Sada je: čet maj 08, 2025 12:28 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pojacana kradja energije
PostPostano: sri jul 11, 2012 10:26 am 
Član foruma

Arwen, mogu te,, obradovati,, da ne sanjaš samo ti. I ja sam imala san prije dva dana tj. pojašnjenje nekih stvari u vezi energije koja trenutno kola , ali nisam baš bila raspoložena da o tome pišem, kao što inače volim pisati svoje snove. San nije bio uznemirujući, nego hahaha vrlo edukativan kako bi što prije neke stvari shvatila.

Vrh

PostPostano: sri jul 11, 2012 11:24 am 
Član foruma

Pa bi pa nebi. Kad si dala znak sad napiši. Kakva korist da baciš mamac i sad se trebamo gristi u iščekivanju. [-X :-k

Nije fer.

Vrh

PostPostano: sri jul 11, 2012 3:07 pm 
Član foruma

arwen dor je napisao/la:
Ne vidim smisla u trajnoj borbi protiv psihopata, energetskih vampira, astralnih otmičara, čega već ne. Stalno paziti je li se tko nakačio, vraćati napade, preudhitriti napade. To mi izgleda kao pakao. Više mi ima smisla pobijediti u kratkoj borbenoj akciji ili ajd, u dvije - tri bitke, pa dalje živjeti u miru u idiličnoj pričici.

Nismo svi isti, niti nas jednako napadaju. Napadi dolaze s obje strane: prijateljske i neprijateljske. Vrlo često naši prijatelji ili članovi obitelji nesvjesno postanu instrument napada. Da bi se to izbjeglo bilo bi potrebno stalno širiti svjetlo i ljubav oko sebe, tada ne bi mogli postati instrument napada, što je meni teško trajno održavati ili jednostavnije, postaviti neki oblik zaštite oko sebe i svojih najbližih članova obitelji ( ni ovo ne uspjevam trajno održavati, ali mi se čini lakše). Bez toga se događa srrrrkkk! I ostaneš bez energije, praznina k’o prazna ambalaža od tetrapak sokova. A ostali gadovi samo čekaju na neko energetsko kolebanje kako bi se priključili gozbi. Ovo što si gore navela zvuči kao godišnji odmor. Ne znam kako je drugima, no kod mene obrambeni mehanizam mora biti podignut stalno. Prečesto su se nažderavali moje energije (i ne samo nje) i NE DAM je. Mukotrpno ju je ponovo stjecati.

arwen dor je napisao/la:
Kako ćemo skužiti da li ližemo sladoled ili samo reklamu?
Postoji princip, tj, više principa je li to što radimo u redu: je li donijelo neku dobit ili dobro na osobnom planu-nama samima, je li donijelo neku dobrobit i dobit za ljude oko nas, je li dobr sa stanovišta duše, je li donijelo neke konkretne pokazatelje...
Možemo se mi popeti na najvišu planinu i meditirati mjesecima, ali, ako to ne donese neke konkretne koristi kad siđemo s planine, ne valja nam posao. Konkretna korist se mjeri običnim ljudskim parametrima: imaš li što za jest, pit / na se, u se , podase, kako se slažeš s majkom, ocem, braćom, prijateljima, ženom,/mužem-imaš li ljubavi u svojem životu, je li ti zabavno , jesi li veseo, osjećaš li se sretno, jesu li sretni ljudi oko tebe, jesi li zdrav, je li ti dobro...jesi li ostvario svoje najvažnije i najveće namjere i ciljeve...Ako većina toga ne valja, znači da nije imalo smisla to što se radilo, a ako valja znači da je to što se radilo bilo dobro.

Da li je ovo bio sarkazam? :dontknow:

Ja čudim! ](*,)

BTW.
Usporedi san koji te uznemirio s postovima o abdukcijama, manipulacijama i napadima u snovima. Možda su i drugi već nešto slično doživjeli/sanjali.
To što te uznemirilo je možda stvarnost koju prije nisi vidjela (sudeći prema gornjem citatu).
:glasses7:

Vrh

PostPostano: sri jul 11, 2012 7:49 pm 
Član foruma

Citat:
Nismo svi isti, niti nas jednako napadaju. Napadi dolaze s obje strane: prijateljske i neprijateljske. Vrlo često naši prijatelji ili članovi obitelji nesvjesno postanu instrument napada.

=D> :thumbup:

Dodao bih tu i jednu stvar koja je meni lično poslužila kao vidikovac na situaciju po pitanju napada i krađe energije, pa kome pomogne - pomogne: ne samo to, već i mi sami često nesvesno služimo kao kanali za napad na druge! Od kako sam to primetio kod sebe, i uspeo da suzbijem u solidnoj meri, bukvalno ko da mi je neko skinuo veo sa očiju, osvešćivanje te uloge mi je bilo od ogromne pomoći za razumevanje načina na koji se to odvija, bar na 3d nivou.

To znači da su gotovo svi manje više konektovani na (ne)svesnost koja diriguje ovaj symphony of destruction, svidelo se to nama ili ne, pa ko je razumeo, shvatio je ...

Vrh

PostPostano: sri jul 11, 2012 10:30 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Citat:
Nismo svi isti, niti nas jednako napadaju. Napadi dolaze s obje strane: prijateljske i neprijateljske. Vrlo često naši prijatelji ili članovi obitelji nesvjesno postanu instrument napada.

=D> :thumbup:

Dodao bih tu i jednu stvar koja je meni lično poslužila kao vidikovac na situaciju po pitanju napada i krađe energije, pa kome pomogne - pomogne: ne samo to, već i mi sami često nesvesno služimo kao kanali za napad na druge! Od kako sam to primetio kod sebe, i uspeo da suzbijem u solidnoj meri, bukvalno ko da mi je neko skinuo veo sa očiju, osvešćivanje te uloge mi je bilo od ogromne pomoći za razumevanje načina na koji se to odvija, bar na 3d nivou.

To znači da su gotovo svi manje više konektovani na (ne)svesnost koja diriguje ovaj symphony of destruction, svidelo se to nama ili ne, pa ko je razumeo, shvatio je ...

Živa istina!
:love3:

Vrh

PostPostano: pet jul 13, 2012 8:25 am 
Član foruma

http://mediamagazin.info/transformacija ... -2012.html

Sai Baba kaže da na svijetu nema sve više zla, naprotiv, ima sve više svjetlosti...

Vrh

PostPostano: pet jul 13, 2012 9:58 am 
Član foruma

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blazeni new age :toothy2: :thumbup: :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :toothy2:

Hvala ti sto mi uljepsa jutro :mrgreen:

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: pet jul 13, 2012 10:06 am 
Član foruma

Kome cu vjerovati ako ne najvecem demonu i najjacem reptilskom alatu u drugoj polovici 20-og stoljeca \:D/

:king:

SAI BABO:

"Sai Babo, Pilot Babo, Burek, Đevrek, Dalaj Lama,
Gore, dolje, ljevo, desno,
Najveci si medju nama.

Mnogo ih je koji lazu,
Guru ti si onaj, pravi,
Znades kung fu i karate,
Stoj na nogama i glavi.

Znades sve o meni, svima,
Hramovi su ti sandale,
Nindža ti si onaj pravi,
Nema s tobom mile-lale.

Svi bi htjeli nesto vise,
Inkarnacije s Visoka,
Entiteta ko u prici,
Ti ih prozres u tren oka.

Svi su oni sarlatani,
Samo ti si, onaj- koji,
Jedan jesi, Drugi nisi, Treci mozda,
Tko to broji ?

Klanjam ti se, guru mocni,
Ucitelju moga stada,
Bozanske nam frule sviraj,
Da nam pasnjak ori tada.

Ti si ONAJ, znam da jesi,
Dok na jezik stavljam sliku,
Ne znam tko sam, al znam tko si,
Ostani mi na vidiku.

Gorak okus, ovaj esid,
Osjecam ga, Boze..Babo,
Slicicu sam smazo u-mah,
Osjecam ga, al jos slabo.

Dok se dejstvo pojacava,
Vizije su moje bistre,
Ti sad letis ko avijon,
Dok pozadi lete iskre.

Letim i ja s tobom Babo,
Letim u Oz, u balonu,
Svemira sam proso tristo,
Stojeci sam na balkonu.

Babo jes ti ona zvijezda,
Babo jes ti ona ptica,
Nemoj da se ljutis Boze,
Ja te pitam to iz vica.

Nijes ti Zagor niti Betmen,
Ti si Babo, Alah glavom,
Kad me malo pusti esid,
Proslavit cu dobrom travom.

Vidjemo se na astralu,
Ili mozda i u raju,
Meher Babo, Pilot Babo,
U tvom rodnom zavicaju.

Nijes ti Isus niti Buda,
Ti si Baba i Bog glavom,
Stado neka`t ne vrluda,
Kad ga hranis dobrom travom"

- moja "Oda Guruizmu"

Vrh

PostPostano: pet jul 13, 2012 10:42 am 
Član foruma

Svakom po malo, nikome sve...

a za nešto se ipak moraš uhvatiti, jer ako se baš za ništa ne uhvatiš onda vjetar tobom lamata i na kraju te otpuše

e, sad..što je to nešto ????

netko nađe pa se uhvati a netko ne vidi za što se hvata...

ma neka, sve je to dobro, sve je to za ljude, što bi reko onaj iz rekame za mobitelje

Vrh

PostPostano: pet jul 13, 2012 10:48 am 
Član foruma

je's ti siguran da znaš što je new age i gdje je to, i tko je to, i što je to..i tko je to izmislio, tko je to tako prvi tako nazvao i zašto je to tako nazvao?

meni osobno to s new ageom nije sasvim jasno, ali vidim da tebi je, pa mi je drago za tebe..a mogao bi malo tog saznanja i udijelit i podijelit ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet jul 13, 2012 11:35 am 
Član foruma

Ustvari se radi o kraju velikog ciklusa kretanja sunčevog sistema kroz galaksiju. Nova godina na grandiozan način.Ponavlja se svakih 25625 godina. I sastoji od 5 malih ciklusa. Zašto 5 ciklusa, to ne znam.
Uglavnom su u saglasju veliki majanski kalendar, krug zodijaka sa plafona u jednoj piramidi i rad Milutina Milankovića iz 1929 godine.

Poenta je u položaju sunčevog sistema na mogući snop energije iz centra galaksije koji se zadnjih godinu i potvrđuje.
Upadamo u svjetlo galaktičkog svjetionika, da se tako izrazim a da nije preopširno i prenaučno.

Vrh

PostPostano: pet jul 13, 2012 2:00 pm 
Član foruma

arwen dor je napisao/la:
Svakom po malo, nikome sve...

a za nešto se ipak moraš uhvatiti, jer ako se baš za ništa ne uhvatiš onda vjetar tobom lamata i na kraju te otpuše

e, sad..što je to nešto ????

netko nađe pa se uhvati a netko ne vidi za što se hvata...

ma neka, sve je to dobro, sve je to za ljude, što bi reko onaj iz rekame za mobitelje

Cuj, i medju stakama valja odabrati one koje nisu udobnije, ali su zato prakticnije :mrgreen:

Pitanje za new age postavila si jos prije 6 godina na jednoj drugoj temi, sa istom konotacijom...Ako u tih 6 godina nisi otkrila sto je new age, nikad ni neces 8) Ili jednostavno ne zelis :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet jul 13, 2012 8:28 pm 
Član foruma

sve 5, termalni.
drži ti svoje, ja ću svoje.
za nwe age sam našla odgovor, davno. i za sai babu..i za ostale..a i za Vatikan koji je smislio taj naziv.

sve što god dotakneš ima nekog tko tvrdi da je baš to manipulacija , što god i gdje god da se okreneš.
ali kad od svega toga ubodeš u nešto što kod tebe pali, i kad te konačno krene karta, onda shvatiš u čemu je štos i što je manipulacija .
ne namećem nikom ništa , ne zanima ne što ćeš ti vjerovati ili bilo tko drugi.
ja imam svoje teze i dokaze za teze. a drugi trebaju sebi pronaći svoje.
mogu napomenuti i na tome ću stati. kako tko voli nek izvoli.

peace brother! :love9:

Vrh

PostPostano: sub jul 14, 2012 1:32 pm 
Član foruma

ELF zute boje ide preko juzine a u pozadini ide cista crnomagijska frekvencija. Tehnologija + magija = velika vjerovatnoca da se kuha neki globalniji magijski ritual (vjerojatno pripreme za olimpijadu + jos kojesta...posto vjetar ne puse nikad iz jednog smjera...).

Vrh

PostPostano: sub jul 14, 2012 2:44 pm 
Član foruma

[quote="arwen dor"]sve 5,

sve što god dotakneš ima nekog tko tvrdi da je baš to manipulacija , što god i gdje god da se okreneš.
ali kad od svega toga ubodeš u nešto što kod tebe pali, i kad te konačno krene karta, onda shvatiš u čemu je štos i što je manipulacija .

Može 3 pa jedna? Idem. Djeliš?

Vrh

PostPostano: sub jul 14, 2012 2:50 pm 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
ELF zute boje ide preko juzine a u pozadini ide cista crnomagijska frekvencija. Tehnologija + magija = velika vjerovatnoca da se kuha neki globalniji magijski ritual (vjerojatno pripreme za olimpijadu + jos kojesta...posto vjetar ne puse nikad iz jednog smjera...).

Sad čitam i nešto razmišljam-- ti vidiš buduće događaje, tako izgleda. ?. Ili slijediš ono već upisano u svjesnost. Videći to možda gubiš moć predviđanja i odlučivanja? Ideš po datim smjernicama. Ne ti, odnosi se na sve? Šta vidimo, hologram scenarija unaprijed upisanog, da ne kažem matrix, ili moguću budućnost koju stvaramo? Ili izbjegavamo--
Moć svjesnosti je možda prokletstvo proturječnosti-- neizvjesnosti? /koja je prvi pratilac slobode zato smo je izbjegli nekad davno-hljeba i igara, para/

Vrh

PostPostano: sub jul 14, 2012 6:40 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
Valjda? je napisao/la:
U kontekstu analogije "živog blata" mi se činilo jasnim da sam rekao kako se treba taktički vaditi napolje, što podrazumeva borbu, a ne netaktičko udaranje koje nam u svakom slučaju šteti jer dublje tonemo... :love3: :occasion5:

Posljednje vrijeme intenzivno razmišljam da pokušam naći ljude, zajednicu ljudi koji dijele sva ova naša mišljenja i preseliti se, da li odmah ili postepeno (ali u nekom kraćem roku, a ne za dvije godine). A sve to sa ciljem da na neki način zaustavim beskrajno gubljenje energije sa ljudima oko sebe, time što im je dajem ili mi je otimaju, ne činim ni sebi ni njima ništa dobro, sva ta beskonačna igra u krugu mi se čini sada sasvim besmislena, pomalo sam i posramljena što ništa nisam učinila i ranije (imam 42 godine)... ali, eto, bolje ikad nego nikad. Svaki dan u okruženju u kojem mi se iscrpljuje svaki gram energije za koji se lavovski borim, čini mi se djetinjast i izgubljen. Ako je ne date, onda vas napadaju beskrupulozno, čak i najbliži članovi porodice, bez ikakvog razloga, čak šta više, kao bjesne gladne hijene...

Ali gdje otići? Evo danima tragam i pregledam po internetu, imam i neku ušteđevinu, malu ali dosta za početak, imam fakultet koji bi mogao pomoći da se zaradi koji dinar i doprinese zajednici.... ali gdje.... gdje?

Ima li iko kakvu ideju? Slična razmišljanja? Želju da se nešto započne ili da se pridruži nečemu što već postoji?

Za svaki konstruktivan prijedlog, unaprijed zahvaljujem.

I za razumijevanje ovoga što napisah, zahvaljujem.

Pozz

Vrh

PostPostano: sub jul 14, 2012 7:05 pm 
Član foruma

Let be the Light :love3: :hello2:

Plac bar 2 hektara, Platon tip kuće, velike, energetski samoodržive,permakultura, domaće životinje, potok, gljive, proizvodnja nečeg, jedno 10 najmanje ljudi...Kako bi to funkcionisalo? Dokle bi bili u ljubavi? da li bi nekom palo na pamet da postane voladores na tom idealnom pašnjaku?
Tako nešto, hacijenda, sanjam za sebe.
Evo ja za početak toliko

PS: :-k ako nastavimo tu pisat ove pizdarije Promatrač nas brzo preseli na novu lokaciju. I to će bit prvi korak.

Vrh

PostPostano: sub jul 14, 2012 9:32 pm 
Član foruma

Ja se često zapitam da nisam obolio od nečega ili imam izmješena ili nevaljale neke tlakove sudeći po tome kako sam loš sa količinom energije. Ponekad isto se zapitam da se na mene nisu zakačile kakve beštije pa vuku svim silama eksploatiraju do krajnji granica pa ponovo dok energija ne nadođe u bušotinu. nešto slično crpljenju vode iz zemlje. U zadnje vrime pogotovo posljednjih tjedana to je katastrofalno, nekako sam najpuniji enerije nakon par radnih dana ili krajem radnog tjedna mada i najumorniji fizički, a onda odjednom težak pad pred početak ponovnog robovanja tj ponedjeljak. Nedjelja navečer užas. Možda je to neka vrsta fobije zbog svijesnog stanja da robujem za taj jebeni novac koji kad sve pogledaš je tako besmislen da moraš dobiti fobije. No uglavnom izdržavam još i borim se bez obzira što taj pad energije progresira. Odem do birca i tamo posijem energije i energije mada rijetko kad dolazim u situaciju da se s nekim previrem zbog nečega. Ono držim određenu distancu od svakoga. Jednostavno neznam što se događa al sama pojava na mjestima gdje ima više ljudi me dotuče. San mi je postao nešto najdraže što mogu iskusiti u ovom realitetu, mada većinom sanjam neke horore di se uvik izborim tj izvučem živu glavu. Budim se kao da sam cijelu noć bio u areni sa gladijatorima. nešto ne štima ili pak baš štima tako kako je, samo do koje granice može ići ????

Vrh

PostPostano: sub jul 14, 2012 9:54 pm 
Član foruma

Intelektu nije mjesto u masi.

A fizički rad fokusira mozak u jednom pravcu. Znači blokada prema skoro svemu ostalom. Tankanje energije sa svih strana curenje samo na jednu.
Ne popujem, tako ja to vidim na sebi. Moj doživljaj.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.