, imate pravo i jedan i drugi... prvo treba poraditi na sebi pa onda eventualno uzeti te stvari, pogotovo DMT... samo sto nisam tad znao

Ja sam nadobudno isao to probati, nisam znao previse o tome ( mislim na spiritualnu stranu price ) samo tipa da se nalazi u svim zivim bicima itd.
Pusio sam to u vise navrat, prva dva puta sam stedio na kolicini iz straha pa onako sve je polovicno bilo, ali i dalje intenzivno i nevjerovatno!
eeee, treci put sam rekao da idemo do kraja pa sam stavio kako treba i poslusao McKennin savijet i posteno uvukao cak i kad vise nisam mogao...,
kad je to pocelo!... prvo je krenulo sa nekakvim visoko frekventnim zvukom koji se samo pojacavao dok mi na vrhu glave nije "puklo" nesto, cudan fizicki osjecaj pucanja tjemena, u tom trenu imao sam jaaaako cudan osjecaj, osjecaj kao da sam vec bio ovdje daaaavno prije i da nisam smio ovo napraviti, stvarno nevjerovatno i kako su auti prolazili iza mene samo su se stisavali i u jednom trenutku prestali , sve je stalo, zajedno sa mojim prijateljima koji su bili pored mene, tokom cijelog tripa oni se nisu ni cm pomaknuli.
Nakon toga se okolina pocela draaaasticno mijenjati, kao da je netko distorzijju povecao na okolinu ,u tom trenu vise se nisam nalazio u parku u kojem sam bio nego negdje sasvim drugo,
sad u igru dolazi "netko/nesto", crna sjena koja se igrala samnom, mozete zamisliti kao da je drzao ruku na kotacu za pojacavanje volume-a, kako je on pojacavao tako se svijet sve vise i vise mijenjalo oko mene, tooootalna bespomoc nad situacijom (najgori osjecaj koji sam ikad imao), i tako se on igrao samnom neko vrijeme sa histericnim smijehom dok me nije naposlijetku pustio, i tad se sve pocelo vracati na svoje mijesto,i na kraju me pustio DMT..
Najsmijesnije od svega je da DMT uopce ne mijenja tvoje psihicko stanje, tipa raspolozenje, tvoju briju u glavi, nego te doooslovno teleportira na neko drugo mijesto zajedno sa tvojim racionalnim, trijeznim i zdravim razumom, upravo zbog toga je bilo nevjerovatno, jer ja u nicemu nisam vidio logickog smisla, sve se oko mene mijenjalo, vizualno nesto slicno transformerima kad se pretvaraju iz auta u robote ako ste gledali film.... uglavnom vidio sam nesto i sad nikako nemogu to zaboraviti, niti zelim naravno, vrti mi se u glavi skoro pa svaki dan, propitkujem sve zivo na ovom svijetu.
Nakon svega toga sam shvatio da ovo sve sto mi vidimo oko nas DEFINITIVNO nije jedino sto postoji nego da ima druga strana ove cijele price koju sad pokusavam bolje shvatiti. Otvorilo mi je oci.