waax je napisao/la:
Mike20, slozio bi se sa tobom. Doduse cak i smatram da mi vec jesmo u 4D tj. da je "dobar dio nas u 4D".
Da je ista fizicka promjena kao konstanta ispravna, covjek bi radio za stolom i u jednom momentu samo bi usao u "vortex" kao kad se teleportiras i odjednom mi se nasao tamo. Zamisli da jedes u tom momentu, samo bi prosao kroz to, skuzio to, i nasao se sa zlicom u ustima ili barem ruke bi imao u tom polozaju. Ne bis nakon toga rekao koji kurac se desio vec bis umro. Prevelik je to sok za bilo ciju svijest na ovom planetu.
Ono sto ja mislim da se desava je to da smo svi mi tu sa razlogom. Svi mi penjemo se "UP" da li u pozitivnom ili negativnom smislu ali tijelo ostaje tijelo. Ono se regenerira putem nas. Mi to moramo naucit tj. kako se regenerirat. Kako ces naucit kako regenerirat tijelo ako nemas isto kojemu je potrebna regeneracija? Dakle, ono sto mislim je da svjest skoci up. Tijelo ide za svjescu kad se ti osvjestis da tijelo treba regenerirat.
Takodjer kao finalno, mislim da di smo sad da je to nova planeta a na nama je da li cemo to svhatit, otic naprijed sa svjescu ili ne. Zato je i receno da "svi ili vecina" se trebaju osvjestit kako bi skocili naprijed. Logika. Jbg.
I jos jedna stvar. Bez smrti u 4D OPD ne mozes otici. Mi nismo u OPD realnosti. Dake, po mojoj logici sada smo svi mi u 4D OPS-u. Sta cemo napravit sa time, na nama je.
Ovo je jedinstvena prilika za sve nas prisutne na Zemlji da u 4D ili 5D pređemo skupa s tijelom, što znači transformaciju tijela u kristalno svjetlosno tijelo, bez fizičke smrti.
Vrijeme uzlaska, premda dosta ovisi o nama, više ovisi o kritičnoj masi svjetlosnih radnika, nego o individualnom razvoju (iako su međuovisni). Kad planeta i kritična masa uspostave ravnotežu svi se mogu popeti noseći svoju prtljagu/tijelo sa sobom.
Praktički nam je zagarantiran uspon ako se uspijemo riješiti strahova od reptila, napada, ostalih zlih stvorenja i konačno, straha od smrti i razviti svoje svjetlosno tijelo.
Detaljno opisano u priručniku Arkturiusa. Ako te zanima, link:
http://www.val-znanje.com/index.php?opt ... Itemid=171