek postojati, ali će percepcija, kad ćemo se voziti kroz njega, biti kompletno promjenjena radi toga što ćeš se pomaknuti u drugačiji denzitet?
O: Kuhanje će biti zabavno također!
P: Zbog toga što je 4. denzitet. L: Čekajte malo, sad... T: To nije nešto što će se lako moći zataškati... L: Čekajte sad malo. Što ćemo mi vidjeti... mislim, što će reći na vijestima? Svi iz New Mexica su nestali? J: Ili, svi su poludjeli... T: Teško za pogoditi...
O: Blokiranje vijesti.
P: Oni ništa neće reći. Sad, kako će vlada odgovoriti? Siguran sam da će učiniti nešto poput... "Podzemne nuklearne aktivnosti zbog starih šipki u reaktoru..." i blokirat će čitavu državu... L: To se podrazumjeva. J: Morat će držati ljude van toga! T: Kako će oni to objasniti? Neće nikoga pustiti tamo! L: Ali oni još uvijek imaju... Ono na što dolazim... To je početak pitanja! T: Imam drugo pitanje... L: Pitanje jest, što će... T: To će izgledati kao New Mexico! J: Bit će drugačije svako malo... L: Ali pitanje jest, da li će biti ljudi tamo? Da li će biti zgrada? Ako preletite to područje, da li ćete vidjeti tlo? Da li ćete vidjeti gradove? T: To će izgledati kao New Mexico... L: Oni to nisu rekli!!!
O: Ovo zahtjeva 1000 odgovora!
P: Drugim rječima, u tome je stvar! T: Da, je, i tu ima i drugih stvari. To je samo jedna baza. Ok, mi govorimo o bazama...
O: Velika, ogromna stvar.
P: L: Moje pitanje je o velikoj stvari ovdje. Što se tu dešava? U tome je čitava stvar. T: Moje pitanje je također važno. Tu ima više nego jedna baza. Ako to jedna radi... L: Pa, oni su rekli čitav teritorij... T: Ne New Mexico; ima baza u Južnoj Americi, navodno ima i baza na obali Floride... L: Ok, da li će se to dogoditi sa svim bazama? T: Ima baza po čitavom svijetu... L: Ali New Mexico je mjesto gdje oni izvode sav "posao". T: Oni čuju "zvuk" na raznim mjestima na svijetu. L: Ok, da li će se to dogoditi i u drugim bazama na svijetu?
P: Hoće li se to desiti simultano?
P: J: Da, jer sam pitala i oni su rekli ne! T: Nisu sve baze uspostavljene u isto vrijeme. Ova baza je postala podložna utjecajima... L: Najstarija... T: Mi neznamo da li je najstarija, neznamo o drugima na drugim mjestima u svijetu... L: To je točno. T:... gdje nitko ne može ići. Neznamo što se dešava u Rusiji, Kini, Africi, u prašumama, što se dešava tamo... Ali, kao što baze, kako mi percipiramo da vrijeme prolazi, svaka od tih baza će doživjeti istu stvar, u svojem radnom vremenu. L: To donosi nekoliko pitanja o kojima smo diskutirali prije nekoliko tjedana, kad je ovdje bio moj brat. Nakon što je pričao o podzemnim bazama, i utjecajima na vojnike i vađenje duša, itd., neznam da li smo u to ušli dosta detaljno ili ne, ali ne mislim da jesmo. Ima li kakve povezanosti između tih baza i njihovih aktivnosti i koncepta koncepta koji je proizašao iz naše kulture, da je Pakao pod zemljom?
P: L: Ok, ima kakve veze između tih baza koje idu u 4. denzitet i ideji iz pojedinih literatura drevnih naroda koja...
O: Baze su već djelomično 4. denzitet, i uvijek su bile. Njihova okruženja su ta za koje predstoje velike promjene.
P: T: Ok, sad, to donosi interesantan koncept. Dva interesantna koncepta. Kad je Roger Santilli bio ovdje, govorili smo o njegovim zemljacima koji se bakću s ovim stvarim unaokolo u manjoj mjeri. To u velikoj mjeri iskače iz neke korisnosti. L: I oni su spomenuli da su te stvari radili ti i ti, i bla...bla...bla... T: Da, sad, pitanje je sljedeće; oni su nam rekli da Lizziji žele kontrolu nad nama, ne u 3., već u 4. denzitetu. Također su nam rekli da ova granica realiteta vala koji dolazi, što je naša ljudska šansa da se pomaknemo u 4. denzitet sami i pobjegnemo, ako mi to možemo, kao grupa, Lizzardskoj kontroli. Lizziji su donijeli 4. denzitet nama prije nego što dođe granica realiteta ovdje. Svatko tko je na području 4. denziteta, kao ljudi iz New Mexica, kao što ste upravo govorili, što se svima dešava, budu prebačeni u 4. denzitet, gdje ih kontroliraju OPS 4. denziteta, u fizikalnosti, upravo tamo, prije nego što val dođe ovdje, prije nego što uopće razumiju što im se dešava... L: To je ono što sam pokušala reći ranije... T: To neće ispasti dobro, ali to je to, točno? L: Drevni proroci, kad su govorili i isticali negativno i da se taj iznos izvadi iz žita, kukolj i to. T: To nije samo na ovoj lokaciji, to je na mnogima, pa će oni morati ugrabiti... L: Sakupljati ih skupa... T:... čitavu hrpu ljudi pomoću tih baza i oni su rekli mnogim vladama laži oko namjeni tih baza. Baze nisu bile za te druge stvari za koje su im rekli. Baze su tamo da bi specifično generirale rezonantni efekt unutar područja. J: I proširile ga... T: Da, pa, oni su znali da će se to širiti, pa zato mogu zgrabiti svakoga unutar tih područja. U New Mexicu, ovisno o tome kako je veliko to područje, čuje se to i u Taosu i daleko jugoistočno do Albuquerque-a. To je veliki grad. Tamo je mnogo ljudi, u tom području sjevernog New Mexica. Sjeverno od toga, mogu zahvatiti Las Vegas, koji je drugi veliki grad. Plus turistička područja Nacionalnog parka. Sad, baze su bile izvan prometnih područja. Informacija ili dezinformacija je ta da bi baze trebale biti premještene ispod velikih gradova. Da li je eksperiment koji oni izvode i kojeg su izračunali, taj da vide da li to radi prvo na rijetko naseljenom području? I onda, da se pomaknu u jače naseljena područja, i naprave to ponovo, i na drugom nivou eksperimenta, ubrzaju to? L: Dobro, pitajmo. Da li je ta ideja, ono što pokušavaju ovdje napraviti i onda se premjestiti u veće gradove iz istih razloga? J: Kao pokušati to u Bostonu...
O: Ne. Zapamtite, vi se mičete svejedno u 4. denzitet.
P: Moje pitanje jest, u lokalnom slučaju New Mexica, da li je to "sadržan" događaj?
O: Regionalna "jeka".
P: Dobro, dakle to je sadržaj, neće se širiti. T: Pa to nije dovoljno veliko da bi se proširilo. Ali je veće nego u što su Santillijevi prijatelji umješani. L: Ok, da li se išta dešava ispod gradova Buenos Airesa, Washingtona i Pariza? Unutar njih?
O: Ima stvari koje se "dešavaju" ispod svih gradova.
P: Dobro, znam da ste rekli "stvari", ali pitala sam unutar njih.
P: T: Da li je to ono što sam rekao, što smo istakli ranije, da li je to njihova ideja, ideja Lizzija? Ideja bića 4. denziteta? Okupiti nas prije nego što val dođe ovdje i onda oni mogu napraviti svoj potez?
O: Nema potrebe.
P: L: Ok, pitat ću na ovaj način. Da li će taj događaj uključiti sve ljude koji su u tome, u 4. denzitet, OPS? Mislim, sve ljude koji će proći tim događajem?
O: Ne. Ljudi neće "ići".
P: J: Ljudi neće "ići". To će biti kao oni ljudi koji žele vratiti avione i svaki put se to promjeni, njihovi realiteti se neprestano mijenjaju. T: Da li je to poput ljudi iz Leta 19?
P: L: Što će se desiti s ljudima u toj regiji? T: To je bila stvar Atlantiđana, oni su uletjeli u piramide-generatore Atlantiđana... J: Ne, to nije ono što sam mislila... Ne govorim o momcima u avionima, već o ljudima koji su pokušavali izvaditi ih, i oni su stalno vidjeli promjene iz dimenzije u dimenziju... L: Što će se desiti s ljudima na području New Mexica?
O: Ništa.
P: Pa ako područje nestane... T: Ono ne nestaje. Ono se samo diže... L: Dakle ako regija ode u 4. denzitet, da li će ljudi koji tamo žive također biti u 4. denzitetu?
P: T: Da li će oni primjetiti bilo što drugačije? Hoće li oni, ne mi, nego oni? Oni koji su unutar toga?
O: Da li se šalite?
P: L: Mislim da će vidjeti promjene. T: Pa, ja neznam, zato i pitam. J: Njihova percepcija će se promjeniti! T: Ali, kako će se njihova percepcija promijeniti ako oni neće ići u 4. denzitet? L: Ne, oni su rekli da će oni biti u 4. denzitetu! Ali oni ne "idu" nigdje. J: Neće biti nekog putovanja. T: Mi nećemo "ići" nikuda, mi ćemo podići naše frekvencije gore na idući denzitet, a ne seliti se od tuda gdje jesmo.
O: Zamislite da se vozite autoputom, odjednom primjetite aure koje okružuju sve... Imate mogućnosti da vidite iza kuteva, možete unutar malenih vikendica koje postaju velike palače, kad ih vidite iznutra... Idete unutar zgrade u Albuquerque-u i izlazite kroz zadnja vrata u Las Vegas, zaspite kao žensko, probudite se kao muško... Letite avionom pola sata i sletite na isto mjesto 5 tjedana ranije...
P: J: ( čita prethodni odlomak i kaže: ) Percepcija je "BITI" i mijenja se cijelo vrijeme! T: To je "varijabilnost fizičkog!" SV: Albuquerque... Tamo je Univerzitet u New Mexicu! Možete li zamisliti da čitav kamp... T: Možete li zamisliti jadne krupijee u kasinu kad "šanse" više ne igraju ulogu...? ( pauza )
P: T: Kako ta promjena denziteta, uglavnom, generalnom smislu, utječe na val? Oni su rekli da su znanstvenici, malo pomješali stvari, i da utječu na nas i na val. Kako se to, u generalnom smislu, čini?
O: Nema veze.
P: L: Ne, nije to da znanstvenici utječu na val, oni nemaju efekta na val, oni imaju utjecaj na zavjesu između denziteta, što je totalno drugačija stvar od vala, što je proces koji već traje. T: Ali, da li ga to ubrzava, što to radi? Koji su efekti?
P: L: Nema efekta. Da pitam ovo. Ima li kakve mogućnosti da se ovaj regionalni pomak u 4. denzitet, manifestira nekako u 3. denzitetu kao kataklizmička aktivnost?
P: Dobro, da li je percepcija realiteta nametnuta nama izvana, ili...
O: Nije nametnuta.
P: Ok, što ju određuje... Mislim, znam da ju određuje svijest, ali ako će otići cijela regija, da li je to radi svih ljudi koji naseljuju tu regiju i koji su na nivou na kojem mogu promjeniti svoju svijest?
P: T: To se neće desiti radi toga. To će se desiti radi baza koje se koriste da bi se manipuliralo. L: Ok,...
P: T: To je nuspojava baza...
P: To nema ništa s bilo kime tko je spreman za ići... ili bilo čim drugim, već samo kao nuspojava?
O: Također i udara atomskih bombi.
P: J: Oh, eksplozija bombe u Los Almosu!
O: Eksplozije.
P: T: Ok, sad, što je s Francuzima i njihovim testiranjem atomskih bombi u Južnom Pacifiku? Da li te aktivnosti ubrzavaju neku vrstu tranzicije, ili otvaraju vrata, prolaz...?
P: Ok. Kad baze postignu te točke nuspojava, ili tranziciju iz 3. u 4., svaka od njih je lokalizirana. Ali, da li mnoge od njih zajedno formiraju veći pomak kroz veće geografsko područje?
O: Rekli smo vam da je to regionalno.
P: J: Da, svaka od njih je regionalna, ali da li postignu točku gdje... ima li točke zasićenja? T: Ima li kumulativnog efekta kroz svaku regiju? J: Kao što one idu? T: Drugim rječima, ako imate jednu čitavu...
O: Ne, mislili smo jugozapadni dio SAD regije.
P: L: Ok, ta jugozapadna regija, to njoj prijeti? Da li je to točno?
O: Prijeti?
P: Dobro, to se već dešava, istina? T: To je u progresu.
P: Dobro, što smo još pitali? Mogu li ljudi ući i izaći iz toga?
P: Možete se vratiti iz toga? T: Kako dobro možete voziti i kuhati?
P: Rekli ste da će ostale baze iskusiti, ili već doživljavaju taj isti efekt.
P: Da li su druge baze već iskusile taj efekt, koji smo spomenuli kod Dulce baze?
P: Kako te druge baze doživljavaju te efekte, u raznim dijelovima na geografskim površinama planete, da li ti efekti postaju kumulativni? L: rekli su samo u jugozapadnom SAD-u... T: Znam, pristupam tome iz drugačijeg pravca sada. Koko se to dešava, da li će na kraju zahvatiti čitavu planetu?
O: Ne. Val.
P: L: Val će zahvatiti čitavu planetu. J: To će biti efekt švicarskog sira? Sa sve više i više rupa... T: Šutnja na vijestima neće zaustaviti ljude da ssaznaju o tome. Kako će struktura moći to sve podnijeti?
O: ?
P: L: Kako, da? To je dobro pitanje. Vlasnička struktura već zna da se to dešava jer se dešava već i na drugim mjestima. Ovo nije prvo mjesto. J: Zato su tu dezinformacije. T: Dezinformacije su učinkovite u udaljenim područjima gdje nitko ne može doći, kao što je Mongolija, ili centar Brazilskih kišnih šuma. Kad se to desi u centru Albuquerque-a ili Las Vegasu, ili na obali Floride, i kad više nećeš moći ići u Orlando ili Miami, netko će to primjetiti! J: Gdje su Miami ili Orlando na vremenskoj tabeli, to je ono što bi htjela znati! T: Kako će to utjecati... L: Interesantno, JR je upravo rekla nešto što je istaknuto kao dobro pitanje. Ako je vrijeme umješano u ovo, da li je moguće da kad nešto ode u 4. denzitet, da ako ćemo putovati u to područje da ćemo stići u njega u drugoj točki vremena? I onda bi rekli... T: Kao što mi percipiramo vrijeme...
P: L: Vrlo dobro pitanje.
O: 4. denzitet oslobađa nekog od iluzije "vremena" kao što ĆETE vi to vidjeti.
P: Ok, ako ste oslobođeni od iluzije vremena, pomakom u 4. denzitet, da li bi onda vi išli u jednu od tih regija i vidjeli neki vremenski period i sekvence događaja kao što bi i vi očekivali da vidite?
O: Kao što ĆETE vi to vidjeti.
P: Dakle, drugim rječima, tamo mogu biti neki ljudi na planeti, radi njihove nepromjenjenosti volje i percepcije, na 3. denzitetu, koji neće ništa vidjeti da se išta promjenilo? Da li je to točno?
P: Dakle, svatko će videjti nešto drugačije. Ok. J: Što će oni napraviti s tom informacijom, to je sad druga priča... T: Znate, ta područja će postati veće atrakcije za turiste nego što sad igdje postoje! Ljudi će tamo pohrliti... L: Da li je to moguće?
P: T: To je "E" karta za vožnju! Kad se začuje riječ s tih područja da ljudi mogu otići u ta područja New Mexica i doživjeti istinske čudne stvari, to će privući mnoge ljude.
O: Nije tako jednostavno... Zamislite vozite se da bi stigli u New Mexico autom i "preskočite" preko i stignete u San Diego umjesto toga, ili... vozite u trgovinu mješovitom robom u Santa Fe i umjesto toga zalutate u Moskvu.
P: Dakle, drugim rječima, to će stvoriti situaciju gdje će ljudi na planeti postati vrlo zbunjeni i uznemireni radi te situacije. J: Da, jeste li ikad probali ići u shopping u Moskvu? T: To će povući mnoge ljude kad saznaju što se dešava! L: I bit će isforsirani da prošire svoju percepciju i svijest radi neobičnih događaja!
O: Zamislite da ste u N.S.A. oficijelno i drhtite na kraju!
P: N.S.A. ( National Security Agency, Ured za nacionalnu sigurnost )... Zašto bi drhtali na kraju... SV: Da ste jedan od njih? Sa svime time što se dešava?
O: Tajnost.
P: J: Drugim rječima, pokušavate zataškati sve što se događa! T: Pa, oni neće biti u mogućnosti zataškati to što se dešava. To je ono na što dolazim. I zbog toga što se dešava, to će povući ljude u efekt... L: Ako se nešto poput toga desi, očito, ono što će morati napraviti je postaviti nekakvu vrstu ratnog zakona, da bi mogli to zataškati! Ili će sve izgubiti! T: Morat će zabraniti putovanja... L: Pa, da, znamo to, ali neće! T: Morat će, bar u najmanju ruku zabraniti sva putovanja kroz ta područja... L: Pa da... T: Jedini način na koji to mogu postići jest ratni zakon ( zabrana ) ili doći s nekom vrstom GENERALNE katastrofe na to područje da drži ljude podalje od toga, kao što sam rekao, "Zakopane šipke radioaktivnog reaktora puštaju kontaminirane tvari preko cijelog jugozapada i New Mexica, nikome nije dozvoljeno tamo." Ali, oni će samo reći nama da oni koji su unutra da ne mogu van. Dakle, kako će zadržati one koji su unutra, da ne izađu, pogotovo ako mogu otići po cijelom svijetu kad napuste područje? J: Ljudi će pričati 100 na sat o tim stvarima... T: Ljudi će saznati, ovi neće biti u mogućnosti zataškati to... L: Pa, saznat će za sve ovo i sve stvari. Oni će pokupiti svakoga kad se čuje da je netko izašao, ali naravno, to bi bilo kao pokušati podmetnuti kantu pod svaku rupu iz koje curi i curi... T: S mjesta na mjesto i to nije jedino mjesto gdje se to dešava! L:... i curit će na mnogim mjestima... T: Baze koje su locirane bliže civilizaciji - bit će ih još više nego sada... ( Lewis je došao i pita nekoliko pitanja i grupa ga "ubacuje u brzinu" i objašnjava što je bilo rečeno i onda se nastavlja )
P: L: Rekli su da će nas poučiti. Pitajmo ima li nekakvih glavnih, daljnjih informacija u vezi tih baza, koje bi trebali znati. J: Ima li neke u ovome području koja će to učiniti? T: Ima kod obale Floride, rekli su nam već to. Ima u Zaljevu. L: Hoće li naša baza to učiniti? T: Ako ova u New Mexicu pokriva područje sve do Las Vegasa i kroz ovo područje, pokrit će i nas. L: Da li će naša baza...
O: Ne istim intenzitetom.
P: J: Manje ili više? U kojem smjeru?
O: Manje.
P: L: Ima li tu... T: Zašto bi bilo manje? Jer je baza manja? L: Pa jer je manja, rekli su nam da je manja. Rekli su "Mala baza blizu" T: Pa to je samo jedna blizu. Što je s onom u Triangle-u? L: Da, nismo pitali o Triangle-u!
O: Panhandle, također.
P: Da li je Panhandle manja ili će oni imati istu stvar kao i u Dulce?
O: Do tada, val će već stići.
P: Ima li što o tim bazama i toj temi što bi nam vi još željeli reći zasad?
O: Savjetujemo direktno kanaliziranje za tu temu.
P: Pa, znate kako se osjećamo u vezi tog direktnog kanaliziranja, da je tu uključeno previše osobnog filtriranja. Ovako, nitko od nas nezna bilo što...
O: Vjera mora ući u cjelu sliku negdje, kako nebi pali iza. Neke teme su previše kompleksne da bi se propisno diskutiralo kroz ovaj medij.
P: Ok, diskusiju o bazama ćemo u sesijii s direktnim kanaliziranjem. Jedina stvar jest da je sesija s direktnim kanaliziranjem... Tu ima stvari koje su nam uznemiravajuće. Imaju tendenciju poslije nekoliko tjedana u nizu, da postanu zvučati izvještačeno. SV: Da pitamo. L: Zašto poslije nekoliko tjedana u nizu to počinje zvučati izvještačeno, informacije počinju biti izvitoperene, zašto?
O: Percepcije su zabavni izazov.
P: To je lako vama reći jer kada odgovor dođe natrag on... J: Vi nemate "percepcijski izazov!"
O: Lako je vama za reći mnoge stvari.
P: L: Pa stvar je u tome, kad apsolutno netočna informacija izađe, treba mi dugo vremena da se nosim s time.
O: Kako vi određujete točnost?
P: Pa u tom posebnom slučaju, rekli su mi izvjesnu stvar koju sam videjla na nebu i da je to bio planet Mars, a planet Mars je bio toliko udaljen od te točke da je to bilo apsolutno netočno. Mislim, Mars je bio 120 stupnjeva od Jupitera. I još, rekli ste da je to bilo 10 stupnjeva odvojeno; da ono što sam vidjela da je bilo 10 stupnjeva od Jupitera i da je to bio Mars. Jedino ako Mars nije putovao 110 stupnjeva na nebu u jednom danu, tada je to bila netočna informacija. Tu nema dva načina oko toga!
O: Pogrešno!!!
P: Ne, nije!
O: Jest!
P: Što je krivo? Da Mars nije proputovao 110 stupnjeva? Jer je to upravo ono što ste rekli, da je to bio Mars. Vratila sam se natrag i pročitala cijelu sesiju ponovo!
O: Ti si bila poklopljena 4. denzitetom.
P: Pa, fino i krasno! Ako sam bila u nekoj pukotini 4. denziteta, to je lako odgovoriti za... bilo koji odgovor koji izgleda da je varijabilan s onim što se ovdje događa. Mislim, shvaćate moju misao ovdje?
O: Da. Ali ti si još uvijek u zabludi.
P: Zašto sam u jednoj od zabludi? Zašto vi nebiste mogli pogriješiti?
O: Možemo, ali ne kod ovoga! Zapamtite, osjećate se strano za vrijeme takvog doživljaja. I osim toga, ti si nas pitala za informaciju, mi ti ju moramo prezentirati kakva jest.
P: Kažete da sam se osjećala čudno ili strano ili neobično u toj prilici. Ne sjećam se da sam rekla da se osjećam strano ili neobično, da li mi pokušavate staviti riječi u moja usta?
O: Tko je to rekao? Ti si to rekla.
P: Dobro, niste rekli to da sam ja to rekla. Rekli ste da sam rekla da sam se osjećala strano ili neobično. Ne sjećam se toga da sam to rekla. Ne sjećam se da sam se osjećala strano ili neobično.
O: Dobro.
P: SV: Koliko puta za vrijeme drugih direktnih kanaliziranja je bilo krivo? L: Mnogo drugih informacija je nemoguće provjeriti. J: Koliko od toga je nemoguće provjeriti? L: Pa, to i govorim. Kad je slučaj ovakav kao ovaj... T: Pa, kad ovi zatvore jugozapad i donesu vojne zabrane i zadrže sve vani, onda ćemo znati da tu ima neke istine. J: Ima li baze u "Pokaži mi" državi? Oni će imati zabavu! T: Ima li baze blizu Denvera?
P: Razmislimo malo o Scallion mapi budućeg kontinenta. "Gradovi prosvjetljenja" koji su na toj mapi. Jedan je u Denveru, jedan blizu Albuquerque-a, jedan blizu Tallahassee-a... L: Kad to radimo direktnim kanaliziranjem to je toliko dosadno.
O: Samo ga preporučujemo za kompleksne stvari.
P: Pretpostavljam da ga možemo podnijeti u malim dozama. Da pitam o snu koji sam imala jedne noći, kad sam sanjala da sam na safariju i onda da sam dobila neke informacije, koje su sljedile događaj koji je izgledao kao da me je nešto napucalo. I onda prije dva dana, bila sam u kupaoni i primjetila duboku prostrijelnu ranu na tom dijelu tijela koja je nekako zacijeljela. Možete li mi reći što to prezentira, ili koja je priča oko toga, ili što se desilo?
O: Druga sesija.
P: Onda, kažimo laku noć.
O: Laku noć. L: Pa, imam sam cijelu listu pitanja koje nismo uspjeli pitati. I samo smo pitali jedno pitanje. Morat ću biti pažljivija s čime počinjem! Morat ću biti sigurna da ne pitam nešto što je jednostavno puno zapleta! SV: Pa, kako znaš koje će pitanje biti puno zapleta? Svejedno, što ćeš reći Konicovima? T: "Ne idite u Albuquerque!" Kraj sesije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 08, 2006 12:46 am 
Administrator

11.11.1995. Frank, Laura, SV

P: Koga imamo sa nama?
O: Lynostieah.
P: I od kuda si?
O: Točka fokusa prevođenja je Kasiopeja.
P: Ima li razloga što koristite riječ "prijevod"? Da li je to zbog toga što se informacija prevodi iz jednog denziteta u drugi?
P: Da li je to točka gdje energija "mijenja" denzitet?
P: Primjetila sam da je, na početku ovih prijenosa, jezik bio vrlo formaliziran i da je vremenom postao uobičajen. Zašto je tako?
O: Formaliziran? Uobičajen? Definirajte vaše sudove, molimo!
P: Pa, ono što sam mislila jest to da je na početku izgledalo da izvjesno uobičajeno izražavanje na koje smo mi navikli, da vam je vilo nejasno. I sad, niste samo uveliko upoznati s našim izražavanjem, već izgleda i da često dolazite s mudrim, originalnim i domišljatim izrekama.
O: Familijarnost stvara zadovoljstvo!
P: Dobro, želim početi s pitanjima za večeras...
O: Ne želiš li se osvrnuti na naše izreke?
P: ( Smjeh ) Da! Mislila sam da je to bila vrlo pametna izjava!
O: Izgledalo je da te nije dojmilo?!? Ma daj, Laura?!? Mi smo samo 6. denzitet!
P: Kao što bi rekli, "Volim svjetlosno biće 6. denziteta sa smislom za humor!" Sad, glavnu stvar koju sam htjela pitati jest veza na koju sam došla kroz tone pročitanog materijala, da je broj 33 nekako značajan. Možete li nam reći značenje, u smislu ezoterike, ili tajnih društava, broja 33. Ima šifra Roger Bacona, bazirana na broju 33, masonima 33. stupnja...
O: Kao i oubičajeno, mi ne dajemo samo odgovore, već i pomažemo da naučite sami sebe!!! Sad, uzmite 11 i promatrajte...
P: Pa, 3 puta 11 je 33.
O: Da, ali što je s 11?
P: Pa, jedanaest je navodno jedan od primarnih ili božanski snažnih brojeva. Kod Kaballaha, 11 je moćan broj...
O: Da...
P: 11 je 10 plus 1; on je djeljiv samo sa sobom i s 1. Ne mogu se sjetiti ničega više. U numerologiji, ja sam 11... i također 22. Što još ima kod broja 11?
O: Astrologija.
P: Pa, u astrologiji, jedanaesti znak je Vodenjak, moje ime je 11., moj rođendan je 22., što je dva puta 11, i ja sam vodenjak. Jedanaesta kuća su prijatelji, nada, snovi i želje, a također i usvojeno dijete. Vodenjak je Donosioc ( vode ), širitelj znanja. Da li 11 ima što s širenjem znanja?
O: Sad, 3. kuća.
P: Blizanci. Dobro. Blizanci i vodenjak. Treća kuća je kako um djeluje, komunikacija, veze sa bližnjima i potomcima, obrazovanje, lokalno putovanje, kako netko govori. Blizanci su znani kao "ljudi koji konzumiraju". Nekako površni i zainteresirani u stvarima materijalnog života. To je također božanski broj kreacije. Dakle, koja je veza ovdje?
O: Matrica.
P: Ima li štogod o tome u Matrix materijalu?
P: To JE matrica. Treća kuća i jedanaesta kuća kreiraju matricu?
O: Temelj.
P: Gledano kosmičkim gledanjime, Blizanci su u Junu, vodenjak je u Februaru... S: Nije li treća kuća također i o poučavanju? I mi ovdje smo prijatelji i uči nas se...
O: To nije o vama.
P: L: Dobro. To nije o nama. Samo pokušavam povezati to. Blizanci su u Lipnju, vodenjak je u Veljači. Blizanci su fizički čovjek, i vodenjak je spiritualni čovjek?
O: Yin Yang.
P: Dakle blizanci su fizički čovjek i vodenjak je spiritualni čovjek... yin yang... da li je to...
O: Da...
P: Dakle 33 bi moglo predstavljati transformaciju fizičkog čovjeka u duhovnog čovjeka kroz akcije tajnih ili skrivenih učenja... i oni koji će proći kroz taj proces predstavljaju se brojem 33, što znači da su se počeli orijentirati u mesu i onda postati...
O: Meduza 11.
P: Meduza 11? Što Meduza ima s tim? S: Što je s okretanjem 33 puta? L: Molim, recite mi kakve veze tu ima Meduza ( Medusa, prim. prev. )?
O: Glave.
P: Glave. Meduza. 11. Da li je bilo 11 zmija na glavi Meduze ili jedanaest glava? To je zbilja neshvatljivo... trebate mi pomoći ovdje.
O: Jesmo.
P: da li bi trebala pročitati legendu o Meduzi da bi razumijela?
P: Meduza. Glave. 11. Ima li tu nešto o mitološkoj Meduzi koju bi ovdje trebali vidjeti?
O: 11 na kvadrat, podijeljeno s brojem Phi.
P: Brojem pi, 11 kvadriramo i podijelimo s pi. Što nam nosi taj rezultat?
O: 33. Beskonačno.
P: Pa, ne dobivamo 33 iz toga... dobivamo 3,3166... ako podijelimo kvadrat broja 11 sa pi. Podijeljen sa phi... što je to phi? Dobro, ako podijelimo 11 s pi, dobijemo 3,5...beskonačno, ali ne 33.
O: 1 puta 1.
P: Oh. Niste govorili 11 puta 11, već 1 puta 1.
P: 1 puta 1 je što? 1.
O: 5 minus 3.
P: Dobro, to je 2.
O: 2 minus 1.
P: Dobro, to je 1. Ne shvaćam. Nisam genijalac iz matematike. Što je ovdje koncept?
O: Gledajte: 353535.
P: Što je sekvenca 3 5?
O: 5 minus 3.
P: Dobro, sad imamo čudnu matematiku. Ali, vi možete učiniti bilo što s brojevima jer oni odgovaraju univerzumu na dubokim nivoima...
O: To je kod.
P: Uz što je vezan taj kod? Da li su to slova ili kakav napisani uradak?
O: Beskonačna moć.
P: Kako je beskonačna moć postignuta znanjem tog koda? Ako neznate s čim se to podudara, kako vi možete koristiti numerički kod?
O: Gospodar Zmije obećao je svojim sljedbenicima beskonačnu moć koju oni moraju tražiti da bi stekli beskonačno znanje, za koje su oni obećali vjernost beskonačno koje oni posjeduju za sve vjekove, toliko dugo dok ne nađu beskonačnu mudrost koju oni traže zauvijek.
P: Pa to je unaokolo... u krug iz kojeg oni ne mogu izaći!
O: I zato vi imate prevaru! Zapamtite, oni koji nastoje služiti sebi s naprednim znanjem - su osuđeni samo da služe druge koji žele služiti sebi, i mogu jedino vidjeti ono što oni žele vidjeti.
P: Misao koja mi je prošla kroz glavu, kako ovdje pričamo, je ta da se OPS put sastoji od individua koja žele služiti sebi - one su sebične i egocentrične - one žele tjerati druge da im služe; one žele porobiti druge; i one nalaze načine da manipuliraju drugima da im služe. Ali oni završavaju tako da su natjerani na to isto od nekog višeg bića nego što oni jesu. Jer su bili prevareni vjerovanjem da ako to čine, da vuku moći za sebe kroz učenja, uključujući i popularne religije koje su promovirane "spas" pomoću jednostavnog vjerovanja i odustajanja od svoje moći. I onda, imate čitavu piramidu ljudi koji UZIMAJU od drugih pomoću zavaravanja i prevara. Onaj koji uzima, uzet je na kraju. Piramida gdje su svi na dnu, većina, koji nemaju od koga uzeti, pa se od njih apsorbira energija na idući viši nivo, sve dok ne dođete na vrh i sve nestaje. Kod OPD-a vi imate samo one koji daju. I ako ste sa OPD osobama, svi su i nitko nije na dnu ili na vrhu, u voidu. na kraju, izgleda da svi završavaju služeći nekome drugome svejedno, i princip je NAMJERA. Ali kod OPD, to je više kao krug, balans, nitko nije ostavljen.
O: Balans, yin-yang.
P: Očito 33 prezentira Zmiju, Meduzu, itd...
O: Spomenuli ste piramidu, interesantno... I što je jedan geometrijsko-dimenzionalni lik koji ona predstavlja?
P: Pa, trokut. I ako imate trokut okrenut prema gore, imate 3 sjedinjenih u točki prema dolje, imate 3, imate 33. Da li je to nešto na što dolazimo ovdje?
O: da.
P: Ima li veze između broja 33 i Velike Piramide u Egiptu?
P: I koja je ta veza? Da li je to da su graditelji piramide sudjelovali u toj aktivnosti tajnog društva?
O: Da. I koji simbol ste vi vidjeli u "Matrix-u", za Zmije i Sive?
P: Govorite o trokutu sa Zmijskom glavom u njemu?
P: Govorimo na način tog 33 vezanim uz grupu "vanzemaljaca", ili grupe ljudi koja je imala napredno znanje i mogućnosti?
O: I/ili.
P: Da li je to ono na što se odnosilo u Bramley-ovoj knjizi kao Bratstvo Zmije, vijugavo?
P: Da li je to također ono što ste nam rekli pod Kvorum?
P: Dakle, imamo hrpu ljudi koji se igraju matematikom i s višim znanjem, jednostavno, koji se drže zaposlenima da bi ih se odvratilo sa ljudskih nivoa s činjenicom da su manipulirani iz viših nivoa. Da li se to dešava? Ili, da li oni svjesno znaju što rade? Da li je to ometano ili svjesan izbor?
O: Oboje.
P: Ako spomenem neka imena, možete li ih identificirati jesu li ti individualci bili umješani u tu tajnu grupu?
O: To nebi bilo sukladno vašim najboljim interesima.
P: Ima li još nešto o tom broju 33, zasad?
O: Ne. Trebate to sagledati.
P: Iduće pitanje jest: Istaknuli ste da bi mi trebali proučavati legende o Orionu, i potražila sam na nekoliko mjesta, i jednostavno je to legenda o savršenom čovjeku, koji je osjećao ljubav prema ženi, i njen ljubomorni otac mu je prouzročio sljepilo. Jedini lijek je bio piljiti u svjetlo, božicu Auroru, da bi opet vratio svoj vid. Možete li nam reći kako je to povezano za ideju da je Orion urođeni dom za ljude?
O: Na vama je da potražite odgovore.
P: Ima jedan interesantan odlomak u jednoj knjizi koja opisuje vezu između Oriona i Škorpiona, a ta je da je Orion savinut prema Škorpiji. I na jednom mjestu, rekli ste da su fizička tijela ljudi bila molekularizirana, i da SU molekularizirana, na planeti zvanoj D'Ankhair, koji je u konstelaciji Škorpiona.
P: Koja je veza Škorpiona i Oriona? Orionski "loši momci" pucaju na Škorpion koje je izvorno mjesto svih fizičkih manifestacija ljudske rase...
O: Loši momci?
P: Zaboravite da sam rekla loši momci. "Pucanje na Škorpion". Ima li bilo kakve veze, simbolički, činjenici da su ljudska tijela...
O: To je sve međusobno povezano.
P: Ubijanje Ozirisa, prema legendi, desilo se ili 28-mog dana Škorpiona, ili u 28. godini njegovog života. Što je simbolika broja 28, ako ima kakve?
O: Nema.
P: Ta knjiga opisuje Nordijske vanzemaljce koji imaju krv s drugačijom kemijskom bazom nego naša...
O: To je trivijalna dezinformacija, "Nordijska" fiziologija je identična vašoj, sa izuzetkom što je njihova lubanja prosječno 3% veća. Diskutirajte da bi imali uvid. Moramo završiti sesiju.
P: Hvala vam.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 08, 2006 8:09 pm 
Administrator

18.11.1995. F., Laura, TR i JR

O: Rindr.
P: Imamo nekoliko pitanja... da li smo spremni?
O: Naravno.
P: Ima li kakve veze između svih terorističkih bombardiranja koja su se nedavno dogodila u Parizu i bilo koje od sve intenzivnijih vanzemaljskih aktivnosti?
P: Ima li ičeg što bi mogli postići kod te teme, u smislu formuliranja korektnih pitanja?
O: US Air, let 194 - pad; United Air - pad, Colorado Springs; Veza? Preslušajte transkripte snimljene na trakama.
P: Da li je to u neku ruku povezano s pitanjem o bombama u Parizu?
P: T: To je vezano uz ono o čemu smo pričali prošli tjedan, bazama koje se mijenjaju u 4. denzitet, avion je uletio u to i srušio se.
O: Pretpostavka! Bljeskava svjetla su korištena za umne kontrole u 3. denzitetu.
P: L: Bljeskalice postavljene gdje?
O: Nije pitanje postavljeno s baš puno razmišljanja!
P: U pravu ste. Samo sam pokušavala otvoriti temu. T: Što bljeskalice, koje su korištene kod umnih kontrola, imaju s padovima aviona?
O: Samo pustite neka tok teče. Kao što ćete vidjeti, prošle sesije ove prirode su vam donijele najbolje rezultate. Mi smo pokupili vaše misaone valove, koji su orijentirani k napretku, i pokušavamo vam asistirati kod vašeg povećanog učenja i progresu frekvencijskog vala. Vidite, to podiže nivo energije!!!
P: L: Dobro. Onda, pustit ćemo to da ide svojim tokom.
O: Preporučljivo je postavljati pitanja, ali nemojte biti zabrinuti s prirodom sadržaja odgovora prije toga.
P: Da li želite da se vratimo izjavi o bljeskavim svjetlima koja se koriste kod kontrole misli i počnemo od tuda?
O: Najbolje je da nas ne pitate svjesno kako postaviti pitanja, ili da li je ovo ili ono u redu, već rađe samo "pucajte iz boka".
P: Dobro. Spomenuli ste bljeskava svjetla. Da li su te bljeskalice, koje se koriste kod kontrole uma, nešto što bi mi mogli ili ćemo moći vidjeti u svakodnevnom životu?
O: Zar vi neznate već? Mi nismo rekli: neke bljeskalice, već smo rekli: bljeskalice, tj. sve su uključene!
P: T: Bljeskava svjetla dolaze u mnogo oblika i vrsta. Televizor je bljeskalica. Kompjuterski ekrani ( monitori ) su bljeskalice, svjetlosne cijevi - stroboskopi. Fluorescentna svijetla bljeskaju. Ulična rasvjeta bljeska.
O: Policijska vozila, ambulantna, vatrogasna... Koliko dugo je ovo bila istina? Jeste li primjetili bilo kakve promjene u zadnje vrijeme??!!??
P: F: Prije 20 godina nije bilo bljeskavih svjetla na bilo kojim od tih vozila. Imali su stari tip svjetla koja žmigaju ( kao žmigavci ). Sad, sve više, više i više su tu bljskalice koje se pojavljuju na svim mjestima. L: I sad, čak su ih stavili na školske autobuse! T: I na regularne linije autobusa gradskog prijevoza, također. L: Dobro, da li bljeskanje tih svjetala podešavaju izvjesnu frekvenciju da bi se napravile izvjesne stvari?
O: Hipnotizirajući otvarač.
P: Možemo li reći da je to nešto na što smo navikli, tako da druge stvari koje nam se dešavaju u vezi naših interakcija... to jednostavno drži nekoga u kontinuiranom stanju hipnoze?
O: Pretpostavke ograničavaju tok!
P: Koja je svrha da se ovako hipnotički otvori osoba?
O: Vi ne primjećujete letjelicu.
P: Ohhhhhhh! Dakle, mi ne primjećujemo letjelicu jer vidimo bljeskalice. One su hipnotički otvarači i uključuju hipnotički efekt...
O: Pretpostavka!
P: Dobro, tada nastavite.
O: Pa, onda postavite pitanje.
P: Dobro, oni nam kažu da ne pretpostavljamo, već da pitamo. T: Dobro, koju letjelicu mi NE vidimo?
O: Od otvaratelja. Prethodnik je sugestiji što je čujno po prirodi.
P: T: Kojim sugestijama?
O: Stavite vaše kape za razmišljanje. Mrežni rad ne radi pretpostavke. Podebljajte jednostrane izjave s "činjenicom" jest.
P: T: Oh. Izrecite vaše izjave u formi pitanja! Ja bih volio "Hipnotičke otvaratelje" za 200$, Alex! Kosmička pogibelj! L: Ok, rekli ste "sugestija je čujna po prirodi". Ako je to slučaj, gdje sugestija dolazi iz auditorija?
O: Od kuda vi normalno primate slušne sugestije i od koga?
P: Radio, televizija... T: telefon... L: Da li o tome pričamo?
P: Ako primjetite bljeskanje za vrijeme vožnje dok vozite, ili sjedite ispred vašeg tv-a, onda vam sugestije mogu biti bolje stavljene u vas radi tog hipnotičkog, otvorenog stanja? Da li je to točno?
P: Koje su to sugestije dizajnirane da to rade, da sugeriraju? Uglavnom?
O: Ponovno pročitajte.
P: Da ne vidimo letjelicu?
P: T: Da li dobivamo te signale iz radija u autu, čak i ako nije upaljen?
O: Ovisi o tome da li je tamo ili nije - drugi izvor.
P: Drugi izvor kao?
O: Na primjer ELP ( elektromagnetski puls ).
P: L: Što je ELP?
O: Ekstremno nizak puls.
P: T: ELF, ekstremno niska frekvencija, i ELP ekstremno niski puls - da li je to ista stvar?
O: Ponekad.
P: To bi bilo vanjski puls ili frekvencija?
P: Da li bi to poticalo iz izvora bljeskanja?
O: Ne. One rade u skladu.
P: Dva odvojena izvora rade u skladu?
P: L: I taj proces sprečava nas da nešto vidimo, kao letjelica koja leti na našem nebu u bilo koje vrijeme?
O: Ili ih možda vidite kao nešto drugo.
P: Sad, moramo se zaustaviti na trenutak jer vam želim nešto reći. Zadnjih nekoliko mjeseci, pažljivo sam gledala nebo kad god sam imala priliku. U 3 ili 4 odvojenih slučaja vidjela sam nešto za što sam mislila da je uobičajeni avion, i promatrala bih ga pažljivo i onda pregledavala lijevo ili desno i kad sam pogledala natrag na mjesto gdje bi trebao biti taj avion, bazirano na promatranoj brzini i smjeru, tamo nebi bilo NIČEGA. Stojim i tražim i tražim, gledam i ništa ne pronalazim. Te stvari su jednostavno samo NESTALE. Znam da sam ih vidjela, znam da nisam bila luda, znam da nisu mogle samo tako nestati kompletno - i desilo se to nekoliko puta i zbilja me potreslo. Što je dublji smisao toga, osim što nas mogu kompletno preletevati cijelo vrijeme, iz raznih razloga, i da mi budemo kompletno masovno nesvjesni toga?
O: Da, monoatomsko zlato!
P: I na što se to odnosi, što to znači?
O: Totalno ropstvo bića, uma, tijela i duše.
P: T: To je ono što je Hudson rekao... na videu.
O: Bljeskalice koriste minutnu zlatnu nit.
P: L: Kako se to može usporediti s uzimanjem monoatomskog zlata interno?
O: Što čini minutu niti, što mislite? Naslutite, nije to iz Fort Knox-a!
P: T: Monoatomsko zlato.
O: Bingo. Vidite, to ima posebna svojstva.
P: Siguran sam da ima! Stvar je u tome da ako radi ono što Hudson kaže, struktura moći bi ga srušila - on nebi mogao toliko daleko stići s time. Dakle, ako oni njemu dopuštaju da to radi, to je radi toga što to ne radi ono što on kaže da radi, već suprotno. Što je ono što je rekao. Kad uzimate tu tvar dugo vremena, vi kompletirate program, to rekonstruirate vaše gene. Nije li to ono što nam se desilo već prije? Da li to želimo učiniti opet? L: I nije li rečeno da je SVJETLO korišteno da bi prekinuli izvjesne DNA faktore? J: Upravo tako! L: Dobro, kako da blokiramo tu vrstu kontrole?
O: Nećete.
P: Da pitam ovo, CD je bio moj tjelohranitelj i išao je samnom u St. Petesburg prošlu noć. Upitao je interesantno pitanje. Glasilo je: ako mi znamo što on misli da znamo, i ako mi gradimo vrstu moći i snage kako on misli da mi radimo, i dobivamo točne informacije oko svih tih stvari, zašto nije netko bilo iz 3. ili 4. denziteta, viđen da to prekine, blokira ili bilo što takvog. Naravno, nisam mu objasnila nivo i intenzitet napada i smetanja i mnogim drugim stvarima... ali, u nekom smislu upitao je vrlo iskreno zašto ništa fizičkog nije učinjeno, kao što je izjavio, "da nas smaknu"?
O: Sile moći žele usporiti objavljivanje informacija.
P: Da li to uključuje OPS-e 4. denziteta?
O: Ne, ali oni ne vide ono što oni ne žele vidjeti.
P: Oni nas ne vide kao prijetnju?
O: Više kao smetnju. usput, zašto CD više ne sudjeluje???
P: Da li je to retoričko pitanje? Ili, pitete mene?
O: I - ili.
P: CD je vrlo znatiželjan. Ali, zašto nam to ne kažete?
O: Budi direktnija u svojoj informativnoj kampanji, Laura, rađe nego pokušavati stimulirati reakcije na način zaobilaznih akcija i izjava.
P: Kažete li da bi trebala biti direktnija s CD-om, posebno?
O: Direktno obraćanje uvijek radi puno bolje, ali ti imaš strah baziran na nesklonosti prema tome, što je vezano uz rane interakcije iz djetinjstva s tvojom majkom. Mi pokušavamo pomoći ti s malo uvida u to i asistirati ti u tvojem napretku. ( pauza )
P: Dobro, želim pitati o doživljaju koji sam imala prošle noći - da li ste još uvijek tu?
O: zašto to uvijek pitaš, zar očekuješ da smo otišli na kavu?
P: Dobro, imala sam iskustvo koje izgleda da je bilo OBE ( iskustvo drugog bića ). da li sam zapravo to doživjela?
O: Bilo je to "sve intenzivno curenje" solarnog realiteta.
P: Što? T: Pa pitala si! F: Pa, sad TO JE kompletno jasno! L: Sarkazam vas nikamo neće odvesti, momci! T: To je toliko jasno kao mulj! L: Dobro, što je to "sve intenzivno curenje" solarnog realiteta?
O: Realiteti su razdjeljeni po kategorijama na raznim nivoima, kao i sve ostalo. Bazni temelji proučavanja astrologije je "ujedinjeni realitet entiteta", što je u vezi s efektom da lokalna kosmička tijela imaju na sebi tijela i duše bića 3. denziteta u bilo kojoj danoj lokaciji.
P: Dakle, što to znači kod onog što sam iskusila? Osjećala sam da se krećem u i izvan svojeg tijela opet i opet, nešto kao da radim neku vježbu.
O: Sunčeva aktivnost se dešava kad se tvoj doživljaj dogodio i koji je baziran na tvojem "sunčevom povratku", i imala si efekt djelomičnog odvajanja tvoje duše od tijela. Sad, samo radi zabave, zašto ne provjeriš svoj horoskop tog dana i vidiš da li je izgled bio povoljan za istek potencijala tijela više nego obično?
P: sad, tu se mogu poigrati malo više s tim, da li ću to doživjeti opet, ili mogu li?
O: Pa, to se uvijek iskusi barem jednom u životu ljudskog bića, ali za većinu ljudi, to se desi na kraju.
P: ( glasnije ) L: Mislite, umrla sam? Ili je to ono što ljudi dožive kad umru?
O: Da, ali ti si se vratila natrag na večeru!
P: F: Mislim da je to smješno! L: Dakle, to nije bilo samo OBE, to je bilo odvajanje duše od tijela? Da li je to drugačije nego kod astralne projekcije?
P: Da li ljudi koji imaju OBE ( iskustva drugih bića ) doživljavaju ovo?
O: Kod "astralne projekcije" nivo svijsti nije tako intenzivan radi "srebrne niti" i omota svijesti 3. denziteta.
P: Vi momci neznate kako sam to intenzivno doživjela. Bila sam TOLIKO svjesna SVEGA. T: Svjesnija nego ikad prije, točno? L: Moram reći, da. Igrala sam se s tim što mi se dešava i zabavljala se. Primjetila sam svaki mali osjećaj. Odvajanje od tijela proizvodi pištavi zvuk, kao neka vrsta električnog iskrenja, i mijenja se kako se krećete iz tijela ili u tijelo. Znala sam ono što radim. T: U astralnoj projekciji, duša je još uvijek povezana s tijelom. U ovom slučaju, da li je Laurina duša bila kompletno odvojena od njezinog fizičkog tijela?
O: Ne kompletno, već samo dio koji je bio odvojen.
P: Pa, imala sam takoreći nožni prst unutra. T: To je skoro ista stvar koju je Dannion Brinkley opisao u svojoj knjizi. Dakle, da je Laura izgubila kompletnu vezu, da li bi ona u toj točki umrla?
O: Da. ( pauza )
P: L: Imala sam san u kojem sam bila na safariju. Sanjala sam da smo svi otišli u Afriku i da sam dobila neke informacije tamo, nešto što su mi dali i stavili u moj džep na desnoj strani. I onda, samo nekoliko dana kasnije, doživjela sam situaciju kad sam se našla u opasnosti, nešto je istraživalo u smjeru mog uma i zaštitna naprava upucala me je dolje u moju desnu stranu trbuha, kao raketa. I idući dan, primjetila sam malu, duboku ranu na tom mjestu. Što je to bilo?
O: Energetsko pražnjenje.
P: Zašto iz tog područja jajnika?
O: Slabost magnetskog nivoa je tamo.
P: Dakle, da li je korisno da se to može?
P: Da li je to nešto što sam naučila u tom snu, što mi svi možemo naučiti i napraviti na neki način?
O: Nema potrebe.
P: Pa izgleda da kad se tijelo nađe pred nekom prijetnjom, da se automatski podiže obrana. To je prilično dobar talent koji vrijedi imati.
O: Naravno, u 4. denzitetu.
P: Da li je to akcija 4. denziteta, ili mogućnost u njemu?
P: Da li je stvarno nešto izašlo iz mog tijela i ostavilo tu ranu?
O: Već odgovoreno.
P: Dobro, to je bilo energetko pražnjenje. Da li je ta energija ostavila tu ranu na mojem tijelu?
P: Od kud je poteklo to energetsko pražnjenje?
O: Naučit ćeš prirodno kako evoluiraš. laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 11, 2006 5:27 pm 
Administrator

25.11.1995. F., Laura, SV

P: Dobro, imamo pitanja za večeras...
O: Što, nema pozdrava?
P: Pozdrav, kako ste?
O: Dobro, hvala, kako ste vi?
P: Dobro smo. Malo smo istrošeni, ali sam sigurna da ste svjesni toga.
P: U vezi tog istrošenog stanja, da li bi vi mogli uzeti to u obzir ili mi trebamo pitati pitanja?
O: Tko smo mi?
P: Oprostite. Koga večeras imamo sa nama?
O: Jilliore.
P: Vratimo se na temu, da li bi mi trebali pitati pitanja ili vi imate nešto za istaknuti u vezi nečega?
O: Na vama je.
P: Željela bi da vi date neku generalnu temu.
O: Učenje može biti neumoran zadatak.
P: Pa da. Bolno je! Mi smo zbilja učili. I jedna stvar koju smo naučili je ta da su neki ljudi ponekad štetni za proces ovdje. Imate komentar na to?
O: Oni na koje se to odnosi moraju naučiti ono što moraju naučiti.
P: Oni su na svojem vlastitom putu učenja.
O: Kao i svi drugi.
P: Nemam nikakvih loših osjećaja prema bilo kome od njih, ali istovremeno, nisam emocionalno opremljena za metež upravo sada. Imam dosta svojih problema. Bila sam znatiželjna da li se AB planira baviti kanaliziranjem sam ili u suradnji s T i J?
P: AB je rekao da jedino on može ocjeniti vrijednost materijala kao što je ovaj pomoću iznošenja njemu samom i T i J izgleda da imaju istu ideju zasad. Da li će oni biti u mogućnosti spojiti se na sličan način?
O: Oni će kanalizirati ono što će njihov nivo vibracijske frekvencije diktirati.
P: Dobro. Dosta o tome. F: Samo sam znatiželjan kako će dugo taj eksperiment trajati? Ali, to je vjerojatno nevažno. L: To će trajati onoliko koliko će trajati i ni minute duže! F: Upravo tako!
O: Ako želite, vi možete održati kontakt i upitati za nadopune na prijateljski i informativan način. Rezultati će vas zabaviti, ako ništa drugo.
P: L: Dosta. Jedan dan sam iskusila jedno od onih produženih stanja prije spavanja, i izgledalo je kao da sam u razredu i da mi netko objašnjava neke stvari. Ono što su mi govorili bilo je da za vrijeme sezone Božoća, izvjesni koraci mogli bi biti poduzeti od onih koji kontroliraju ekonomiju i da poslije toga, u Januaru i Februaru, čitavo mnoštvo stvari će biti pušteno u opticaj i da će ekonomija biti dovedena do stanja većinskih proporcija. Nije bilo jasno da li je to bila OVA godina, ali znam da je bilo poslije Božića. Možete li mi reći od kuda dolazi ta informacija i što sam iskusila?
O: To je duga i komplicirana tema, ali datt ćemo sve od sebe da to najbolje objasnimo. Ono što si vidjela je jedna od mogućih budućnosti. Ekonomija u našem svijetu 3. denziteta je potpuno stvorena ( kontrolirana ). Sile koje ju kontroliraju su i 3. denziteta i 4. denziteta. Ima konfliktnih mišljenja u sektoru 3. denziteta upravo sada u smislu kada, gdje i kako pokrenuti ekonomsku depresiju. To je bilo "u procesu" izvjesno "vrijeme" kao što ga vi mjerite. Zasad, sile koje zastupaju mišljenje protiv kolapsa su prevladale. Koliko će to stanje ostati, otvoreno je prema mnogim rezultatima. Također, molimo budite svjesni da je stanje ekonomije u potpunosti iluzija. Drugim rječima, svjetska ekonomija djeluje zasebno i bazirana je na onom što je rečeno populaciji, i u što da vjeruje.
P: Pa, to je sve dobro i krasno osim jedne činjenice koju sam promatrala u zadnje vrijeme i to je da cijene nastavljaju ići gore, a plaće prosječne osobe ne. Gledala sam cijene i one skaču na vrlo čudan i zastrašujuć način. Znam kao činjenicu da si ljudi ne mogu priuštiti živjeti. Veliki segment populacije ne može, to je.
O: Nitko tko se podvrgava "pravilima" si ne može priuštiti da "živi", ali ako odbijate igrati tu igru kao što vam se kaže, vi ćete ustvari biti prilično dobro.
P: Dobro. Što ste mislili pod time da se ne igra ta igra prema pravilima? Kojim pravilima?
O: Najbolji način da mi odgovorimo na to jest da vi razmišljate na glas i čekate naše odgovore.
P: S: Pravilo broj jedan bilo bi da radimo na našim uobičajenim poslovima, od 9 do 5, ili 40 sati, ili koliko god, i uštedimo sav naš novac i stavimo ga u banku.
O: Čekajte, jedno po jedno.
P: L: Dobro. Prvo je ta ideja o "uobičajenom poslu".
O: "Zamka" broj jedan!
P: S: Pravilo broj dva je to vi trebate štedjeti svoj novac.
O: Vi štedite svoj novac tako da manipulirate njime, ne da ga pohranite.
P: L: Hoćete reći da ako ga stavimo u banku, da ga "pohranjujemo"?
P: Hoćete reći da je novac jedino "siguran" ako se on multiplicira?
O: Da. Kad ga pohranite u banku, vi pomažete Bratstvu, tj. Illuminatijima, tj. Antikristu, koji ga tako multipliciraju za sebe, a vama ostaju "mrvice". I Antikrist može "prizvati ga" bilo kada, kad god zaželi!
P: Jedan od najpopularnijih načina da se zaradi novac je investiranje u tržište dionica. Ali, meni izgleda da je tržište dionica također dio Antikrističkog sistema i investiranje tamo bi također bilo da se dobiju iznosi veličine "mrvica".
O: Da i ne. Nisu sve dionice kojima se javno trguje pod kontrolom Illuminatija.
P: Da li preporučate tržište dionica da se multiplicira novac?
O: Mi ne preporučamo ništa specifično, mi samo postavljamo osnove. S generalnim zaključcima koje smo vam dali, vi ćete shvatiti detalje sami, što je ekvivalentno učenju, što je pokazatelj vašeg napretka kao duša.
P: Rekli ste da bi mi trebali multiplicirati naš novac i da ako ga pohranjujemo da to ne radi za nas...
O: Ako primjećujete, svi uspješni biznismeni to rade. Oni umnožavaju svoj novac, proširuju svoje horizonte, neprekidno. Oni multipliciraju svoj novac pomoću multipliciranja svojih proizvodnji, a tako i njihov priliv također. I proces se nikada ne završava jer oni instinktivno razumiju da je to dio ciklusa. da bi se nastavio priliv, on ne smije biti samo održavan, već mora rasti da bi išao ukorak s krugom koji se okreće u spirali povećanja i ekspanzije. I da bi se to desilo, proizvodi se moraju proširivati prema tome. Kad to prestane, to se uruši, dešava se kolaps. I tako Illuminati, tj. Bratstvo, tj. Antikrist kreiraju "paniku", pomoću protivljenja toku, čak i samo malo, i onda agresivno oglašavaju kreirani dojam.
P: S: Pa, investiranje je dobro ako imate novac, ali Laura i Frank nemaju novca za investirati. Kako bi oni to mogli učiniti?
O: Jedan primjer bi bio da međusobno podijele svoja iskustva, poglede i učenja. Jedan način da to postignu bi na primjer, moglo biti objavljivanje.
P: L: Znam da ste vi svjetlosna bića 6. denziteta i da smo mi samo ljudi 3. denziteta, i teško nam je nastaviti ono što radimo pod konstantnim napadima iz svih smjerova, unutrašnjih i vanjskih. Ne vidim načina na koji bi mi mogli ispričati te sve doživljaje bez riskiranja daljnjih problema.
O: Rad nije bio zaustavljen, i neće biti zaustavljen. Rečeno vam je da objavljivanje svih vaših dijelova rada jedva "jedan telefonski poziv" udaljeno, jer vi još nemate vjeru u tu izjavu i imate probleme pitajući što vi želite radi straha od kreiranja krivih "impresija", što je u vašim glavama i također dio procesa napada. Mi smo vas doveli do ove pozicije, ali znate kako se kaže: "Vi možete dovesti konja do vode, ali..." ( ... ga ne možete natjerati da pije. )
P: Telefonski poziv? Dopustite mi da kažem da sam poslala hrpu materijala i razgovarala s ljudima sve dok se nisam potpuno iscrpila. VI meni recite koga da zovem i bit ću sretna da to učinim!
O: Ti si potrošila enormno velike količine energije komunicirajući s mnogim izdavačima, ali većina od njih su "neplodni". Sad, razmisli, tko je to bio tko ti je rekao kako da to objaviš???
P: Razgovarala sam s K.E.F., R., poslala sam im dijelove manuskripti... što bi još trebala učiniti?
O: Kao što smo rekli, ti imaš problem pristupa situaciji direktno. Na primjer, reći: "Želim da se ovo objavi, molim pomognite mi da se to napravi!!!"
P: F: Kako?
O: Rekli smo vam da se umrežite!! Tako se rade čuda!!! Kad pišete slova, ona se zapisuju u "cirkularni file". Pitajte one kojima su objavljene stvari, kako su to učinili i napravili. Nemojte se bojati dojmova.
P: L: Pa, objavljivanje još uvijek izgleda kao daleka stvar.
O: Ne. Pitajte Valerijana. Pitajte ga za pomoć oko objavljivanja, popunite prazno mjesto, a ne "mlatite oko grma". On će biti vrlo prihvatljiv ako mu ponudite "dio akcije". U stvari, to je ono što on čeka!
P: Dobro. To zbrinjava F.-a i mene, ali što je s S.?
O: SV je dio slike toliko dugo koliko to ona želi biti. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 12, 2006 11:20 pm 
Administrator

02.12.1995. F., Laura

P: Pozdrav, ima li koga? Da li nas još uvijek volite?
O: Budalice mala.
P: Pa ponekad nekome treba i ponovno potvrditi! Koga večeras imamo sa nama?
O: Rommolah, Kasiopeja.
P: Kao što znate, T i J su bili ovdje prošlu noć i osjećala sam vrlo strane osjećaje, kao da je tu bilo nekih vrlo mračnih stvari koje su došle s njima. Moj želudac me stvarno bolio. Što se dešava?
O: Precizirajte.
P: Da li je bilo kakve negativne energije tamo?
O: Gunđanje.
P: Što to znači?
O: Kao što kaže vaš centar riječi za učenje.
P: Dobro, rječnik kaže: svadljiv, umjereno koriti. Tko bi se svađao?
O: Te su okolnosti otvorene.
P: Okolnosti koje su otvorene će uvjetovati njegovo gunđanje ili djeluju da on bude svadljiv?
O: Ovo drugo.
P: Pa osjećala sam nekako da energija koja NIJE on, već koja ga slijedi i dolazi s njim. Čak sam pomislila da ona kaže: "On je naš!"
O: Ako je "zakačena", to je "tekuća" situacija.
P: Pa oni su oboje govorili o planovima da počnu kanaliziranje s drugom grupom, s AB i onda i poslije njihovog seljenja, kako su rekli da se sele u Tallahassee. Dakle, očito oni neznaju, niti da su imali ikakvih namjera ikad da budu stalni članovi ove grupe. Ili sam ja to krivo razumjela?
O: Očito.
P: Pa, ispričavam se što sam ih tako osjećala. U osnovi sam se pripremala čitav svoj život da bi ovo radila, a i Frank. Oni su mnogo pomogli u tome.
O: Grupa bi imala previše poglavica i premalo indijanaca.
P: Sad, ova situacija sa RC me navodi da bi trebala povući objavljivanje u njenom magazinu. Ima nekih komentara?
O: Budi svjesna krive interpretacije. Na RC jako utječu biološki ciklusi kod njenog ponašanja.
P: dakle, trebala bi ju pustiti da ju prođe?
P: Pa, mislila sam da je magazin dobra ideja...
O: Neka te "tok" vodi kod odluka, kod tvojih akcija.
P: To je upravo ono što i pokušavam napraviti. Pa, ako na RC utječe biologija, i TR je svadljiv, što se meni dešava? Mislim, napuca me jedan i onda nakon 12 sati poslije, napuca me drugi i onda me moj muž na sve to... i više to ne mogu izdržati više.
O: Preporučamo provjetriti sobu. Balansirati nivo ionizirajućih faktora.
P: ( Otvaramo prozore ) Da li ionizirajući faktori imaju što s ljudima koji su bili u ovoj sobi prošlih par dana?
O: Sve je povezano. Vi možete zatvoriti prozore kasnije radi komfora, nakon što se balans ponovno ostvari.
P: Kad smo imali sesiju 21.10., govorili smo o robotskoj vrsti ljudi, ili reanimiranim ljudima i onome što se radi rađe nego kloniranje i zamjena. Onda ste rekli da sam bila u kontaktu s njih 7 i identificirali smo jednog od njih. Onda, govorili smo o profilima i istaknuto je da "laskava" osobnost može imati nešto s time. Također ste rekli da ne možete identificirati druge u tom trenutku. Možete li sada?
O: Pretražite vaše "zapise". Učenje je ponekad najbolje postignuto pomoću proučavanja i istraživanja.
P: Mogu li imati još nekih tragova u smislu što tu moram istražiti? Spomenuli ste da biti u bolnici...
O: Ne-emotivno. Tu ima još drugih tragova koje možeš otkriti pomoću vlastitog proučavanja. Nebi bilo za napredak da vam damo daljnje informacije u vezi toga. Špekulacije oko te posebne teme bi vas izbacile s puta.
P: Da li je tema važna kao što mislim da jest?
O: Definitivno, ali ne još!!!
P: Napravila sam intervju koji je snimljen i objavljen na lokalnoj TV mreži. Znatiželjna sam da li će to odvesti do slične daljnje aktivnosti?
O: Kao stavljanje u veći kotao.
P: Prestanimo s privatnim stvarima i pređimo na interesantne stvari.
O: Hvala ti!
P: Da li su Njemci konstruirali vremenski stroj za vrijeme 2. svj. rata?
P: Stvarno su ga napravili?
O: Ja.
P: Da li su njemački eksperimenti putovanja vremenom vodili do SAD-a poslije rata?
O: U rascjepljenoj formi.
P: Da li su SAD došle u posjed vremenskog stroja konstruiranog od strane Njemaca?
P: Zašto ne?
O: Bio je premješten drugdje.
P: Gdje?
O: Mausenberg, Neufriendland.
P: Još je uvijek u Njemačkoj?
O: Nein!
P: Gdje je Mausenberg?
O: Antarktiklandt.
P: Tko kontrolira rad tog stroja ili tko se njime koristi?
O: Klaus Grimmschackler.
P: Nisam mislila na specifičnu osobu, već grupu. Amerikanci ili Njemci?
O: Deutsche.
P: Da li su oni koristili taj stroj da bi se transportirali tamo, a i kroz vrijeme?
O: Bilo je izvedeno u Glophenu in gestalt, bit, yie aire das gluppen und werstalt de vir seinderfor bidde.
P: Zašto nam dajete to tako da mi to ne možemo razumjeti?
O: Oprostite, dobili ste to pomiješano u transmisiji radi tematike.
P: Vratimo se natrag na taj njemački vremenski stroj. Da li su Njemci zarobili pali ili došli do palog NLO-a za vrijeme rata?
P: Tko je upravljao letenjem te letjelice - oprostite - OPERIRAO tom letjelicom?
O: Sivi.
P: Da li su Njemci bili u mogućnosti rastaviti tu letjelicu i konstruirati drugu, sličnu letjelicu ovoj koju su zarobili?
O: Nisu ni trebali. Oni su dobili informacije o tim stvarima kroz kanalizirane izvore.
P: Da li su Njemci dobili informacije od Vril Society ( društva )?
O: Djelomično. Također Thule Society.
P: Te individue koje imaju taj vremenski stroj na Antarktiku, što oni čine s njim ili što planiraju učiniti s njime?
O: Istražiti vremenske sektore kroz petlju cilindra.
P: Što je petlja cilindra?
O: Kompleksno, ali je profil od 4. pa do 6. denziteta.
P: Ima li kakvih posebnih ciljeva koji bi oni postigli radeći to "vremensko ispitivanje"?
O: Ne u sadašnjosti, kao što ju vi mjerite.
P: Pa, ako su oni pobjegli i prenijeli taj vremenski stroj na Antarktik, da li rade s bilo kojim takozvanih "vanzemaljaca"?
O: OPS 4. denziteta.
P: Da li su ti Njemci i njihov vremenski stroj, u bilo kojem dijelu plana preuzimanja Zemlje kad se ona pomakne u 4. denzitet?
P: Da li su Njemci iza bilo koje zavjere u SAD-u?
P: Dakle tu imamo politički neopredjeljenih osoba Njemaca, ali fokusiranje na to u smislu osnivanja tog fenomena, bi bilo pogrešno fokusiranje?
P: Između stvari o kojima smo diskutirali, između Njemaca i Thule Society i Vril Society, da li je to "Crno Sunce Koje Osvjetljava Unutrašnjost"? Možete li nam reći što je "Crno Sunce"?
O: Krajnja sudbina OPS orijentacije.
P: Da li je to Crno Sunce stvaran astronomski fenomen?
O: U svojoj osnovi.
P: Što bi mi mogli znati kao Crno Sunce? Crnu rupu?
O: Dobra mogućnost.
P: Malo nevezano pitanje, ali ima li tu veze s Japancima?
O: Samo u smislu na nivou sudjelovanja u "tajnoj" svjetskoj vladi.
P: TR je imao teoriju da su SAD u toliko velikom dugu prema Japanu i da će oni povući svoje obaveze i uzrokovati pad japanske vlade i da će Japanci i još neki drugi opet izigravati "loše momke", još jednom, kao što su bili u 2. svj. ratu? Da li se to planira?
P: Zašto su X-Files uputili na japansku eksperimentalnu zavjeru koju krive za NLO/vanzemaljsku aktivnost u SAD-u? Zašto oni predstavljaju Japance kao "loše momke"?
O: Zapamtite, "X-Files" su imali temelje na izmišljenome.
P: Vidjela sam film kod RC gdje su viđeni strani NLO-i i ona ih zove Merkabah-i. Oni su kao gigantska, prozirna, živa bića - nešto kao žele - i oni bi se pojavili i nestali... što su bile te stvari?
O: Manifestacije 6. denziteta kroz rupe vala realiteta prethodnih upliva.
P: Izgledalo je da osoba koja je snimila te stvari, da ih može doslovce pozvati. Kako je on u mogućnosti to učiniti?
O: Magnetsko trojstvo pokretačkih točki na mreži matrice djeluje sa projekcijama misaonih formi.
P: Da li to znači da ta osoba ima neke posebne sposobnosti?
O: Samo iz transformacijskih podsvjesnih paralelnih točki gledišta.
P: Ima li nekog načina da bi mi mogli manifestirati neko od tih bića ako poželimo?
O: Bilo bi ekstrmno teško, jer pokretačke točke matrice vam trenutno ne pogoduju.
P: Dakle, to je djelomično funkcija lokacije, na mreži, ako bi to željeli?
P: Govoreći o tome, RC se želi preseliti u Sedonu i rekla je da jedan od razloga iz kojih to ona želi učiniti, jest da je "Florida nizak denzitet", po njenom mišljenju, i "Lizzieland" ( zemlja lizzija ) i puna je negativnih entiteta i energija. Da li je to točna tvrdnja?
O: Što vi mislite?
P: Pa, ponekad se pitam... Sigurno da bi mogla biti bolja osoba...
O: Pa svi bi uvijek mogli biti bolji, ali prosuđivanja napravljena nabrzaka i kao emocionalne reakcije na događaje i generaliziranje po prirodi, su ograničenja koja prevladavaju kod emocionalno stvorenih predrasuda.
P: Da li to znači da je moguće da ona iskače iz tave za prženje u vatru radi seljenja iz "vanzemaljske zemlje", tamo na jugozapad?
O: Naravno! Kao što već znate!
P: Žao mi ju je što se ona tako osjeća, i što se stavlja u moguće opasnosti jer ona izgleda da ne razmišlja sad svojom glavom, i da tu nema ništa što bih ja mogla učiniti oko toga, ili reći. Ona je jednostavno čvrsto odlučila da je Florida grozno mjesto radi toga što joj se tu dešava. Na neki način, osjećam se napadnutom.
O: Koristi svoje instinkte da te vode u tvojim društvima.
P: Sad, mijenjamo brzinu. Dok smo gledali film o autopsiji vanzemaljca, vidjeli smo masivni organ koji ispunjava čitav centar trbušne šupljine. Što je to?
O: Srce/jetra.
P: Kombinacija to dvoje u jednom?
P: Oni su također pažljivo otklonili čvrst ili tvrd objekt koji su onda stavili u malu posudu. Što je bio taj objekt?
O: Kristalni primopredajnik.
P: Što je bilo svo meko tkivo?
O: Organsko tkivo. Nije važno.
P: Da li je bio muško ili žensko?
O: Oboje i nijedno.
P: da li je to bilo biće koje se moglo reproducirati seksualno?
P: Koju vrstu hranjivih tvari zahtjeva to biće?
O: Kapljice slane želatine.
P: Da li ono jede kao i mi, kroz usta?
O: Pričvrščenjem ( kao žicom ili užetom ) ( cordate, prim. prev. )
P: Što? Što je to?
O: Aplikacije koje koriste biološke mikroforme da metastaziraju kroz primarne kanale žlijezda.
P: Da li to biće koristi kisik za disanje?
P: Gdje su pluća?
O: Po strani šupljine trupa.
P: Čitala sam o vrstama Sivih vanzemaljaca koje su VRLO visoke i imaju "redove zuba". Pretpostavljam da to znači više nego jedan red zuba. Što su oni?
O: Biogenetske konstrukcije.
P: Rekli ste jednom prije da postoje 16 vrsta ili grupa na obje strane "konflikata" na planeti. Tj. OPS i OPD. Da li znamo ili jesmo li doživjeli bilo kakvu interakciju s takozvanim "dobrim momcima"?
O: Ne još.
P: Možete li mi što reći o mladom D.-u, koji izgleda iznenađujuće dobro-informiranim za nekog tako mladog?
O: Otkrivanje i promatranje imajte na umu i prethodne naučene stvari, da bi izgradili profil.
P: Tko su i što su Mantid tip bića koja su viđena u Mexicu i uhvaćena filmskom kamerom?
O: Elapidorijci.
P: Od kuda su oni?
O: Orion.
P: Zašto su ovdje?
O: Međusobno učenje, projekt su Miniturijaca, kako su sastavljeni fizičkim profilima. Proučavaju da bi odredili kompatibilnost s jednadžbom površine 3. denziteta.
P: Oni pokušavaju naučiti kako se mogu manifestirati na Zemlji?
O: Poslije križanja granica realiteta.
P: Samo kad će se desiti to križanje granica realiteta?
O: Neodređeno!
P: Pokušala sam! Sad, recite mi o Valerianu.
O: Nauči kroz aktivno zanimanje, kontakt i promatranje.
P: Mislite da bi on mogao doći na sesiju?
P: Ove godine NLO Konferencija u Zaljevu je u proljeće. Da li bi trebali otići na to?
P: Zašto je moj muž u zadnje vrijeme takav klipan? Znam da je to osobno pitanje, ali ne mogu rješiti taj stres.
O: Klipan je subjektivno.
P: Znam. Ali trebam neki savjet.
O: Samo sjedini duhovne izvore... i laku noć!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 13, 2006 4:01 pm 
Administrator

12.12.1995. Frank, Laura

P: Koga večeras imamo sa nama?
O: Tira.
P: Žao mi je ali imam neka osobna pitanja večeras prije nego što počnemo sa drugim stvarima. Željela bi znati koji je razlog ove grozne depresije koju doživljavam već duže vrijeme. Već mi je dosta.
O: To je napad za slamanje.
P: Od kuda on dolazi?
O: OPS 4. denzitet.
P: Što mogu učiniti da to prekinem prije nego što me uništi?
O: Suprotstavi se.
P: Pomoću čega? Kako se možeš suprotstaviti stvarima koje su jednostavno iznad mojih mogućnosti da se nosim s njima?
O: Kako se napad očitava kod tebe, u 3. denzitetu?
P: Kako? Izgleda da me moj muž ne voli. Ne osjećam se sigurnom ili na bilo koji način sposobnom da funkcioniram kao žena i majka s tim osjećajem, i znam da to mora biti kriva interpretacija s moje strane, ali ne mogu si pomoći, već se osjećati ovako, na ovaj način. Kako mogu prebroditi taj osjećaj koji me konstantno pokušava razbiti na komadiće? Ne samo da moram podnositi konstantan teret kao podrška djeci, kuća, rješavanje svega, već sam i također neprekidno "na piku" s njegove strane. Niti jedan od mojih osjećaja nikad nisu promatrani. Osjećam se kao da sam bila pregažena i onda zatrpana pomoću buldožera. To je ono što želite znati?
O: Ti skrećeš radi odvajanja.
P: Na što ste mislili?
O: Što je definicija riječi "odvojiti"?
P: Napustiti uniju. Istupiti. Prekinuti vezu.
O: Napadu se ne suprotstavlja pomoću sljedećih ciljeva napada.
P: Što su ciljevi ovog napada osim da me slomi?
O: Odvajanje na neprikladnoj točki da bi se narušili planovi.
P: Koji bi se planovi bacili u stranu radi odvajanja u ovoj točki?
O: Glas.
P: Što?
O: I svi drugi.
P: Pa, jednostavno osjećam da bi pala u jamu da se moram odvojiti ( rastati ), kao što ste vi istaknuli.
O: Preporučamo ignoriranje "pika" i drugih neugodnosti, jer to nije od tvojeg bića, zato se i nebi trebalo uzeti "k srcu", i kad se tako uzme, uzrokuje emocionalne poremećaje i manifestira se kao depresija i vezane bolesti uz to. Ta oboljenja imaju tendenciju da izrastu u velika i intenzivna, i zato, uzrokuju nekoliko oštećenja planova i aktivnosti na koje se cilja kod izvršavanja nečije "misije".
P: To je sve lijepo i krasno. Ali, samo koja je točno misija?
O: Ti se budiš njome baš dobro, hvala!
P: Kažete da svo ovo konstantno diskutiranje i razdvajanje jedne stvari od druge i govoreći o njima i misleći o njima, doslovce nas i vodi negdje?
O: Apsolutno!!!!!
P: Pa, nastavimo s pitanjima. Da li je magazin ili neki drugi način za dobivanje informacija dio te "misije"?
O: Kad naučite, vi se napunite energijom.
P: Što to znači u vezi ovog pitanja?
O: Voditi za ruke? Nema šanse, mala!
P: Frank i ja smo diskutirali oko imena magazina prošle noći i zaključili smo sa - tko zna kako - Aurora, što simbolizira svitanje, buđenje... takvu vrstu stvari. Od kuda nam je to došlo?
O: Pogledajte prethodna 2 odgovora.
P: Bilo kakvih komenatara?
O: Nema potrebe, ide vam jako dobro samima.
P: Što si očekivao da će reći? "Napadnuta djevojka"?!? ( smjeh ) Da li će se magazin sam održavati?
O: Mi vam to nećemo reći jer bi to prekršilo direktivu nivoa jedan.
P: Koja je direktiva nivoa jedan?
O: Pogledaj prethodni odgovor.
P: Pa lijepo! Želim znati! Ima li neko mjesto tamo koje izdaje naređenja?
O: Ti ćeš znati kad će to biti u redu, a ne prije!
P: Momci, želim da znate da se ponekad osjećam kao mala i sitna poput pijuna na šahovskoj ploči!
O: I trebala bi se, ti naseljavaš OPS okruženje 3. denziteta.
P: U najmanju ruku sam se nadala da ako sam bila pijun, da su neki igrači dobri momci. Da li je to pitanje previše?
P: Vezano uz koju izjavu?
O: Dobri momci ne igraju šah.
P: Ali tu je bilo toliko mnogo stranih događaja, toliko sinhroniziranih dešavanja. Da li to dobri momci pomažu ili me loši momci vode u krizu?
O: Niti jedno. Priroda ide svojim smjerom.
P: Dobro. Jedan od osjećaja kojeg sam iskusila je taj da sam imala obrve nabijene toliko negativnom energijom i doživljajima u 3. denzitetu, i kasnije sam pomislila da mi je svega dosta u apsolutnom smislu, i jedan je od primarnih motivacija kod želje pronalaženja izlaska iz ove zamke u kojoj jesmo. Želim van iz toga. Da li je to dio te "prirode", kako ste ju vi nazvali?
P: Kad grupa ljudi...
O: Kad vi vidite uzaludnost ograničenja života 3. denziteta, to znači da ste spremni za napredovanje. Primjetite one koji se valjaju u njemu.
P: Neki se, očito, ljudi valjaju u ekstremnom materijalizmu. I tu izgleda ima jedna druga stvar koja je više podsvijesna, koja ima nešto s tim da vi kažete da želite rasti i postati prosvjetljeni, i još uvijek takva osoba nije u mogućnosti probiti veo svojih vlastitih iluzija oko toga kako postati prosvjetljen, i ta iluzija je valjanje...
O: Valjanje ima mnoge oblike.
P: Između ostalog, primjetila sam tip osobe koja kaže: "Ovo je moj ZADNJI život! Ti i ti - su mi rekli!" I oni se valjaju u uživanju dodvoravanja koja primaju od svojih sljedbenika koji vjeruju da se može znati takva stvar.
O: Ponekad, ali izbjegavajte stereotipe, jer ponekad su oni točni!!!
P: Dobro. Ne pokušavam biti stereotipna.
O: Ćešće, znak je netko tko se ne osjeća strano očitim zamkama i ograničenjima 3. denziteta.
P: Pa, to kažu mnogi. Jedno od pitanja sa moje liste jest: u mnogim crtežima Sumerana i literaturi, bogovi, Annunaki, opisani su da jedu biljku koja raste na dnu oceana i da je ta biljka bila izvor vječnog života.
O: Glupost! Izvor vječnog života je egzistencija!
P: Pa, bit je bio u tome da je tamo bila neka vrsta hrane koju su jela ta bića i koja je bila neobična ili drugačija da je nekako poboljšavala njihove sposobnosti na ekstremne nivoe...
O: Potpuno krivo i vi bi to trebali znati!!! I takozvane "specijalne moći" dolaze iz nefizičkih izvora!!!
P: Carlos Castaneda govori o "Orlovim poticanjima", bića Orla, pretpostavljam, Primarnog Kreatora koji zrači dolje kroz sve denzitete, i da Nagual koji može "vidjeti", vidi Orla kao veliki crno-bijeli objekt. Da li oni vide izvor, ili oni samo vide nešto na nekom drugom denzitetu?
O: Izvor? Ne postoji takva stvar.
P: Mislite, ne postoji Primarni Kreator, nema originala ili izvora naše egzistencije?
O: Vi ste Primarni Kreator.
P: Ali to je toliko ezoteričko... govorim o...
O: Bit je: prestanite ispunjavati svoju svijest s monoteističkim filozofijama koje su posijane davno da bi zatvorili vaše biće. Zar ne možete vidjeti dosad, poslije svega što ste naučili, da tu nema izvora, nema vođe, nema temelja, nema nadzornika, itd... Vi doslovce posjedujete, unutar vašeg profila svijesti, sve sile i moći koje postoje unutar svih kreacija!?! Vi apsolutno imate sve što postoji, uvijek ste imali, uvijek ćete imati, sadržano u vašim umovima. Sve što trebate napraviti jest naučiti kako to koristiti, i u tom momentu, vi ćete doslovce, doslovce, biti sve što postoji, što je postojalo i što će ikad postojati!!!!!!!
P: To je sve divno i krasno i zvuči prekrasno, osim jedne male stvari. Također ste rekli da su nam monoteistički koncepti bili NAMETNUTI da bi nas spriječili da ovo znamo. Dakle, ako smo mi sve što postoji, kako nešto može postojati što nam može nešto toliko neugodno nametnuti?
O: Izbori slijede željno bazirane nebalansiranosti.
P: Ako je to slučaj, zašto netko jednostavno ne može ugasiti svjetla, prekinuti iluziju i da sve postane ništevilo?
O: Pa, prvo i prvo, sve ne postaje ništa. Drugo, neki su već postali sve.
P: Strašno! I razumijem da mi iskopavamo svoj vlastiti put da izađemo iz ove posebne iluzije. I to je više dalekovidna stvar kad kažemo nekome da je još uvijek zaglavljen u blatu. Zbilja želim saznati, ali je to teško. Moram o tome promisliti na neko vrijeme. dakle, dozvolite da pitam neka pitanja za A. Ona želi znati od čega se sastoji jezgra Jupitera.
O: Osnovno. U 3. denzitetu je to znano kao iridij.
P: Koliki je promjer čvrste jezgre?
O: 3 mikrona.
P: Vi kažete da je Jupiter plinovit i bljuzgav skroz unutra?
P: Dakle Sitchen i drugi možda nisu korektni kad kažu da Jupiter ima čvrstu jezgru veličine Zemlje?
O: Ako je to što oni kažu, ali zapamtite, Jupiter, Saturn i neke druge planete rezoniraju vibracijskim nivoima većim nego Zemlja. Vi direktno gledate na denzitet 4 kad gledate na Jupiter, što je razlog zašto njegove fotografije izbliza izgledaju "nadrealistički", više kao crteži.
P: Da li bića naseljavaju Jupiter?
O: 5. denziteta i više.
P: Ima li tamo na Jupiteru kakvih organskih bića?
O: Organski je koncept 3. denziteta.
P: Dakle sonda neće detektirati bilo kakav život?
P: Da li će ta sonda koja će zaroniti u Jupiter poremetiti tamo bilo što na neki način?
P: Koja je unutrašnja temperatura 3. denziteta Jupitera?
O: 7000 stupnjeva Kelvina.
P: Koja je osnovni kemijski sastav?
O: Amonijak, hidrogen i nitritni oksid.
P: Ima glasina da veliki objekt dolazi prema nama, da je to gigantski, inteligencijom kontrolirani svemirski brod, napunjen Lizzijima. Možete li to komentirati, molimo?
O: Skupina kometa. Sitchen vjeruje da je to "planet".
P: U vezi te skupine kometa, koliko ima tijela u toj skupini, kao posebno odvojenih?
O: Varira.
P: Što je ETA?
P: Zašto je to neodređeno? Zašto nebi mogli pogledati u nju i odrediti faktore, smjer, putanju, brzinu...
O: Ako bi vi to mogli, bili bi prekinuti u vašem ciklusu učenja.
P: Što TO u stvari znači? F: Jer nebi nikad više učinila išta jer bi stalno mislila na dan kad će komet doći! L: Pa, govoreći o tome, imala sam 3 sna o smrti i Frank je imao jedan. Željela bi to ispitati.
O: Bez komentara. I laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 13, 2006 5:18 pm 
Administrator

16.12.1995. Frank, Laura, SV

P: Malo sam ispijena, ako već to niste primjetili!
O: Dobro.
P: Koga imamo večeras sa nama?
O: Wimorio.
P: Naravno da uviđamo da je to samo točka transmisije i da vi ne ŽIVITE tamo... Sad, prvo...
O: Lijepa narukvica.
P: Pa, hvala vam! J. ju je napravio za mene. Moj mali sin ju je napravio od traka za zamotavanje poklona ( od Božića ).
O: Mali?
P: Naravno da znamo da on nije MALI, ali on je još uvijek moje dijete. Moje prvo pitanje je o ekonomskoj situaciji o kojoj smo diskutirali već prije. Sve stvari o kojima smo diskutirali između sebe o svemu tome, vezano uz to što ste nam dali o ekonomiji prije, možete li nam reći da li su naši pogledi na to bili svi točni?
O: Točnost je relativna u mjestima spajanja s mogućim budućnostima.
P: Znamo da tu imamo nekoliko mogućih budućnosti, ali mislimo da posebna jedna dolazi vjerojatnije...
O: Pogledajte dvije sesije prije ove da bi si odgovorili na to.
P: Mi jse oš uvijek bakćemo s time pomoću eliminiranja mitova, bilo da će biti ili neće ekonomskog kolapsa za koji mislimo da će kreativni financijski menadžment na način...
P: Koristeći te ideje, da li će S. biti u mogućnosti rješiti njezine izvore da bi imala kasniji veći povrat?
O: Da. S. je nedužna osoba kad dođe do područja investiranja i financiranja. Njezin trenutni status je iskrsnuo kao rezultat konzultiranja s drugima koji nisu bili nužno u skladu s njenim najboljim interesima, koji su joj bili na umu!
P: S: Samo želim biti sigurna da ako se što desi mojoj majci da ću biti u mogućnosti zbrinuti je.
O: Premjesti majku u životnu volju. Da li ona želi biti održana živom pomoću umjetnih stvari?
P: Definitivno ne. L: Da li je to sve za S.?
O: Ne još. T. Bills, tržište robom, registrirano na CD-ove, monetarne zalihe vezane uz tvrtke za održavanje, kao ogranci TRW i Georgia Pacific, itd. Napravi to sad!!! Dobavi nešto srebra također, i obračunaj ostatak. Savjetujemo 20% u novim 100$-skim novčanicama radi sigurnosti, samo novije valute!!! Stvar računa Februara 1996. Smjesti na sigurno zajedno sa srebrom.
P: L: Koliko u srebru?
O: Na njoj je, također preporučamo noviji zlatnik-dva.
P: F: Koja roba?
O: Žitarice i svinjetina najbolje. Svinjetina i druge prerađevine od svinja.
P: L: Rekli ste da bi moj život trebao biti ispravljen i da će se to desiti kroz internet. U stvari, rekli ste da će se moj život odjednom i drastično promjeniti...
P: Pa ipak, sve što sam iskusila je to da sam bila tlačena na unutarnjem i vanjskom planu nezamislivim napadima...
O: Dobrobiti slijede potlačenosti, što je ono što govoriš drugima??? Tama uvijek prethodi svitanju!
P: Pa, neznam na koju da se stranu okrenem. Nisam u poziciji da napravim bilo što oko toga sada.
O: Traži pomoć, ludice!
P: Ne volim tražiti pomoć.
O: Morat ćeš.
P: To me podsjeća na: Frank je danas galamio na mene. F: Ti si galamila na mene također! L: Nisam galamila na tebe! I ti si galamio na mene prvo! F: Rekao sam da mi je žao i ispričao se. A i ti si se meni. Zaboravi to na trenutak. Zašto si sada zlovoljna? L: Jer želim biti! Dobro, pobrinuli smo se za S., i odlučili neka Laura samo pati u toj "jušnoj" situaciji...
P: Što je s Frankovom situacijom?
O: Ubrzo će se poboljšati.
P: Utrčala sam kod PZ, možete li komentirati?
O: Drži kontakt s njom, da nebi "nestala" s tvojeg pogleda.
P: Primila sam e-mail od momka koji je iskusio nešto slično što se i meni desilo, što vi zovete "razdjeljivanje realiteta".
O: To je bila otmica kibernetskih sondi koje potiču, ili korektnije, čija "stanica" je na 5. planetu oko Betelguese-a, znan kao A.Hur u Orionskoj Federaciji OPS 4. denziteta.
P: Koja je svrha njegovog otimanja?
O: Pregled radi kompatibilnosti na položaj poslužitelja ( shune platter, prim. prev. ), unutar Mark Statusa 3.
P: Što to znači? Stavljanje na "pladanj"?
O: To je status razgraničenja za kompatibilnost s budućim statusom "radnika".
P: Dakle, riječ "poslužitelj" ( shune, prim. prev. ) je riječ koja se koristi za to?
O: Blizu. Pitaj P. da li je imao glavobolje i/ili praznine ( u sjećanju ).
P: Da li je moje iskustvo ista stvar?
O: Ne. "Isti" je samo iz tvojeg kuta gledanja.
P: Ima li kakav savjet kojeg bi mogla dati P.-u?
O: Reci mu da bude u kontaktu s tobom radi više informacija.
P: Zašto mi se Val ( Valerian ) nije javio?
O: "Stisni gumbe" jače. Pitaj ponovo za kontakt. Vrijeme je za poći. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 13, 2006 5:54 pm 
Administrator

30.12.1995. Frank, Laura, SV ( Većinu ove trake je nemoguće dešifrirati radi konstantnih smetnji koje su uništile većinu riječi. Ovo je najbolja rekonstrukcija koju smo mogli napraviti )

O: Vira.
P: I odakle si?
P: Imamo brojna pitanja koje želimo pokriti večeras. Prva stvar jest, u ranim periodima ovog kanalizirajućeg procesa govorili smo o tome što je i što bi trebali raditi. Rečeno nam je da prva stvar koju trebamo je da "postignemo čist kanal". Očito, trebalo je oko godinu dana da to postignemo. Pitala sam se poslije mnogih incidenata, nebi li bilo bolje da prestanemo imati goste na sesijama, i jednostavno raditi na privatan način i onda prenijeti informacije drugima. Da li bi to pomoglo da se održi čistoća kanala?
O: Djelomično.
P: Koji dio je točan?
O: Pogodna "treća ruka" za pločom je od pomoći.
P: Pa, pored nekoga tko bilježi, tko bi bio "pogodan" za pločom? Budući da su TR i JR odlučili početi drugo kanaliziranje sa A. i JR, i odseliti se u Tallahassee i početi s grupom tamo...?
O: Na vama je da otkrite.
P: Iduću stvar koju smo trebali napraviti je postići "forum". Gdje bi taj forum trebao biti?
O: To su sve pitanja za koje morate otkriti odgovore pomoću učenja, pa zato, daljnja diskusija o ovome nije od koristi.
P: Sad, iduća stvar bi bila u pravcu otvorena i tu bi bilo nečeg odličnog i prekrasnog tu, "iza ćoška", i koju bi tebala prepoznati odmah i što bi mi pomoglo da znam što učiniti. Da li se to već desilo i da li sam nešto propustila?
P: U jednoj sesiji, pitala sam što je unutarnja motivacija unutar mene i vi ste odgovorili "biti vođa svojem uzroku". Pa moja motivacija tada i sada, kao što ju ja razumijem, je naći istinu i podijeliti je s onima koji ju traže, i napraviti to više na tih i privatan način.
O: Vođe dolaze u raznim "pakiranjima".
P: Nedavno sam pozvana da održim govor u ISCNI, Institutu za proučavanje kontakata s ne-ljudskom inteligencijom. Više sam znatiželjna na reakciju vođa te organizacije, Mike Lindemann-a. Da li je on bio šokiran nekim stvarima koje sam rekla?
O: Zbunjen bi bio točniji opis, ali svejedno, Lindemann i ostali bi najbolje služili "uzroku" da se oni odriješe bilo kojih krutosti koje mogu naći kod sebe "kad prijeđu na stvar", jer je to područje koje definitivno ne vodi manifestacijama krutosti na bilo koji način, oblik ili formu, bilo kako bilo!!!
P: Mislim da su postali malo kruti jer su pod pritiskom od društva znanstvenika i oni se osjećaju da nešto moraju dokazati. Ali, promatrajući elementi fenomena vanzemaljaca su otišli toliko daleko da pokušavanje dokazivanja bilo čega na znanstveni način, postaje sporno. Mi nemamo vremena za dvostruko-slijepe eksperimente. Nemamo vremena čekati FDA odobrenje! Na temelju energija koje okružuju temu, da li će Lindemann odgovoriti?
O: Učinite da on to napravi. Izdržite i izrazite iste misli kao što ste napravili i ovdje! Pomozite njemu i drugima da vide s čime imaju posla, s fenomenom koji se bolje proučava na način naglašen na otvorenom forumu za učenje, ne na "znanstvenoj" metodologiji proučavanja. U svim svojim formama, ne samo "fizički" plan koji se primarno vidi od strane nekih i u stvari, nego i kroz eterički nivo i metodologije kroz koje se mogu zaključiti mnogi odgovori i zaključci koji leže i u fizičkim i u eteričkim područjima. Reci Michael-u ovo od riječi do riječi: "Ti si nekad imao otvoreni um, Michael, što se desilo?" Jedan od njegovih nedavnih naviše frustrirajućih događaja u životu bio je direktno povezan s ovime!!! Vjeruj svojim instinktima, oni ti asistiraju kod matrice učenja. Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 19, 2006 4:34 pm 
Administrator

07.01.1996. F., Laura. PZ

O: Hooop!
P: I koga večeras imamo sa nama?
O: Turrin.
P: I od kuda komunicirate?
P: Večeras je PZ sa nama...
O: Bok, PZ.
P: Sad, za sve nas koji smo ovdje, pitali bi zašto su se crni leteći bumerangovi pojavili one noći kada je P. došla na prvu hipnozu?
O: Ispitajte slučaj pažljivo.
P: Prva stvar na koju smo pomislili oko toga jest da je to rijedak slučaj, bar pojavljivanje takvog oblika letjelice, i događaj je rijedak sam po sebi... da li je to točno?
O: Rijedak je.
P: Ako se on rijetko dešava u odnosu na sesiju hipnoze, koja je osoba interesantna NLO-u ( bićima u njemu )?
O: Ne interesira ih osoba, već informacije koje su sakrivene u podsvjesnom pamćenju P.
P: Da li oni žele te informacije?
O: Ne. Nadgledaju ono što bi bilo otkriveno.
P: Da li to znači da P. ima informacije koje su uprogramirane u nju prije rođenja, one kojima ona treba pristupiti?
O: Ne. Otmice.
P: Oni žele vidjeti da li će išta biti otkriveno oko njezinog otimanja?
P: Dobro, budući da je ona ovdje, možemo li pitati tko ju je oteo?
O: Sivi.
P: Koliko puta su je otimali?
O: 4. Scena na snijegu je jedino bila 3. denzitet.
P: P: Da li to znači da je scena na snijegu jedina u ovom realitetu?
O: Ne. Otmica koja se tu desila bila je striktno fizička.
P: L: Dobro, otmica koja se desila na snijegu bila je fizička otmica. Možda ostale nisu bile takve. Da li su ostale također bile fizičke?
O: Ostale su bile u 4. denzitetu. Otmice u 3. denzitetu se rijetko dešavaju, i od velike su važnosti.
P: Koje je to veliko značenje koje je povezano s ovom otmicom?
O: Ponovno proučite.
P: P: Da li je moj sin bio otet?
O: Smrznut.
P: L: Zašto su oni toliko htjeli nju fizički?
O: Imate li kakve ideje?
P: Da, imam ja ideju. Možda je P. imala ideje i znanje kojima bi ona mogla pristupiti i koje bi djelovalo protiv tih bića?
O: Ali stvarni razlog je fundamentalniji.
P: Da li su oni otimali P. da bi uzeli jajašca?
P: Da bi uzeli energiju?
O: Da li bi vi željeli naučiti ili se igrati "Milijunaša"? ( "20 questions", prim. prev. )
P: Željela bih naučiti i doći u srž.
O: Odgovorili ste vašim vlastitim zahtjevima ranije.
P: Radi toga što je ona imala informacije koje su oni željeli od nje?
O: Ne, ne, ne.
P: Što sam rekla?
O: Izlaganje.
P: Oh, oni su se bojali da će ih ona na neki način otkriti...
O: Blizu vlade.
P: Oh! Kad sam ranije govorila o ljudima koji su imali nekoga tko je radio za vladu, takvi su ljudi češće otimani. I samo radi toga što je P. udana za znanstvenika koji je radio kod JPL-u, ne znači da ona nešto zna. Da li ona zna nešto?
O: Ne ono što je ona znala.
P: Da li je to radi onoga gdje je živjela?
O: Radi blizine aktivnostima Konzorcija.
P: P: Da li je ta aktivnost u tunelu?
O: Implantirana radi moguće aktivacije u budućnosti.
P: L: Dakle, radi tvoje blizine ljudima koji su živjeli oko tebe i s kojima si bila u interakciji, imala si implant dizajniran da te kontrolira, ako zatreba. P: Da li je to bilo povezano s onim što se dešavalo ispod planine? L: Koje planine? Što je ispod planine? P: Samo pitam.
O: Ne lokacija, osoblje se stvaralo.
P: L: Dobro, nie toliko bitno gdje si bila, već s kime si bila u kontaktu.
P: Da li je to bio njen muž?
P: Možda je zato tu veći broj otetih između članova obitelji zaposlenika u vladi, pa da oni mogu biti aktivirani i kontrolirani? P: Ali moj muž nije u stvari radio na ničemu tajnom.
O: On je imao pristup osjetljivim sadržajima.
P: L: Da li je imao sigurnosnu propusnicu ili su je imali njegovi prijatelji? P: Ja sam imala propusnicu. L: Dakle, P. ima implant koji su joj stavili u nju. Stvaran, fizički implatant. Gdje se nalazi?
O: Iza sinusne šupljine.
P: Za što je taj implatant dizajniran?
O: Da bi aktivirao kontrolirani refleks ponašanja i generiranje i promjena misaonih formi.
P: P: Zato se ja ničega ne mogu sjetiti?
O: Nečega.
P: L: Da li si ikad imala glavobolje ili probleme s nosem ili uhom? P: Ne, ali uveliko imam ovaj problem s pamćenjem. L: Koji je glavni dio problema kojeg P. ima u vezi pamćenja? Možete li nam dati još nešto o tome?
P: Dakle, mogu li reći da je taj NLO koji se pojavio iznad moje kuće one noći kad je P. bila pod hipnozom, da bi učvrstio implatant da ona nebi bila u mogućnosti...
O: Da nadgledaju.
P: Da je P. objelodanila detalje o njenoj otmici, da li bi tu bilo nekakvih posljedica?
O: Ne u tom slučaju.
P: Da li u slučajima kad osobe otkriju detalje o svojim otmicama ima kakvih posljedica?
O: Varira.
P: Dakle, da je P. bilo kome otišla, te bi se letjelice pojavile?
P: Već ste nam rekli da je to ekstremno rijetko. Da li je P. oteta pod neobičajenim važnostima?
O: 3. denzitet.
P: Dobro, što je još bilo neobično?
P: P: Ima li to što s Camp Davidom?
O: Nije stvar u njemu, već njegovom osoblju!
P: Da li si nekog znala? Da li je to radi toga što je ona nekog znala ili bila s njim u interakciji, netko posebno?
O: Mnogi drugi!
P: P: Ako počnem imenovati ljude, možemo li tako doći do toga?
O: Nije neophodno.
P: L: Pa, imamo jednu stvar ovdje na koju moramo doći. P: Imaju li avioni bilo što s time?
O: Ovisi o P., u kojoj ona to mjeri želi obnoviti i otkriti, mnogo neobičnih doživljaja s kojima će se sresti, s neobičnom ravnodušnosću.
P: Prva neobična stvar bila je geografska lokacija naše kuće. Direktno na zapadu je planina u kojoj je zatvorena sva komunikacija koja bi se koristila u slučaju nuklearnog rata. Mi smo 13 milja sjeverno od Camp Davida. I dok smo tamo živjeli, mnoge, mnoge stvari su se tamo dešavale koje su bile od globalnog značaja. I sagradili smo baraku 1982., a kupili kuću još 1976., i nikada, u sve te godine koje smo tamo živjeli, nisam primjetila te avione sve dok nismo sagradili baraku. Da sam imala štap u svojim rukama, mogla bi ih dotaknuti. Tako su nisko bili. Upravo nad mojom barakom. Istog dana svakog tjedna. I uvijek ih je bilo dva, i nikad nisu imali nikakvih oznaka na sebi. I bili su to avioni s propelerima. I pitala sam se: što za boga miloga rade ti avioni u ovoj zemlji, neoznačeni, gonjeni motorima s propelerima, i tako nisko nad ovim područjem? To se nastavilo sve dok se nismo odselili iz te kuće. Dakle, ti avioni su dolazili dva puta tjedno od 1982., pa sve do 1989. L: Što su bili ti avioni?
O: Istražite da bi naučili.
P: Pa, očito mi tebamo diskutirati oko toga da razvijemo naše sinapse. P: Pa, poslije početka tog vremena, nekako sam uvijek govorila: "Pa, to su avioni". Dakle, što je još novo?
O: Ravnodušnost.
P: Pomislila sam da su avioni imali nešto s planinom. Jesu li?
P: Znali smo da oni lete ispod radarskog snopa. Sad ono što mislim o tome jest da nikada nitko nije govorio o tim avionima. Bilo je to kao da smo mi bili jedini ljudi koji smo ih vidjeli, a ljudi kolji su bili kod nas, vidjeli su ih također. Moja najbolja prijateljica koja je živjela na drugoj strani ulice nikad ih nije vidjela. Pitala sam ju: "Da li si vidjela avione?" i pitala me: "Koje avione?". Mislim, bila je nekoliko desetaka metara od mene i ničeg između nije bilo!
O: Namještavanje neobičnih doživljaja!
P: V. je također primjetio te stvari i uvijek bi govorio - bio je manje indiferentan prema tome nego ja - i rekao bi: "Što su dovraga ti avioni i što oni tu rade?" L: Zašto si bila toliko indiferentna, P.? P: Pa to nije utjecalo na MOJ život, jedino radi toga što sam bila ljuta kad su mi uznemirili moje konje. Ali onda, i konji su se na njih navikli također i oni su postali indiferentni! ( smijeh ) Pa, dolazili su toliko često, dva puta tjedno - "Srijeda je, danas će avioni prelijetavati!"
O: Dalje... nastavite ispitivanje...
P: Avioni su došli sa istoka i išli na zapad, a na zapadu je planina...
O: Catoctin.
P: To je ime planine. L: Što je tamo? P: Tunel gdje su bile sve te stvari... ispod planine Catoctin. Camp David je također blizu.
O: I MNOGO TOGA DRUGOG! Planina Weather, Virginia. I zašto ste živjeli u području... helikoptera?
P: Radi Fort Deitrich?
O: Što vas je dovelo u Maryland?
P: Fort Deitrich. L: Što znači planina Weather? P: Podzemni tunel - svi u gradu su ga zvali Tunel - ali tamo ničega nije bilo oko toga što bi nekome moglo dati i najmanju ideju što to jest. Zapravo, živjela sam tamo duže vrijeme prije nego što sam uopće saznala da postoji. I na vrhu planine je bila meteorološka stanica... L: Ali, što je s Fort Dietrich-om? P: V. se bavio istarživanjima o raku, elektronskim mikroskopijom.
O: ZBILJA?
P: Bio je to fotografski laboratorij. L: Da li su instrumenti na vrhu planine imali što s tim avionima?
O: Pa što?
P: Jesu li imali nešto s tim antenama za koje se izjavljivalo da su povezane s tim projektom, da mijenjaju prostor/vrijeme?
O: Helikopteri, Pat? Mi tebe pitamo!
P: P: Pa helikopteri u Frankericku su prolazili preko moje kuće svaki put kad je predsjednik bio u Camp Davidu. Ali to je bila naša kuća u Walkersville-u, ne u Emmetsburgu. Kad smo se isprva preselili u Maryland. Ponekad su helikopteri bili neobilježeni...
O: Vidite, P. se opire radi svojih doživljaja, stvari joj se ne mijenjaju "lako", programiranje, itd.
P: L: Dakle, sve te stvari što su se dešavale oko nje, avioni, planina, helikopteri... P: Ali helikopteri, znala sam da su predsjednički i da idu u ili dolaze iz Camp Davida.
O: Otporna, ne opire se.
P: L: Da li je termin "otporan" ključ?
O: Sve je tu ključ kod ovoga!
P: Budući da je P. bila otimana samo 4 puta, može li to značiti da je ona otporna prema tome?
P: Nije li to da je moja osobnost ta koja ne dopušta da se utječe na mene i da ja na to ne marim?
P: Nedam se gnjaviti oko tih stvari...
O: Ako nekog upucaju ispred P., ona kaže: "Oh, pa to ti je život", dakle, da netko otkrije spektakularne stvari, mora biti strpljiv i pažljivo ispitivati, bez žurnih pretpostavki, molimo! To se treba dohvatiti, izvući iz datoteke, objaviti i proučiti.
P: Pa helikopteri su se kretali u i iz Camp Davida. Predsjednik je trebao biti u njima, zajedno sa svojom pratnjom. Bilo je samo 3 helikoptera. L: da li se to odnosi na te helikoptere?
O: Ne. Pustite da P. to svari i kasnije odgovori na to.
P: Za vrijeme kad smo imali sva ta viđenja tu, za vrijeme kad smo imali sesiju s P., zašto ih je i toliko drugih ljudi vidjelo?
O: Prozor je bio "eksplozivan".
P: Da li je bilo i nekih drugih aviona iznad nas u to vrijeme?
O: ?
P: Dobro, imamo sve spremno za izdavanje magazina, a članci su nekako sporni. Možemo li dobiti neku indikaciju da li će tu biti pozitivnih odgovora u vezi tih stvari, ili ne?
P: Da li će biti moguće "kanalizirati" uživo kao što je savjetovao Mike Lindemann?
O: Naravno!
P: P. ima neke ozbiljne probleme ovih dana, možete li joj pomoći oko toga?
O: Umreženje radi!!!
P: P: Ima li tu svijetla na kraju tunela?
O: Mreža radi!!!
P: L: Dakle, ako ona nekako umješana u mrežu, na neki način, stvari će se srediti za nju?
O: Što ti misliš Laura, što je mrežni rad?
P: Pa, jednostavno ono što smo radili... P: Kako vi možete umrežiti federalni ugovor?
O: podijelite ideje; pitajte ostale za njihova iskustva i mišljenja.
P: Pat je rekla da njezin dućan ne može podržati prodaju za troje ljudi. I njezin Federalni posao prevođenja se ugasio budući da nema budžeta za njih i kongres nije izglasao novi.
O: Koja je šteta u agresivnom obavljanju vladinih ugovora, što imaš za izgubiti? Čak ako to i padne dramatično, što onda imaš za izgubiti? Ako netko ima kapacitet tako raditi posao, krajnji savjet jest raznolikost, ne eliminacija, drugim rječima, "ne ostavi niti jedan kamen nepomaknutim"!! Savjetujemo tužiti državu i lokalnu vladu kao privremeno rješenje. Umreženje radi P., uvijek si rješavala dileme, ti odeš u mod "automatski pilot" za vrijeme kriza, pa zašto to pitaš?
P: Možete li nam dati koju naznaku kad će se borba za budžet završiti?
O: U procesu je završavanja. U ponedjeljak će se početi ponovo paliti mašina, iako će trebati nešto vremena dok se ne upali i dok ne proradi "punom parom". Nezavršen rad kreira mogućnosti.
P: P: Ali nezavršeni posao se ne može nastaviti sve dok se ne odobri i dobije budžet.
O: Desit će se ubrzo i uspješno. Trebaš se koncentrirati na svoju osobnu situaciju.
P: Što to znači? L: To znači da sve dok ne možeš učiniti nešto drugo, koncentriraj se na to.
O: Merkur retrogradno pogoduje nastavcima, ne počecima.
P: P: Željela bi znati nešto o pojavama Djevice Marije na Conyers, GA, kao i knjige "Marijine poruke svijetu" i svih ostalih poruka o Kraju Vremena koje svi opisuju?
O: Sile koje na tome rade ovdje su daleko pametnije da bi se točnost objelodanila toliko lagano. Vi nikad neznate koji će se preokreti i promjene dogoditi i oni su svijesni predskazajućim i filozofskim formama i obično mijenjaju tok da bi zavarali i obeshrabrili one koji vjeruju u fiksne budućnosti.
P: L: Još nešto za večeras?
O: Laku noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 20, 2006 5:39 pm 
Administrator

09.01.1996. Frank, Laura

P: Koga večeras imamo sa nama?
O: Xiooira.
P: Da li je to nešto poput veselja?
P: Pa, ako je to poput veselja, ja sam za to uvijek. I odakle si?
P: Večeras imam pitanje za prijateljicu. V. je bila danas ovdje i pitala me mogu li ja pitati da li je njen sin umješan u aktivnosti nekog kulta?
O: Više kao "dječja banda".
P: Rekla je da je primjetila da stvari nedostaju. Da li oni pokušavaju bacati uroke na nju koristeći bilo koju od njezinih stvari, makar i na dječji način?
P: Da li možete akcije, koje ona poduzima na način da ga odvozi u bolnicu na ispitivanje radi droge, prokomentirati?
O: Uzaludno.
P: Ima li nešto što bi ona mogla učiniti da pomogne u ovoj situaciji?
O: Sin slijedi u "stopu" roditelje.
P: Dakle, ona treba pogledati u svoju prošlost da sazna kako bi se moglo promijeniti njegovo ponašanje. Štogod je djelovalo na nju, djelovat će i na njega, točno?
O: I D.
P: Još neki savjet za nju u ovom trenutku?
O: Najbolje da dopusti klincu da se izluduje u mladosti i njeguje njegove čvoruge.
P: Dobro, P. će biti ovdje u subotu, pa ćemo ostaviti mnoga moja pitanja za onda. Neznam zapravo kako da ovo pitam. Postalo je jako očito da ima neka vrsta veze gdje je *** ( nerješeno ubojstvo 13-godišnje djevojčice; apsolutno BEZ dokaza ) bio umješan, da je bilo nekih sinhroniziranih veza između tog ubojstva i mojeg takozvanog "buđenja", kako bi to mogli nazvati. I također sam primjetila vezu između životne forme, ili promjene u načinu života Ted Bundy-ja i izvjesnih NLO viđenja i mutilacija stoke koje su se dešavale u njegovom području. Sad, imamo drugu djevojku koja je nestala istovremeno kad smo P. i ja diskutirale ***-ev slučaj, i taj novi slučaj ima mnogo stvari koje su zajedničke sa tim prvim slučajem. Vidim da tu ima stvari koje bi htjela ispitati i možete li pomoći?
P: Znam da je nejasno. Da li moja umješanost kod *** slučaja ( Bila sam zamoljena od strane Zakonitih državnih snaga da pokušam naći neke tragove ili naznake kroz astrologiju i psihičke impresije ) ima što s otvaranjem vrata prema mojem umu drugim fenomenima, posebno NLO-i i vanzemaljci?
O: Moguće.
P: Možete li mi dati jasan odgovor na to?
O: Nauči!
P: Dobro, imala sam snove o tome. Posao koji sam radila kod tog slučaja, astrološki, kao i snove o tome, a i izvjesne impresije koje sam primila, bili su to otvaranje moje instinktivne svijesti na neki način?
P: Da li je tu bilo kakve povezanosti duša između mene i ***?
P: Da li je tu bilo nekih povezanosti između ***-ovog ubojstva i "vanzemaljskih" aktivnosti?
O: Tu je uvijek ta povezanost na jedan ili drugi način, na jednom nivou približavanja, ili drugom.
P: Da li je ubojstvo ***-a "mini-nivo približavanja"?
O: Što smo upravo rekli?
P: To mi izgleda da je i tako kako ste rekli, i pokušala sam to razjasniti. Da li je to u stvari nivo približavanja gdje se jedan nivo realiteta osobe, spaja s onim od druge osobe i jedan ili drugi postanu uništeni?
O: 4., 5. i 3. denzitet je umješan u to.
P: Da li je to istina sa svim ubojstvima?
O: Otkrijte i da.
P: Da li je moja umješanost u taj realitet neka vrsta ulaska u točku približavanja nivoa ( stjecanja, spajanja )?
O: Igranje s rubovima.
P: Dakle, kad osoba radi na istraživanju ubojstva, ili misli o tome, ili primjenjuje misli, talente, instinkte ili štogod, da bi rješio takvu vrstu slagalice, ona je u stvari u interakciji s nivoom stapanja?
O: To predstavlja jednu manifestaciju uvijek prisutne želje da se vrati "kući" u 5. denzitet.
P: Dobro. Sad, želim doći na pitanje za 1000000kn. ( Milijunaš! ) U ovom slučaju, da li su moji zaključci bili točni?
O: "Točnost" uzima mnoge oblike i omogućuje prozor prema mnogim ustaljenim pravilima.
P: F: Što to znači? L: Neznam.
O: Naučite.
P: Da li je ona znala čovjeka koji ju je ubio?
O: Mi dajemo savjet opreznog pristupa, da bi osigurali da vaše lekcije budu naučene ne samo točno, već i bezbolno također.
P: Možete li savjetovati, samo da se vratim na pravi kolosjek, kako da formuliram pitanje koje bi bilo "oprezno" pitanje? Onda mogu oblikovati kasnija pitanja prema tom modelu.
O: Nije ovdje stvar u tome kako "oblikovati" pitanje na način da nas namamiš da odgovorimo na njega onako kako ti želiš, već da bi naučili najefikasnije iz toga. Nemojte imati predrasude da je tu samo jedna stvar koju možete naučiti iz svakog odgovora. "Vi nikad neznate što će biti naučeno iz onoga kad pitate nevino i slobodno od pretpostavljanja."
P: Upravo sam preslušala traku unatrag i sva je mutna. Možete li nam reći zašto imamo probleme s trakom?
O: Transfer telekinetičkog vala.
P: Što je taj transfer telekinetičkog vala?
O: Uključuje energiju.
P: Koju mi dajemo?
O: I dajete i primate.
P: Od nas, vama?
O: Vi i drugi, ne mi.
P: Tko su ti drugi?
O: Secesionari 4. denziteta ( presretači ), Pledijsko uplitanje bi trebalo "zagrijati stvar". ( P's, prim. prev. )
P: Da li će umješanost Pledijaca biti korisno ovom poslu?
O: Da, ali također očekujte anomalije.
P: To je interesantno. Hoćete li mi reći tko je ubio Jo? Voljna sam odustati od svojeg zaključka ako će biti neophodno.
O: Naučite. Ponovo pročitajte naše prethodne odgovore.
P: Voljela bih to, ali mnogo toga od odgovora je izgubljeno radi smetnji.
O: Može se dešifrirati.
P: Dobro. Učimo. Da li ima što o Ted Bundy-ju i činjenici da je njegov život izgledao kao da nestaj istovremeno s mnogim NLO viđenjima?
P: Da li je Ted Bundy bio otet?
P: Da li je bio isprogramiran da napravi ono što je napravio?
P: Koji je bio razlog koji stoji iza njegovog programiranja?
O: Moramo zadržati odgovor na to zasad.
P: Dobro. Bundy je opisao svoja žurna ubojstva kao "pritisak koji se stvarao u njemu", koji nije mogao podnijeti i izgleda da ga je to zaustavilo da bude "čovjek", kao bi to mogli opisati. To meni izgleda kao primjer implantiranja osobe koja je sposobna prevazići društveno ponašanje, ili kontrola prema anti-društvenim tendencijama. Da li se to također desilo osobi koja je ubila Jo?
P: Ima li povezanosti između novonestale djevojke, CB, i Jo?
O: Ide vam dobro u vašem ispitivanju znanja o ovoj temi, preporučamo nastavak, poslije svega, učenje je zabavno!
P: Dakle, to mi izgleda kao da je bilo veze između izgleda CB i Jo. Može li to biti da je individua koja je ubila jednu, ili njih obe, programirana da odgovara na taj poseban tip fizičkog izgleda i karakteristika? Može li to biti dio programiranja?
O: Kraj teme.
P: Što mislite?
O: Pomogli smo vam u svemu što je neophodno zasad u vezi te teme. Korisno je za vas da nastavite sami radi napretka i rasta.
P: Mogu li pitati samo još jedno ili dva MALA pitanja, drugačija? Mislim, to je poput vašeg odlaska i ostavljanja mene u mraku!
O: Ne, nije tako!
P: Željela bi biti u mogućnosti da to rješim jer su obitelji u boli i pitale su za pomoć.
O: Zašto ne vjeruješ svojim nevjerovatnim sposobnostima? Ako ti mi to odgovorimo za tebe, ti ćeš biti nemoćna kad to postane neophodno za tebe da izvedeš tu funkciju na regularan način, kao što će i biti!!!
P: Pa, iskreno, ne želim više biti umješana niti u jedno istraživanje ubojstva. To je previše uznemiravajuće. Što bi trebala RADITI takve stvari regularno???
O: Ne u istom području.
P: Pa, kako ste onda mislili "izvođenje te funkcije"?
O: Ne, viđenje neviđenog.
P: Dobro, mijenjamo brzine. Primila sam neprijatno pismo od J.D. Rekao je da je umoran od slušanja Kasiopejskog smeća u njegovim popularnim Channel o'choice. Poslije svega, on JE taj koji je PITAO mene!
O: On će doći k sebi ako će slijediti svoje instinkte. J.M.
P: Da! To me podsjetilo da želim pitati o njemu. Želio je da vas pitam da li bi ga trebala povući iz škole.
O: Što ti misliš?
P: Mislim da je očajan, ali on ne želi "odustati" ili biti viđen kao "onaj koji je prekinuo", ili kao dijete. On je razdvojen između svoje mizernosti i odvratnosti prema sistemu i njegove želje za mirom. Željela bi znati zašto ga je ono dijete napalo drugi dan?
O: Napad.
P: Mislite stimulirano kroz 4. denzitet?
P: Ima li štogod što bi mogla učiniti da mu pomognem kod zaštite?
O: Što ti misliš?
P: Pa, neznam što da mislim.
O: Ne izbjegavaj stvar, ona je od najveće važnosti!
P: Da, mislim da bi trebala izvući Jay-a iz škole. Tamo ima preveliki napad koji dolazi iz raznih smjerova i to je JEDAN koji mogu zaključiti.
O: Instinkti štite doživljaje u 3. denzitetu.
P: Što to znači? Rekli ste da je to najvažnija stvar. Zašto?
O: Instinkti štite egzistenciju u 3. denzitetu.
P: Tu ima nekih prijetnji njegovoj egzistenciji u 3. denzitetu ako NE PODUZMEM nešto odmah?
P: Da li je to prijetnja iz vanjskih izvora?
P: Dakle, trebam ga izvaditi iz škole SADA.
O: Slijedi instinkte.
P: Ovo je dovoljno jasno za mene. Imam osjećaj da je J. ovdje iz razloga i da zato ima toliko poteškoća u interakciji s osobama koje nije briga za stvari koje su njemu važne. Da li je to točno?
P: Sad, želim pitati o mojem kanaliziranju Sheldon Nidle.
O: Savjetujemo da ne gubiš energiju na to.
P: Ima mnogo ljudi koji su uvjereni od strane Sheldon Nidle da će se desiti fotonski pojas i masovno spuštanje NLO-a na kraju ove godine. Da li će se to, u stvari, desiti?
O: Ljudi su vrlo uvjereni pomoću "Bu" i "Pip".
P: Dobro, neću tu ulagati više bilo kakvu energiju u to. Hvala za večerašnju asistenciju. Laku noć.
O: Laku noć.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 734 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.