Sada je: pet maj 02, 2025 7:08 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Abdukcije
PostPostano: uto dec 20, 2011 10:11 am 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Flaš-mentalna simulacija; nastavak:

6 – modul

Foto album

Sasvim je moguće da se Duša neće sjetiti nekih od ovih vanzemaljaca a to je vjerovatno zbog toga što sve žrtve otmica nisu imale posla sa svim ovim vanzemaljskim vrstama. Ukoliko se Duša u određenom momentu ne može sjetititi ničega više, to znači da ona nije imala više doživljaja te vrste i tada trebamo da ostavimo to i možda da koristimo opšte rečenice, (u transformativnoj gramatici proces generalizacije se koristi kad ne postoje opisi bilo koje vrste koji koriste kategorizirajući elemenat, tako je moguće uključiti sve što može biti uključeno) što će naučiti Dušu da izbjegava da bude zarobljena od strane bilo koga.

Napomena:

Sada je trenutak u kome treba da obavijestimo Dušu da su Horus i Režalo samo fizička tijela/kontejneri za druge stvari koje su “bestjelesne”, koje ona obično vidi kao crne bezoblične ili dvo-dimenzionalne tačke: dok je “Šesto-prsti” jedno lažno fizičko tijelo/kontejner. Duša takođe mora biti informisana da uništavanje ili istjeravanje ova dva fizička tijela/kontejnera nije dovoljno, nego da ona mora prepoznati unutar njih i ‘druge’, tako da im ne dozvoli da joj se ikad više približe. Ukoliko u ovom trenutku upitamo Dušu odakle dolaze ta druga bića koja su sadržana unutar njih, ona će bez ikakve sumnje reći da ta dva bestjelesna entiteta dolaze iz jednog drugog mjesta gdje “fizička tijela” ne postoje i gdje se sve zatvara u sebe. Na kraju, čak iako sama ličnost žrtve otmica ne zna ništa, ispostavlja se da je Duša veoma dobro informisana nakon što postane svjesna i obavijesti se o stanju stvari.

Razmišljajući o ovoj 6-toj vježbi FOTO ALBUM- PREPOZNAVANJE VRSTA ,,PARAZITA,,kao
i predhodnoj vježbi u kojoj su data konvencionalna imena tipa Horusa, Režala itd, itd, uočila sam da će u nekoj početnoj fazi viđenja, nazvat ću ih zajednički,,paraziti,, oni prije biti opisani kao likovi koji im ,,smetaju, navode ,sugerišu ili im na bilo koji način (negativno, ali i pozitivno) utiču na život, PRIJE BITI opisani običnim ljudskim likovima tipa otac,majka brat,sestra prijatelj, neki nepoznat sasvim uobičajen ljudski lik, vojnik, bolničar, neki poznati ne bitno voljeni ili ne voljeni pjevač, glumac,političar, pisac itd- uglavnom neko ,,poznatiji,, itd,itd…

Na tom samom početku tj, gore navedenim opisima nekih od likova prvobitno se navodi na sjećanja, ali prije svega na SOPSTVENO UOČAVANJE –VEZANJE-SHVATANJE režiranih- slijedećih događaja u fizičkom koji su rezultat ovih manipulativnih djelovanja.
Nakon ovog uočavanja i shvatanja otvara se osvještavanje dijela u kojem se doista vidi-uoči da ti uobičajeni gore navedeni likovi svi imaju neku od karakteristika koja nije svojstvena običnom čovjeku…
Tek iza toga bi moglo ići osvještavanje i viđenje ko se ,,stvarno,, krije iza tih preuzetih maski kao i načina djelovanja tipa ruski babuški…Ovo se odnosi na ljude koji se prvi puta sreću sa osvještavanjem ovih tipova manipulacije...

Vrh

PostPostano: sri dec 21, 2011 10:55 am 
Administrator

Ove članke Corrada Malange s opisanim tehnikama za moguće rješavanje problema vanzemaljskih otmica, postavio sam i ovdje:

http://www.galaksija.com/metafizika/simbad.htm

http://www.galaksija.com/metafizika/fla ... lacija.htm

...

Vrh

PostPostano: uto dec 27, 2011 6:29 am 
Administrator

Mislim da bi bilo bitno napomenuti to da u vezi sa ovom FMS tehnikom, postoji i jedna "slaba tačka" a to je praktikovanje one tzv. "fuzije" Duše, Duha i Uma. Corradin pojam Uma se odnosi na gnostički "donji intelektualni centar" a po Kastanedinom riječniku, taj um podrazumijeva jednu "stranu instalaciju" ili - "predatorov um" koji nije prirodno ljudski. (Nama je taj um s kojim se stalno identifikujemo, kojim razmišljamo i uz pomoć koga zaključujemo uglavnom jedino praktično poznat).

Tako, nije ništa neobično što često dolazi do konflikta kod pokušaja sprovođenja fuzije. Jedan od Corradinih saradnika izrazio je to ovako:

Citat:
Mnogi Duhovi i Duše s kojima sam radila nisu htjeli da se povezuju s umom, govorili su za njega da je lažljivac, da nije naš, ili da ga ne vole i slično…. Drugi se opet mogu dobro slagati s tim umom ali mu ne vjeruju puno...

S tim u vezi, kod bilo kakvog praktikovanja ove tehnike, možda ne bi trebalo ni ići na pravljenje fuzije Duha i Duše s ovim umom!?

Ako ništa, kroz FMS se potvrđuje istinitost Kastanedinih navoda...

Citat:
Da bi nas držali u poslušnosti i poniznosti, krotke i slabe, grabljivci izvode čudesan manevar, izvanredan, naravno, s tačke gledišta stratega koji se bori, a jeziv za one koji zbog njega stradaju. Oni nam daju svoj um! Da li me čuješ? Grabljivci nam daju svoj um, koji postaje naš um. Um grabljivca je barokni, kontradiktoran, mrzovoljan, pun straha da svakog trenutka može biti otkriven...

...kao i nekih postavki iz Četvrtog puta (Gurđijevov "kundabufer") i Istočne gnostike.

...

Vrh

PostPostano: uto dec 27, 2011 8:01 pm 
Član foruma

Citat:
Mnogi Duhovi i Duše s kojima sam radila nisu htjeli da se povezuju s umom, govorili su za njega da je lažljivac, da nije naš, ili da ga ne vole i slično…. Drugi se opet mogu dobro slagati s tim umom ali mu ne vjeruju puno...

Citat:
Da bi nas držali u poslušnosti i poniznosti, krotke i slabe, grabljivci izvode čudesan manevar, izvanredan, naravno, s tačke gledišta stratega koji se bori, a jeziv za one koji zbog njega stradaju. Oni nam daju svoj um! Da li me čuješ? Grabljivci nam daju svoj um, koji postaje naš um. Um grabljivca je barokni, kontradiktoran, mrzovoljan, pun straha da svakog trenutka može biti otkriven...

Možda poznate izjave tipa:"Slušaj svoje srce" (a ne predatorov um), i jesu izraz nekog podsvjesnog znanja u nama iz kojeg se naslućuje nepovjerenje duše prema umu.

Što se tiče svih prethodno navedenih imena, ne volim kulteve bilo kakvih ličnosti, nešto/netko nam se može svidjeti i ne mora (meni osobno D.Icke je za sada sasvim ok), ali nemojmo od tih ljudi praviti kult ličnosti. Moja baba je sa 4 osnovne dokučila neke stvari koje nisu masa mojih kolega, a za razliku od njih nikad čula nije ni za jednu od spomenutih "veličina".

Mislim da je stvarnost daleko šarenija.

Vrh

PostPostano: uto dec 27, 2011 8:27 pm 
galaksija je napisao/la:
4 - modul
Odstranjivanje AAM/APM-a, Lux-a i Trans-dimenzionalnih parazita
Luks uvijek izgleda kao jedna mala blistava lopta koja se stalno kreće kako ne bi bila uhvaćena od strane Dušinog svjetlosnog snopa, i povremeno pokušava da izađe iz lobanje, prelazeći u solarni pleksus. Duši ovdje treba pomoći riječima i ona treba da bude ohrabrena da to eliminiše. Duša to može učiniti u jednoj sekundi, međutim, u dosta slučajeva ona se boji te stvari, koja se stalno kreće kako poželi: međutim, mi moramo insistirati na tome i moramo naći neki način da navedemo dušu da to konzumira, eliminiše ili konventrira. Duši moramo dati na znanje to da ukoliko ona ne eliminiše Luksa, on će se ponovo vratiti natrag. Uspješnost u eliminaciji Luksa uveliko zavisi od od umješnosti vanjskog operatora (vođe seanse, prim. prev.) u radu sa žrtvom otmica. Luks može često i pobjeći napolje iz fizičkog tijela/kontejnera, prije nego što ga se eliminiše. U tom slučaju trebamo reći duši da ga uhvati i likvidira, jer je to jedini način da ga se stvarno oslobodi. Ponekad se desi da duša ne želi da se oslobodi od Luksa, ali ga otjera daleko od svog fizičkog tijela/kontejnera. Međutim, tada je ona bar naučila da ga prepozna i otjera od sebe.

Evo još malo informacija o Luxu: izgleda da je riječ o entitetu koje je prema mnogim newagerskim izvorima biće svjetla koje ima se voli predstavljati i kao Bog, pa ga ovi onda vole kanalizirati ili slušati kao "unutrašnji glasić" i prihvaćati vodstvo takvog unutrašnjeg učitelja.

slika

Vrh

PostPostano: sri dec 28, 2011 6:12 pm 
Član foruma

Ako bi stvarno pokušali ići do kraja poimanja neke ,,čistoće i pravog puta,, onda je bar meni glupo,kada se kaže da samo nju ejdžeri slušaju svoj unutarnji glasić,, i ako se taj unutarnji glasić pojavljuje i svim ostalim naravno u raznim drugačijim oblicima koje oni očito ne vide ili još bolje ne žele vidjeti.

Dodo, sa tobom se slažem sve do dijela o D. Ickeu mada se i sa njegovim mišljenjem slažem donekle kao i sa svim ostalim starim i novim hahaha misliocima , a odnekle ostajem ipak sama sa sobom.
Inače ne volim slijediti nikog sto posto jer da sam to htjela mogla sam ostati pri religiji i uopšte se više ,,ne zamarati,, ili upadati u sljedeću sto postotnu klopku...

- Što se tiče uma i priče o njemu svako učenje nas je vodilo da je on lažljivac i ko je imalo zagrebao ispod površine postao je svejstan toga, tako da je meni to otkrivanje tople vode...

-Negdje na početku sam navela da smo radili neke stvari opet ponavljam vrlo slično kao ova Malangina prezentacija, i razlika je u tome što smo mi isključivali odgovore uma i spajali se sa višim ja, nad dušom, visokim C-eom itd i razmatrali te odgovore. U to nije bio uključen ni pojam Duh koji Malanga navodi... Mislim da ova njegova prezentacija nije dobar primjer za pokaznu igru mrkve i batine...

Lično bih voljela da ova tema ima više opisa ličnih iskustava i zaključaka proisteklih iz tih svojih ličnih iskustava itd, itd...jer sve ostalo je bar meni energetsko palamuđenje, pardon filozofiranje...

Vrh

PostPostano: sri dec 28, 2011 11:32 pm 
Član foruma

Raditi s bilo čime čemu dajemo konačni pojam i razumijevanje - a istovremeno nismo sigurni o čemu je riječ je u končnici - rad - rad koji u sebi sadrži namjeru da se ide dalje.
Tako ja shvaćam i Malangino polazište - ali istovremeno pojmove duše, duha i uma ne uzimam tako plastično.
Na isti način tretiram i više ja.
Za sve ovo vrijedi isto pravilo - mi o tome ništa pouzdano ne znamo. Međutim, bez obzira imamo li točnu definiciju/objašnjenje/znanje ovih pojmova - mjeriti bi se trebao rezultat. Ili, proučiti sve i osluškivati sebe. Ili još bolje biti dio tog događanja pa ga osjetiti na svojoj koži.

Obzirom da sam bila u obje pozicije - reći ću samo da raditi treba i dalje. Ne stati, ne sve uzimati zdravo za gotovo i samo nastaviti sakupljati informacije.

Mi nismo svi isti - a što se tiče ovakvog rada - on je zaista toliko slojevit da ga je ponekad teško opisivati. No, jedno je istovjetno svima koji su radili s vanzemljaskim otmicama - opisi onih koji otimaju su i više nego slični. Tako se i kod Malange koji je tokom 20 godina odradio puno sesija pojavljuju gotovo identični opisi na kakve nailazim i ja kad radim.

I iako se moj način razlikuje od Malangina, dolazim do istovjetnih opisa.
E sad - kako se riješiti gamadi - to je pitanje na koje nema odgovora. Malanga je ponudio ovu metodu, koja je zasigurno iz njegova ugla percepcije sažetak svega do čega je došao.

I zasigurno ima rezultata. Da li onih koji će vrijediti za svakoga - ne znam, ali kao što rekoh - bez obzira kako mi zvali dušu, duh ili um - kako ih objašnjavali i koje im moći davali - ostajemo na koncu mi - sami i s odlukom. Što i kako činiti. I sve počne tamo gdje je zaista počelo - na pitanju - tko sam ja? Zašto sam to zaboravio?

Pa nekako mislim da je nužno prestati se boriti i mirno raditi, znajući s kim imamo posla. Možda je dovoljno samo doći k sebi.

U cijeloj ovoj priči koja nije bezazlena niti zanemariva - koja je dapače vrlo ozbiljna za one koji je doživljavaju jer su to osvijestili - traganje za otkrivanjem toga što je duša i da li ona može riješiti problem - tko joj smeta, a tko joj može pomoći je na neki način hod po žici. Hod koji ti guzu ostavi otkrivenom.

Jer kad se krene na taj put prema sebi - potrebno je skidati dio po dio programa koji su vrlo suptilni i svako zastajkivanje ili zauzimanje stava konačnosti - može biti na određeni način zamka. Ali po tom putu, onaj tko hoće može sakupljati mrvice koje su ostavili istraživači prije njega, pa je svakim korakom dalje i svaki rad koji poduzme bit će jedan milja puta više.

Naučit će kako doskočiti npr. Lux-u, kako se izmaknuti, kako izaći iz tog programa, ali prije toga trebao bi stati i vidjeti da se nešto događa. Bez toga - cijela je potraga samo suočavanje s nepoznatim, na način da čak i kad pomislimo da je poznati - ako uključimo "mogućnost" - ispadne da možda baš i nije tako.

I tu se čovjek bez obzira na sve što je naučio - na koncu može osloniti samo na sebe. Kad kažem na sebe ne mislim na dušu, niti na duh niti na um - kažem sebe koji je cjelovit - miran, postojeći, koji je svijetlo koje ne treba graditi jer je netko rekao da je eto došlo vrijeme - stiže val - pa se eto nešto gradi. Jer cjelovtost je već postojeća, dakle, ništa se ne gradi - sve već postoji - samo se trebamo sjetiti. A to postaje problem ako smo puni implantata koje dobivano još u fetusnoj dobi i koji služe baš blokadama, manipulacijama sjećanjima, paravan memorijama, te mnogim drugim stvarima.....

Zato, dobro je izmjenjivati informacije i iskustva, jer zvali mi dušu dušom, a duh duhom - nevažno je - jebe se njima kako ćemo nazivati nešto dok god su sigurni da nas upravo potraga za razumijevanjem tih pojmova odvlači od toga da stanemo samo na tren, kratko Sada, otvorimo oči i ugledamo Majstore sranja. A oni su tu, ne samo kod mene, ne kod Znak - mislim da je to puno prisutnije i da ih zanima svaki onaj tko unutar sebe nosi to što u ovom našem postojanju ima ime duše.

Ali sve ovo što navodim - kao moje iskustvo - to nije borba, to je rad. Svakodnevni, ponekad težak, a ponekad miran - taman da uzmeš predah. I ideš dalje.

Bez straha, zaključaka i slavljenja pobjeda.

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: čet dec 29, 2011 10:26 am 
Član foruma

Slažem se sa tobom Alf, jer nekad stvarno imaš petlje stalno iste i ponavljajuće stvari lijepo i smireno objasniti. Hebi ga, meni većinom pravi problem moj vulkanski temperament za koji neka kulturna raja jednostavno kaže:,,Hajde ba,popusti gard :mrgreen: naročito kad trebam objašnjavati opet i ponovo da od zakucanog drveta pred nosom teško da možeš vidjeti šumu u kojoj raste jako mnogo različitih vrsta stabala i da to uopšte nije nikakava smetnja, da bi se se to ipak zvalo šumom, ili da u glavi daje opet sliku šume, bez obzira na ona različita stabla (joj,od ovog opisa i mene je zabolila glava :cry: )...Inače mislim da to opet vodi rasnoj podjeli na abducirane i one ne-abducirane,kao i stajanju u mjestu ovdje na ovoj temi, samo iz jednog prostog razloga koji sam već spomenula, a to je ono zakucano drvo pred nosom ali i još jedna mogućnost- Danas mi je dosadno i ne bi mi škodila koja mentalna vježba koja nosi naslov pilanje zamišljenih drva ovdje i sad...

PS: Sad ne mogu naći gore u postovima gdje Malanga navodi neke od mogućnosti koje mogu osporiti uspjeh načina njegovog djelovanja i ja ću spomenuti jednu koja je meni extra dobra i koju sam i sama uočila kod nekih osoba, a to je:

-Neke osobe su se već navikle na dobijanje poruka,uputa, objašnjenja ,,ovoga svega,, sad u ovom ili onom obliku od strane vanzića i da ustvari na kraju oni i NE ŽELE to prekinuti jer bi im na neki način bilo,, dosadno i suhoparno,, hahaha u ovoj nejasnoj zbilji o kojoj bi ustvari sami trebali kontati. Jednostavno su donijeli zaključak da je to kraći put nekih spoznaja...sad dobar ili loš...hebi ga oni su se odlučili za ovaj način, bez obzira na represivne mjere ?!?...Kako god, sad će Nova Godina iliti dernek.ba, :occasion5:

Vrh

PostPostano: čet dec 29, 2011 4:50 pm 
Član foruma

znak je napisao/la:

PS: Sad ne mogu naći gore u postovima gdje Malanga navodi neke od mogućnosti koje mogu osporiti uspjeh načina njegovog djelovanja i ja ću spomenuti jednu koja je meni extra dobra i koju sam i sama uočila kod nekih osoba, a to je:

-Neke osobe su se već navikle na dobijanje poruka,uputa, objašnjenja ,,ovoga svega,, sad u ovom ili onom obliku od strane vanzića i da ustvari na kraju oni i NE ŽELE to prekinuti jer bi im na neki način bilo,, dosadno i suhoparno,, hahaha u ovoj nejasnoj zbilji o kojoj bi ustvari sami trebali kontati. Jednostavno su donijeli zaključak da je to kraći put nekih spoznaja...sad dobar ili loš...hebi ga oni su se odlučili za ovaj način, bez obzira na represivne mjere ?!?...Kako god, sad će Nova Godina iliti dernek.ba, :occasion5:

Pa ja sam primjetila da je kao prvo nužno riješiti ulogu žrtve. Ako se to ne odradi - teško će se išta dalje raditi. A uloga žrtve ima tisuću lica.
I ne izgleda uvijek tako da prikazuje osobu koja je u vidnom strahu, ponekad ona izgleda dapače, vrlo samopouzdana, jaka, odlučna!

Obično takva osoba ne želi riješiti problem jer je uvjerena kako se to što joj se događa ne događa svima! - to je prvi kamenčić za popikavanje, nakon njega, kad se osjeti Odabranom - može pomisliti da ima misiju (borba protiv mraka, spas čovječanstva, svjetlosni ratnik itd...) - ovo je pak vrlo često, a nakon toga čak i kad ugleda pred sobom nešto što nikako ne bi trebalo biti "pridruženo" niti se nalaziti u njezinom polju postojanja - ta osoba to proglasi zaštitnikom, pomagačem, duhovnim vodičem, vezom s Izvorom, Tvorcem, Kristom, privilegijom koju je eto stekla svime predhodno navedenim itd.....
Naravno, potpuno zanmerajući mogućnost da "zaštitnik" ima lice - a to je drugo lice straha - njezinog. Straha od samoće koji počiva na jaslama vjerovanja.

Ono što gotovo uvijek prati zaštitnika - kao i nametnika bilo koje vrste - je implantat koji ga podržava. Barem ja nailazim na to baš na takav način.

I to se vrlo teško onda miče, ako je osoba u ulozi žrtve na gore opisani način.

Pogotovo ako zaštitnik preuzima lik sveca, gurua ili arhanđela. Obično se tokom rada dobiva i prava predstava gdje je osoba uvjerena kako nema "opasnosti" ni od onih koji ružno izgledaju - jer ovi koji ulijevaju povjerenje sve to sređuju.

Ovdje bi se pod znak pitanja elegantno mogao svesti i rad s svjetlošću, Mihaelom i svime onime nevedenim kod tehnike koju je prakticirao Baldwin, a djelove koje i sama koristim. I baš zato - nameće se pitanje kako osobu dovesti do toga da sve odradi sama? To je nešto za što sam sigurna da je bilo poriv i Malangi za Simbad.

Dakle vjerovanje u pomagače može biti slijepa ulica u radu. Dok osoba ne dozvoli mogućnost da zaštitnik nema šta tražiti u njezinom postojanju, oni se ne mogu micati. Točnije - oni mogu stvoriti privid da su maknuti (primejrice Baldwinovom metodom), ali ako se ode dublje, isti program je i dalje ukopčan i niču novi oblici, nove predstave...

Međutim, nekako je to vezano za vjerovanja koja pak ispoljavamo u ovom našem svjesnom stanju u kojem živimo. Koja je jako, (mislim na naše svijesno stanje) jako važno i greška je odmicati se od njega s željom da smetnemo s uma da mi živimo sada i ovdje. A koja se (vejrovanja) ne gube unutar izmjenjenog stanja svijesti - pa se taj rad može oduljiti, a rezultati mogu doći samo na način da se skidaju neke druge stvari, pa eventualno oslobođena tog drugog smeća shvati da možda može sebi dozvoliti i postojanje bez zaštitnika.

Sve je to tako različito i ovisi o puno faktora - ali obrazac rada je gotovo pa uvijek isti i bez rada osobe s kojom se radi - nema šanse da bude ikakvih rezultata.

U tom smislu onaj um koji je Malanga spominjao može biti ometač - ako podržava program - kontejner vjerovanja. Jer to je njegov motor. I da, ono što se naziva dušom moguće će ga čak i slušati. Možda je Montalk u svojim tekstovima o duši dao razlog zašto je to tako. Ili smjernicu. Mogućnost?

Zato, važno je uzeti u obzir koliko je osoba zaista odlučna (ovo enma veze s željom!) raditi - jer paralelno s radom koji će se odvijati na Malangin način ili neki drugi u izmjenjenom stanju svijesti- pravi je onaj koji će odrađivati u ovom svijesnom stanju.

Točnije - koliko će biti spremna zaboraviti sve što je naučila i pogledati sebe iz drugog ugla. Takva osoba tad doživljava trenutke kada jednostavno zna - na način da ne razmišlja, ne želi i sasvim joj je u biti bespredmetno misliti - jednostavno postoji s vibracijom koja se mijenja. Ali to je nešto što se kod nekoga dogodi u ekspresnom trenutku, a kod drugog pak nikada ne zaživi.

To sa sobom zaista ponekad donese možda i "napade" koji su jači, nastane nešto poput proboja - pa se osoba odjednom bolje sjeća kako abdukcija tako i nekih djelova sebe samog.

Međutim, to je jedini način - to je nešto što samo ta osoba može odraditi - na žalost, češće je da to osobu koja i dalje živi u ulozi žrtve, a uopće toga niej svijesna - upravo odmakne od daljnjeg rada. Jer zar nije ljepše biti odabran, uživati u ljubavi i svjetlu, brinuti o spasu planete i čekati valove, brodove, kočije i sve ono što po izboru biraju napuštanjem sebe.

A što se tiče podijele na abducirane i neabducirane - ja bih bila sklonija mogućnosti podijele na one koji sumnjaju ili znaju da su abducirani i na one koji ne žele znati.
S razlikom da većina onih koji znaju da su abducirani dobivaju bonus u igri - nekako vrlo lagano izađu iz uloge žrtve - bez obzira što ih oni drugi i dalje promatraju kao žrtve.
No, to na žalost samo govori o tome da je riječ o nečemu što je ozbiljnije nego što većina uopće može pojmiti. I na žalost još uvijek za velik krug ljudi koji su prisutni čak i na ovakvim forumima - previše. Pa svaku komunikaciju u kojoj se opisuje šta sve rade grejsi, šestorpsti ili bilo tko drugi - smatraju samo još jednim gubljenjem vremena na negativan način promišljanja, na svojevrsno prizivanje istih ako se o njima govori, jer moglo se vrijeme potrošiti na pozitivne misli i slanje ljubavi, a sve kako bi svi bili povezani i energetski se sjedinili pa poput pravih svjetlosnih ratnika presudili gadovima.

Interesantno je pak spomenuti, da i abducirani znaju što je smijeh, ptičica i čokolada. I imaju mir - čak i onda kad se probude, a znaju da su negdje bili. Ili ih je netko posjetio. I to ne govorim samo kroz vlastito iskustvo, već i kroz tuđa koja su mi poznata.

Kao i da su prema mom iskustvu gotovo svi ljudi s paničnim napadajima - abducirani. Svi opisuju isto, svi su na stolovima, u sličnim prostorijama, s sličnim bićima. A neki od njih za sve to nisu nikada niti čuli. Za panične napadaje optuženi su kao isključivi krivci koji bi uzrok njima trebali tražiti u nesporazumima u djetinjstvu ili traumama prošlog života. I to je tužno.

Tako da nema podjele - barem ne one prave - jer čini mi se da postoji vrlo realna mogućnost da smo svi u istim govnima!

Vrh

PostPostano: pet dec 30, 2011 12:40 pm 
Član foruma

zdravo alf,
jel mi moš pojasnit ovo pls

Citat:
Interesantno je pak spomenuti, da i abducirani znaju što je smijeh, ptičica i čokolada. I imaju mir - čak i onda kad se probude, a znaju da su negdje bili. Ili ih je netko posjetio. I to ne govorim samo kroz vlastito iskustvo, već i kroz tuđa koja su mi poznata.

Vrh

PostPostano: pet dec 30, 2011 7:38 pm 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
zdravo alf,
jel mi moš pojasnit ovo pls

Citat:

Mogu, taj dio koji si odabrao je dio izvađen iz konteksta većeg dijela. Pa je najbolje vratiti se na tekst i pročitati ga ponovno s razumijevanjem.

No i ovako zasebno značenje mu je prilično razumljivo:

oni koji pišu o otmicama, ili o svom iskustvu otmica nisu ljudi s (ah posudit ću jedan termin s druge teme) dakle nisu ljudi s žutim knjižicama - ali su često tako tretirani. I nije to njima problem - jer znaju da im ne treba žuta knjižica. Međutim, ima onih koji imaju žutu knjižicu uvjereni da je trebaju, a ne bi je trebali da znaju kako nije neobično to što se sjećaju otimanja, grejsa ili nečeg drugoga. Ili onih koji dijele žute knjižice, a boje se pogledati u svoje dvorište....Samo saznanje i rad na osvješćivanju događanja koja se opisuju na ovoj temi ne izazivaju nemir - već donose mir.

Jel sada jasnije?

Vrh

PostPostano: pet dec 30, 2011 8:23 pm 
Član foruma

Jest hvala :)

Vrh

PostPostano: sub dec 31, 2011 3:26 am 
Član foruma

alf je napisao/la:
Raditi s bilo čime čemu dajemo konačni pojam i razumijevanje - a istovremeno nismo sigurni o čemu je riječ je u konačnici - rad - rad koji u sebi sadrži namjeru da se ide dalje.
Tako ja shvaćam i Malangino polazište - ali istovremeno pojmove duše, duha i uma ne uzimam tako plastično.
Na isti način tretiram i više ja.
Za sve ovo vrijedi isto pravilo - mi o tome ništa pouzdano ne znamo. Međutim, bez obzira imamo li točnu definiciju/objašnjenje/znanje ovih pojmova - mjeriti bi se trebao rezultat. Ili, proučiti sve i osluškivati sebe. Ili još bolje biti dio tog događanja pa ga osjetiti na svojoj koži.

E sad - kako se riješiti gamadi - to je pitanje na koje nema odgovora. Malanga je ponudio ovu metodu, koja je zasigurno iz njegova ugla percepcije sažetak svega do čega je došao.

Pa nekako mislim da je nužno prestati se boriti i mirno raditi, znajući s kim imamo posla. Možda je dovoljno samo doći k sebi.

Odličan post Alf. :thumbup:
S velikim nestrpljenjem sam očekivala nove nastavke materijala o abdukcijama, međutim sam osjetila da se ne mogu vidjeti u predloženim scenarijima. Previše komplicirano, makar meni. Niti odabir načina (TV show) suočavanja svih „stakeholdera“/zainteresiranih strana mi baš ne leži. Iako materijal ima zanimljivih/iskoristivih elemenata.
U razdoblju očekivanja novog nastavka, prije nekih 15-ak dana, ujutro mi se pojavilo sjećanje na novu abdukciju. Fizičku. Ili možda imam umišljaj o tome, bujnu maštu, instalaciju lažnog sjećanja,…? Sve je moguće. No, ipak, što ako…? :shock: :shock: :shock:
Kome uopće reći? Tko će mi povjerovati? Svi će se u strahu odmaknuti i sa gađenjem ustvrditi da sam slučaj za psihijatra? Kako nekome predstaviti taj osjećaj nevjerice, užasa, razočarenja kad sam povezala da tog jutra možda ponovo imam potpuno novo tijelo. Tijelo koje nije nikad prije, do tog jutra, udahnulo zrak svojim plućima, pojelo i probavilo hranu, tijelo koje nije majka mojem djetetu :shock:

I krenem promatrati to svoje novo tijelo, koje je moglo biti savršeno – da su ga takvim htjeli napraviti, koje je uzgojeno maksimalno kvalitetno – da bi ga mogli donekle pokvariti da sliči na ono staro. Koje sadrži bakterije, kvasce i viruse posprejane s vanjske strane da ugmižu u unutrašnjost organizma i tako mi otežaju život. Tijelo koje je moj prijatelj jer radi za mene i moj neprijatelj jer radi za gospodare.

Evo što sam opazila: ujutro sam bila jako žedna (šrobudio me osjećaj žeđi) i tako cijeli dan. Osjećaj vrlo lagane mučnine je bio prisutan, također. Jutarnje stolice nije bilo premda je trebalo biti. Na ruci je nedostajala sitna ranica koja nije vidljiva ali mi je zagorčavala život prethodna 2-3 dana. Da je zarasla osjetila bih krasticu ili slično. Oko nosa, na prijelazu vanjske kože u unutrašnju sluznicu nervirao me stalno osjećaj peckanja. Pratim ponašanje svog tijela svakodnevno, znam da nemam neku akutnu infekciju nosa, pogotovo vanjskih dijelova (imam kroničnu upalu sinusa). Zbog načina peckanja shvatim da je to infekcija patogenim kvascima, namjerno stavljena.

Poražavajući osjećaj, da usprkos svem radu i trudu i promjenama koje unosim u svakodnevicu i dalje sam ovca koju šišaju, i meso koje mesare, k'o na kolinju. Odvajaju dijelove, puštaju krv, a svijest vrišti. Vrišti kad shvati da je opet i opet prevarena. Nasamarena. :shock: :shock: :shock:
I tada u svoj toj muci se javlja plan kojeg provodim u djelo odmah dok ga smišljam. Koristim dvije ključne informacije iz pročitanih tekstova:
• bića i entiteti niže frekvencije moraju poslušati naredbu bića više frekvencije;
• razgovor s mojom dušom.
Prepoznam svoju dušu kao dijete od 4-5 godina koje se igra, ima povjerenja u sve i svakoga, djetinje naivno. Obraćam se svojoj duši upravo kao da se obraćam djetetu i objašnjavam da postoje entiteti i bića koje žele povrijediti ovo tijelo i molim dušu da ne dopusti pristup entitetima nižih frekvencija ovom tijelu i njegovim nad-tijelima. Također uključim i sva moja tijela u različitim realitetima. I poigram se s dušom (voli se igrati s obojanim mineralima i njihovim energijama).

Svake večeri se poigram s dušom i podsjetim je da ne dopusti bićima i entitetima niže frekvencije pristup. Stalno pratim rezultate (kako se osjećam, što sanjam, kako razmišljam, kakav mi je dnevni sadržaj energije i raspoloženje,..). Nedugo nakon toga sanjam neki vid tablice koja sadrži tekst „59%, odbijeno“ . Nisam odmah ujutro povezala na što se mogao odnositi taj pojam dok nisam ubrala da se moj „antivirusni program“ uključio i javio uspješnost rada. Dogovaram s dušom dodatnu zaštitu od programa instaliranih u manufakturirano tijelo, a slijedi noćni napad. Napadač da bi ostvario svoju zlu namjeru treba prevariti dušu kako bi dobio pristup k svijesti. Kad se probije kroz obrambeni mehanizam (ako se može tako reći) gospodari sviješću i dušom te ukida „antivirusni program“.. Svijest je nadređena duši. No, ako je inficirana, duša ne može napraviti baš puno bez suradnje sa sviješću. Kad je svijest umrtvljena, bilo koji napadač, a ima ih svakojakih, a svi su u službi istih gospodara, bilo direktno ili indirektno, može napraviti što hoće.

Napad dolazi u obliku rodbine ili prijatelja koji se duši obraćaju vrlo logičnim argumentima: oni jesu bića niže frekvencije, ali mole pristup jer mi žele pomoći u vezi tog i tog problema ili situacije, a osim toga smo i rodbina (uglavnom umrla). Duša je dopustila pristup entitetu koji se maskirao u člana obitelji s lažnom izlikom da pomogne oko rješavanja jednog od problema, a radilo se o namjeri seksualnog napada, prethodno je uspješno posrkao moju energiju. Budući su izlika i stvarna namjera entiteta vrlo različite, svijest je to zamijetila i odbila napad jer se pojavila nelogičnost. Ja sam se probudila, a duši sam dala nalog, ponovo, da je pristup svim oblicima entiteta niže frekvencije od moje, onemogućen, bez obzira da li su došli u obliku rodbine i/ili prijatelja ili imaju važnu poruku koja će mi pomoći. Također sam dala nalog da maskirani entiteti koji glume svjetlo kao ni entiteti sa seksualnim namjerama ne mogu prići na domet koji može ugroziti bilo koje moje biće.

Novi napadi su u obliku poruka o urotama, NWO, na sve strane svijest vrišti „Prevara, prevara!“ Napadi su također u obliku mojih misli koje kreiraju to što misle (što se pojavljuje). Stalno ponavljanje negativne situacije ili razmišljanje o mogućem napadu, u stvari baš i kreira takvu situaciju. Kao odgovor na napade treba razviti unutarnji vid, povezati se sa svojom višom sviješću, pravom sviješću. Pretopiti se u nju i ostati s njom povezan, 24/7. E, a kako to postići?
Za sada mislim da imam nekih 68% učinkovitosti obrane od napada. Još uvijek pokušavam shvatiti kako premostiti ostatak. Svaki put kad sanjam da se krećem u grupi ljudi bilo pješice, u vozilu, autobusu, vlaku ili slično se probudim. Znam da se radilo o pokušaju ne-fizičke otmice, no da li je bila uspješna ili ne, ne mogu sa sigurnošću reći.

Svakog jutra imam preispitivanje sna i osjeta u tijelu kako bih pratila ima li promjena i kakvih.
Još jednu važnu stvar želim napomenuti, kroz san sam doznala da su abdukcije također samo iluzija i da i iznad te postoji razina drugačije stvarnosti. Mi smo igrači na igraćoj ploči čega god, a partiju igraju crni i bijeli i čisto se dobro slažu. Oni nemaju ništa jedan protiv drugog. Oboje promatraju abdukcije i zlostavljanja koja negativci izvode. I što poduzimaju? Ništa! Naizgled ništa.

alf je napisao/la:
Ali sve ovo što navodim - kao moje iskustvo - to nije borba, to je rad. Svakodnevni, ponekad težak, a ponekad miran - taman da uzmeš predah. I ideš dalje.
Bez straha, zaključaka i slavljenja pobjeda.

Već neko vrijeme se razmišljam da li ovaj sadržaj podijeliti s drugima ili ne, jer iskustvo mi pokazuje da će se protuteža vrlo brzo pojaviti. Svatko bi trebao razviti svoj način rada. Ja svoj moduliram iz dana u dan.
:|

Vrh

PostPostano: sub dec 31, 2011 7:21 pm 
Moderator

Dijelimo slična iskustva, drago mi je da si napisala, jedno duže vrijeme sam najozbiljnije imao problem sa tim da nisam morao ići na wc osim na pišanje, jeo sam normalno a govana niotkuda (govnokradice)... znao sam se često buditi sa osjećajem teškog umora, ko sam sam pao s marsa i pojeo cijelu apoteku da to zaboravim.

Vrh

PostPostano: ned jan 01, 2012 2:47 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Dijelimo slična iskustva, drago mi je da si napisala, jedno duže vrijeme sam najozbiljnije imao problem sa tim da nisam morao ići na wc osim na pišanje, jeo sam normalno a govana niotkuda (govnokradice)... znao sam se često buditi sa osjećajem teškog umora, ko sam sam pao s marsa i pojeo cijelu apoteku da to zaboravim.

Teški umor je indikator nedostatka energije. Nemaš je jer su je pobrstili. Nikad se ne zna koja je po redu kopija klona koji predstavlja jednu osobu. No nisu dovoljno pažljivi, tragovi, sitni doduše uvijek postoje, samo treba pratiti "govor tijela". Ovdje mislim na ukupni izražaj i način govora tijela, a ne samo mainstream.

Vrh

PostPostano: ned jan 01, 2012 10:19 am 
Član foruma

Teški umor je indikator nedostatka energije. Nemaš je jer su je pobrstili. Nikad se ne zna koja je po redu kopija klona koji predstavlja jednu osobu. No nisu dovoljno pažljivi, tragovi, sitni doduše uvijek postoje, samo treba pratiti "govor tijela". Ovdje mislim na ukupni izražaj i način govora tijela, a ne samo mainstream.[/quote]

oci su prozori duse.nauci da gledas kroz prozore...

Vrh

PostPostano: ned jan 01, 2012 12:56 pm 
Član foruma

Ima o obdukcijana na zone reality ponekad.Nije lose.
Pre nekako su pricale zene kako su otete u toku sna tzv. Astralna obdukcija.

Vrh

PostPostano: sri jan 04, 2012 11:47 am 
Član foruma

Obzirom na istovjetno polje istraživanja, nakon temeljitog čitanja materijala vježbe Flaš mentalna simulacija dr. Malange, a posebice zato što je prikaz onih koji sudjeluju u onome što nazivamo abdukcijama ljudi – gotovo identičan onome što i sama viđam u radu – zapisala sam viđenje iste iz svog ugla percepcije. Kako je riječ o mom viđenju, sve rečeno nije zaključak, već samo jedna od mogućnosti. Isto tako – ne otvaram njime upitnost rada vježbe, jer u konačnici na nama je da izaberemo tehniku kojom ćemo raditi. Naravno, riječ je o tome da smo svi ovdje u poziciji upitnosti na koju odgovaramo onime što možemo razumijeti. Pa tako i ja.

1 modul
- započinje gradnjom scene – na način da u biti gradi čovjeka po principima zemlje, vode, zraka i vatre. Način gradnje scene je indukcija koja vodi u izmjenjeno stanje svijesti – ma koliko to Malanga želio prikriti.
I nakon indukcije kad mu je čovjek već “došao” do izmjenjenog stanja u kojem ima i somnambulizam kvalitetan za daljnji rad, usidrio ga je pitanjem o tome kako je obučen! I odveo u ogledalo koje je pripremljeno na isti način – podržavajući arhetip čovjeka - hm, ako pretpostavimo da znamo što je čovjek. To je polazište. Bar ono od kojeg je krenuo Malanga. Mene interesira zašto misli da zna šta je čovjek?

2 modul
- nadalje opisuje mogućnost da klijent ne vidi – bez obzira što je dobio instrukcije za točno određenu vrstu ogledala u koju je trebao ući. Naime, ovdje po meni, upitno je koliko smije reći kako ogledalo treba izgledati, jer je to sugestija – a pogotovo koristiti je u slučaju kad klijent ne vidi dušu – sugestiju!!!! da bi je vidio. I to vizualno-kinestetičko-auditornu. Ovo možda može proći kao bezazlena sugestija jer kako se stalno navodi - nije riječ o hipnozi – ali ako imamo na umu da je riječ o stanju u kojem je klijent, a koje je isto kao stanje dobiveno hipnozom – stvara se gorak okus u ustima. Barem meni. Jer klijent je bez sumnje na mjestu drugačije svjesnosti.
I da nije – ne bi se kasnije u postupku navodila mogućnost da klijent protiv svoje volje uđe ponekad u hipnotičko stanje! Te na to treba paziti! Usudila bih se reći da to malo ima veze s voljom klijenta, već s klizanjem u hipnotičku komu. U koju može ući samo klijent koji već je u hipnozi. Tu valjda smatra da riječi “protiv svoje volje” znače da je klijent u biti prevaren misleći kako nije riječ o stanju u kojem bi bio i da ga se tamo dovelo hipnozom kao tehnikom – jer riječ je o istom mjestu, bez obzira kako čovjeka doveli do njega!
Dakle važno je reći – ovo nije hipnotička tehnika – već NLP tehnika – cilj je isti! Dovesti čovjeka u izmjenjeno stanje svijesti!

S tim da je NLP – Neuro lingvističko PROGRAMIRANJE i njegova sidra su sidra – ma kako ih Malanga pokušao drugačije predstaviti – u biti čak ni ne skriva da je riječ o njima. Da nije riječ o izmjenjenom stanju svijesti – ništa od ove vježbe ne bi bilo izvedivo. Ovdje moram napomenuti da hipnoza koristi isto sidra kod programiranja, ali to je samo dokaz o tom stanju – točnije što se sve u njemu može raditi. Pa ima onih koji hipnozu koriste za programiranje, ali i onih koji znaju da je upravo to mjesto reprogramiranja. No, važno je da reprogramiranje čovjek radi sam – bez sugestija. Ma koliko ono trajalo – kao i da usklađuje reprogramiranje s poimanjem svijesti u svakodnevnom životu. Inače – jalov trud.

Tu sad u ovom modulu - slijedi jedno simpatično manipuliranje:
- počinje razgovor s dušom, koja je vrlo čudna za one koji vjeruju kako je duša čista i nitko je ne može taknuti – točnije ona je baš takva – izmanipulirana i napadnuta. I to je vrlo, vrlo istinito!
Očito to Malanga jako dobro zna. Pa je sad sasvim normalno razgovarati s njom – obzirom na njezinu zarobljenost na način koji slijedi – kao da je glupava plavuša.
Međutim, tu sad slijedi nešto što je pomalo upitno jer je riječ o stanju u kojem je klijent – a to je da vodiči ove vježbe obavještavaju glupavu dušu da je netko tlači.
Nije sporno da ona toga nije svijesna – ali je sporno da je ovo vrlo, vrlo sugestivno. Ako se duša ne zabrine previše oko toga što joj je rečeno da se događa, malo je plaše budućnošću – što je još smiješnije – jer duša je u stanju u kojem vrijeme ne postoji na taj način – a vidi se to i po tome što se odmah pristupa modelu rada u Sada!!!!! Naravno radi sidrenja! Nakon što su je obavijestili da je ugrožena (ovo je zaista neprimjereno) i da preuzima nju i njen kontejner netko treći, pitaju je da li to zna. Duša odgovara ili s da, ne ili ne znam. Po meni ovo je jako važno!

Osobno radila bih dalje s ljudima koji su rekli Da. Na tom mjestu oni su spremni za rad, svi ostali nisu. Njih tek treba pripremiti. Kad kažem pripremiti mislim na skidanje programa, a ne dodatno programiranje.

No, Malangu to ne brine – jer koristeći sidra NLP-a on u biti sve što dalje radi, radi na način novog programiranja bez svijesti (kad kažem svijest govorim o čovjeku – jer čovjek postoji sada i ovdje u našem svijesnom stanju u kojem nije nužno potrebno vidjeti dušu i znati sve o njoj na ovaj način, ako ni zbog čega drugoga zato što postoji ta mogućnost da je duša manipulirana) – čineći to tako da duša i dalje pojma nema ni o čemu – a on je obavještava. I to koristeći riječi poput toga da je: zatvorena, blokirana, natjerana, pa nakon njih malo cementira sadašnjim trenutkom i onda pita da li ona zna kako da se izvuče iz tog sranja? Pardon, stanja!
Naravno da ne zna – ali nema veze “on” zna – a ona će ga bespogovorno slušati jer je sve ono što joj je rečeno da je – bez obzira što to i vjerojatno je (izblokirana jer je uvjerena da je odvojena! – pa tome i služe implanatati) – sad još i više - poanta je u tome – da je duša sada u sada - u ovom sada ovog rada – a on – voditelj postupka postao je gazda!

I ovo je zaista nešto što meni osobno nije probavljivo iz više razloga.

1. duša je u šah mat poziciji
2. rečeno joj je da je u govnima
3. nudi joj se pomoć
4. voditelj postupka postaje spasitelj

A tko je to voditelj postupka i odakle mu to pravo? Tko je taj koji zaista vodi ovaj postupak? Tko je njegovu dušu obavijestio o stanju na terenu? Pa čak i ako je ovo istinito događanje – ostaje upitno koliko ovdje ima nečega što nazivamo slobodnom voljom? Jer – duša je sada u stanju – u kojem je natjerana da sluša i prihvaća!!!!! Ah koje li situacije – pa ništa se za nju promijenilo nije! Samo je u igru uletio četvrti.

Dakle, situacija je sljedeća: duša je stavljena dodatno radom voditelja u poziciju da sluša i “prima pomoć” sa strane (od voditelja), a to je nešto što indirektno voditelja stavlja u poziciju Spasitelja i po meni to ne može nikako rezultirati kvalitetnim radom u smjeru čovjekova ostvarivanja slobode i sticanja Znanja.

Jer pitanjem koje upućuje duši voditelj kad je pita, da li želi da joj on kaže što da čini, a nakon što joj je USAĐENA informacija da je u ZATVORU i NEMOĆNA od voditelja čini MANIPULATORA i PROGRAMERA bez obzira što se to čini pod krinkom dobrote i dobrih namjera. U ovom slučaju ta dobra namjera je naličje lica, koje kao nusprodukt ima novo programiranje čovjeka, koji je samim pristankom na radu s eventualnim otmicama, ipak učinio prvi korak k težnji za oslobađanjem. Pa ovakav postupak nije “držanje za ruku” u teškom trenutku kao podrška, već stavljanje na ruke lisica i odvođenja u nepoznatom pravcu.

Kako osobno držim da svaki čovjek SAM treba osvijestiti svoje stanje – nije mi prihvatljiva ovakva vrsta “pomoći”.

Naravno – ovdje je jako važno znati da je duša zaista glupava plavuša, ali kod onih ljudi koji bi na pitanje da li znaju da im netko nešto radi odgovorili s DA – nastavljanje ovog postupka novi je atak na dušu koja je odlučila prestati biti glupa – te možda biti samo plavuša. Dok ne vidi gdje je i šta je.

3 modul
- ovdje se traži od duše da istražuje lubanju

Ne znam zašto se to tako navodi, kao - samo je duša to sposobna učiniti – svaki je čovjek u izmjenjenom stanju svijesti u situaciji da to može vidjeti. Njihovo bolje ili lošije viđenje ovisi samo o eventualnim napravama koje se pak miču, no rezultati su takvi da nakon micanja određenih naprava – duša sve više shvaća da je glupa! Dakle riječ je o postupku koji traje.

Ovdje Malanga navodi uobičajena mjesta implantata i složila bih se da to točno tako i jest. Nalaze se točno tamo gdje ih spominje, tamo ih i ja nalazim.
S razlikom da postoji jedan koji je smješten na potiljku i vezan je za nešto što Malanga ne spominje, a vrlo je važno.

Nadalje, koliko god upozoravao u vježbi da ne smije ovo istraživanje biti sugestivno – ono to je. I nije istina da nema drugog načina! Kao što nije istina da duša ne zna kako da to učini sama – odgovorno tvrdim da svi oni koji odgovore s Da na ono početno pitanje mogu sami micati naprave u izmjenjenom stanju svijesti. Dakle – duša ne treba pomagača – ako odluči tako. Ali Malangini klijenti do tog su trena već dovedeni u stanje podređenosti.

Ovdje se ne mogu oteti dojmu da je Malnaga u jednom trenu, iz ne znam kojih razloga, odlučio učiniti sve ono što nam i oni koji nas otimaju rade.
Da li je činio to svijesno ili ne, nije važno za ovo razmatranje vježbe – ali rezultat ovako vođene vježbe je upitan. I to iz više razloga. Isto tako – ovakav stav o sveznanju rada duše i toga što ona jest – sastavni je dio kontejnera vjerovanja – u ovom slučaju Malangina ili onog koji će ovom vježbom raditi.

Postoji i to igranje riječima tokom vježbe – riječju budućnost – koje je isto tako nevjerojatno – obzirom da je ovaj rad – koliko to god pokušao sakriti, na razne načine – rad u Sada. Mogu samo kao jednu mogućnost, navesti da je pitanje i to veliko pitanje, što su to prošli životi – ali ako je to pitanje – onda igra s budućnošću može imati težinu, koja opet može biti vrlo nezgodna u mjerenju krajnjih rezultata. Ili onoga što se postiglo postavljanjem riječi budućnost na mjesto rada u Sada.

Cijela ova vježba u konačnici isključuje sjećanje!
Kako na abdukcije tako i na sve to zajedno u nekoj važnijoj formi. Barem onoj koja je nužna da čovjek bude svijestan događanja u nama i oko nas.
Ova vježba to briše.

Abducirani čovjek je živio abdukciju i ima pravo znati što se događalo, ne samo da ima pravo – njegova duša ima pravo znati – taj njegov dio koji zovemo dušom MORA to znati – jer je inače glupava plavuša koja i dalje sebe tretira na način izdvojenog pogona.

To se zove osvješćivanje/prisjećanje, ma kako ono bolno bilo ili ružno izgledalo za samog abduciranog ili terapeuta koji to radi. To je način da čovjek prestane biti žrtva. Jer on to nije – žrtva je dio programa. I to je jako važno. Sve to, a i još mogo toga vezano uza sve navedeno, cijeli taj postupak ove vježbe preskače važnosti događanja i oduzima upravo esenciju - sjećanje. Moje je pitanje zašto?

Dakle, cilj rada ne bi trebao biti sama blokada abdukcija već svijest o tome.

Ako pođemo od pretpostavke da mi ne znamo koji je cilj abdukcija i naprava – a držimo kao moguće da je cilj taj da se ljudi ne sjete tko su, kako su dospijeli u ovu situaciju i zašto su uopće ovdje na ovakav način – onda bi rad s osviješćivanjem i prisjećanjem toga tko smo mogao i trebao rezultirati samo svijesnošću kako Znanje štiti.
Znanje o razlozima abdukcija, postupku i učinjenom - na taj bi način uz pravilno i postepeno osvješćivanje mogla biti jedina prava zaštita. Zaštita koja ne bi bila zaštita, jer ne bi više niti trebala postojati na taj način – mi bi bili svijesno takvi, cjeloviti u postojanju, a samim time – moglo bi se očekivati, možda s razlogom - da oni to više ne bi mogli činiti.

4 modul
- ponovno slijedi pregledavaje lubanje s naznakom da se sada traže “živi”.

Ovo je meni interesantno iz više razoga – u većini slučajeva s napravama i živi izgleda da su naprave. Pa sve ovo dobiva još tisuću pitanja. Kako za Lux-a, tako i za Režala i ostatak društva.

I tu je malo upitno ako duša ne uspije uhvatiti Luxa, šta dobiva time jer se navodi, da sad ipak zna kako ga prepoznati. To pak može značiti da kada ga postane svijesna on nema više utjecaj!!! Nije li to tako slatko programski!

I po meni, ovo je vrlo vrijedna informacija. No, nužno provjerljiva – kako bi znali da li funkcionira.

U napomenama ovog modula spominju se i crna obličja, ali moglo bi se reći da bi ovdje mogli biti dobro uklopljeni i svi ostali na koje nailazim, a koji se ispostave u radu kao hologrami – no uz njih je gotovo uvijek riječ o napravi. Dakle – podržavanjem slike ovih “parazita” – moguće rukovodi naprava. Što Malanga ne spominje na taj način – ali za njih (Režala i Šestoprste) lijepo kaže da su “zakačeni”. Ma što god njemu to značilo.

Klijenti s kojima sam radila sve takve nađene naprave/entitete – odradili su ponekad s vrlo bolnim skidanjem. No, baš nakon tih micanja kod klijenata su primjećene veće promijene percepcije u “običnom” životu. Kao i paralelno povećan broj noćnih događanja i otvorenijih “napada” s kvarovima elektro uređaja, noćnih mora, viđenjem čudnih bića u sobi, ali i potpuno novom precepcijom okoline i ljudi oko sebe. Pa nerijetko dolazi do osvješćivanja ovog svijeta i “svađa” s ljudima s kojima su do “jučer” bili u dobrom odnosu. Nekako, klijenti tada imaju mogućnost vidjeti dublje stanje svijeta u kojem žive. To nadalje zahtijeva njihov rad na samome sebi.

Kod ove vježbe svega toga nema u postepenom smislu – kao i psihičkih “problema” – ali koje ipak navodi na kraju vježbe, te upozorava na nužnost svakodnevnog dugog praćenja klijenta (1 – 3 mjeseca). U konačnici – možda ova vježba izazove jači udar – nego rad s tehnikom regresivne hipnoterapije. I na koncu proizvede sve ovo što i ja navodim kao smjernicu, no začuđuje upozorenje da ova vježba može biti opasna. Naime, stalno je suptilno to provučeno kroz cijelu vježbu, ta najava moguće opasnosti, kao i suptilno priznanje da je riječ o istovjetnosti s hipnozom ili čistom hipnozom koja je zanijekana. Npr. na koncu vježbe sam autor kaže: FMS se razlikuje od hipnoze jer nije toliko dubok dok je sama sekvenca potrebnih operacija nehipnotičke prirode (a još je uvijek moguće kontrolirati dubinu hipnotičkog stanja).

Pa sve to zbunjuje, a dodatno hipnozu kao tehniku indirektno proglašava opasnom, tabuizira je, ali dobro znajući da je i NLP tehnika koja nije bezopasna sebe (ovu vježbu) štiti.
Riječ je u biti samo o sljedećem – svaka je tehnika opasna, ako je provodi osoba koja tehniku ne poznaje ili je koristi protiv čovjeka. A ova vježba zasigurno nije vježba koju bi trebao voditi netko tko o svemu ovome pojma nema. Bar je tu bio i više nego jasan. Doduše, onaj tko ima pojma – možda je neće ni raditi.

5 modul
- otvara nekoliko pitanja:

a) što su klonovi
b) na koji su način vezani dušom

Po svemu iznešenom duša je u vezi s svim klonovima. Istovremeno od koga su čuvani klonovi i zašto? Koga klijent uništava kad uništava klona sebe i zašto mu je dato pravo da uništi i ostale klonove? Što ako priča o prošlim životima nije prošla – ako je sve stalno u paralelnom postojanju – koga to uništava klijent? Kakve to moguće posljedice može ovakav način rada imati na Univerzum i postojanje? Tisuće pitanja!

Možemo kao mogućnost reći da su klonovi možda ovdje, a sve ostalo su naša postojanje u vremenu? Jesmo li sebe na taj način – ako ovako nešto uzmemo kao mogućnost događanja – uništavanja -- spriječili za rad i iskustvo?

Dakle bez odgovora kako su klonovi vezani za dušu (koliko duša ima? jedna za sve klonove ili svaki klon ima svoju vezanu uz klijentovu????) te zašto su čuvani – imaju li neku moć da ih se mora čuvati?

Svakako modul za detaljno ispitivanje.

6 modul
- interesantan modul – foto album! Sad ga ima – eto pogledaj ga i onda – puf! izbrisano. Izbrisano u svim onim vremenima prošlo – sadašnje i buduće! Ha, ha i to na mjestu izmjenjenog stanja svijesti u Sada! Vrlo zgodno i neobično. I svakako poprilično zbunjujuće. Osim ako ne podržimo onu mogućnost da mi postojimo u paralelnom postojanju. Tada ovo postaje malo ozbiljnije.

A još ozbiljnije postaje u samom početku ovog modula kad navodi sljedeće:

Na ovoj točci, s obzirom da je duša vidjela sebe unutar fizičkog tijela s kojim nema više interferencije sa strane, bićemo u stanju da je re-programiramo za budućnost.

I slažem se da je potrebno da “duša” vidi sve to – ali ne shvaćam zašto ona treba to na brzinu napraviti ne zamarujući se šta je ko radio. Zašto budućnost? Tko zna što je budućnost? Zar postoji? Zašto ne naučiti dušu da postojanjem u sadašnjosti bude spremna u budućnosti?

Posebna se pažnja pak posvećuje Horusu i Režalu – jer oni nisu samo ono što se misli da jesu.

No, ako se uspije sve napraviti po uputama – pa se izborimo da je duša sada sigurna u svim vremenima – ostaje upitno to što je očito da će svi oko nje (rodbina) i dalje biti u tom događanju. Pitanje je koliko će ona biti svijesna svega toga. Ili je izbrisana.

Nadalje pojavljuje se nešto što je brojanje tijela – zašto je 6 maksimum? Zašto je 0 posljednji život? Što zna Malanga? Odakle mu ti podaci? Navodi se i kako upravo onom tko vodi postupak taj broj daje važne odgovore o kredibilitetu svega do sada odrađenog. Ne bi li to trebao znati onaj tko vodi postupak ako to daje kredibilitet? Ako bi trebao – javno objvaljivanje vježbe trebalo bi sadržavati i te podatke. Moje je pitanje dakle, broj tijela daje odgovor na pitanje o kredibilitetu - čega? Vrste postojanja?

Ako sve “dobro” odgovori, duša konačno dolazi do izgleda pravog mjesta jer daje sljedeći opis o svojoj budućnosti – opis koji je izgleda jako važan – po navedenom upravo on daje dodatni kredibiltet svemu do sad odrađenom. A radi se o sljedećem, pa se navodi:

Duša odmah postaje svijesna i toga šta joj budućnost nosi, te tako često dobijemo i sljedeći opis, “kada se sve završi ovdje onda prelazimo tamo u dimenziju koja je sazdana od svjetlosti”.

Tu se opet podsjećamo, nakon ovog izliva duše – jer se navodi - da nije riječ o hipnozi već da je čovjekova ličnost u stanju povezanosti s duševnom komponentom, ali nesvjesna je.....radi onih polutki mozga itd.....

Sva sreća da je Malanga svijestan svega i sve zna pa može provjeravati kredibilitet! Kao i da zna sve o broju tijela, a i o onoj dimenziji sazdanoj od svijetla.

I tu ne mogu ne otvoriti mogućnost da nije riječ o nikakvom povezivanju – pa sve je već povezano nije razdvojeno – a nesvjesnost koju navodi je u biti odraz nerazumijevanja cjelovitosti koja nikako nije postignuta. Konačno, to je i cilj napada i abdukcija – da budemo i ostanemo “razjedinjeni” i uspavani.

I sad, nakon cijele ove vježbe - sve je lijepo razdvojeno i na mjestu programiranja.
I kao takvo sad je očito pravo vrijeme odvesti dušu na mjesto prvog fizičkog kontejnera. I to naravno sa opcijom Sada – hm – gdje je bilo do sada??? – te se lijepo kaže kako se to može izvesti samo tako jer duša gleda svoje sadašnje prvo fizičko tijelo koje je još uvijek prisutno, točnije ko-prisutno!
Cilj je otkriti da li duša s kojom imamo posla potječe od 1. og ili 2. og kreataora.

Ovo je trenutak u kojem se otkriva cijela priča sazdana na vjerovanju Malange. Na žalost. Rješenje koje nam nudi tako je moguće bazirano na programu. Njegovom.

Tek se tu “sada” prvi puta spominje duh i sjedinjene duha, duše i uma. Naravno samo u slučajevima ako u priči nije Primordijalan Čovjek.

Na stranu sad tko je prvi, a tko drugi kreator – interesantno je da se u toj igri oni s duhom koji se konačno pojavio - dalje navode na postupak ujedinjena u kojem duša igra i dalje glavnu ulogu – pa ima moć odluke. Spominje se tu i um i eto – izdvojeni pogoni, sestre iste tvrtke, ali naša draga duša s nekima ne želi imati ništa. Ne zaboravimo ona duša koju smo na samom početku doveli u stanje poslušnosti.

Uglavnom ispada da je ovo bolja opcija (ova s duhom) dobiva se čak i neka bonus karta.
Doduše malo je nejasno kako se to prebacuju na “0” šizofrenični stavovi i tipično ponašanje žrtvi otmica?????
Jel on priča o dušama koje su već prošle sve module? Što bi to bilo tipično ponašanje žrtava otmice??? Šizofreno? Šta je radio kroz sve te module? Do sad je duša trebala shvatiti da nema mjesta žrtvi! Na žalost u ovoj se rečenici bolno ukazuje njegovo mišljenje o žrtvama otmica!!!! Šta su te žrtve? Šizofrene, gubave, kugave?

Očito svejedno je – što god mislio pod time - jer opet voditelj postupka daje duši poduku! Ništa duša sama ne radi. A i šta bi radila em je glupa plavuša, em je šizofrena, em je žrtva.

Pitam se jel Malanga ikada bio otet? A znam i odgovor, da, vidljivo je to iz svakog dijela ove vježbe. Na žalost – izbrisano mu je. Pa će se vjerojatno reći kako eto on nije otiman – valjda zato i zna sve ovo.

Puno i previše miješanja i pomoći za moj ukus.

One pak duše koje su imale nesreću s PM-om ispada da nije sigurno hoće li ikada imati mira. Hm, ne znam ni sama jel bih ovdje sad rekla da neće imati mira dok ne porade u ovom našem svijesnom stanju na programima, ali svakako bih rekla da nostalgija koju navodi ima u našem svijesnom stanju ime i zove se strah.

Pa čudi da nekako to uopće ne spominje – možda zato što je sve ekpresno i čudotvorno. I što glupava plavuša ionako ne radi ništa – sve radi voditelj postupka. A voditelj postupka nije otiman – garant!

Tu je prigodno i očekivajuće popljuvan i diskreditiran PM – ali nekako ostaje opet gorak okus u ustima da je ulogu PM-a suptilno preuzeo voditelj postupka. Onaj koji sve zna. Pa maknuvši jedan program – ugradio reprogramiranjem drugi.

8 modul
- prigodno podučavamo plavušu da ne da da je više diraju. I nije to problem napraviti, samo uzmeš svoju gumenu traku nazad – no problem će nastati kad se klijenti vrate u svijesno stanje. Jer je vjerovanje koje su imali unutar vrlo jakog programa samo ugašeno – bez svijesti o pravom razlogu njegova postojanja. On ostaje neprepoznat. Pa ako sad i vidi kad joj dolaze, vrlo će lako misliti kako joj ništa ne mogu – jer reprogramirana je.

9 modul
- da nije smiješno bilo bi tužno. Sada se navodi da duša sama načini umjetnu zaštitu. U obliku zvona!

O da, ovdje nema više priče o onima koji su bili s trijadom, točnije nema priče o tome kako su oni s PM-om dobili trijadu – no ostaju ti koji nisu podlegli PM-u – o njima nije bilo puno govora – ali oni među njima koji su na onom dalekom početku rekli Da, možda su do ovog trena već shvatili da to zvono imaju i da je ono njima vidljivo, ako se sjete da su um, duša i zvono jedno te isto u savršenoj ravnoteži. Dio cjeline. Naravno, neki od njih nisu uspjeli ovo vidjeti jer su bili fokusirani na glupu plavušu i njezine sise, pa su samo slušali što im se govori i tako radili.

U cijeloj ovoj priči nema spomena o izvrtanju podataka kad je riječ o onima koji vrše abdukcije. Gotovo je sve vezano uz njih ovdje istina. Tu su i rade. I meni osobno za daljnji rad – sve ovdje rečeno je izvrsna informacija. Doduše, ne ovim redom i ne na ovaj način. Ali informacija je informacija.

Međutim, po onome kako sada izgledaju stvari – ova priča je puno složenija od ove vježbe, a ova vježba bila bi mogući trojanski konj – pa bio on napravljen i s najboljom namjerom.

Igra s hipnozom i ne hipnozom, sidrenja, reprogramiranja – sve to zajedno dušu odražava kao nešto što joj se u biti i događa. Odvojena je, razdvojena, gluha i slijepa. Ali čak ni takva ne zaslužuje ovakav tretman, jer je pogrešan i sigurno nije put kući. Cjelovitosti. Čovjeku. Onom koji je bio Slobodan i može biti ponovno. Ako se sjeti kako Biti.

Vrh

PostPostano: čet jan 05, 2012 9:40 am 
Član foruma

Postoji jedna izreka koja kaže:,, Prešao sa konja na magarca,,

Postoje dvije opcije u ovoj temi koje se polako počinju preplitati i uvirati jedna u drugu polako ali sigurno stvarajući zbunjozu na ovoj temi.
Prva je ako sve to posmatraš iz ugla u kojem želiš pomoći, djelovati ili razriješiti neke stvari vezane za samog sebe.
Druga je ako si u situaciji da isto to radiš ili djeluješ na nekoga drugoga tipa klijenta ili neke druge osobe koja traži od tebe pomoć i djelovanje...

Ako si došao da faze da doista želiš ući u znanje i riješiti sam sebe ne treba ti nikakav voditelj, ni hipnotizer, majstor NLP-tehnike,potom kako god zvao nekog energetskog majstora, hodža, pop, moderna vještica za skidanje magije tj. neke nevidljive manipulacije itd, itd...
Uzet ćeš stvar u svoje ruke i početi čitati knjige i uputstva, a potom i sve to preraditi u praxi, kako bi se uvjerio i sam sebi dokazao da nečeg nema više, ili da na vrijeme osjetiš dolazak napada i da znaš kako se i odbraniti u tom slučaju...
Ovo jest teži i duži put, ali put kroz koji ćeš nakon jednog mukotrpnog perioda početi sve brže shvaćati i spoznavati pa sammim tim i naučiti se u mnogo stvari i odbraniti. Ovo sad mogu vezati sa onim Znanje štiti i ono je najveća i najsigurnija zaštita...

Potom postoji ona druga grupa koju to sve ne interesuje, ali takođe imaju isti problem možda malo zafarban nekim njihovim ličnim bojama, ali u biti ispod svega toga krije se priča ili problem sa manipulacijom koja se vrši nad njima...
Znači ti i takvi ljudi rješavanje toga poistovjećuju sa jednim odlaskom kod frizera od kojeg očekuju da im napravi lijepu frizuru. Znači oni sjede, a drugi radi na njima. Puni su nekakvih zacrtanih programa, uvjerenja i ideja od kojih ne žele odmaketi ni milimetar, a žele da im neko pomogne dok oni mirno sjede želeći da neko neke stvari razriješi umjesto njih takvih kakvi jesu.
Tačno, da su spremni i dobro platiti, samo da nebi upošljavali svoje moždane vijuge, niti se zahmetili tamo oko nekog čitanja, učenja, a prije svega praxanja koji je najbitniji dio priče svih nauka i znanja.
Za te i takve postoje razne Malange, hipnoterapeuti (ovi i oni),regresoterapeuti, energetski majstori, hodže, popovi i vještice, koji su na neki način kroz svoj rad došli do nekih rezultata kako pomoći ljudima shvativši neke stvari.

Da li to sve treba odmah osuditi? Ja mislim da ipak ne, jer neko je morao smisliti neke načine kako prići ljudima, pogotovo onim obljepljenim raznim programima i uvjerenjima koje čvrsto čuvaju uza se naročito u predjelu glave, hahaha, sa idejom da ih takve kakvi jesu na neki način trebaš osloboditi raznih pošasti.

Sad to vodi uzimanju novca i pravljenju jednog dobrog biznisa, pogotovo kada je riječ o lijenim osobama. Stvarno bi bilo glupo da neko ljenštini čisti kuću džabe...tj. po meni bio bi stvarno glup...
Sad u svemu tome pojavljuje se ogromna konkurencija (isto kao kod religija)ko je smislio bolji način i ko uzima više love ili ko zna bolje prodati pamet pa je postao poznat-slušan-ego tj. čija je roba bolje tražena na tržištu.Sve to izaziva pljuvanje jednih na druge ( ovi koji pomažu i kontaju), pa zato jedni pljuju po hipnotizerima, drugi po njuejdžerima, treći kažu da su hodže i popovi najveći lopovi itd...

U svakom slučaju vraćam se na onu izreku o konju i magarcu, jer već duže ove stvari radim energetski (rad bez priče i ikakvog navođenjai sugestija) tj. vrlo jednostavno i bez napora za klijenta, ali zbog potrebe tržišta ne kažem da neki oblik hipnoterapije neću uzeti i kao jedan od načina razrješavanja ovih stvari... Više različite robe, više i kupaca...hebi ga nije do mene...nego do svijesti kupca i želje za različitim modelima frizura...

Bitno je da su ljudi sretni, nasmijani i da si im razriješio neke stvari, a kritičari, kokurencija, pljuvači itd me ne interesuju jer ja znam šta njih boli (jal je lova, jal je ego-pametan i poznat,jal je neki njihov program koji stalno aktivira kritičara-negativca). Što li?!? Da bi se to razriješilo trebao bi rad sa nekim drugim tehnikama,recimo po uputstvima iz NLP-tehnike, poglavlje Kako ostvariti svoj cilj... :rofl :occasion5:

Vrh

PostPostano: ned jan 08, 2012 6:45 pm 
Moderator

alf je napisao/la:
I odveo u ogledalo koje je pripremljeno na isti način – podržavajući arhetip čovjeka - hm, ako pretpostavimo da znamo što je čovjek. To je polazište. Bar ono od kojeg je krenuo Malanga. Mene interesira zašto misli da zna šta je čovjek?

Da, to je najveća kvaka koja možda ovu tehniku trpa u isti koš sa tehnikama otmičara, ona ista kvaka koja se zove "rituali ograničavaju".
Po meni je jedina prava tehnika krajnji misticizam, otvorenost uma i bivanje u toku sa time.
Razne "obrane" ili "gaženja u govna", to jest "dobro" ili "loše" ionako dođe samo po sebi po nekom svom višem rasporedu.
Ako netko baš želi biti definiran da može funkcionirati u civilizaciji kako bi volio, jer je tako lakše i jasnije, neka mu... ko zna da li je to u nekoj nevidljivoj krajnoj računici dobro ili loše za ono što nazivamo suštinom!?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.