@Soulwax
Naravno, ja nisam znao koje si ti godiste pa sam iz postovanja pisao "Persijskim" tehnikama...
To je tacno da sam pogledao samo par njenih videa. Ja OPET KAŽEM, nije mi bitna ona, bitno mi je to sto govori.... U to koga ona obmanjuje i sta radi NE ZELIM da ulazim... SVI MI NEKOG OBMANJUJEMO, "Ko kaže da ne laže, taj je u samom startu lagao" Ne vidim poentu da ja kopam po njenom zivotu, jer ona kao licnost me ne interesuje. JESI LI SIGURAN DA KAD BI NEKO KOPAO PO TVOM ZIVOTU DA NEBI IMAO STA DA NADJE??? Svako Od nas ima svoja sranja, ja gledam da resavam svoja prvo, da bi mogao i drugima da se pozabavim... I ja sam imao zesca sranja u zivotu i ispade, I NIKO NE GARANTUJE DA IH NECU IMATI JOS. TO JE ZIVOT, nemoguce je ne praviti pogresne korake, osim ako ne zivis sam u dzungli... Tako da i ti imas sigurno svoja sranja, ako ne sad onda od pre, i to ti je jasno da niko od nas nije svetac... I ODAKLE ONDA NAMA PRAVO DA NJU OSUDJUJEMO... Ona je ta koja sama mora da kaze sebi STANI... DAL CE TO URADITI TO JE NJEN IZBOR...
Ja nemam blage da li je ona prorok ili nije, i svako ko je velik covek nece ni imati odnos ucitelj - ucenik, VEC CE IMATI ODNOS ČOVEK - ČOVEK... Taj neko ce ti davati sugestije, ali nece ti uticati direktno na izbore... JER POSTUJE ZAKON SLOBODNE VOLJE, I ZAKON DA SMO SVI ISTI... Ja opet ponavljam, nebitno je dal je to cija, dal je to mama mamina, ja sam to postavio da se obrati paznja na reci... I kako god gledao, tu ti je ukratko i receno sve sto ti je potrebno. sama rec LJUBAV je dovoljna. Dzaba sva znanja ako ovaj zakon nepostujes. Ja sam taj video odgledao bez predrasuda, i i dalje smatram da je to jako lepo receno, MA KO TO GOVORIO...
Vidis, jako je to zanimljivo... Nebi se ja osetio prozvanim da ti nisi NAVEO citat od mene i clana foruma prrrr.
Ne razumem opet to postovanje, jer nazivas ljude budalama... Bio to ja, ili neko treci nebitno je. SVE SU TO LJUDI... To kakva neko shvatanja ima, gledano sa viseg nivoa NIJE ON KRIV... Jednostavno neko ne moze da se izbori, ILI MU NIJE "ZAPISANO" DA SE IZBORI... Svako ima momente kad je u zabludi nekoj i kad se negde zabotuje... I ja sam se bio zabotovao u vezi religije, I KAKAV SAM JA COVEK AKO SADA DRUGE OSUDJUJEM STO SU RECIMO TU ZABOTOVANI??? A I JA SAM BIO.... Vidis, ja te ljude, ili bilo koje druge ne zelim da osudjujem i nazivam budalama, JER NEMAM TO PRAVO. A I TAKVIM CINOM POTCENJUJEM DRUGE...
ALI ZASTO BI TI TREZNIO NEKOG AKO ON TO NE ZELI??? Ne razumem poentu??? Ti hoces njemu da utices na slobodnu volju... Tvoje je da se ponudis, ili da pokusas kulturno par puta, ali ako neko ne zeli da se menja ili menja svoja misljenja ne mozes ga ti siliti. Vredjanje apsolutno nema mesta, to je moje misljenje, naravno ti imas pravo na svoje... JER BAS CE TEBE NEKO DA SLUSA KAD MU DIGNES PRITISAK... AKO JE U NESTO UBEDJEN, JOS CES MU VISE UCVRSTITI NJEGOVU VERU U TO... JER CE ON MISLITI DA SU TO DEMONSKA ISKUSENJA, ILI KO ZNA STA... Nazalost, svako mora da udara svoju glavu i da sam shvati, ili da potrazi pomoc pa da mu se pruzi... Postujem ja tvoje misljenje, ali ja licno imam drugacije, koje evo iznosim...
"Jer da ste malo upuceni znali bi da kakvu energiju šaljete takva vam se i vraca.."
ovo je ekstremno pogresno, bezobrazno i egoisticno ocekivanje. ostavljam da sam kontempliras i uvidis zasto ako ne ide ti kazi pa da popricamo OCEKIVANJE? Pa ko kaze da ja ocekujem??? JA NE OCEKUJEM PRIJATELJU, JA DAJEM BEZ OCEKIVANJA... Ne znam odakle ti te tvrdnje da je to pogresno i jos tako sa sigurnoscu da tvrdis... Energija prati misao... Ti ocito nisi svestan, da ti ako recimo nekog ogovaras a da on to cak i nezna da se to tebi vraca... Zato lepo kaze "PAZI STA GOVORIS". ISTO VAZI I ZA MISLI... PA TO TI JE ZAKON KARME, JA NE ZNAM STA TEBI TU NIJE JASNO... Kolko se ja "razumem" u zivot, moje je da ja ljude volim i postujem, i da pomazem koliko mogu, I DA IH PRIHVATAM ONAKVE KAKVI ONI ZAPRAVO JESU, I DA TO SVE RADIM BEZ OCEKIVANJA...
A ja bi jako voleo i da cujem tu tvoju verziju zasto to nije tako i kako je... JER KOLIKO JA ZNAM, NE POSTOJI CHEAT DA SE PREVARI BOG... Tako da ono sto mislis i osecas, i govoris, tako ti se i vraca...
Hvala za savet, ja sam to i primenio vec, ali u svakom slucaju savet jeste jako dobar, i preporucuje se svima, to je nesto najbolje sto pomaze da "POBEDIS SEBE". JER U BITI, MI SE OVDE NE BORIMO SA NE ZNAM NI JA KIM, "MI SE BORIMO SA SAMIM SOBOM", ma kako to nekom zvucalo, to je zapravo tako... I MENI JE TREBALO VREMENA, MOGLO BI SE RECI "OD VREMENA PA DO SADA"

Tacnije do pre nekih par meseci realno gledano.
Nisam ja nov u ovome, ja se patim sa svim ovim vec cirka tri godine, svasta je bilo nesto, da se ne bavim sada "POSLEDNJOM ISPOVESTI CECINE CIMERKE IZ CZ-a"

Uglavnom, "HARD RESET" varijanta... Tako bi to nazvao... Dosta sam znao, tacnije samo mi se "javilo" u tim svim mukama, ali sam prezadovoljan sto sam na ovom forumu, jer sam isto tako izuzetno dosta novog saznao... I nisam ja nov, vec sam nov na ovom forumu, sto ne znaci da to koliko si na forumu utice na to koliko imas znanja ili ne-znanja... ČOVEK UČI DOK JE ŽIV, I UMRE GLUP...
POZDRAV I SVAKO DOBRO...
P.S. Zanima me tvoje misljenje i sta imas da kazes... NIJE TOVAR, NIJE NADMETANJE, VEC RADOZNALOST...