Sada je: uto maj 06, 2025 12:56 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: ned nov 06, 2011 7:42 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=8z97i3FBhSs - precesija ekvinoksa

pogledajte 1:25 kad naše sunce i smeđa zvijezda dođu u najbližu udaljenost jedno od drugog
(kako se ubrava kretanje oba tijela u vremenu prije susreta...)
kad sam isto to pokazao bratu,koji je inace totalni skeptik u vezi bilo cega sto se tice metafizike,komentiro je da je mozda prolazak te smeđe zvijezde odgovoran za fenomen ubrzavanja vremena(o tome sam mu prije govorio pa je to lijepo povezao)

Vrh

Naslov: Re:
PostPostano: ned nov 06, 2011 11:21 pm 
Početnik

gost je napisao/la:
upravo sam pogledala datum i vidjela da je to broj 3!!
predkazanje - 3,6,9. procjep u vremenu - velika kolicina izboja energije bez kontrole. Bit ce manipilirana od necije strane - tj "programirani" ce imati sansu da izmjene buducnost - na bolje ili lose.

Hmmm.. zapravo se slaze sa mojoj prvom astralnom projekcijom (14. god) kad sam bila u buducnosti u god 1112. Moj vodic zena je rekla da je proslo tisucu god od kako broje ponovno godine - od velikog rata. kad ce se i planeta potopiti skoro cijela osim djela male azije (i tibeta), te tamo ce se nastaviti civilizacija. Uglavnom rekla je da upozorim ljude (iako sam joj rekla tko bi slusao neku nevaznu malu curicu.), da ako mogu promjene sudbinu planete - mislim da se tu moze raditi o "indigo djeci"

Pa zar to ne znaci da bi to kataklizme ili cega vec trebalo da dodje pre pocetka 2012? Kako bi ona bila nulta godina...

Vrh

PostPostano: uto nov 08, 2011 9:06 pm 
Početnik

Pozdrav svima vama dragim ljudima i tragaocima :D tako sam sretan što sam napokon napravio profil gdje se mogu aktivno uključit u razgovor. Prije sam bio samo promatrač, tako rekuč znao sam provodit sate upijajuči neizbrisiv trag koji ste kao pojedinci i skupina ostavili na različitim temama \:D/ Sada moram doči malo k sebi jer je ovo prvi put da sudjelujem na nekom forumu, imao sam toliko puno pitanja i stvari koje bi rekao ali sada mi je mozak zablokiro. Nema veze, kada sam vidio dvije osobe online razveselio sam se kao malo dijete i odlučio napravit profil, u fimam toliko toga za reči-napisati a onda opet i tako malo pošto ste dosta obradili temu 2012. Nadam se da se ovaj forum neće nikada ugasiti jer sam na njemu našao toliko dobrih i kvalitetnih informacija koje su mi dale za misliti, pa tako i ova tema vezana za 2012. Budem se javio sutra kada sve točno posložim u glavi, sve u svemu sretan sam što sam tu sa vama :blob:

Vrh

PostPostano: uto nov 08, 2011 9:34 pm 
Član foruma

:hello2: :love3: Dobro došao :angel4:

Vrh

PostPostano: čet nov 10, 2011 12:32 am 
Početnik

Druze samo hrabro! :love3:

Vrh

PostPostano: čet nov 10, 2011 3:58 pm 
Početnik

Sladoled je napisao/la:
Druze samo hrabro! :love3:

da ne citam 93 str. jos sam kratko na poslu :)
dakle, moze li tko preporuciti kakvu literaturu za podizanje svijesti, uma... vezano za kraj ciklusa jer do sada sam 'naucio' da je bitno razviti svijest... pa ako nije problem

hvala :)
sry ako je off, obrisite

Vrh

PostPostano: čet nov 10, 2011 10:31 pm 
Administrator

viewtopic.php?f=7&t=1492

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: sub nov 12, 2011 10:29 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=7&t=1492

mersi :)

Vrh

PostPostano: ned nov 13, 2011 7:38 pm 
Član foruma

http://www.calleman.com/content/article ... to_End.htm

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/

Vrh

PostPostano: ned nov 13, 2011 9:10 pm 
Početnik

NEMA NIČEG NEGATIVNOG 2012 GODINE.
Sve što Vas interesuje o pravoj istini o proročanstvu Maya otvaranju planetarnih kapija i mogućnostima koje samo od nas zavise je napisano u mojoj knjizi: KNJIGA NOVE PLANETE ZEMLJE-KONAČNI ZVUK- TELECTONON.

Mogu Vam odgovarati na pitanja.Izvolite.

Vrh

PostPostano: pon nov 14, 2011 6:36 pm 
Administrator

Citat:

Svaki debalans ( energije ) je negativnost. Dakle, SMJER prema balansu je POZITIVNOST, a SMJER prema debalansu je NEGATIVNOST.

I sada, jedno banalno pitanje: vožnja na biciklu zahtjeva BALANS ( ravnotežu lijeve i desne strane ukupne mase vozača i bicikla ). U 2012. godini će barem jedno dijete pasti sa bicikla kod učenja vožnje, jer nije dobro održalo BALANS mase lijeve i desne strane. Dijete padne sa bicikla i samo se malo ogrebe, ništa ne slomi i nema većih povreda. No, ipak - dogodila se jedna NEGATIVNOST.

I zato je možda glupo tvrditi da će se 2012. godine dešavati samo POZITIVNE stvari. ( nema ničeg negativnog = sve je pozitivno )

Vrh

PostPostano: pon nov 14, 2011 7:12 pm 
Član foruma

Svi smo mi Jedno :toothy2: Dok letimo ispod duge a jednorozi i pegazi prave nam drustvo iznad zlatnih dolina \:D/

Vrh

PostPostano: uto nov 15, 2011 2:13 pm 
Član foruma

Čuo sam da jednorozi imaju dobru cenu :angel4:

Citat:
Looking then at the 12th longitude East a very notable thing at the end of the calendar was the fall of the regime of Mouammar Kadhafi, a dictator and supposedly the world’s richest man. The war in Libya had started on the first day of the Ninth wave and followed a classical seed to mature fruit process as it was completed with the final downfall of the regime in its seventh day. The reason that this process was so strictly aligned with the Ninth wave is that it manifested on the line along which duality was initially introduced and where it is now being transcended. Tripolis is located exactly on the 12th longitude and a new government was introduced there on October 31 (three days after the end of the Mayan calendar). The end to this war and the downfall of the oppressive regime has helped clear this critical line for the evolution of humanity.

Jeli bre, dal' je ovaj normalan? ](*,) ](*,) ](*,) Pa jel ovim "majancima" svraka mozak popila?!

A ja još kontao da se iz te priče može izroditi nešto dobro ... #-o

Vrh

PostPostano: uto nov 15, 2011 3:14 pm 
Član foruma

Amerikanac :D Moze napisati 100 preciznih stvari a onda usrati sa jednom kvazi patriotskom :mrgreen:

Ko sto lijepo kaze lik u jednom filmu: "ako sagradis 1000 mostova i popusis jedan ku*ac, ti nisi graditelj mostova - ti si pusac ku*ca" :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto nov 15, 2011 3:30 pm 
Član foruma

Termalni Bata je napisao/la:
Amerikanac :D Moze napisati 100 preciznih stvari a onda usrati sa jednom kvazi patriotskom :mrgreen:

Ko sto lijepo kaze lik u jednom filmu: "ako sagradis 1000 mostova i popusis jedan ku*ac, ti nisi graditelj mostova - ti si pusac ku*ca" :mrgreen:

Ma čoveče. Gde su tih 1000 mostova u njegovom slučaju, navedi mi nešto što ne potpada pod "i ćorava kvočka poneko zrno ubode" ?

Ako ciljaš na ono sa hladnom fuzijom - ostali uspešni eksperimenti sa jednako bitnim stvarima su napravljeni i uspeli mnooogo ranije,bez ikakvih poveznica sa majanskim kalendarom - i jednako se ne primenjuju, kao što neće ni ovaj. Kakve crne promene... isto sranje, drugo pakovanje. Dokazi, jes', al za moć selektivne percepcije i manipulaciju one kolektivne.

Čak i to prepakivanje se radi od strane ljudi il neljudi, a ne od strane kosmičkih promena haha.

Vrh

PostPostano: pet nov 25, 2011 2:51 pm 
Član foruma

Kad sam se počeo zanimati za kalendar Maya najviše informacija sam prikupio s sajta pokojnog Ian Xel Lungold-a i tada je opće prihvaćeno (mnoštvo referenci na drugim srodnim satovima) bilo da isti završava 21.12.2012.
Od 2005 kad je Lungold preminuo sajt je preuzeo izvjesni Carl Johan Calleman.
I odjednom sve reference s 21.12.2012 su promijenjene na 28.10.2011.g, ali doslovno sve, u promjeni se išlo čak i u tome da na FAQ s Q&A na koje je za života odgovaro Lungold se mijenja datum. Jedino što je ostalo autentično su Lungoldoci youtube zapisi.

#-o

Vrh

PostPostano: sub nov 26, 2011 10:27 pm 
Član foruma

http://matrixworld-hr.com/2011/11/25/meksikanci-otkrili-nove-arheoloske-zapise-maja-o-2012-godini/

"Meksički Institut za Antropologiju i Povijest je izjavio da zapadnjački svijet ima mnoge legende i predanja o propasti svijeta 2012. godine i ne slažu se sa pogrešnom prezentacijom Majanskih kalendara koju mnogi pobornici apokalipse smatraju glavnim izvorom ove fame, bez pravog uporišta u Majanskim vjerovanjima i zapisima. Eksperti ovog instituta su izjavili kako su Maje imale cikličke i ponavljajuće kalendare te da na kraju takvih ciklusa nisu govorili o nikakvom propadanju ili propastima svijeta već bi započeo novi ciklus kompliciranog datiranja vremena to jest kalendar bi se ponavljao.

Zbog nevjerojatne popularnosti povezanosti Maja sa apokalipsom u 2012., institut će organizirati specijalni kongres od 60 najpoznatijih svijetskih eksperata na području Majanske kulture i baštine da bi raspršili nevjerojatnu famu oko pogrešnog i preuveličanog objašnjenja Majanskih kalendara, na ovaj način oni će pokušati ljudima predstaviti pravu Majansku matematiku i način kako su njihovi kalendari započinjali cikluse nakon svakog 13 Baktun-a."

Vrh

PostPostano: pon nov 28, 2011 4:42 am 
Početnik

Calleman je Svedanin ne Amerikanac. Lungold sve sta je pricao u 90% svojih predavanja je sadrzaj prve Callemanove knjige jer je u tim krugovima da se tako izrazim Calleman "veca faca", tj. napisao je knjige, odrzavao predavanja i sl.. Zapravo jedino sta je Lungold originalno napravio je kalkulator tj konverter izmedu Mayanskog godisnjeg kalendara i naseg civilnog. Tada je sreo Callemana i zajedno su napravili sajt a dok je potonji pisao knjige i davao interviewe Lungold je isao po svijetu i prepricavao sadrzaj. Kad je ovaj preminuo Calleman je naravno sam nastavio dalje ukljucujuci i site. Calleman ima tri-cetiri sitea ili je bas ukljucen u njihov rad.

Vrh

PostPostano: uto nov 29, 2011 10:35 pm 
Član foruma

B.P. Anya je napisao/la:
Sve što Vas interesuje o pravoj istini o proročanstvu Maya otvaranju planetarnih kapija i mogućnostima koje samo od nas zavise je napisano u mojoj knjizi: KNJIGA NOVE PLANETE ZEMLJE-KONAČNI ZVUK- TELECTONON.

HVALA!!!

mene zanima dali otvaranje planetarnih kapija takodjer samo o nama zavisi, ili o nama zavisi tek nakon sto se otvore?
takodjer me zanima dali pojacana pojava kukolja u grahu ovisi samo o vremenskim prilikama, ili to ima veze sa sirim kozmickim dogadjanjima?
ovo drugo pitanje nije provokacija, nego izuzetno ozbiljno pitanje. naime vec godinama cuvam grah sa istog polja u istim uvjetima, ali on se svaki puta ponasa drugacije po pitanju broja kukolja.

odgovor na pitanje o grahu mozebitno pobija tvoju izjavu da nema niceg negativnog u 2012 jer ja cu je, zbog kukolja, docekati BEZ GRAHA!!!

imam jos dosta slicnih prakticnih pitanja o stvarima za koje mislim da samo o meni zavise, ali obicno se izjalove, pa ako si voljan odgovarati, ja cu ih postavljati.
hvala :|

Vrh

PostPostano: sri nov 30, 2011 8:52 am 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:
B.P. Anya je napisao/la:

HVALA!!!

mene zanima dali otvaranje planetarnih kapija takodjer samo o nama zavisi, ili o nama zavisi tek nakon sto se otvore?
takodjer me zanima dali pojacana pojava kukolja u grahu ovisi samo o vremenskim prilikama, ili to ima veze sa sirim kozmickim dogadjanjima?
ovo drugo pitanje nije provokacija, nego izuzetno ozbiljno pitanje. naime vec godinama cuvam grah sa istog polja u istim uvjetima, ali on se svaki puta ponasa drugacije po pitanju broja kukolja.

odgovor na pitanje o grahu mozebitno pobija tvoju izjavu da nema niceg negativnog u 2012 jer ja cu je, zbog kukolja, docekati BEZ GRAHA!!!

imam jos dosta slicnih prakticnih pitanja o stvarima za koje mislim da samo o meni zavise, ali obicno se izjalove, pa ako si voljan odgovarati, ja cu ih postavljati.
hvala :|
A zakaj ne probas nac odgovore na pitanja sa svojim grahom dok ga jos imas...citao sam da ima neka superduper tehnika bacanja graha koja daje odgovore na pitanja... 8)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.