Sada je: uto maj 06, 2025 11:24 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: sub mar 03, 2012 4:57 pm 
Član foruma

Sta vi mene, u ova zadnja dva posta, ne ukljucujem alf, zajebavate, ili do vas stvarno, nista ne dopire, tj, glava sluzi, da kisa ne pada unutra.
Evo ga, dali ste skolski primjer, tko ce proci dalje, a tko ne. Ako imate, manje od 23, onda jos ima nade, jer mozak se, tj, licnost, potpuno razvije do 23, a ako ste preko, stanite u red, za podizanje sapuna sa poda, i budite spremni, na primanje injekcije.
I ne, nemojte vracati vrijeđanjem, jer ja sam jedini, koji vam je od 9 ujutro odgovorio, na kakvom ste putu!

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 8:16 pm 
Moderator

yasuni je napisao/la:
Evo ga, dali ste skolski primjer, tko ce proci dalje, a tko ne. Ako imate, manje od 23, onda jos ima nade, jer mozak se, tj, licnost, potpuno razvije do 23, a ako ste preko, stanite u red, za podizanje sapuna sa poda, i budite spremni, na primanje injekcije.
I ne, nemojte vracati vrijeđanjem, jer ja sam jedini, koji vam je od 9 ujutro odgovorio, na kakvom ste putu!

Da te proglasimo za spasitelja ili onog tko daje injekcije ili kombinirano?

Vrh

PostPostano: sub mar 03, 2012 11:23 pm 
Član foruma

yasuni je napisao/la:
Sta vi mene, u ova zadnja dva posta, ne ukljucujem alf, zajebavate, ili do vas stvarno, nista ne dopire, tj, glava sluzi, da kisa ne pada unutra.

To ipak nema nikakve veze sa mozgom niti boravkom u tijelu. To ima jedino veze sa dostignutom zrelošću steknutom kroz mnoštvo života i stanjem ravnoteže (ili kako se još naziva karma). Moguće dapostoje još neki uslovi ali nije mi poznat njihov značaj. Ne zaboravi da talas utiče i na one koji nijesu trenutno u tijelu.

Vrh

PostPostano: ned mar 04, 2012 11:01 am 
Član foruma

Priča iz budućnosti.

Evo osvanuo je i 22.12.2012, prekrasan sunčan ali dosta hladan dan.
Broj ljudi na Zemlji je ostao isti, Zemlja se i dalje okreće, broj tijela u Sunčevom sustavu je i dalje isti, i dalje idemo na posao, imamo iste fiziološke potrebe, gorivo je na nekih 13.5 kuna po litri, i dalje raste broj nezaposlenih..........
Kad sam se taj dan logirao na forum Galaksija, nekako je naglo pao broj napisanih poruka, većinom neki upitnici nad glavama ljudi, jer još uvijek većina ih leži u krevetu pokrivena preko glave sa stisnutim zubima i očekuju nešto, neki bum, tras, analnu injekciju ili nešto slično....................

:angel4: :angel4:

Vrh

PostPostano: ned mar 04, 2012 4:08 pm 
Član foruma

Mike20 je napisao/la:
Priča iz budućnosti.

Evo osvanuo je i 22.12.2012, prekrasan sunčan ali dosta hladan dan.
Broj ljudi na Zemlji je ostao isti, Zemlja se i dalje okreće, broj tijela u Sunčevom sustavu je i dalje isti, i dalje idemo na posao, imamo iste fiziološke potrebe, gorivo je na nekih 13.5 kuna po litri, i dalje raste broj nezaposlenih..........
Kad sam se taj dan logirao na forum Galaksija, nekako je naglo pao broj napisanih poruka, većinom neki upitnici nad glavama ljudi, jer još uvijek većina ih leži u krevetu pokrivena preko glave sa stisnutim zubima i očekuju nešto, neki bum, tras, analnu injekciju ili nešto slično....................

:angel4: :angel4:

Rek'o bi da si se gadno zeznuo oko cene goriva :angel4:

Vrh

PostPostano: uto mar 13, 2012 1:11 pm 
Početnik

Negde sam citao da psihijatrijski medikamenti uticu lose na meditaciju i na nas put "navise".
Prestao sam pre mesec dana sa svojim Citalopramom (20mg) pred spavanje.
Nisam osecao nikakvu promenu, osim sto su mi se vratili losi snovi i pokvarilo raspolozenje.
A kada nisam raspolozen, onda mi nije ni do meditacije... 8)
Jel imao iko slicnih problema?

Vrh

PostPostano: uto mar 13, 2012 6:14 pm 
Član foruma

Sigurno ti lijekovi štete. Jer to je kemija.
Ako se loše osjećaš, onda je to prilika da rasteš. Lijekovi te samo umrtve, ušutkaju tvoje osjećaje. Tvoja duša želi da napreduješ, odnosno da svaku negativnu emociju transformiraš u pozitivnu.

Zamisli dijete koje se boji čudovišta ispod kreveta. Ti si to dijete i tvoja duša želi da ubiješ to čudovište. :love9:

Vrh

PostPostano: uto mar 13, 2012 6:18 pm 
Član foruma

Slušam muziku prije spavanja i nemam loše snove. :)

Vrh

PostPostano: ned mar 18, 2012 12:35 pm 
Početnik

:thumbup:

Vrh

PostPostano: pon mar 19, 2012 8:15 pm 
Član foruma

pepeljuga je napisao/la:
Sigurno ti lijekovi štete. Jer to je kemija.
Ako se loše osjećaš, onda je to prilika da rasteš. Lijekovi te samo umrtve, ušutkaju tvoje osjećaje. Tvoja duša želi da napreduješ, odnosno da svaku negativnu emociju transformiraš u pozitivnu.

Zamisli dijete koje se boji čudovišta ispod kreveta. Ti si to dijete i tvoja duša želi da ubiješ to čudovište. :love9:

Samo bi htio pripomenuti da je sve u prirodi kemija. Lijekovi su proizvod iz prirode, pa su samim time i kemija. Lijekovi se stalno usavršavaju kako bi što bolje liječili bolest.

Psihički bolesne osobe puno lakše funkcioniraju pomoću lijekova. Neki ih moraju piti čitav život, ovisno o bolesti, kao što i dijabetičar mora stalno uzimati inekcije inzulina.

Tak da nije to sam tak.

Vrh

PostPostano: uto mar 20, 2012 6:55 am 
Član foruma

U SAD žele donijeti zakon po kojem bi se svako neprilagođeno dijete školske dobi proglasilo ludim. Prema tome, dijete bi moglo biti stidljivo, a za sistem je ludo, poremećeno. Naravno, tu je uvijek spremna farmaceutska industrija sa svojim proizvodima. Europa slijedi SAD u stopu. Smatram da je to zločin protiv čovječanstva.
Početak toga je bio kad su izmislili bolest- hiperaktivno dijete.
Ne kažem da je nekima potrebna psihološka pomoć u obliku lijekova. Samo treba biti oprezan i ne vjerovati doktorima koji slušaju svoje gospodare poput vjernih pasa.

Vrh

PostPostano: uto mar 20, 2012 10:58 pm 
Član foruma

pepeljuga je napisao/la:
U SAD žele donijeti zakon po kojem bi se svako neprilagođeno dijete školske dobi proglasilo ludim. Prema tome, dijete bi moglo biti stidljivo, a za sistem je ludo, poremećeno. Naravno, tu je uvijek spremna farmaceutska industrija sa svojim proizvodima. Europa slijedi SAD u stopu. Smatram da je to zločin protiv čovječanstva.
Početak toga je bio kad su izmislili bolest- hiperaktivno dijete.
Ne kažem da je nekima potrebna psihološka pomoć u obliku lijekova. Samo treba biti oprezan i ne vjerovati doktorima koji slušaju svoje gospodare poput vjernih pasa.

Ma ne brini.

Vrh

PostPostano: uto mar 20, 2012 11:03 pm 
Član foruma

Nego, da se vratimo na temu. 22.12.2012. ilitiga 21.12.2012. što je datum na koji češće nailazim, trebalo bi se dogoditi nešto vezano uz vrijeme i svijest.

Po mom skromnom mišljenju, na taj datum bi se trebali vanzemaljci trebali predstaviti čovječanstvu.

Ne znam je li u redu da pišem o svojim projekcijama za budućnost na ovoj temi, ali me zanima je li još tko došao do ovoga zaključka i koliko ste uvjereni u to u postocima?!

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 10:40 am 
Početnik

Po mom mislenju 21.12.2012 nista spektularno nece se desiti.
Od tog datuma do prolece 2013, desice se veliki priliv kosmicke energije prema zemlji Ljudi ce doziveti promene u svesti u postovanje prirode. Dolazak nove ere Oporavke Gaje Zemlji.
Svi koji se nece Hteti prilagoditi ovim promenama bice polako sklonjeni od nove buducnosti (nesto kao poludece njihov organizam nece se moci prilagoditi)
Pretopstavljam (ne predvidzam) da ce ovaj bankarski finasiski sitem zanisvan na Dug nestati bankarski sistem ce se raspasti docice do realan sistem Novaca zasnivan na Realnoj Ekonomskoj bazi, negde do 2015 ce biti ovaj prelazni period.
Ljudi ce napokon shvatiti da su oni Bozja stvorenje i da izmedzu coveka i Boga nema niko ni Crkve ni hramove ni religiju. Bog i Covek direktna komunikacija.
Kao sto vakve promene ne prolaze Lako bice Otpora od strane onih 4% sta drze svetsko Blago bice malih Nereda provociranje sukoba, ali ce se to brzo srediti.
Zemlja ce postati Zvjezda
Nema razloga za poniku nadam se za Bolje sutra.

Zivi bili pa Videli do 21.12.2012 nema jos puno. Videcemo

Kakav svet bidemo kreirali putem nasih Misli takav cemo i dobiti.

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 12:28 pm 
Član foruma

Nemam pojma šta će biti, ne vjerujem u ništa, ničem se ne nadam i baš me briga pomalo. Radim na sebi pa „kud puklo da puklo“.

Mkd67 – ne slažem se nikako sa tvojim mišljenjem u vezi ovih 4% šta će pružati otpor – kojih 4%? Ajde ugrubo ako i jest 4% na vrhu piramide (ne brojeći one iznad samog vrha) – ubroji u to još i bar 70% zombificiranog stanovništva a i stanovništva sa dna (i bliže vrhu dakako) piramide koji su „spavači“ i čekaju da rade-odrade svoj posao punom parom (a rade ga i sad da se ne varamo). E sad spavači ko su – ne mislim na ljude zombije koji spavaju nego na spavače- čekajuće – oni koji samo izgledaju ko ljudi.... tak da 4 % malo sutra.
Nemam takvu nadu kao ti da će se Zemlja i ljudi preporoditi i tra-la-la....
Ali kao što rekoh – ne brinem se, radim svoje, a oni neka rade svoje.

Već kad sam ovdje da dodam svoje mišljenje na komentar:
Novi:
– „Samo bi htio pripomenuti da je sve u prirodi kemija. Lijekovi su proizvod iz prirode, pa su samim time i kemija. Lijekovi se stalno usavršavaju kako bi što bolje liječili bolest.“

- ili kako bi farmaceutska industrija bolje zaradila i ne samo to – usavršavaju lijekove i na taj način da što bolje uklope svoje načelo: „Izliječi –zaliječi jednu bolest - a istim tim lijekom gratis dođe drugi poremećaj – za koji dakako opet postoji – LIJEK!“

„Psihički bolesne osobe puno lakše funkcioniraju pomoću lijekova. Neki ih moraju piti čitav život, ovisno o bolesti, kao što i dijabetičar mora stalno uzimati inekcije inzulina.“

- da, psihički bolesne osobe funkcioniraju bolje pomoću lijekova – bolje su pod kontrolom, a da ne govorimo o tome kako bi trebalo iznova proučiti i sagledati mnoge psihičke bolesti.... tako da i nije čudo što se takvi „bolesnici“ zatvaraju i drže pod kontrolom.

„Tak da nije to sam tak.“
- točno, nije to sam tak

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 1:37 pm 
Član foruma

Nova knjiga Sal Rachele-a Earth changes 2012-2030 (kupih u superknjižari na engleskom je) ima podosta zanimljivih smjernica za novo doba koje dolazi i odgovora o najpopularnijim teorijam zavjere koje kruže netom pa tako i ovim forum ponekad a i na ostala pitanja koje se ovdje mogu pročitati.

Upravo ovo zadnje o lijekovima, bolesnicima, padu imunološkog sistema u ljudi (kojima i sam pripadam - doktori se čude simptomima i reakcijama na lijekove) je pojašnjeno na način da svi mogu razumijeti bez obzira na stupanj obrazovanja i struku koju uživaju u životu.

Ako netko ima znanja i mogućnosti knjigu možemo skenirati, naravno uz odobravanje članova foruma, javite se na pm živim u Zagrebu.

usput da pitam cassiopaea.org nije dostupan više ?

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 3:08 pm 
Član foruma

11. 11. 2011. doživjela sam nešto kao novi uvid u situaciju koja mi je bila važna. Kao da mi je netko prišapnuo ili me pogurnuo. Mogli bi reći proširenje svijesti.

12.12. 2012. ili i 21. 12. 2012. očekujem dodatno proširenje svijesti. A netko je rekao da će svijest rasti eksponencijalno. Pa bi, prema tome, promjene mogle biti znatne.

Vrh

PostPostano: sri mar 21, 2012 11:39 pm 
Administrator

Saboter...

viewtopic.php?f=7&t=3725

ili

http://www.val-znanje.com/index.php?opt ... le&id=1462

Što se tiče cassiopaea.org - ne radi par dana, evo obavijesti sa sott.net-a:

Citat:
Forum Down: The server that contains our forum is down due to a hardware failure. A new server is being set up, and will be back online ASAP.

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet mar 22, 2012 10:37 am 
Član foruma

Novi je napisao/la:
Nego, da se vratimo na temu. 22.12.2012. ilitiga 21.12.2012. što je datum na koji češće nailazim, trebalo bi se dogoditi nešto vezano uz vrijeme i svijest.

Po mom skromnom mišljenju, na taj datum bi se trebali vanzemaljci trebali predstaviti čovječanstvu.

Ne znam je li u redu da pišem o svojim projekcijama za budućnost na ovoj temi, ali me zanima je li još tko došao do ovoga zaključka i koliko ste uvjereni u to u postocima?!

moguce opcija je da 21.12.2012 nas opali nexus(galakticki talas) iz centra galaksije i ko je spreman dozivi uzdignuce a moguce je i da bude iscenirana invazija vanzemaljaca.

Vrh

PostPostano: čet mar 22, 2012 2:13 pm 
Član foruma

za jack 987 nije ta knjiga koji si link dao ,nego nova koja je izašla 11m. 2011 evo link znači radi se o nastavku knjige koja je dostupna ovdje i na stranici val znanje

Link! http://www.superbookshop.net/index.php?page=contributor&contributorId=000879637

http://www.salrachele.com/

naslov knjige je Earth Awakens: Prophecy 2012 - 2030 na nju sam mislio to je 3 u nizu trenutno zadnja :))

naj se srditi

za nu mislim na skeniranje jer nije dostupna još online , nisam je našao.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.