Jack987 je napisao/la:
Da, organski portali jako vole kopirati druge s dušom... Glumci jedni... Ali ih i ja sad već jako dobro raspoznajem... Svijest raste, a šta ćeš...

mislim da je ovo isuvise smjela tvrdnja,
zar stvarno vjerujes da je tako lako prepoznati organski portal,
sto ako je organski portal toliko vjest u kopiranju duse da cak praktikuje i spiritualnu praksu, ukljucujuci i svakodnevnu meditaciju
u stvari bolje da ovo preformuliram:
-sta mislite da li je moguce da je organski portal toliko vjest u svojoj mimikriji pa se bavi stvarima koje su karakteristicne za bica sa dusom, pri tom vam se cini da tu postoji neka velika praznina ili supljina?!
Ili je mozda sve ovo samo moja paranoidna tlapnja, naime razmisljam o odredjenim osobama koje znam,
sve pet, svakodnevna meditacija , bavljenje jogom, zedj za prosvijetljenjem i znanjem, sklonost ka umjetnostu i tako dalje da ne nabrajam, a ono sto mene cijelo vrijeme iznenadjuje i frustrira jest da je u njima vrlo tesko zapaziti neke bitne emocije,
kada o emocijama pricaju ili ih "dozivljavaju " vama se cijelo vrijeme cini da oni u stvari pojma nemaju sta su emocije i da se radi o usiljenoj glumi...
Ili da preokrenemo stvari - sta ako sam ja organski portal koji je ubjedjen da je stvorenje sa dusom, gdje su granice, kako objektivno doci do istine?
Mislim da je to nemoguce
I sami autori termina isticu da ne postoje parametri kojima bi se moglo pouzdano utvrditi tko je antropoid a tko sin adamov,
medjutim ipak me zanima cime se vi rukovodite,
narocito jack koji tvrdi da moze organske portale jako dobro raspoznati?