ACA SAVEST je napisao/la:
Meni su oni jako sumnjivi. Tri strane napred kaže: 'Dodao je da u smrtnom času sva ljudska bića ulaze u nesaznajno i da neka od njih postižu treću pažnju isuviše zakratko,...'
Ako nešto ulazi u nesaznajno, a vidovnjak to vidi, onda se nemože zvati nesaznajno.
Tvoje dileme i razmišljanja me podsjećaju na mog mlađeg sina od 4 godine "tata što je to znati" - simpatično je zapravo : ) i isto bi tako bilo simpatično i kod tebe - da imaš četri godine. Ali nemaš. Nesaznajno je realna kategorija koja još nije u tvom umnom dosegu, no pamet ti je zajebana stvar. Jedino je pamet Bog podijelio pošteno jer se još nitko nije tužio da je dobio premalo. Prije nego se počneš bavit trigonometrijom, nije li smisleno da naučiš koliko je 2+2? Do tad se suzdrži sudova koje olako daješ i prosipaš. Tvoji porivi su zapravo realni no samo se ništarije prepuštaju olako. Ovdje si došao po predavanje no mogao bi otići s lekcijom. Pusti što netko drugi sad misli o tebi, sam sebi ćeš se jednom činit kao budala (ja znam da ja jesam).
Kako možeš da govoriš u snu a da te to nije dovelo u taj položaj moći. Što čarobnjak ne prebije čarolijom u snu takvo što jednom za uvek i gotova stvar. A drugo, ako neko sebi komanduje sugestiju da nađe svoje ruke u snu on je direktno nespokojan zbog svrhe koja je nedokazljiva.
Tvoja "logička" rasuđivanja su očekivana ali i beskorisna. Probaj sanjati pa vidi sam o čemu se radi. Zapamti, mišeljenja ne vrijede pet para na ovom svijetu. Govoriti je snu vrlo lako btw.
Voleti misteriju je za mene isto što i tražiti smrt. Voleti misteriju je naivnost.
Suđenje DH i KK-u se nastavlja.
Hvala na pažnji.
Aco ti si nezrela budaletina prve vrste, i svatko tko ti posveti više od 3 sekunde svog vremena na dan je veća budala od tebe. Zanimljivo je što je to tako očito na kilometre, a opet ti ljudi ovdje tepaju da si simpatičan, da si zanimljiv, da ih tjeraš na razmišljanje (I ja sam također među njima) mada je očito da seru govna i gledaju zapravo u sebe - i onda se čovjek pita tko je veća budala ; ) Sve u vezi s tvojom pojavom, rasuđivanjem, gledištem, sudovima i izborima vrišti "budala" no ljudi to odbijaju povjerovati ponovo i ponovo, mada bi svako dijete skužilo istinu da ga o tome pitaš. Pada mi na pamet moj kolega kojeg je poslovni partner izjebao za 100 000 eura i ovaj mu je dalje vjerovao. Znaš tko ga je spasio? Žena. Žene su uvijek pametnije. Tužio ga je na vrijeme pa je dobio sve na kraju.
Samo ću ti reći da ne primaš ovo k srcu, mada su poruke takvog tipa uvijek uzaludne - istina se već dogodila neovisno o tome što mi vjerujemo (ova rečenica je jedan bitni putokaz moći) - ja tebe zapravno ne poznajem niti sam pozvan da ti sudim. Previše je tu "možda" u igri. Možda te tvoja dječačka želja za dokazivanjem pred onima za koje smatraš "ravnima" odvela u neku krajnost. Možda sam ja malo i pre star i pre umoran i pre nervozan pa nalazim zadovoljstvo u "spuštanju" ljudi na zemlju, nitko nije rekao da sam ja
realan i pošten, svi smo mi krvavi ispod kože. Na kraju krajeva nebitno je što ja ili bilo tko drugi misli. Bitna je moć a ona ovisi isključivo o nama samima. Gdje ćeš ti i ja biti za godinu dana nakon sad, to je bitno. Da se kladim, kladio bi se loše po tebe no kao što rekoh, ja sam stari pesimističan i pre često, što ne znači da nisam u pravu no ovo je svijet mogućnosti.
Suđenje DHu I KKu se nastavlja. lol