Ljudi, ja kad to vidim, dodje mi da se ceskam po glavi ili nesto. Kao prvo, ja sam jos uvijek mlad i kad se pokusam sjetiti kako je ranije izgledalo nebo, bas mi i ne ide. Ali, kad razmislim da li se stariji sjecaju, dolazim do zakljucka da zapravo uopce ne znaju kako nebo izgleda. Ja bi to stvarno pripisao modernom nacinu zivota, gdje nemas vremena ili "nemas vremena" (telka od 6 poslijepodne pa sve do spavanja, hej kako sam mogao zaboravit?) za apsolutno nista. Koliko ljudi moze otic negdje van i bit vani, opusten, toliko opusten da baci svoj pogled i na nebo? Dok sam bio skroz mali, volio sam gledati nebo, tj. oblake i oblike, neki su stvarno slicili na neke likove, nekad isprva na nista, a onda jednostavno polete asocijacije, pogotovo kada ih je malo vise, pa se treba malo zadubiti

Ali, ovo upucuje na dvije mogucnosti. Ili smo mi svi skupa ludi ili su stvari presle svaku granicu ili nesto trece... Sto me i zanima. Jer, kako mi izgleda skoro svaki 10. avion koji vidim baca chemtrail. Najgore je sto nekad i obicni izgledaju kao chemtrail, makar mislim da je chemtrail bas onaj koji postane onaj naborani deblji trag, koji stvarno postane 5 puta deblji nego obican i po izgledu bas lici na oblak. A za ove ostale koji ostanu - rekao bi da su jednostavno obicni tragovi, koji zbog vremenskih prilika gore u zraku ostaje dulje, a cini se da u takvim prigodama obozavaju sarat te tragove. Moguce da je vezano uz temperaturu gore i kad postane vrlo niska da tragovi jako sporo nestanu sto im je bas povoljna prilika za sprejanje - ne izgleda toliko cudno kao kad bi jedan avion presjekao taj trag, ostavljajuci svega jedan mali rep iza sebe. Jos ako je malo oblacno, pa se tragovi mijesaju sa oblacima... mislim da im predstavlja savrsenu priliku. Ali, stvarno, nikakva kontrola izgleda ne postoji tu. Jesu to mozda lazni putnicki letovi? Npr. let koji je stvarno prijavljen, na koji stvarno ide recimo 200 putnika, "ukrcava" se na avion, ali je avion u stvari prazan i polijece prazan i vec na pocetku su na njemu izmisljeni putnici, vec na pocetku nitko ne moze rezervirat kartu za taj let, jer je sve vec zauzeto? Ili su ti letovi samo prijavljeni da ce proc kroz strane drzave, a ustvari nemaju niti mjesto polaska niti mjesto dolaska? Ili je kontrola tolika da se sve krije na svakom koraku? Ovo zadnje mi je zapravo najmanje vjerojatno, jer bi u tom slucaju informacije curile i mislim da im je to zapravo najnezgodniji slucaj. Tako putnicki avioni vrlo lako polijecu sa nekakvih vojnih pisti, prolaze kao prijavljeni putnicki avioni iznad zemalja cijim zracnim prostorom prolaze. I cini se kao vrlo lako izvedivo. Sve sto trebaju napraviti jest prilagoditi motore i prijaviti te letove, koji u stvari ne prevoze nikakve putnike. Postoji vise mogucnosti i ja zapravo naklapam, ali me stvarno muci kako to da nazovete nekoga i kaze vam sve je u redu? Kazete nekom koga poznate, kaze vam, da je nesto sigurno bi se vec pisalo o tome? I tako u tajnosti prolazi citava operacija...
Da li je moguce provjeriti kako se prijavljuju, tj. na koji nacin letovi nad prostorom odrejene drzave, kako se provjerava koji let je regularan, a koji nije i koliko je moguce da netko jednostavno "uvodi" nove letove, pod raznim izlikama (ako vec nije lazan prijevoz putnika)? - NATO, prijevoz vojnika, prijevoz hrane, paketa "pomoci" i raznih gluposti. A kad razmislim, cak je i moguce da pod tom izlikom ti avioni nose tvari koje nose... Hm.... Sto vi mislite?