Sada je: sub jul 12, 2025 9:02 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Napadi za vrijeme spavanja
PostPostano: sub nov 26, 2011 11:33 pm 
Moderator

Gledaj na to ko na vijesti iz nesvijesti o pogrešnom skretanju čovjeka unutar hiperdimenzionalnih puteva kroz vanjsko vrijeme.
Prijevod je rasut po cijeloj galaksiji.

Vrh

PostPostano: ned nov 27, 2011 8:35 am 
Član foruma

eo ija da kazem nesto za dnevnik :oops:

Vrh

PostPostano: ned nov 27, 2011 1:14 pm 
Član foruma

Ovom igraču se očito ne sviđa raspored namještaja u sobi...

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/djecaka-progoni-covjek-sa-sivom-kozom.htm

a ovaj ,,hobotnica,, babi neda mira

http://hot.net.hr/planet-x/ukazanja/page/2011/11/22/0070006.html...

Kakogod okreneš rekoše da imaju stručnjake i rješenje... =D> Dajte nam recept :mrgreen:

Vrh

PostPostano: ned nov 27, 2011 2:43 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:

Problem je što je igra postavljena upravo na način da se vjeruje kako su oni mi.

Dok god pušimo priču kako smo mali, neuki, a svijet dijelimo na dobro i zlo, jadna nam majka.

I ne treba unutar nas biti nikoga osim nas! I nismo mi tama - zar nije dovoljno prošlo vremena da ih opravdavamo svojom krivnjom?

Nismo mi baš tako jadni i neuki, niti toliko glupi - pa bi cijela ova priča trebala na početak - zašto se tako bojimo biti sami? Zašto dozvoljavamo misliti da smo tama?

I nije li vrijeme da izaberemo kako se više nećemo igrati?

Zar se nikada ne zapitate kako ovdje dolje nije ništa kao gore? Točnije, ne poželite li prestati sudjelovati u tome? Prestati na način da dozvolite mogućnost kako informacije nema izvan vas - ona je oduvijek samo u vama - i ne treba društvo.

Niti je ovisna o izvoru na način da je nužno da ga znate da bi bili. Mi jesmo već sada - ne zato što smo vezani s nečim drugim ili dio nečega drugoga - svako od vas je cijeli svemir. Ja sam cijeli svemir i taj je svemir moj.

I unutar njega ne gledam blagonaklono na nepozvane goste, ali da bih shvatila da se muvaju - na razne načine - kroz knjige, povijest, politiku, nakačenja, ma kroz sve što poznajem - nužno je da stanem na svoje noge. A to ne podrazumijeva djelovanje bilo čega osim mene same. I u ovoj priči - nema podjele na dobro i zlo, niti se razmišlja o jučer ili sutra.

Pa ja odbijam biti kriva što sam idiot koji se stalno vrti u krug i nikako da skonta ma šta koji k...treba raditi. Isto tako zadržavam pravo ako mi se pojavi seronja koji mi ga hoće uvaliti da smijem reći NE! Smijem li? Ili je i on ja? Smijem li se zapitati kako to odjednom pričam sa tamo nekim spasiteljima i dobivam poruke? Ili se zapitati koliko djece šuti jer su gledali ET filmić - pa srcedrapateljno prihvaćaju igru?

Pravi je problem što da bi mogao reći NE prvo trebaš shvatiti što ti se događa, a ne to shvatiti kao dio nekog tvojeg obećanja koje si naravno eto - zaboravio da si dao ili misliš kako je i to dio lekcija.

Drugi je problem taj da i kad kažeš NE - ništa se ne mijenja. I ne mislim da smo za to sami krivi. Dapače. Mislim upravo suprotno.

Pa će svatko na svoj način tražiti razloge svoje amnezije - amnezije koja je tolika da nema šanse da uopće išta shvatimo, jer toliko smo od samog početka isprogramirani - da smo skloni ne vidjeti, ne čuti, ne prepoznati - čak i kad nas ono pravo unutarnje i naše - koje ne treba pomagače - pokušava probuditi. Pa volimo spavati - na razne načine, kroz ljubav, mržnju, kroz mirenje s neprijateljem izjednačavajući ga sa samima sobom.

Koja predstava.

Alf :blob:

Kažeš da je svatko od nas cijeli svemir. Pretpostavljam da ti to misliš na osobnoj razini, no to vrijedi doslovno i za makrokozmičku razinu. Sve što postoji djeli jednu te istu suštinu, od najviših opd svijesti, pa do najgorih demonskih ops sila. Kao beskonačne linije, proteže se kroz aspekte, beskrajne niti koje predstavljaju 7 velikih pojasa stvarnosti. Samo što taj svemir nije ničiji, on ne poznaje pojam posjedovanja.

Stvari su postavljene tako da mi to nikad ne saznamo.

Poanta čovjekove hiperdimenzionalnosti je svijest projecirana kroz različite razine postojanja u različitim formama, forma čovjeka je samo preslika svih tih formi u fizikali. Takoreći, čovjek kao osoba je samo krajnja instanca neke kompletirane, ali fragmentirane svijesti.

Bića koja nad nama vladaju to znaju te tom linijom polažu pravo na nas. Polažu pravo jer mi nosimo u sebi direktnu poveznicu na njih. Vikanje ne ne neće ništa pomoći. Naravno da imaš pravo reći NE, no to će NE biti beskorisno. To što NE ništa ne mjenja nije krivica ni nas ni njih. To je samo pokazatelj da NE ne šljaka, te da treba tražiti drugi način.

Ako netko iskreno želi postati slobodan (što je užas sam po sebi) mora se suočiti sa samim sobom. Mora naći svoj odraz u svemu što ga okružuje. To ne znači indetificirati se i grcati u krivnji, lažnoj privrženosti, strahu od samoće ili bilo kojem drugom sličnom, nametnutom osjećaju. To znači vidjeti patterne dinamike apsoluta, vidjeti aspekte koji grade kreaciju, vidjeti poantu postojanja. Ako to znači ići kroz tamu, neka bude. Još jedna od manipulacija nad čovjekom je interna podjela svjetlog kao dobrog i tamnog kao zlog. Tamno nije zlo, samo je crno. Put samospoznaje nije put za ljude jer ubija sve ono što je "ljudsko", zahtjeva odbacivanje svega onoga što mislimo da volimo i posjedujemo. Zahtjeva odbacivanje našeg vlastitog malog svemira, da bi mogli spoznati ovaj veliki, a to ne može svatko.

Da bi "stala na svoje noge" moraš prvo spoznati što si ti. Ti nisi ova maska, nisi ovo lice s kojim si odrasla i ako se boriš za sebe kao čovjeka, stanovnika planete Zemlje, onda se boriš za laž u kojoj živiš.

Naravno, uvijek postoji mogućnost da griješim i da je moje trenutačno uvjerenje samo zabluda zbog dovoljnog nepoznavanja onoga što me okružuje. No ako je tako to će se već pokazati, za sad je ovako kako je.

Vrh

PostPostano: ned nov 27, 2011 5:04 pm 
Moderator

znak je napisao/la:
Ovom igraču se očito ne sviđa raspored namještaja u sobi...

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/djecaka-progoni-covjek-sa-sivom-kozom.htm

a ovaj ,,hobotnica,, babi neda mira

http://hot.net.hr/planet-x/ukazanja/page/2011/11/22/0070006.html...

Kakogod okreneš rekoše da imaju stručnjake i rješenje... =D> Dajte nam recept :mrgreen:

Za ples je večinom potrebno dvoje, ko zna na šta se baba i dječak inače intimno furaju.
Ne mora biti ni da su svjesni radnje koja je pridonjela da ih ove stvari počnu opsjedati.
Čovjek zaželi neku akciju jer je očajan i usamljen, pljune na svijet, iskreno zaželi destrukciju.... ili bilo što, ovo je samo primjer, a te "stvari" valjda čekaju da ih se na neki način prizove i pruži neki kontekst da se manifestiraju.
Ne kažem da su baba i dječak krivi, sve je splet okolnosti, ali kad neke od tih stvari dođu, teško odlaze jer ih drži i onaj ko im je pomogao da dođu ovdje.

Vrh

PostPostano: ned nov 27, 2011 7:05 pm 
Član foruma

Znam i uvjerila sam da neke osobe svjesno ili nesvjesno doista same prizovu neke entitete, ali to nije konačan recept ili odgovor na ovakve vrste dešavanja, i sad malo lirike...

Jesmo multidimenzionalni, ali ne napadamo uvijek sami sebe (mi iz prošlosti, mi iz budućnosti, mi iz ove ili one dimenzije, ili neki naš dio otcjepljene fragmentirane svijesti, misaone forme koja je ojačala i formirala manipulirajući entitet, nesvjesno jaka psihička energij koja može pomjeriti ili razbiti čaše u sobi,ili na osobi ostaviti ožiljke,... ili jednostavno djelovanje naše negativne energije ili energije prostra itd,itd... :shock:

Vrh

PostPostano: ned nov 27, 2011 7:21 pm 
Moderator

Brijem da kad bi imali konačan odgovor i recept koji je stvaran ne bi bili ovdje na 3D način.
Krnjih recepata i odgovora ima koliko hoćeš, zapravo iz krnjih recepata i odgovora se lako stvori još problema, to je nešto slično kamatarenju.
Osoba iz raznih koncepata rješenja u očaju stvori još lažnih svjetova i dalje gradi građevine na tome da bi si mogla potvrditi privid da je stvar riješena.
Zato samo lagano sa odgovorima i receptima!

Vrh

PostPostano: ned nov 27, 2011 7:34 pm 
Član foruma

To je odgovor koji mi ima smisla, zato što jako vjerujem u ono > Krhko je znanje<
Većina recepata(učenja) mogu samo poslužiti kao stepenik za ići dalje i tako će biti sve dok smo ovdje u 3d. Nebi bila u koži onima koji ovo nemogu prihvatiiti, ili malo ljepše,sretan im ostanak na njihovom omiljenom stepeniku, a može i receptu...

Vrh

PostPostano: uto nov 29, 2011 9:51 am 
Član foruma

Informativno, spominje i snove pa eto stavljam ovdje:

http://www.4dportal.com/hr/dnevne-vijes ... bjasnjenja

Vrh

PostPostano: uto nov 29, 2011 6:21 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:
Informativno, spominje i snove pa eto stavljam ovdje:

http://www.4dportal.com/hr/dnevne-vijes ... bjasnjenja

hahahahaaa, šokEvi... :angel4:

Transformacija ide i dešava se kod svakoga na ovaj ili onaj način...

Kod ove osobe meni dijelovi na koje bi neko moje Ja obratilo pažnju
- padanje u nesvijest u djetinjstvu, a za to nije nađen adekvatan ,,doktorski,, uzrok kako sam shvatila,
- pojačana intuicija
- trokutasti znak na ruci
Ostalo je bar meni , mašta radi svašta, ili prebukiranost informacijama i strah radi svašta... :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri nov 30, 2011 3:12 pm 
Član foruma

Hmm..

Ima mi cura kao djetelin lik oznaku na lijevoj bedri, kaze odkad se sjeca. Bas cu je uslikat i stavit ovdje da vidim komentare....

Vrh

PostPostano: pon dec 05, 2011 11:17 pm 
Član foruma

Spavali smo kod nje sinoc. Prozori su bili zatvoreni, nije bilo vjera ni vanka a ni u stanu i sobi dje smo se nalazili.
Kroz san sam cuo da se boca od vode obalila u sobi na sto sam skocio iz kreveta (spavao sam potrbuske, dignuo sam rukama gornji dio tjela) i zaderao ALO!!.
Ujutro kad sam se probudio boca je bila meni iza glave dje je i ostavljena dan prije. Cura mi se smijala zbog toga sto sam se "nesto derao zbog sna". Na tome smo i ostali, nisam isao u dublje...

:roll:

Vrh

PostPostano: sri dec 07, 2011 1:29 am 
Član foruma

"Strah je naš psihički sustav kočenja. Ako imamo iskustvo straha, tada će nas strah izbaciti iz proširene percepcije i vratiti natrag u svjetovnu realnost. Srećom, kad jednom postanemo Majstor nad našim strahom tako da mu se suprotstavimo, iscijelimo ga i otpustimo sa svjetlom, mi postajemo Majstor nad strahom Nižeg astralnog plana. Jedan od načina kako se možemo suprotstaviti i postići Majstorstvo nad negativnim entitetima je da razapnemo svoje ruke i stanemo nepokolebljivo i s ljubavlju, «U ime JEDNOGA, odlazi!» To je kozmički zakon da niže frekvencije ne mogu ostati kad im biće više frekvencije naredi da odu."
http://www.val-znanje.com/index.php?opt ... 71#content

Čini se da poruka Arkturijanaca ima smisla jer mi je u sjećanju kontakt s reptilima kad sam usprkos ogromnom strahu razvila svoje biće i prerasla neprijatelja. I on je tada samo nestao.
Jedino trebamo biti svjesni toga da smo povezani sa svojim višim bićem, tada smo jači.

Ako smo u strahu, nemamo dostupan obrambeni sustav preko svog višeg bića, tada nas mesare kako im se hoće.

24sata/7 dana u tjednu treba biti povezan sa svojim višim Ja i održavati kontinuitani protok/dotok svjetla u svoje tijelo. Tada smo na visokoj frekvenciji i zaštićeni. Paziti na hranu i situacije koje nam ruše frekvenciju (neki ljudi, slatka i teška hrana, obilne količine hrane, alkohol i droge, premalo sna, nedovoljno vode, lijekovi, izloženost štetnim zračenjima,...). Vjerojatno se lista može proširiti na još više elemenata.

Preporučam uzimanje čaja za smirenje pred spavanje kako bi se opustio živčani sustav i omogućio primanje informacija u snu.

I ovi napadi nisu drugo do iluzije/san unutar iluzije/sna unutar iluzije/sna,... namijenjeni da nas zarobe i ometu u postizanju svog radnog zadatka - prosvjetljenja.

Vrh

PostPostano: čet jan 05, 2012 7:36 pm 
Član foruma

U najkracem, pobozni ljudi skoro nikada ne sanjaju, a kada sanjaju to je neka poruka od Boga. Najcesca vrsta snova od Boga koju ljudi imaju, jesu snovi u kojima Bog pokaze ljudima "ko oni zaista jesu". Na primer, Bog napravi situaciju u snu gde covek odreaguje onako kako bi odreagovao da je budan, i tu covek vidi koliko je los i koliko treba da se pazi i cuva od samoga sebe (svog loseg karaktera). Nekada Bog u snu ljudima da neke informacije koje ljudi ni na koji drugi nacin ne bi mogli da saznaju - na primer, da se sklone od nekog loseg coveka koji im se pravi kao da im je prijatelj, a nekada i da ljude ohrabri da krenu nekim dobrim putem za koji nisu sigurni da je dobar.

Ali ponavljam, takve vrste snova, mislim na snove koji su od Boga, su vrlo retki. Ljudi uglavnom sanjaju snove koji su od demona, jer nemoralno zive, i onda sanjaju svakakve gluposti, kada ih demoni opsedaju na ove ili one nacine.

Dakle, san predstavlja informaciju, a informacija ne moze da dodje slucajno, sto jasno znaci da je svaki san ili od Boga ili od demona.

Vrh

PostPostano: čet jan 05, 2012 8:56 pm 
Moderator

mikikiki je napisao/la:
Dakle, san predstavlja informaciju, a informacija ne moze da dodje slucajno, sto jasno znaci da je svaki san ili od Boga ili od demona.

Puno-puno previše generaliziranja! Ništa tu jasno ne znači ništa iako ima slučajeva "path not taken" koji su navedeni u prvom dijelu posta.

Vrh

PostPostano: čet jan 05, 2012 11:34 pm 
Član foruma

mikikiki je napisao/la:

Ali ponavljam, takve vrste snova, mislim na snove koji su od Boga, su vrlo retki. Ljudi uglavnom sanjaju snove koji su od demona, jer nemoralno zive, i onda sanjaju svakakve gluposti, kada ih demoni opsedaju na ove ili one nacine.

Misliš da demone sanjaju samo oni koji nemoralno žive?
San nije uvijek samo san, a da je informacija - to svakako je. Ovakva ili onakva.

Vrh

PostPostano: pet jan 06, 2012 1:34 am 
Član foruma

mikikiki je napisao/la:
U najkracem, pobozni ljudi skoro nikada ne sanjaju, a kada sanjaju to je neka poruka od Boga. Ali ponavljam, takve vrste snova, mislim na snove koji su od Boga, su vrlo retki.

Za ovakvu tvrdnju tražim argument. Kako znaš da pobožni ljudi nikad ne sanjaju? Proveo si istraživanje? Na koliko velikom uzorku ljudi? Dalje, kako znaš tko je pobožan , a tko nije? Imaš li definiciju pobožnosti? Da li je to službeno prihvaćena definicija pobožnosti ili tvoje neskromno mišljenje? Budući svi ljudi kojem poznajem sanjaju, znači li to da nitko od njih nije pobožan? Kojim metrom si to izmjerio?

mikikiki je napisao/la:
Ljudi uglavnom sanjaju snove koji su od demona, jer nemoralno zive, i onda sanjaju svakakve gluposti, kada ih demoni opsedaju na ove ili one nacine. Dakle, san predstavlja informaciju, a informacija ne moze da dodje slucajno, sto jasno znaci da je svaki san ili od Boga ili od demona.

Upotrijebit ću riječ koji si sam naveo: GLUPOSTI pišeš.
Prvo: Kako znaš da su snovi uglavnom od demona? Čitao si negdje, netko ti je rekao ili imaš iskustvo?
Drugo: Tvrdiš da su svi ljudi nemoralni, jer sanjaju. Možeš li ovu svoju tvrdnju potkrijepiti istraživanjem, ili na neki drugi način ili samo lupaš gluposti kao i inače?
Treće: Kažeš da san predstavlja informaciju, odakle onda tvrdnja da nemoralni ljudi sanjaju gluposti opsjednuti demonima? Odluči se da li sanjaju gluposti ili informacije? Ili možda sanjaju glupe informacije? Kako informacija može biti glupa? Može biti nelogična, a to je različito od glupa.
Četvrto: Bog ili demon su pošiljatelji snova? I to je to? Nema drugih izvora informacija kroz snove? Kako znaš da li si u pravu?
Dragi prijatelju, umjesto ispraznog klepetanja ubaci malo logike i argumenata u svoje pisanje jer će te ljudi koji sanjaju ignorirati, ne zato jer su nemoralni, nego zato što ne žele gubiti svoje dragocjeno vrijeme na glupe postove.
I, iskreno, opće me ne zanima tvoj odgovor na ova pitanja. Već te ignoriram.

Vrh

PostPostano: pet jan 06, 2012 3:58 am 
Član foruma

mikikiki je napisao/la:
U najkracem, pobozni ljudi skoro nikada ne sanjaju, a kada sanjaju to je neka poruka od Boga. Najcesca vrsta snova od Boga koju ljudi imaju, jesu snovi u kojima Bog pokaze ljudima "ko oni zaista jesu". Na primer, Bog napravi situaciju u snu gde covek odreaguje onako kako bi odreagovao da je budan, i tu covek vidi koliko je los i koliko treba da se pazi i cuva od samoga sebe (svog loseg karaktera). Nekada Bog u snu ljudima da neke informacije koje ljudi ni na koji drugi nacin ne bi mogli da saznaju - na primer, da se sklone od nekog loseg coveka koji im se pravi kao da im je prijatelj, a nekada i da ljude ohrabri da krenu nekim dobrim putem za koji nisu sigurni da je dobar.

slika

Vrh

PostPostano: pet jan 06, 2012 4:55 am 
Član foruma

mikikiki je napisao/la:

Sta naprica. Jesi li cuo ti za hipnozu. Na primer, jedna prosta vojnicka fora kao dokaz da gresis, zamoli brata, sestru, momka ili devojku da kada skonta da si zaspao uzme casu sa vodom i jednu praznu. neka ti preliva vodu iz jedne u drugu dok se ne upiskis. Svako tokom ovog testa ima san da odlazi u toalet, a upisa se u krevet. Ako uspe da te neko hipnotise da se upiskis u snu, je li taj neko onda Bog ili demon?

Sugestija je cudo, a univerzum je beskrajan i ko zna kakva cudesa nas sugerisu kroz snove. Ne tvrdim da sam u pravu, ali...

Vrh

PostPostano: pet jan 06, 2012 9:11 am 
Član foruma

Prvo mi odgovorite kako je ovo Bog uradio

Isaija - 29

10 Jer je Gospod izlio na vas duh tvrdoga sna i zatvorio vam oči, oslijepio proroke i vidioce, glavare vaše.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.