Sada je: pon maj 12, 2025 11:14 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 779 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Denziteti i sve o njima
PostPostano: pet maj 20, 2011 11:21 am 
Član foruma

To su sve pretpostavke. Mislim da trebamo uzivati u obicnim ovozemaljskim stvarima spontano i voljeti svijet oko sebe, a da ce "istina" sama doci. Jer inace znate ono nepisano pravilo da nas samo dodje ono sto ne trazimo. :-s

Vrh

PostPostano: pet maj 20, 2011 5:29 pm 
Administrator

Citat:
To su sve pretpostavke.

Da - za nekog tko nište nezna o tome. Ne - za onog tko je to proučio, saznao ili iskusio.

Što se tiče "stanovnika" na Mjesecu - pogledaj si dokumentarac Moon rising o zataškavanju fotografiranih građevina na Mjesecu. Ili, recimo, o lažiranom slijetanju na Mjesec... itd. Imaš i pregršt ljudi koji su astralno posjetili Mjesec i tamo susreli male Sive prevarante...

Uglavnom - za ljude koji nemaju pojma o svemu tome - ovo su samo pretpostavke, ali za ljude koji to proučavaju, saznaju ili imaju direktna iskustva - za njih je to znanje, tj. znaju da je to tako. U koju grupu ljudi netko spada - sve ovisi o njegovoj/njezinoj svijesti i znanju.

Citat:
Mislim da trebamo uzivati u obicnim ovozemaljskim stvarima spontano i voljeti svijet oko sebe, a da ce "istina" sama doci.

Uživanje u nečemu ( ili ne ) to je nečiji osobni izbor. Ima i ljudi koji uopće ne uživaju, neki pak žude za tim, nekom to uopće ne treba... "Uživanje" je emocionalno stanje, te ovisi o stanju i percepciji promatrača. Bolje bi bilo da budemo "sinhronizirani" sa okolinom i uvjetima u kojima trenunto živimo. ZNANJE u svakoj mogućoj situaciji. To je SVIJEST. Dakle, frekvencijski usklađeni ( kao svirač u orkestru ).

I ono što hoću naglasiti - OPREZNO sa ŽELJNIM razmišljanjem!!! Ono nas zaključava u ovoj našoj "tvrdoj" 3D svijesti... želio ili ne želio - ako razmišljaš o tome i daješ tome energiju - to će se nekako manifestirati. Dakle, dešava nam se ( više-manje ) ono o čemu razmišljamo, a ne željeli mi to ili ne... opet - iskustveno potvrđeno, mnogi ljudi iskusili, ZNAJU kako funkcioniraju ovakve stvari - dakle - nema pretpostavki.

Znam da je pretpostavka majka zajeba - pa i preporučam da se klonimo pretpostavki! Iskustveno i potvrđeno ZNANJE i SVIJEST o tome - pruža jako dobru podlogu po kojoj je lakše koračati nego "na slijepo". Oh, da... onda je to i LJUBAV ( = ZNANJE = SVIJEST = ISTINA ) prema svemu. Ne ona "glupa" ljubav koja se koristi kao "zamjenska" u tv-sapunicama ili kod "ljubavnih veza"... jer razlika je DRASTIČNA.

Opet - iskustveno potvrđeno... hehe!

Dakle, denziteti su ti NIVOI svijesti, znanja, ljubavi, istine... i na kojem si trenutno stupnju - većinom ovisi o nama samima.

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet aug 11, 2011 11:49 am 
Član foruma

Kako izgleda 5-ti denzitet? kontemplacijska zona gdje idemo kad izađemo iz fizičkog tijela tj. umremo. ? šta se događa kada stignemo tamo? šta vidimo? šta se tamo nalazi?

Na ovo sam pokušao naći odgovor. Pročitao sam knjige od Michaela Newtona, no kada sam pročitao "Kako je Newton zloupotrijebio regresoterapiju" na Val-Znanju malo mi je to sve postalo "sumnjivo". itd. Jel zna netko koji pouzdani izvor iz kojeg se može saznati nešto više? (knjiga npr.)

Vrh

PostPostano: pet aug 12, 2011 11:01 pm 
Član foruma

Sirius91 je napisao/la:
Kako izgleda 5-ti denzitet? kontemplacijska zona gdje idemo kad izađemo iz fizičkog tijela tj. umremo. ? šta se događa kada stignemo tamo? šta vidimo? šta se tamo nalazi?

Na ovo sam pokušao naći odgovor. Pročitao sam knjige od Michaela Newtona, no kada sam pročitao "Kako je Newton zloupotrijebio regresoterapiju" na Val-Znanju malo mi je to sve postalo "sumnjivo". itd. Jel zna netko koji pouzdani izvor iz kojeg se može saznati nešto više? (knjiga npr.)

Ne mogu ti preporučiti knjigu osim M.Newtona. Mene su detalji upućivali na nju. Također mogu ponuditi nešto malo osobnih iskustava koliko se sjećam.
Prevedeno na našu razinu razumijevanjA.
5.denzitet je zona plave boje unutar koje plutaju plave "kugle" energije. U središtu kugle se nalaze duše koje se odmaraju od iskustava iz prethodnog života. Iz daleka kugle izgledaju plavo, no kad se zagledaš u neku onda vidiš da se sastoji u središtu od svijetla žute i crvene boje na rubovima. Što duže gledaš u središte, boja je sve svijetlija dok se ne nađeš unutar kugle. Postoje vodiči koji ti pokazuju odgovor na tvoja pitanja.
Premda mi religija nije jača strana, moram priznati da imam iskustvo i doživljaj Isusa u toj zoni. :-k
Ovdje želim naznačiti da svatko ima svoj doživljaj realiteta kojeg stvara pa tako i 5D iskustva. Da li će kod ostalih biti tako ili drugačije ovisi o pojedincu.

Vrh

PostPostano: sub aug 13, 2011 12:14 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
5.denzitet je zona plave boje unutar koje plutaju plave "kugle" energije. U središtu kugle se nalaze duše koje se odmaraju od iskustava iz prethodnog života. Iz daleka kugle izgledaju plavo, no kad se zagledaš u neku onda vidiš da se sastoji u središtu od svijetla žute i crvene boje na rubovima. Što duže gledaš u središte, boja je sve svijetlija dok se ne nađeš unutar kugle. Postoje vodiči koji ti pokazuju odgovor na tvoja pitanja.
Premda mi religija nije jača strana, moram priznati da imam iskustvo i doživljaj Isusa u toj zoni. :-k
Ovdje želim naznačiti da svatko ima svoj doživljaj realiteta kojeg stvara pa tako i 5D iskustva. Da li će kod ostalih biti tako ili drugačije ovisi o pojedincu.

"Također mogu ponuditi nešto malo osobnih iskustava koliko se sjećam."
Zanimljivo. :D
Ovo je tvoje osobno iskustvo? pomoću hipnoze si došao do toga? ili?

Vrh

PostPostano: sub aug 13, 2011 12:27 pm 
Član foruma

Sirius91 je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

"Također mogu ponuditi nešto malo osobnih iskustava koliko se sjećam."
Zanimljivo. :D
Ovo je tvoje osobno iskustvo? pomoću hipnoze si došao do toga? ili?

Najveći dio informacija dobijam u snu. Svake večeri se spremim za spavanje s pitanjem koji ću film noćas gledati. Tijekom meditacije mi se također javljaju sličice, nekim tehnikama mogu upravljati, nekima ne. Više niti ne zapisujem snove i uvide/vizije.
:glasses7:

Vrh

PostPostano: sub aug 13, 2011 3:17 pm 
Član foruma

@ Sirius

Mozes si pogledati kako je Steiner vidio cijeli taj put kroz onu stranu : :evil3:

http://www.val-znanje.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1236:rudolf-steiner-zivot-izmedu-smrti-i-ponovnog-rodenja&catid=1:tekstovi&Itemid=171

:hello2:

Vrh

PostPostano: pon aug 29, 2011 4:14 pm 
Član foruma

Hvala Toner i Lampa :occasion5:
Nisam baš imao puno vremena, trebalo mi je malo duže da pročitam sve i posložim kockice u glavi u vezi mojeg pitanja.

Lampa je napisao/la:
5.denzitet je zona plave boje unutar koje plutaju plave "kugle" energije.

Hmm...

slika
Nešto poput ovoga?

Vrh

PostPostano: pon aug 29, 2011 5:46 pm 
Član foruma

Sirius91 je napisao/la:
Hvala Toner i Lampa :occasion5:
Nisam baš imao puno vremena, trebalo mi je malo duže da pročitam sve i posložim kockice u glavi u vezi mojeg pitanja.

Lampa je napisao/la:
5.denzitet je zona plave boje unutar koje plutaju plave "kugle" energije.

Hmm...

slika
Nešto poput ovoga?

Ne baš, plave kugle plutaju naokolo, ne isijavaju svjetlost. Tek kad se na jednu fokusiraš vidiš više svjetla u unutrašnjosti.
Mislim da se ne trebaš s time opterećivati, ima važnijih stvari koje trebamo naučiti. :glasses7:

Vrh

PostPostano: pon aug 29, 2011 6:47 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:
Ne baš, plave kugle plutaju naokolo, ne isijavaju svjetlost. Tek kad se na jednu fokusiraš vidiš više svjetla u unutrašnjosti.
Mislim da se ne trebaš s time opterećivati, ima važnijih stvari koje trebamo naučiti. :glasses7:

Ok..
Da, u pravu si.
:read:

Vrh

PostPostano: ned sep 04, 2011 6:51 pm 
Član foruma

Lampa je napisao/la:

Moje shvaćanje 5.-og detenziteta je dosta slično ovom opisu.
Koliko shvaćam, ovo je prva zona prevaziđene fizikale i koncepta vremena, zona prije pada, kad "Nadduša" nije bila fragmentirana unutar sebe.

Vrh

PostPostano: čet sep 08, 2011 6:22 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Lampa je napisao/la:

Moje shvaćanje 5.-og detenziteta je dosta slično ovom opisu.
Koliko shvaćam, ovo je prva zona prevaziđene fizikale i koncepta vremena, zona prije pada, kad "Nadduša" nije bila fragmentirana unutar sebe.

Hmm,... Reklo bi se da si u pravu. Ne mogu reći o fregmentaciji i defragmentaciji. Mislim da je duša najprije fragmentirana, a potom se kroz prihvaćanje proživljenih iskustava stapa s ostalim fragmentima, a možda i ne. U svakom slučaju, to je bestjelesno područje, ali sa sjećanjima na tjelesnost i meni se čini kao su duše prenijele svu svoju povezanost s fizičkim. U tom stanju/denzitetu može se ostvariti uvid u bilo što, materijalno ili nematerijalno. Kad kažem meterijalno tada mislim do razine atoma, a u tijelu do razine stanica i nepravilnosti u njima. Primjerice, meni su pokazane nepravilnosti u mojem organizmu. Također mi je pružen uvid, odnosno povučena paralela između ljudskog tijela i stanja u društvu. Uglavnom, rak/rat i razaranja slijede radi pojačanja energija. No to se može prerasti ako nas je dovoljno aktivnih. Ima nas na Zemlji koji trebamo držati frekvenciju usidrenu i čvrstu, stabilnu , kako bi nama, a i svima ostalima bilo lakše. Toliko smo jaki da čak možemo spriječiti/izliječiti rat/rak.

Trebamo "svijetliti" :love3: na potrebnim frekvencijama i povezati se u svjetlosnu mrežu (koja već postoji, ne treba je formirati).

Vrh

PostPostano: ned sep 11, 2011 2:46 am 
Moderator

"offtopic" nastavak je na: viewtopic.php?p=116084#p116084

Vrh

PostPostano: uto jan 24, 2012 7:42 pm 
Član foruma

Mislim da su tu bitna i simultana postojanja. Vjerujem da je ljudski rod jedan ogroman konglomerat visih svijesti (i ne samo ljudski rod nego kompletan 3D, 2D svijet posvuda u univerzumu i univerzumima) koje su "pretocene" u svakog pojedinca, putem genetika i frekvencija koje su utzroci u nasem posljedicnom djelovanju. Samo mali uvid u savrsenstvo "arhitekture stvaranja" (recimo: tehnologija visih rasa kojima je stvaranje nizih oblika zivota kao nama stvaranje televizora ili ves masine): svaki covjek ima vidljivu genetiku; kad promatrete ljude kod ljudi se pronadje siriana, delfina, lavova, vukova, medvjeda, ptica, riba, reptila, demona...To su sve visoke frekvencije iz 6 denziteta sa kojima ljudi korespondiraju a odrazavaju se u svakoj stanici covjeka. Od kada sam sebi ovo objasnio, ljudi sa zmijolikim licima ili zmijskim zamucenim ocima vise mi ne predstavljaju nikakav problem jer sa njima ne ulazim u kontakte (osim ako moram, sto je svedeno na minimum i na maksimalan odmak s moje strane). Mnogi uzroci sukoba medju ljudima su odraz zaracenih strana na visim planovima postojanja i neki ljudi koji se "iz dna duse" ne trpe, a nikad nisu imali neki konflikt, trebali bi uzroke potraziti na planovima od 4D do 6D. Interesantno da svi panjevi (kvazi duhovne osobe i psihopate fascinirane "duhovnoscu") koji okolo prodaju duhovnost iz trafike ili cak i neka ezoterijska nacela razvodnjena ignorancijom ili cistom manipulacijom, imaju vidljivu reptilsku, transparentnu i demonsku genetiku...

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: sri jan 25, 2012 4:03 pm 
Član foruma

Lokacija: black hawk down-black hawk up...all the same,just like grain of sand in sand-glass
Citat:
Da li to znaci da bica visih nivoa svijesti mogu preduhitriti niza bica u bilo kom pokusaju da niza bica napadaju visa....?

Citat:
Jack: >>>> Bića 3. denziteta mogu preduhitriti bića 2. denziteta koja bi ih eventualno napala ( uglavnom, generalno ). Dakle, postoji čitav niz antibakterioloških sredstava, raznoraznih sprejeva i ostalog protiv uboda komaraca i ostalih "smetala", brnjice stavljamo na pse da nebi bilo ugriza, lavove uspavljujemo sredstvima za spavanje prilikom transporta iz jednog zoo-a u drugi... ili iz divljine u zoo... krave koje vodimo na klanje držimo obično iza čvrstih rešetaka da one slučajno nebi poludjele i napale ljude... u moru ograđujemo plaže čeličnim mrežama da slučajno nebi došao morski pas... itd. Dakle, "pametniji" smo od životinja, generalno, pa uvijek imamo određen stupanj zaštite od njih

@Jack .
Ovdje treba naglasiti jednu stvar , koja daje drugačiji odgovor na ono gornje pitanje.
Upravo to sto smo ''pametniji'' od bića koja mi znamo kao životinje , iz toga i protilazi ljudska odlika da iz svijeta i prirodnih i hemijskih materijala oko sebe kreiramo razne vještačke materijale, sredstva , oblike , sprave, arhitektonske objekte , kao i sve što nazivamo našom ''tehnologijom'' , ukupno gledajući sve to. I hemijska antibakterijska sredstva , i metalne ili kožne brnjice psima, i vakcine za uspavljivanje i anesteziju , i metalne mreže , rešetke i kavezi , to ništa nisu prirodne forme i stvari koje slobodno zatičemo u prirodi, upravo to su sve naše kreacije i proizvodi , koji su ''nastali'' u toj zoni naše svijesti koja nas odvaja od životinja (2) .

Ali sad upravo u kontekstu tog odnosa nižeg naspram višeg ''denziteta'' , i koliko je u našem slučaju biće više svijesti u stanju preduhitriti , uspješno odbiti ili pobjeći pri napadima od strane bića nama niže svijesti , tabela se malo mijenja , kad se čovjek malo sjeti ko ,šta i kakav je zapravo u sistemu naše prirode.

Eto saberi se i izmjeri se . Prirodna osnovna brzina kretanja ti je oko 5 km/h (hodanje) , malo brže trčanje , ali to ne možeš izdržati dugo. Pod vodom (zaroniti i biti bez daha) možeš oko 2 minute , a kretanje i brzina u vodi (plivanje) ne treba poredit sa tim recimo morskim psom.
Bez dodataka , oružja i alatki slabo šta možeš ulovit rukama , a i ljudi uostalom nisu mesojedi, sirovo meso ne mogu, nego su ga počeli jesti kad su naučili sami zapaliti i kontrolirati vatru i termički obraditi meso. Ljudi su prirodno biljojedi , tačnije voćo-jedi , jer ne možeš ni sve vrste povrća sirove baš jesti i ne ''sjede'' ti , poput kupusa ili krompira. I to je sve počelo se jesti kad je počelo kunhanje i prokuhavanje vode , ili čuveni izraz , kad smo otkrili toplu vodu .
Krzno nemaš , i zapravo opet bez kreacije razne zaštitne odjeće i vunenih stvari u nordijskim ili ruskim područjima zapravo ne možeš živjeti , naše prirodno je ovo oko ekvatora , mediteran , i to.

E sad treba krenuti sa nabrajanjima koliko i šta možemo protiv pasa ili još bolje čopora pasa, vukova , hijena ,medvjeda , gorila , bika , nosoroga , morskog psa , a bilo koje od velikuh mački da ne spominjem (lavovi , leopardi , pume , tigrovi) .
Aligator takođe, ali on je ajde ograničen na svoju vodu , i na kopnu je spor i trom i ne bi nas mogao stići. A recimo zmija skrivena u žbunju , i to sa tim još svojim hemijskim dodatkom (otrov u zubima) , iako nema ni ruke ni noge a još manje krila , poznato je i ovako , sa svim puškama , mrežama i tehnologijom, koliko ona ima ''bodova'' skupljenih u ujedima i ''napadima'' na ljude.

također ni jatima ptica kad bi se organizovano počele obrušavati na nas (nerijetko se i dešavaju pojedinačni napadi vrana recimo na ljude) ne bi mogli nešto puno , insekti nas nešto i ne mogu ugroziti ,ali s njima se ''obračunati'' kako inače možeš ? hvatat ih rukama ili gazit nogama jednog po jednog , dok naviru odnekle u milionskim rojevima (ovome je nalik ona biblijska priča o skakavcima koji su po sterom egiptu izjeli sve što se moglo izjesti i iza sebe ostavljali ogoljene grančice).
kad se stvari pogledaju suštinski i prirodno , ta priča se malo mijenja.
E sad tu bi se opet moglo možda i svašta nešto zaključiti glede odnosa nas i nama višeg nivoa, i ko su i šta su ta bića o kojima se naveliko priča , bez njihove 4D tehnologije , koja je svakako sad nama ne toliko pojmljiva , isto kako ni životinjama nisu pojmljivi naši sistemi alarma, motora, automatike , ćelija, kaveza , hemikalija , seruma , injekcija itd itd ...
I kako može izgledati i danas , susret 1 na 1 s njima .

Jer pazi , tebe sam pojam da si čovjek i da ''ljudi imaju puške,mreže i serume'' svakako neće zaštititi ako se lično zatekneš pred tigrom , čoporom vukova , ili ona pozana slika kad si malo otplivao dalje od obale , a ugledaš iznad površine vode ono trokutasto nečije leđno peraje. I taman si se obradovao da to mora da je delfin ...

Tako i jeste slično sa tim našim nefizičkim ''kontrolorima'' , razlikuje se varijanta kad je na djelovanju zapravo njihova ''tehnika i uređaji'' , a znatno su stvari drugačije kad su onakvi kakvi jesu.
kako sa njima , tako i sa tim njihovim terenskim odrađivačima poslova , svim tim ''vlastima i agencijama iz sjene'' , iluminatima i sl. Kontrole medija , vojske i posjedovanje razne tehnike koja svakako nije dostupna ''običnom narodu'' , ali to su svakako ljudska pojedinačna bića kao mi , i ništa nekog od tih ne bi spasilo od recimo šutanja i prebijanja na smrt od strane 10-ak ili više bilo kojih drugih ljudi, recimo navijački međusobni neredi ili navijači-vs-policija su danas vizuelni primjer tih susreta ''na šake'' (uz pokoju palicu) , dakle bez pištolja , pušaka , ili nekih ''pravila'' poput sportova tipa boks. U tom primjeru policija istina ima vatreno oružje koje je ''ovlaštena'' da ima , ali ima te ovlasti dokle smije ići , nego primjer je u kontekstu tog ''niža bića'' naspram ''moćnika'' koji imaju pristup i dostup svoj tehnici i pomagalima koja požele i zatraže (psi , kamioni sa vodenim topovima , transporteri , palice, zaštitni oni oklopi i štitnici , uvijek otvorena toki-voki veza uvezana sa centralnim operaterima u stanici itd...)

prirodno, itekako niži nivo može ugroziti sebi naredni , i životinje nas , i mi te sa 4D , nego je tu glavna uloga zapravo tehnologije kojom se raspolaže , koliko ju se zna koristiti i koliko je uvezana, umrežena i automatizovana.

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 1:01 am 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
Mislim da su tu bitna i simultana postojanja.
Vjerujem da je ljudski rod jedan ogroman konglomerat visih svijesti (i ne samo ljudski rod nego kompletan 3D, 2D svijet posvuda u univerzumu i univerzumima) koje su "pretocene" u svakog pojedinca, putem genetika i frekvencija koje su utzroci u nasem posljedicnom djelovanju. Samo mali uvid u savrsenstvo "arhitekture stvaranja" (recimo: tehnologija visih rasa kojima je stvaranje nizih oblika zivota kao nama stvaranje televizora ili ves masine): svaki covjek ima vidljivu genetiku; kad promatrete ljude kod ljudi se pronadje siriana, delfina, lavova, vukova, medvjeda, ptica, riba, reptila, demona...To su sve visoke frekvencije iz 6 denziteta sa kojima ljudi korespondiraju a odrazavaju se u svakoj stanici covjeka.
Od kada sam sebi ovo objasnio, ljudi sa zmijolikim licima ili zmijskim zamucenim ocima vise mi ne predstavljaju nikakav problem jer sa njima ne ulazim u kontakte (osim ako moram, sto je svedeno na minimum i na maksimalan odmak s moje strane). Mnogi uzroci sukoba medju ljudima su odraz zaracenih strana na visim planovima postojanja i neki ljudi koji se "iz dna duse" ne trpe, a nikad nisu imali neki konflikt, trebali bi uzroke potraziti na planovima od 4D do 6D. Interesantno da svi panjevi (kvazi duhovne osobe i psihopate fascinirane "duhovnoscu") koji okolo prodaju duhovnost iz trafike ili cak i neka ezoterijska nacela razvodnjena ignorancijom ili cistom manipulacijom, imaju vidljivu reptilsku, transparentnu i demonsku genetiku...

Prva rečenica tvog posta sadrži rješenje zagonetke koju si samo djelomično predstavio. Sve je sadržano u simultanim postojanjima. I mi i oni. Da stvar bude još bolja ili gora, ovisno od nečije polazne točke, ne možeš postojati u OPD , a da ne postojiš u OPS. Čovjek na 3D je mješavina svjetla i tame ili kako kaže Sjenko:
Citat:
Još jedna od manipulacija nad čovjekom je interna podjela svijetlog kao dobrog i tamnog kao zlog. Tamno nije zlo, samo je crno.

Citat:
Svemir se bazira na dualnosti i na balansu crnog i bijelog. Mnogi pokušavaju negirati isto i vjeruju da nešto s njim nije u redu kad njihov unutarnji kaos počne izranjati. Onaj tko bježi od svoje tamne strane nikad neće biti potpun.
.
Nitko nije 100% OPD, što znači da istovremeno postoji sa svijetlim i tamnim dijelovima na 3D. Pitanja koja sebi postavljam, što se događa s mojim tamnim dijelom u trenutku prijelaza? Što se događa s OPS energijom? Kada i gdje ona odlazi? Da li se transformira u OPD? Ako pretpostavimo da svijetli dio kojeg je hipotetski više, ide na 4D OPD, tamni dio kojeg nema dovoljno ne može ići na 4 DOPS, a nema tijelo da bi išao na 3D OPS, vjerojatno negdje pluta neiskorišten u bazenu neke tamne energije. Da li se netko/nešto time hrani? Da li taj moj tamni dio sadrži svijest i sjećanje na ličnost kojoj je pripadao? Da li ostaje vječno nepromijenjen ili se integrira u nešto veće?
Simultanost postojanja nam omogućava istovremeno/bezvremeno stjecanje iskustava, a kako je Svemir u ravnoteži, to znači da je moja nad-duša u ravnoteži s jednakim nabojem svijetle i tamne strane. Tako da sam ja i ova ovdje koja jesam i tko zna što sve ne drugo. I taj sa zmijskim očima ili onaj koji me zlostavlja na kojekakve načine, također mogu biti ja, ako je dio moje nad-duše. Pa prema tome, ovo baca sasvim drugo svjetlo na OPS i OPD polaritete postojanja i čovjekovu ulogu u njima. Ili ne.

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 11:40 am 
Moderator

OPD je samo tamo gdje nikom ne treba trebati nešto od drugog jer nema drugih.
Takav plan postojanja.
Mi se tu možemo samo furati na OPD to i opet nismo OPD nikako.

A "čovjekova uloga u OPD polaritetu", to je onako... besmislica, postoji jedino nada da čovjek doživi transformaciju svijesti da postane dio OPD bića, a to je prilično nepojmljivo gledano odavde, nije baš opisivo iz ljudskog uma.

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 11:45 am 
Član foruma

Kaže jedan mudri čiča:
Citat:
meni više glupo spominjat da tu ne postoji OPD, jer je opd jednostavno viši plan postojanja, tri kata, tamo gdje nikom ne treba trebati nešto od drugog, jer nema drugih

Rekao bih da tu nitko od nas nije OPD nego jedino možemo biti kandidati za OPD. Svi shvaćaju OPD kao neko stanje postojanja, ja ga shvaćam kao kut gledanja na stvari, kao razinu percepcije i svijesti.

@Lampa, suštinski dio tamnog svemira nije OPS, nego OPD i ne djeli sudbinu vampirskog :)

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 2:08 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Kaže jedan mudri čiča:
Citat:
meni više glupo spominjat da tu ne postoji OPD, jer je opd jednostavno viši plan postojanja, tri kata, tamo gdje nikom ne treba trebati nešto od drugog, jer nema drugih

Rekao bih da tu nitko od nas nije OPD nego jedino možemo biti kandidati za OPD. Svi shvaćaju OPD kao neko stanje postojanja, ja ga shvaćam kao kut gledanja na stvari, kao razinu percepcije i svijesti.

@Lampa, suštinski dio tamnog svemira nije OPS, nego OPD i ne djeli sudbinu vampirskog :)

suština vs.vampirizam ?

Vrh

PostPostano: čet jan 26, 2012 2:11 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
OPD je samo tamo gdje nikom ne treba trebati nešto od drugog jer nema drugih.
Takav plan postojanja.
Mi se tu možemo samo furati na OPD to i opet nismo OPD nikako.

A "čovjekova uloga u OPD polaritetu", to je onako... besmislica, postoji jedino nada da čovjek doživi transformaciju svijesti da postane dio OPD bića, a to je prilično nepojmljivo gledano odavde, nije baš opisivo iz ljudskog uma.

Well, očito sam nejasno postavila gomilu pitanja pa se izgubila bit. Pitam se za OPS prilikom prijelaza, što s njim? Jasno mi je za OPD, počela sam istraživati svoju tamnu stranu. Ono što vidim u tom traženju ne znam objasniti jer se ne sjećam dobro.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 779 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.